Please wait...
HomeForumPosts by Genesis83

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by Genesis83

ClixSense Задачи » Post #2411

Sun Dec 14, 2014 07:11 in Bulgarian

Eagle_666 wrote: Error — Verify Cookie Verification — Tasks by CrowdFlower

След worker_id= постави твоето ID и ми кажи какво ти излиза ;) Това е тази рядко излизащата задача,която споменах в предния коментар...

- ИД от тази задача или контрибютор ИД-то? Щото ако е за тази задача, аз не съм я решавал и не съм си запазил ИД от нея?! Кви други задачи си отметнал? ;)

ClixSense Задачи » Post #2407

Sun Dec 14, 2014 03:35 in Bulgarian

Eagle_666 wrote: По принцип бих могъл да постна няколко линка,като си махна моето ID и вие си сложите вашите,но не знам дали ще стане така...

- Да пробваме? :D

ClixSense Задачи » Post #2402

Fri Dec 12, 2014 15:22 in Bulgarian

- Да се похваля: след месец и половина комуникация с ЦФ и РФ и много ядове, преди малко ми махнаха флага и ми върнаха трите баджа. Сега, пак мога да си решавам много задачи :D
Успех на всички вас ;)

ClixSense Задачи » Post #2382

Sun Nov 30, 2014 15:09 in Bulgarian

Eagle_666 wrote:
gari211 wrote: Как сте със задачките тези дни?
Забелязала съм, че по принцип уикенда са по-малко, но този път,вероятно заради денят на благодарността, е по-зле от всякога. Вчера едва успях да си направя дневната норма от 10 :)

А на мен вчера ми беше един от добрите дни...това става като си запазваш задачите,по които работиш като отметки и така можеш да си ги отваряш по всяко време без значение дали са налични в списъка със задачи.Аз съм си направил отметки на 30 задачи и почти по всяко време имам задача за изпълняване,въпреки че в списъка има много малко налични и не ми се налага да ги чакам да се появят там :)

- А дали може да ми дадеш линковете към тези задачи, които си отметнал, та да мога да ги решавам и аз, че нещо, няма много задачи напоследък, а не ми се чака да пъкнат от любимите ми? Преди няколко седмици, ме флагнаха и ми отнеха и трите баджа и сега съм първо ниво. Почти няма задачи за това ниско ниво :( Писах на съпорта, но нищо не излезе. Имат ли някаква давност тези флагове? Моят е минорен. А като гледам, много хора се оплакват, че им изчезнали баджовете и на някои ги връщат, но на други не. Защо така? Аз имам над близо 1800 решени задачи и над 87%точност.

ClixSense Задачи » Post #2359

Thu Nov 13, 2014 07:31 in Bulgarian

pilota861 wrote: Колеги и при мен е същото. Взели са ми и трите нива. Писах до съпорта- досега няма отговор.

- Абе, гледам много хора се оплакват от същият проблем. Явно е някакъв бъг в системата на СФ. Дано да го оправят скоро. Аз вчера им писах, но ми отговориха, че ще разгледат моят случай и ще ми отговорят скоро. :?

ClixSense Задачи » Post #2356

Thu Nov 13, 2014 01:39 in Bulgarian

petyo69 wrote:
ofeliq_asgr wrote: Снощи имах 3 ниво, тази сутрин съм 0 ниво.
Някой друг има ли този проблем?

И на мен ми се случи. Бях 1во сега съм 0 . Писах на поддръжката и ми отговориха че в най-скоро време ще разгледат въпросът ми.
- И аз съм така - до Вторник вечерта бях трето ниво, но вчера сутринта влизам и гледам "Честито, издигнахте се с едно ниво, което ще ви даде възможността да решавате повече задачи". Викам, чакай бе, имам 3-то ниво, пък да съм толкоз добър в решаването, че да са ми дали 4-то... :o Влизам в дашборда на ЦФ и кво да видя - трите ми баджа са изчезнали, но пък за сметка на това съм спечелил 1-во ниво :shock:
Писах тикет на съпорта, но още на са ми отговорили. Преди 10-на дни решавах задачи за тест на уеб приложение и нещо се прецаках - излизаше ми някакво съобщение за грешка и аз стартирах задачата няколко пъти с надеждата, че ще се оправи, а пък тези ми пратиха няколко съобщения, че съм бил чийтнал и са ме баннали и не мога да решавам тази задача. Писах на съпорта и им обясних, че неволно съм им причинил неудобство, не съм го правил с цел да чийтвам, та аз дори не знаех, че чийтвам. Според мен, не е честно да ме лишат от трите баджа, само заради една задача. По-справедливо щеше да е, да ме лишат от възможността да решавам такъв тип задачи, а не д ами отнемат баджовете за които съм работил около 2 години :thumbdown:

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2756

Thu Oct 30, 2014 03:01 in Bulgarian

- И аз не правя изключение с проблема с рекламите :(

ClixSense Задачи » Post #2136

Sun Aug 31, 2014 07:42 in Bulgarian

Alcion wrote:
Genesis83 wrote: - Добре де, днес на няколко пъти ми се случва да реша задача и да не ми отчете парите, както и в статистиките на решените задачи в дейли чеклиста - все едно не съм ги решавал. Само при мен ли е така или и на някой друг му се е случвало? :?
Това при всички задачи ли ти го прави или само на онази от 1 цент? Защото ако иде реч за нея правиш 2, за да получиш цент и съответно ти отразява 1 задача.
- Да, само на нея. Това, някакво неписано правило ли е, или аз нещо съм пропуснал да прочета някъде? Защо дава 1 цент за две, като пише, че дава по 1 цент за една? :?

ClixSense Задачи » Post #2134

Sat Aug 30, 2014 11:46 in Bulgarian

- Добре де, днес на няколко пъти ми се случва да реша задача и да не ми отчете парите, както и в статистиките на решените задачи в дейли чеклиста - все едно не съм ги решавал. Само при мен ли е така или и на някой друг му се е случвало? :?

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1699

Sun Mar 10, 2013 18:29 in Bulgarian

- Някой би ли дал някакъв по-подробен съвет как да си намираме реферали? Благодаря предварително! ;)

ClixSense Задачи » Post #594

Thu Feb 07, 2013 15:23 in Bulgarian

paulaili wrote: И сега нека малко ви надъхам.


- От къде имаш толкова нерви да се занимаваш с това?! Аз едвам издържам един, макс. 2 часа на ден. Браво на теб! :thumbup:

Daily Checklist Bonus » Post #145

Wed Feb 06, 2013 09:32 in Bulgarian

- Аз пък спечелих вече два пъти 5 екстра шанса и 10 цента в кликс грида. С друго не мога да се похваля за момента :D
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 25, 2024 03:47:07 PST