Please wait...
HomeForumPosts by tatyana1

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by tatyana1

ClixSense Оферти » Post #576

Wed Nov 06, 2013 02:10 in Bulgarian

За този проблем пиши на горния съпорт или на съпорта на :clixsense: помоли за помощ!

ClixSense Оферти » Post #573

Tue Nov 05, 2013 13:46 in Bulgarian

За каква регистрация говориш, на съпорта за офертите ли? Ако искаш да им пишеш за някакъв проблем е по-добре да ползваш това
SuperRewards Support
Иначе, както писах по-горе, проблема е във ВИРОЛ, не искат да плащат, но в :clixsense: ни ги предоставят SuperRewards и няма как да шикалкавят както в другите сайтове, единственото неудобство е че се налага да пишеме за всеки клип!

ClixSense Оферти » Post #571

Tue Nov 05, 2013 13:25 in Bulgarian

Какво ти пише срещу офертата? Ако ти пише Viewed значи ще ти я платят но по-късно, ако има надпис в червено пиши какъв е, че в момента не се сещам какъв беше.

ClixSense Оферти » Post #566

Tue Nov 05, 2013 11:25 in Bulgarian

От няколко дни във всички сайтове в които има клипове на ВИРОЛ, не ги плащат! Тук клиповете им минават през SuperRewards и поне имаме шанса след като не ги плащат веднага да пишем на съпорта! При първото съобщение на съпорта е достатъчно да напишете, че сте гледали клипа: "I watched this video!". При второто пишете: "Offer requirements: watch this video and earn! I watched this video!" Отнема малко повече време докато ви ги платят, но поне ги плащат!
Успех с кореспонденцията!

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2226

Tue Nov 05, 2013 09:28 in Bulgarian

Програмата не е запецнала просто няма оферти! При мен е така от месеци, наскоро се появи едно клипче само в нормално време! По принцип в 3 и нещо нощес имаше по 3 клипа там, ако на някой му се виси до тогава може да провери!

ClixSense Задачи » Post #1414

Thu Oct 17, 2013 23:45 in Bulgarian

Незнам какъв им е проблема, най-вероятно все още правят настройки с новата им система! Вчера им писах във връзка с това, че не ми дава да решавам някои задачи в кликсенс и ми казва че съм ги решавала в други сайтове, но и в другия сайт ми изписва същото! Писах че предпочитам да работя през кликсенс акаунта си и ако може да си коригират системата, защото когато някоя задача я има в кликсенс и не ме пуска не е налична в другите сайтове! Незнам дали е в резултат на това, но днес са ми изплатили всички задачи дето ми висяха със съпорт, при това и задачи дето съм ги решила в друг сайт!
Писане и писане си трябва, може и някоя и друга мила дума за добре свършената работа!

ClixSense Задачи » Post #1379

Wed Oct 02, 2013 13:27 in Bulgarian

Цъкате на линка с официалния сайт(ако има такъв) или на линковете с гугъл сърч по-надолу. Ако има линк с официалния сайт ви питат на какъв език е. Иначе търсите из сайтовете някъде където има бройката на стаите с които разполага хотела. Като намерите цъкате на "да" отваря се поле да въведете бройката и още едно да пейснете линка на страницата в която сте намерили бройката!

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2173

Tue Sep 24, 2013 21:27 in Bulgarian

Изпалзват се за да рекламираш друг сайт в :clixsense: За целта трябва да си създадеш рекламата, като поставиш твоя реферален линк на сайта, който ще рекламираш! Под списъка за дневния бонус има полезни линкове - Manage PTC Advertising! Тъй като имаш вече кредитите цъкаш на бутона +Ads, който е в полето My PTC Ads Stats! Отвяря се прoзoрец в който даваш заглавие на рекламата, поставяш рефералния линк и отдолу даваш някакво описание - рекламно! Ще изчакаш да ти одобрят линка и после от същата страница ще си добавиш от тези кредити към рекламата! Има списък за видовете реклами, които можеш да пуснеш на Advertise!
Успех!

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2161

Sun Sep 22, 2013 12:54 in Bulgarian

Най-горе в дясно има линк Helpdesk натискаш там и избираш Submit a Ticket за да пишеш до администрацията!
Успех!

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2156

Sun Sep 22, 2013 11:47 in Bulgarian

Ако пише твоето име,но не го виждаш в твоя профил, значи че не е довършил всичко при регистрацията! Да попълни полето за начин на разплащане - онзи ден ми се регистрира реферал и не го виждах заради това!

ClixSense Оферти » Post #523

Sun Sep 22, 2013 10:53 in Bulgarian

На мен също ми хареса играта, но не остава време и за това!

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2152

Sun Sep 22, 2013 07:47 in Bulgarian

Нека провери дали регистрацията му е завършена! Например дали е попълнил всичко необходимо - ПейПал имейл, информация за контакт и др!

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2148

Sat Sep 21, 2013 13:50 in Bulgarian

Пробва ли да добавиш новия номер, може би като го сложиш ще замени стария?

ClixSense Оферти » Post #473

Thu Sep 05, 2013 06:34 in Bulgarian

Тези оферти се оказа, че трябва да се изпълняват една след друга! Аз започнах тази за 5 ниво и в деня в който трябваше да го достигна отворих и другата, тя стана преди първата и ми платиха само нея! Тази за 5 -то ниво ми изчезна заедно с другата! Беше на изчакване за потвърждение, три пъти им пращах снимки, че съм я изпълнила и накрая ми я отхвърлиха и не ми платиха!

Най-често задаваните въпроси (FAQ) » Post #216

Sat Aug 31, 2013 11:24 in Bulgarian

Попитай на съпорта като им обясниш обстойно защо искаш да направиш това, бъди учтив и любезен!

ClixSense Оферти » Post #470

Sat Aug 31, 2013 10:56 in Bulgarian

а на мен със 3 тикета и скрийн шотове не ми платиха по-скъпата, направо ме отрязаха!

ClixSense Оферти » Post #463

Fri Aug 30, 2013 01:51 in Bulgarian

Здравей!
Обикновено такива оферти има от ТокенАдс, но тук ги няма! Мисля, че поради оплаквания от потребители!Обикновено повечето от нас не ги изпълняват, а и по принцип човек трябва да внимава с нещата които сваля! Има и други оферти при които трябва да се внимава, например на офертата пише едно а линка те препраща към съвсем друго или страницата е празна! То и с някои реклами не знае човек какво ще си лепне - наскоро едвам се отървах от един рекламен прозорец, който все ми изкачаше на всяка отворена страница на браузера! Прочети темата по обстойно, за да разбереш какво сме коментирали вече за офертите!
Успех и не се отказвай!

Най-често задаваните въпроси (FAQ) » Post #202

Mon Aug 26, 2013 23:24 in Bulgarian

Има възможност да платиш ъпгрейда на твой реферал!

ClixSense Оферти » Post #449

Sun Aug 25, 2013 07:49 in Bulgarian

Значи ето как го разбирам това: От страницата с оферти на SuperRewards се клика на Get Award Alerts , попълва се формата за да те известяват на мейла за получените пари и заедно с това известие пращат и налични оферти!
Хайде народе, явно пращат и допълнителни оферти!
Отново благодаря за снимката!
Успех на всички!

ПП Прегледах си пак пощата и установих, че получавам такива известия но без офертите!
Та незнам ...

ClixSense Оферти » Post #447

Sun Aug 25, 2013 07:00 in Bulgarian

Честно казано, прегледах си цялата поща и в нито едно писмо не видях линкове с оферти! Ще постнеш ли някоя снимка да видиме за какво става въпрос? Много ти благодаря предварително! Това е допълнителна възможност, за която повечето не знаеме!
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 26, 2024 14:21:11 PST