Please wait...
HomeForumPosts by respekt

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by respekt

Всичко за ClixGrid » Post #222

Thu Jun 06, 2013 17:43 in Bulgarian

shuta999 wrote: Поредната приятна изненада.

Thank you :clixsense:

Браво. Аз повече от 2 седмици нищо не мога да си целна, нещо ми зачезна късмета. :( :( :(

ClixSense Задачи » Post #846

Thu Jun 06, 2013 17:04 in Bulgarian

За новата немска задача. Да започнем с пробването на третия, после може да погледнем първия и ако не ви изнася два пъти четвъртия. :D ;)

Плащания » Post #272

Thu Jun 06, 2013 12:26 in Bulgarian

TrakyaBG wrote: Здравейте, искам да попитам ако съм взел чек от коя банка да си го осребря?


Осребряваш го в която банка имаш сметка, защото иначе ще имаш по-големи комисионни от другите банки.

ClixSense Задачи » Post #832

Wed Jun 05, 2013 14:43 in Bulgarian

yordan7777 wrote:
respekt wrote:
yordan7777 wrote:
respekt wrote:
yordan7777 wrote: Tasks available
There are no tasks currently available, please check back later!

Здравейте някой може ли да каже да ли му пише така в задачите


На мен ми дава че има 6 различни задачи.

а на мен ми изписа Banned и след това този надпис


Да не си пробвал през прокси да влизаш?

не , бях си изключел компа защото имаше гръмотевици и може би ми се сменил ИП адреса и поради тази причина ме баннаха :?

Може и от това да е, ако си с динамично ип може да си зел някое ип което е банното.

ClixSense Задачи » Post #830

Wed Jun 05, 2013 14:32 in Bulgarian

yordan7777 wrote:
respekt wrote:
yordan7777 wrote: Tasks available
There are no tasks currently available, please check back later!

Здравейте някой може ли да каже да ли му пише така в задачите


На мен ми дава че има 6 различни задачи.

а на мен ми изписа Banned и след това този надпис


Да не си пробвал през прокси да влизаш?

ClixSense Задачи » Post #828

Wed Jun 05, 2013 14:12 in Bulgarian

yordan7777 wrote: Tasks available
There are no tasks currently available, please check back later!

Здравейте някой може ли да каже да ли му пише така в задачите


На мен ми дава че има 6 различни задачи.

ClixSense Задачи » Post #825

Wed Jun 05, 2013 13:14 in Bulgarian

Колеги някой може ли да влезе да прави тая френската задача с телефоните?

Реферали » Post #465

Wed Jun 05, 2013 13:11 in Bulgarian

lia1407 wrote: al1968 ,"ваканция на Карибите!" чак си го представих :) , много мотивиращо но ще съм доволна и на почивка в някое китно Черноморско градче. А между другото от реферали се изкарват най-сладките пари инвестираш като обясняваш или чрез реклама и чакаш да видиш какво ще се случи и когато се случи безплатните пари идват, а при задачките трябва да се трудиш всекидневно отнемат ти време или както е в моя случай просто не можеш да ги правиш :oops: и в същност това е уникално на програмата като не можеш да правиш едното правиш другото и в двата случая получаваш удовлетворение от свършената работа, а когато ги съчетаеш и двете и имаш няколко PTC може и на Карибите да почиваш някой ден.
Силно съм впечатлена от твоята работа, пожелавам ти много успехи и късмет.


Наистина е най-хубавото да изкараш пари от рефералите последните 2 дена имам около 2 долара от единствения ми активен реферал(сестра ми :D ), взе да прави тая френската задача с телефоните. А мен като ме мързеше малко повече и сега не мога влезна вече. :D

Реферали » Post #462

Wed Jun 05, 2013 11:29 in Bulgarian

al1968 wrote:
miat123 wrote: Няма проблем. Между другото, не пускайте Unlimited clicks реклама в пробъкс за $40 (за 1 ден)...Хванах само 11 реферала.

За пробъкс- един мой приятел каза,че пуснал реклама на "решетката" за 8$ за месец и хванал качествени реферали, т.е. не спящи! За бройката не съм сигурна,но беше някъде над 10.Има един сайт- голд РТС, в който всеки ден се качват новите "еднодневни" РТС сайтове-знаете за какво говорим. Там понякога се появяват сайтове с пари в пучарса-аз се регистрирам и ги вкарвам за реклама на кликса.От такива сайтове можеш да хванеш по един-два реферала, но все пак нищо не губиш.


Може ли да обясниш малко по добробно за какво става на въпрос, че аз тепърва почвам да търся някой и друг реферал.

Реферали » Post #445

Mon Jun 03, 2013 17:17 in Bulgarian

miat123 wrote: Ами като цяло имаш 3 опции за правене на пари в този сайт. Или с много труд или с пари или с пари и много труд. Ти избираш.

Мда, така е 3 са вариантите. Аз примерно сум 1 вариант до сега не съм вкарал нито цент и за 2 месеца си събрах за премиум дори похарчих и 10 долара още в началото. ;) И разбира се сега вече събирам пари за реклами да почна да трупам реферали.

Реферали » Post #434

Sat Jun 01, 2013 03:14 in Bulgarian

miat123 wrote: Мисля, че можеш да избереш ClixSense top5 само, което ще е свободно чак на 2-ри юли. Като попълниш формата после ще те пита дали искаш за 1 ден или 1 седмица.


Аха. А имали някакво значение коя страница рекламирам, че мисля грида да пусна?

Реферали » Post #432

Fri May 31, 2013 16:47 in Bulgarian

А ще може ли някой малко да ми разясни как да я пусна. В newpayingsites като дам на get ref и после давам долу на формата за попалване на информацията и там кое трябва да дам за даси избера релама за 10 долара? other top 4 (available) или на друго?

Мерси предварително.

Реферали » Post #430

Fri May 31, 2013 15:00 in Bulgarian

Мисля в понеделник да пусна една реклама, обаче все още се чудя къде мисля в newpayingsites за 10 долара за един ден или в необъкса за 16$ ?

Daily Checklist Bonus » Post #190

Thu May 30, 2013 17:41 in Bulgarian

Ето и моя бонус за днес. Доста добър ден беше поне според мен.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1865

Thu May 30, 2013 16:20 in Bulgarian

belchev2 wrote:
Anzhelov wrote: Здравейте на всички българи! Направих тази тема за да пишем най-общо за сайта тук.

Здравейте всички!Платих 17 долара за ПРЕМИУМ,но не виждам голяма полза.Реферали нямам и "печалбата" ми е 59 цента.Много ми е чудно,кога ще си избия вложените пари?!


Ем намери си реферали. Има тема специлано за реферали. Също така прави задачи и оферти когато има. Аз преди 2 седмици си купих премиума и вече имам 8 долара, които мисля да инвистирам за реферали скоро като събера още малко.

ClixSense Задачи » Post #804

Thu May 30, 2013 14:29 in Bulgarian

al1968 wrote:
paula2012 wrote: Интересни задачи са пуснали. Търсим сертификатите или пола на даден човек, но никъде не пише името на човека. Е как да стане?

Ако не намираш името на дадения човек,логичния отговор е НЕ .Все пак порови се и потърси, и провери преди да отговориш,защото в кликса % пада много бързо! А в тази задача с определяне на пола е важно / дори когато си намерил името / дали преди него има " мистър,мис," и т.н. Иначе ще ти го отчете като грешка!Успех!



Аз вчера правих тая задача и като цяло само гледах имената които ми бяха дали. Док. почти не съм ги отварял само на китайските имена. А за paula не знам къде може да е проблема аз си имах имена вчера, само на едно място имаше някакви иероглифи или нещо такова дето не можеше да се разчете и писах че не мога да разбера какъв пол е.

ПС1: А днес най-хубава беше тая задачка с сравняването на въпросите за по 1 мин. се правеше един таск. :)


ПС2: а за помощ на колегите японските задачки отговора на единствения въпрос е по дългия отговор от двата. ;)

Системата работи бавно, изчезват ads » Post #6

Thu May 30, 2013 02:58 in Bulgarian

al1968 wrote:
respekt wrote: Ако имаш adblock го изключи, може от това да ти е проблема.

Аз имам подобен проблем в един друг РТС сайт-там работя с Мозила.Бихте ли ми обяснили какво е това adblock и къде да го търся,за да проверя дали това не е проблем при мен. Учудващо е,че в другите сайтове влизам и отварям спокойно рекламите,само в този въпросния, не мога! Благодаря ви предварително за помощта!



adblock е add-on за мозила и трябва ти да го качиш, че да действа. Провери в tools/add-ons/extensions и add-ona се казва Adblock plus.

ClixSense Задачи » Post #792

Wed May 29, 2013 03:00 in Bulgarian

shuta999 wrote: До колкото знам някой от задачите имат лимит за изпълнение от даден профил,но проблемът при мен е че не ме пусна нито 1 път да я изпълня. :( :thumbdown:
Директно след като отговорих на теста им за проверката на знания в езика ми изписа че няма повече налични задачи.Няма благодарности ..... заявява ми че задачата е изтекла.
При условие че дори и в момента пише че има над 1800 бройки от въпросната задача.


Това не е проблем с clixsense, а с CrowdFlower. Аз мисля, че не е точно проблем еми просто няма свободни слотове и на мен ми се е случвало доста пъти. Като цяло тея задачи не са само за България и 1800 слота въобще не са много като се каже, че цял свят сигурно правят от тях. Успех

ClixSense Задачи » Post #784

Mon May 27, 2013 03:50 in Bulgarian

shuta999 wrote:
respekt wrote: Аз като цяло правя другата немска с адресите че ми е по лесна тази с катерориите много я мразя. Като почна да правя англ. Версия винаги ми намира поне по още една категория която не съм отбелязал и ми ги дава като грешен.

Приятелю ........ значи и ти както и една моя позната изобщо не сте разбрали условието на задачата ....... не е нужно да изброяваш всяка една категория ....... достатъчно е да отбележиш една която да присъства........
Пример : дава ти страницата на студио за красота - поглеждаш дали има дамско/мъжко/детско подстригване (най-лесното и най-често срещано ) и отбелязваш само него.И системата отчита отговорът ти за верен :mrgreen:


Аха. Обаче е имало пъти когато съм отбелязвал 2 3 категории и те са правилни обаче ми го изкарва пак като грешен защото имало още една която не съм отбелязал.

ClixSense Задачи » Post #782

Mon May 27, 2013 00:11 in Bulgarian

shuta999 wrote:
respekt wrote:
shuta999 wrote: sss.bmp - Prikachi.com споделяне на снимки в Интернет

За днес съм доволен от постигнатото ..... :mrgreen:


Браво, добре си се справил с задачите то по 28 цента. Да знаех и аз немски :D

А кой ти каза че аз съм на "ТИ" с немският ...... е да - прекарах 8 месеца миналата година в Австрия ..... основата я имам ..... но не го знам кой знае колко ...... да живее "Google Translator" :mrgreen:
Имаш ли достатчно желание ...... не ти трябва да знаеш езика ...... преди да изпълня задачите тук ..... ги изпълнявах същите в един друг сайт дето предоставя на членовете си едни и същи задачи с тукашните (не е удачно да споменавам кой е) ..... и там завърших още 60-тина от тях ..... та на въпросът ..... имаш ли желание - ще намериш начин ...... нямаш ли желание - ще намериш причина ;)

Аз като цяло правя другата немска с адресите че ми е по лесна тази с катерориите много я мразя. Като почна да правя англ. Версия винаги ми намира поне по още една категория която не съм отбелязал и ми ги дава като грешен.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 26, 2024 18:23:54 PST