Please wait...
HomeForumPosts by respekt

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by respekt

Похвали се. » Post #984

Fri Jun 20, 2014 18:01 in Bulgarian

Скоро не съм се хвалил с нищо та ще взема и аз да драсна :D

Става дума за задача в crowd в която нямам нито една грешка за всичките изпълнени таскове.




Което не е нещо чак толкова, но според мен си е добре, а кокретната задача е: Find the year on the wine label

ClixSense Задачи » Post #2030

Thu Jun 19, 2014 15:09 in Bulgarian

sdushkova wrote:
Dinchev2013 wrote: @sdushkova това с процентите също не го бях забелязвал а преди малко се замислих, че тази задача която ми е отчетена с успеваемост 75% само ми е платена преди няколко дни (когато я бяха пускали) вярно че се опитвах да започна да я правя но без резултат :( т.е. CF слага каквито проценти си искат дори и без да си решаваш нещо. ще видя кога ще ми отговорят на билетчето и какво са решили. Даже се рових 20 мин. в историята на решените ми задачи и преглеждах всяка страница поне по 2-3 пъти но тази не съм я срещал нито като порт нито като име..... интересни неща стават на последък в тоя CF :lol:
Надявам се в най - скоро време да си оправят бъговете в системите и да си работим отново нормално :)



ПС: Ако не сте видели все още "Skill Test" вече са възвърнати
-------------------------------------------------------------------------------------------------
При мен още са ТАБУ и тестовете-НЕ, не са върнати и НЕ очаквам да ги върнат-
просто съм обречена и нарочена без причина.
Не храня надежда да ме огреят и тестовете.
От October 01, 2013-December 26, 2013 нямам нито един тест,
а билетите ми сигурно още ги четат....:)
Прочетох новината ти и преди секунди проверих-същия батак:
"Available Skill Tests
No Skill Tests for Now...
No Skill Tests Available"
Тъкмо се бях влюбила в този сайт,затова че са коректни и сигурни,комуникативни и отворени за проблемите ни и всичко се срути и обърна с главата на долу-от задачи и оферти,до реклами и clixgrid и т.н.
Имам само по 4 фиксирани реклами,а ако стоя дежурна 24 часа зад компютъра ме възнаграждават с още няколко/-5-6/епизодични рекламки от $0,001.
Никакъв избор,голямо търпение и сумтене под мустак.../ за сега..
Вярвай ми, всичко опитах и до всички съпорти се обърнах най-напред "со кроце со благо" ,
а от няколко дена емоционално и невъздържано..Ами то се не трае да работи човек в неизвестност и очакване да ти обърнат внимание...

То ако си нямала и преди напревени скилтестове няма какво да ти върнат. Мойте са ги върнали всичките които имах и преди.
А гледам и нягоре дето сте писали че няма задачи ем аз имам всеки ден над 10 задачи понякога и над 15 за деня. Нямам никаква идея къде е проблема при вас. Както и за съпорта на crowd колкото пъти съм писал за някаква грешка или веднага ми итговорят или до 2, 3 дена. Дори ония ден бях писал в twitter-ския им акаунт да питам за skill test-овете и след 5 мин гледам, че имам отговор и е обяснено че имат някакъв проблем и се работи по отстраняването му. И два дена по-късно тестовете са оправени. А иначе и днес от към 5 до сега съм направил 75 таска и са ми платени всички до един. Никакъв проблем нямам с crowd и дори съпорта им е много точен.

ClixSense Задачи » Post #2002

Wed Jun 11, 2014 14:38 in Bulgarian

Dinchev2013 wrote:
albenaatanasova wrote: Здравейте, от вчера имам следния проблем със задачите. Не ми излиза списък със задачи, а само едно съобщение:

Not found
If you believe that this is an error, contact us at our support forum.

Please include the current URL (web address) in your message.

Опитвам се да подам сигнал за проблем, но не ми позволява, изписва ми твърде много пренасочвания.
Някой знае ли за какво става въпрос?

Това се дължи на Ъпдейта които са правили вчера (вторник) ;) от известно време на сам всеки вторник се прави все по нещо и някой от потребителите го усещат а други не :)
Няма място за притеснение, всичко е ОК.

Последния Уп за които четох (именно вчерашния), е че ще има и Флагче за всяка задача (ако добре си спомням то щяло да заменя цената -това ако съм разбрал правилно от GoogleTranslate)


Тези флагчета няма да заменят цената. Те ще бъдат за job history page и ще бъдат жълти и червени и ще се дават от авторите на задачите не от съпорта на crowd и ако получиш такъв няма да е много хубаво. Тези жълти и червени флагове ще играят ролятя на подобие на картоните във футбола и пише че ако получиш червен картон ти спират достъпа само до конкретната задача май и може и нивото да ти се отнеме(свали). Също така ще може да се пускат и диспути ако мислиш че тези флагове са ти дадени некоректно.
Аз си мисля че са направили това заради тези задачите с браузърите защото там 100% е имало доста който са ги правили по бързия но неточен начин. Затова всеки вече ще трябва да внимава кое как решава защото може да стане така че да няма да може да правите задачи.

ClixSense Задачи » Post #1996

Sun Jun 08, 2014 07:12 in Bulgarian

sdushkova wrote: :!: Това е ежедневната ми статистика като премиум член и след десетки билети до съпорта:
"Великолепие!"... :clap:
Работа
0 Налични Jobs11 Потенциални Jobs
ID Job Заглавие Изисквания Reward Задачи Satisfaction
Няма намерени записи
Показване 0 до 0 от 0 вписвания (филтрирани от 11 общо вписвания)
--
Jobs
0 Available Jobs11 Potential Jobs
ID Job Title Requirements Reward Tasks Satisfaction
No matching records found
Showing 0 to 0 of 0 entries (filtered from 11 total entries)

Това означава че нямаш ниво или ти е много ниско общото accuracy.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2623

Fri Jun 06, 2014 12:33 in Bulgarian

nik765 wrote: Здравейте!
Искам да попитам мога ли да използвам лаптоп от който е влизано и работено в ClixSense от друг потребител. Аз ще влизам с моя акаунт и IP адрес .

Мисля че май няма да е много добре, но по добре пиши тикет до съпорта и обясни там всичко и те ще ти отговорят най-точно.
Успех.

ClixSense Задачи » Post #1992

Fri Jun 06, 2014 12:32 in Bulgarian

the_dead_man wrote:
respekt wrote:
the_dead_man wrote: Здравейте колеги,

От скоро се порових са подобни сайтове и в крайна сметка се спрях на ClixSense заради задачите, но съм нов и има нещо, което не ми е много ясно, та реших да питам. Имам 15 Jobs, 35 Tasks в Crowdflow, но в полето Accuracy имам само едно тире... На ясно съм, че имам много малко направени задачи, но защо не ми отчита никакво Accuracy? Има jobs, на които съм фейлвал заради ниско Accuracy, но не всичките са така. Трябва да имам повече направени задачи за да започне да ми отчита Accuracy или просто нещо е бъгаво при мен?

Искам да попитам и още нещо. Колко горе-долу задачи са необходими за баджовете 1во, 2ро и 3то ниво? Във форума видях, че има хора с по 100-200, които вече имат 1во или дори 2ро ниво. Така ли е наистина?

Благодаря Ви и лек ден :)

Принципно за нивата трябва да имаш над 100 задачи доколкото знам. А иначе за accuracy-то колкото повече задачи решиш толкова по-добре.
Успех. :)

Знам, че колкото повече, толкова по-добре, но на мен въобще не ми го отчита... в historyto имам информация за accuracy-то на отделните jobs, но не и в dashboard-а


По някой път почва го отчита като направиш малко повечко задачки. Може би към 100-тина.

ClixSense Задачи » Post #1989

Thu Jun 05, 2014 12:41 in Bulgarian

the_dead_man wrote: Здравейте колеги,

От скоро се порових са подобни сайтове и в крайна сметка се спрях на ClixSense заради задачите, но съм нов и има нещо, което не ми е много ясно, та реших да питам. Имам 15 Jobs, 35 Tasks в Crowdflow, но в полето Accuracy имам само едно тире... На ясно съм, че имам много малко направени задачи, но защо не ми отчита никакво Accuracy? Има jobs, на които съм фейлвал заради ниско Accuracy, но не всичките са така. Трябва да имам повече направени задачи за да започне да ми отчита Accuracy или просто нещо е бъгаво при мен?

Искам да попитам и още нещо. Колко горе-долу задачи са необходими за баджовете 1во, 2ро и 3то ниво? Във форума видях, че има хора с по 100-200, които вече имат 1во или дори 2ро ниво. Така ли е наистина?

Благодаря Ви и лек ден :)

Принципно за нивата трябва да имаш над 100 задачи доколкото знам. А иначе за accuracy-то колкото повече задачи решиш толкова по-добре.
Успех. :)

ClixSense Задачи » Post #1974

Wed Jun 04, 2014 12:28 in Bulgarian

Dinchev2013 wrote: Поредния БЪГГ в CF и после защо не отчитали всички задачи нормално при всички потребители :D Не че се оплаквам ма това с отчитането започна да им става навик. Преди малко правих и няколко задачи в зеления и интересното е че тия неща с отчитането май ми ги прави само тук .... :( след завършване на работата там минах отново тук и познай при положение че днес реших да се тествам с една задачка тук ми дава че съм я правел в момента някъде другаде. След затваряне на целия браузър и лек рестарт на компа влизам и виждам ей те тъова на снимката малко по надоло. :D :D :D



А ето защо казвам и че това е поредния БЪГГ - По принцип, както и дефакто аз съм с придобито само 1-во ниво (за сега)



Това въобще не е бъг. Просто сигурно имаш скил тест за тази задача която е от 3 ниво. И аз имам няколко такива от трето ниво, които ги имам защото съм минал скил тест преди.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2617

Wed Jun 04, 2014 05:03 in Bulgarian

tech4o1979 wrote: Respekt не каза има ли читав браузър за смартфон?


Еми аз принципно ползвам puffin-a но съм с хакнато устройство, че да мога си качвам платени приложения, но по едно време дърпах един друг браузър virtualBrowser(иконката е нещо подобно на файрфокс) и не е лош, но това съм го дърпал на ipod не знам за android дали го има, но мисля че трябва да го има.

ClixSense Задачи » Post #1969

Tue Jun 03, 2014 04:32 in Bulgarian

Dinchev2013 wrote:
riddle2000 wrote: Здравейте.От вчера до днес съм направил доста задачки,но за съжаление половината изобщо не ми ги отчита,като изпълнени.Ако съм направил 50-тина ми отчита само 20.Какво се прави в такъв случай?

Явно вчера от CF са имали някакъв проблем и заплащаха едва 50% от задачите и толкова отчиташе тук ;)
Както се казва: "Проблема не е във вашия телевизор"

ПС:Така като гледам проблема и днес си остава същия като вчера..... правиш 2 задачи а ти отчитата 1 и само нея заплащат .......

При решени 20бр. от руските и още 15-20 от тези с търсенето на линкове в дадения URL отчетените ми бройки за деня са: "My Completed Tasks today 15"


Този проблем май е само при някой задачи защото аз вчера не съм имал проблем със задачите каквото реша това си ми го отчита, а днес още не съм решавал, но след малко като реша някоя и друга може и да пиша дали има проблем при мен. ;)


ПС: Направих 10 задачи за изминалия час и нещо и нямам абсолютно никакви проблеми аз. Сигурно е от типа на задачите проблема при вас.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2614

Mon Jun 02, 2014 11:47 in Bulgarian

diamondsbg wrote: Здравейте ! Искам да попитам кога мога да си изтегля парите ( смисъл ден и бг час ) , че не мога да намеря да намеря темата , а помня че има новости там .

Благодаря предварително !


Няма новости. Както винаги понеделник и петък след 11 часа бг време. ;)

ClixSense Задачи » Post #1963

Mon Jun 02, 2014 02:22 in Bulgarian

Браво Динчев и успех и за напред! :)

ClixSense Задачи » Post #1959

Sun Jun 01, 2014 03:49 in Bulgarian

Alcion wrote: Нормално е да правят по мнооого задачи, защото "те" не сме "ние". Има задачи, които не са достъпни за нас българите и въобще не ги виждаме. На всичкото отгоре са били супер елементарни и се правили за максимум минута /това го знам от потребител, който живее в чужбина/. Другото което е те имат много оферти за разлика от нас.

Това е така, но за по големите западни страни. Малко ме съмнява както е тоя от Шри ланка или Ел салвадор да имат повече задачи от нас. Възможно е все пак но малко ме съмнява. :)

ClixSense Задачи » Post #1958

Sun Jun 01, 2014 03:46 in Bulgarian

tech4o1979 wrote: Здравейте,респект,има ли некакъв браузър за смартфон без-PUFFIN,за който не се плаща.Този се усетиха и го спряха,ако си платя дали ще ми отваря задачите знаеш ли?защото последно пишеше че този браузър не се покрива там с прокси сървъра в България?

О не знам скоро не съм го ползвал него. ;)

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2607

Sat May 31, 2014 15:49 in Bulgarian

Markov65 wrote: Здравейте!
Имам проблем, който може и да е обяснен, но не съм успял да намеря отговор. Става въпрос за следното: Отначало всичко върви нормално - отварят се рекламите, излизат кучетата и котката, започва отброяването на секундите, свършват и ... излиза един червен Хикс и надпис "Flash has not been detected". На какво може да се дължи това?

Имаш проблем с flash Player-а. Виж дали си с последна версия на adobe flash player или пробвай с друг браузър.

ClixSense Задачи » Post #1955

Sat May 31, 2014 11:43 in Bulgarian

Dinchev2013 wrote:
Quote:
Може би аз ще мога да намеря логично обяснение. Задачите с различните браузъри за която споменах в една друга тема дали тях правиш и ти ми писа тук че в тях има най-много вратички. Да така е вчера пробвах това онова и видях как се правят за по 10 сек една задача. или за по една мин. най-много, но проблема е че като направиш няколко задачи така ти блокират акаунта от сайта който пуска ония проучвания, но ти пак можеш да правиш задачата само трябва да я отвориш и като видиш текса акаунта ти е блокиран заради твойте резултати ти е достатъчно за да изпълниш задачата и ти я зачитат при това. Аз вчера направих 20 задачи така но не ми се рискуваше да правя повече, че да не ме блокнат и от crowd. И както казах така тези задачи стават за по 10 сек. някъде което прави на час може би над 100 задачи дори и повече :)

Щом си решил да рискуваш по този начин браво ;) Въпреки, че аз лично обичам сигурното пред риска и още повече както съм казал и на колегата jivko56 какво му пречи да ти спрат достъпа до CF както и да ти пуснат некоя скромна глобичка ;) Така че .... успех и дано ви се размине с по малкото наказание ;)

Аз само пробвах иначе от тия задачи не правя защото просто няма смисъл. То за един долар трябва да направя 100 задачи при положение че има по платени задачи от който като направя 20 си правя 1 долар. ;)

ClixSense Задачи » Post #1953

Sat May 31, 2014 11:28 in Bulgarian

Dinchev2013 wrote:

Понеже не си 1-та която задава този въпрос ще ти отговоря и аз с въпрос а именно за полежението миналия ден ;) което е следното: Лягам си в 4 сутринта и разликата ми с 1-я е 850-900 бройки (до тук Всичко е ОК) ставам в 9 сутринта (след "дълъг сън" от 5 часа) и като поглеждам дали разликата си стой тя се е покачила с "малко" и скромните още 900 - 1 000 бройки т.е. за 5 часа пича (или БОТА според мен) прави задачи който аз правя за 20 часа как става това???????? Ако някой намери логично обяснение аз спирам да решавам задачи !!! (освен ако въпросният не е действително БОТ, който е сложен да връща пари в сайта)


Може би аз ще мога да намеря логично обяснение. Задачите с различните браузъри за която споменах в една друга тема дали тях правиш и ти ми писа тук че в тях има най-много вратички. Да така е вчера пробвах това онова и видях как се правят за по 10 сек една задача. или за по една мин. най-много, но проблема е че като направиш няколко задачи така ти блокират акаунта от сайта който пуска ония проучвания, но ти пак можеш да правиш задачата само трябва да я отвориш и като видиш текса акаунта ти е блокиран заради твойте резултати ти е достатъчно за да изпълниш задачата и ти я зачитат при това. Аз вчера направих 20 задачи така но не ми се рискуваше да правя повече, че да не ме блокнат и от crowd. И както казах така тези задачи стават за по 10 сек. някъде което прави на час може би над 100 задачи дори и повече :)

Daily Checklist Bonus » Post #516

Wed May 28, 2014 16:12 in Bulgarian

Dinchev2013 wrote: Днес си поставям поредния рекорд съобразно общия бонус както и брайка на задачите 8-)




И за да спестя още много въпроси от типа: как, кога, колко и т.н. ще кажа само че всяка задача си има вратичка в условието (така да се изразя) чрез която се прави в пъти по лесно от колкото е в действителност

@respekt за да ти отговоря с точност трябва да изброя поне 10-12 задачи. Средното ми време за решаване е около минута - минута и половина максимум. Общо взето това е "Тайната" и задължително се иска постоянство и инат :)

Поздрави и Успех: Динчев

Задачите с различните браузъри ли?

Daily Checklist Bonus » Post #514

Wed May 28, 2014 06:15 in Bulgarian

Dinchev2013 wrote: Понеже скоро не бях вземал участие със задачки и бонусчета днес реших да я свърша тази работа и резултата ми е личен рекорд :)






Днес съм доволен и лягам с усмивка :) :cs: :cs: :cs:


Браво и също ще споделиш ли коя задача правиш. Защото 1000 задачи за един ден това е по 1 задача сиг на минута ;)
И продължавай все така.

ClixSense Задачи » Post #1942

Mon May 26, 2014 11:09 in Bulgarian

ivelin19 wrote: Искам да попитам ако имам реферал който добре се справя със задачите дали има смисъл да му подаря ъпдейт или е по добре да се ъпдейтне такъв който има повече реферали и ще работи да привлича още ?


Аз мисля че има смисъл, защото като ъпгрейднеш, той може да почне да изшълнява повече задачи да привлича и рефера и т.н. ще види ще се грижиш за рефералите си. Иначе и другото не е зле, но не се знае тоя който има повече реферали дали тия реферали ще се занимават с програмата като хората и дали те ще се ъпгрейдват за да получиш бонус от тях.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 25, 2024 13:05:21 PST