Please wait...
HomeForumPosts by respekt

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by respekt

Представете се. » Post #667

Mon May 26, 2014 11:04 in Bulgarian

ivelin19 wrote: Здравейте , аз съм Ивелин Стефанов и за удобство казвам че съм от Плевен . Работя нощем на бензиностанция и имам доста време да щракам по сайтове . От година и половина съм тук , но досега само съм прочитал това онова от форума . Успех на всички :)


Здравей, Ивелине и още по големи успехи в clixsense.
И само да вметна, че и аз съм от Плевен :)

ClixSense Задачи » Post #1915

Sun May 18, 2014 08:08 in Bulgarian

riddle2000 wrote: Отново ми се появява същата тази задача.Отново не ми се появяват места да посочвам отговори.Не се появява submit.Изглежда само на мен ми се появява тази задача,защото досега не видях никой да ми отговори във форума.Писах тикет ,но никой не ми отговори.Ето и името на задачата.Благодаря на всички и Ви пожелавам много успехи.
Search Relevance : How relevant are the results to the query?


Преди една седмица може би правих от тия задачи и нямах никакъв проблем. Направи една снимка и я качи тук пък може и някой да е имал същия проблем. На мен ми идва на ум да пробваш с различни браузъри, но по добре качи една снимка на въпросния таск като го отвориш.

ClixSense Задачи » Post #1909

Fri May 16, 2014 10:08 in Bulgarian

ofeliq_asgr wrote: Някой има ли проблем със задачите,
Аз имам 2-ро ниво и до преди 2 мин решавах задачи, сега изведнъж всички ми станаха сиви,т,е че нямам квалификация.
Но интересното е че е само тук.

И аз съм второ ниво и нямам никакъв проблем. ;)

ClixSense Задачи » Post #1903

Tue May 13, 2014 13:41 in Bulgarian

Dinchev2013 wrote:
ofeliq_asgr wrote: Здравейте аз също бих се радвала на малко помощ за тази - Does this Result Match the Search Term? (CrowdFlower Official Job), че вече два пъти немога да се оправя с нея.И сега ме страх да я прабвам.

На тази задача трябва да посочиш дали потребителкото търсене съвпада с другото ;) аз лично вече над 10-на пъти я правих с общо 2 грешки. Проверявам дали съвпадат 2-те търсения предимно в Ebey или amazon на останалите сайтове не вярвам, когато съвпадат си отбелязваш горното(да) когато не съвпадат бележиш съответно не и ти излиза 2-ри въпрос и именно защо не съвпадат и вече имаш 3 вероятни отговора. В общи линии е това. Ако има още нещо неясно питай ще показвам и снимки ако трябва но с преводача на хром-а

Да помогна и аз малко с обяснение, защото и аз я правя сега. ;)
Аз пък гледам само снимките в гугъл и сравнявам по лесно е пък и то повечето търсения са си едни и същи само трябва да се гледа дали има нещо по подробно в търсенето или в резултата. Например ако се търси case for iphone 4, а в резултата пише case for iphone 4s при това условие не съвпадат двете и се дава на втория въпрос третото(ако в резултата пише 4s) и при същия вариант но в търсенето пише 4S а в резултата 4 същото само дето на втория въпрос е второто. Иначе казано най-лесно е да се сравняват снимките от гугъл търсенето.

ClixSense Задачи » Post #1897

Mon May 12, 2014 15:37 in Bulgarian

Dinchev2013 wrote:
respekt wrote:
Dinchev2013 wrote: Тия от CW май пак започнаха да си правят каквото си и]скат и да смятат отговорите както на тях им е удобно и примера за това е :

И с този отговор ме връщат с 2-3 % назад в дашборда, Оптимисти !!!

Това задачата с цената на компютрите ли е? Ако е тя, то цялата задача е пълна с грешки. Аз преди малко писах тикет до съпорта им заради тая задача. Още от първия таск и ми намери 3 грешни отговора които са си верни и правих снимки и пращах, а иначе до сега никога не са ме спирали на тия задачи за компютрите, никога не ми е падала точността :D

Дам тя е, на мен чак на 5-ти опит ми даде тая грешка


А да те попитам ти кой други задачи правиш, че си направил почти 200 ;) и дано продължиш така и цялата седмица че гледам си влезнал и в топ10 за сега.

ClixSense Задачи » Post #1895

Mon May 12, 2014 14:31 in Bulgarian

riddle2000 wrote: Здравейте от 5,6 дни ми излиза само тази задача ( Search Relevance : How relevant are the results to the query?),
но в нея не ми излизат места къде да попълвам отговори.Няма и въпроси,нито пък място submit.Мисля,че е някакъв бъг,защото първия път като я правих всичко беше ок,но сега вече не е.Писах им,но никакъв отговор.Някои има ли подобен проблем?

Да не би да пише This task is nearly complete? Ако пише това просто няма свободен слот за теб в момента и както е написал по нагоре колегата бъди по настоятелен и ще сполучиш. Влез в сайта на crowdflower и се регистрирай и виж дали нямаш някой скил тест. Ако имаш го прави и може да почнат да ти излизат повече таскове.

Успех!

ClixSense Задачи » Post #1892

Mon May 12, 2014 13:00 in Bulgarian

Dinchev2013 wrote: Тия от CW май пак започнаха да си правят каквото си и]скат и да смятат отговорите както на тях им е удобно и примера за това е :

И с този отговор ме връщат с 2-3 % назад в дашборда, Оптимисти !!!

Това задачата с цената на компютрите ли е? Ако е тя, то цялата задача е пълна с грешки. Аз преди малко писах тикет до съпорта им заради тая задача. Още от първия таск и ми намери 3 грешни отговора които са си верни и правих снимки и пращах, а иначе до сега никога не са ме спирали на тия задачи за компютрите, никога не ми е падала точността :D

ClixSense Задачи » Post #1888

Mon May 12, 2014 12:10 in Bulgarian

gecata82 wrote: Имам един бърз въпрос : След като съм решил дадена задача , но съм допуснал грешки , които обаче за мен не са грешки , и след като пуснах тикет , кога ще получа отговор, и как ще ми се въстанови реитинга, след като сега ми е много слаб и не ми дава да решвам други задаче

Принципно може би до някоко дни ще ти отговорят, но понякога отнема и повече време и ако наистина има грешки съпорта на crowdflower ти нулират рейтинга.

Реферали » Post #902

Mon May 12, 2014 12:06 in Bulgarian

gecata82 wrote:
diamondsbg wrote: Здравейте ! Има ли някой , който си набира реферали от пробукс и ако да доволен ли е от там ?
Ако се интересуваш аз си търса рефове там, веднъж вече бях регистриран и теглих пари но при втория опит да изтегли ме баннаха, и не бях единствения, но сега съм залижил на друга стратегия, и за сега съм доволен, ако искаш кажи къде а ти пратя линк .


Човека се интересува дали някой рекламира там за набиране на реферали тук.

ClixSense Задачи » Post #1882

Sun May 11, 2014 11:12 in Bulgarian

ilkomarinov wrote: Здравейте Колеги, не мога да разбера критерийте за получаване на Level. Аз например съм с 4 693 решени задачи и успеваемост 91%, а нивото ми е Level 1. Мислите ли, че е нормално това и ако имате повече инфо, касаещо критерийте за покриване на ниво- споделете. Благодаря предварително!


Не знам какво да ти кажа и аз се чудя и търсих из сайта им но никъде нищо не намерих за тези нива. Аз съм с Jobs: 397 Tasks: 6 586 Accuracy: 93% и съм с второ ниво. Но като дадеш на accuracy-то ти излиза и колко верни въпроса имаш или нещо подобно.

Реферали » Post #897

Fri May 09, 2014 07:59 in Bulgarian

bosegilias wrote:
riddle2000 wrote: Здравейте.Прочетох целия форум(реферали) и още други материали,но така и не разбрах как мога да привлека реферали от чужбина освен чрез платена реклама и онези сайтове в началото на темата(за които разбрах,че полза нямало).Моля,ако някои може да ми каже как да си привлека такива реферали да помогне?Пробвал съм и със спам през една от социалните мрежи,но резултат никакъв.Благодаря Ви и успех на всички.

Ами аз примерно отделям некви 20-30 долара на месец и ги наливам в реклама , последно време нещо не ми връзва много много , но упорито продължавам. Ще дам за пример че от 73 реферала са останали 50 активни - от тези 50 има 1 французин който ми е налял 54 долара и 400 реферала 2-ро ниво които от своя страна имат до сега 2 премиума , това за 3 месеца .. . (мечтая си и останалите 49 да са като него :D ) . Да се върнем на твоя въпрос , само с реклама може да се наберат реферали ( а дали ще са читави - ТОТО 2 първо теглене ) Това е само мое виждане и споделям , всеки си решава как да процедира.


А попитам аз къде рекламираш ако не е тайна, че и азс трябва да взема да пусна скоро някоя реклама за по малко пари, но не знам къде. Че 70 долара за неото не ми се събирам нещо ;)

Моята първа година в ClixSense/My first year here! » Post #7

Tue May 06, 2014 10:03 in Bulgarian

hpanka wrote: честито.
виждам, че си решил и доста оферти.
как си се справил?
Браво.

Еми с офертите повечето са от клипчета. А иначе най-много задачи решавах докато имах свободно време. Има доста обяснения за решаване на задачите в темата за тях. ;)

Моята първа година в ClixSense/My first year here! » Post #5

Tue May 06, 2014 02:26 in Bulgarian

magit0 wrote: 285 dolara ?

Какво 285 долара?

Daily Checklist Bonus » Post #498

Mon May 05, 2014 00:57 in Bulgarian

Едно скромно бонусче и от мен че скоро не бях влизал в сайта :D

ClixSense Задачи » Post #1863

Fri May 02, 2014 16:47 in Bulgarian

sdushkova wrote: Вчера и днес - 03-05-14, всички задачи от 1 цент са пълни с грешки,но най-вече тяхното отчитане.
Пълен провал в системата им-записвах си всички отговори ,а на края на бялото казват черно.
Преписват ми отговори,които не съм отбелязала,а точно обратното-
Над 20 писма до съпорта им и нито една корекция от тяхна страна.
Системата им търпи страхотна критика,само ми изгубиха времето...
За нивото,което не ми връщат, да не говоря... :silent: :evil: :thumbdown:


Кой задачи си правила, защото аз днес цял ден реших да порешавам малко задачки и решавам и от 1 цент и от 3 цента и от 6 дори една от 17 цента и за 60 направени задачи да ми е отчело най-много 10 15 грешки за който в повечето случай са си прави защото не съм догледал като хората. Не знам на какво се дължи това при теб ако искаш кажи за кой задачи става на въпрос пък ако можем ще помагаме. :)

ClixSense Задачи » Post #1781

Tue Apr 01, 2014 18:18 in Bulgarian

Buldan си е много прав. Аз в момента имам 25 задачи които мога да изпълнявам и 6 които не мога защото нямам трето ниво, а съм само до второ в crowd.
А за нивата аз поне мисля че ще се дават за това кой колко задачи е решил и каква ви е точността от тях.
Аз съм с левъл 2 и статистиката ми на решени задачи е: Jobs: 348 Tasks: 5,669 Accuracy: 92%

Успех на всички. ;)

ПС: Успех и на Alcion и VanqGM за старанието им и дано успеят да задържат 1 и 2 място в седмичната класация.

Daily Checklist Bonus » Post #444

Thu Mar 13, 2014 01:21 in Bulgarian

vihur88 wrote: Нещо се бъгнаха задачите и за това само толкова. :)




Хм, тъкмо си разглеждах CrowdFlower. Като изпълнени задачи имам 200, а тук виждам 189. Също така, вчера съм изпълнил 39 задачи, а имам отчетени 32... както се вижда от Checklist-а.

Към CrowdFlower предполагам би следвало да се обърна или да изчакам ?


Поздрави.


Разликата е от това че част от тия таскове са от предния ден. Мисля че след 12 часа вечерта тасковете които правиш отиват за другия ден.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2525

Wed Mar 12, 2014 14:00 in Bulgarian

cveti66cc wrote: Здравейте приятели, имам проблем и ми е нужен съвет. Изпратих пари чрез paypal към кредитната ми карта.В сайта на paypal пише , че трансакцията е завършена, но парите ми ги няма в картата вече трети ден. От банката ми казаха ,че забавянето е нормално,но аз все пак се притеснявам.

Нашите банки се бавят с 3 до 5 дена, така че не се притеснявай, но този въпрос е разискван доста пъти в темата която е показал булдан в горния пост. :)

ClixSense Оферти » Post #787

Wed Mar 12, 2014 11:19 in Bulgarian

vihur88 wrote: Здравейте,

Има една оферта на Matomy, която изисква да се сканира един QR code, да се инсталира приложението от отворения линк и да се стартира. Офертата е за 9 цента, но след като я изпълня нищо не се случва. От бутона горе в дясно "Check offer status" не ми показва офертата, а ми дава това:

"In order to give our users the best and fastest service we display only high rewarding offers on this page."


Влизах в сайта на Matomy и там при проблем с дадена оферта посочват какво да се прави в един pdf файл, именно начина който и аз съм приложил. Не намерих друг вариант за връзка с тях относно тези проблеми.

Ако някой може да съдейства по някакъв начин ще съм благодарен!


Благодаря!

При матоми лошото е че направиха офертите които са под 10 цента да не ги показва в прозореца което е много тъпо. И аз съм имал такъв проблем и до сега не съм намерил решение. Спомням си че преди някой беше давал e-mail на съпорта на матоми освен да го потърсиш из страниците и да пробвам така да им пишеш.

Моята първа година в ClixSense/My first year here! » Post #1

Sun Mar 09, 2014 14:44 in Bulgarian

Здравейте, вече една година откакто съм в сайта и бих искал да споделя, какво съм изкарал и какво съм дал до сега. Надявам се модераторите няма да възразят, че отварям нова тема.

Това е снимка на моя акаунт с всичко което съм изкарал:



За тази една година съм изкарал общо 258 долара до сега от които 17 съм дал за премиума и за сега само 10 долара за набиране на реферали, но тази година мисля да се заема по сериозно с набирането им.

Чиста печалба за тази една година от сайта съм изкарал 230 долара, което като за първа година мисля, че е едно изключително добро постижение.

Пожелавам успех на всички стари и нови потребители на :clixsense:
Най добрата програма за допълнителни доходи. :)
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 20, 2024 03:28:27 PST