Please wait...
HomeForumPosts by respekt

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by respekt

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2460

Mon Jan 27, 2014 14:23 in Bulgarian

kimura123 wrote: help..Unexpected Error (#102) nqkoi moje li da mi kaje kakvo e tova? ne moga da otvarqm reklamite....

Проблемен flash player.

ClixSense Оферти » Post #726

Fri Jan 24, 2014 19:36 in Bulgarian

Като си я правил един пък към матоми е малко вероятно да успееш 2 път да я направиш там, защото бисквитките и кеша ти пазат инфото от предната направена оферта.

ClixSense Задачи » Post #1515

Fri Jan 24, 2014 19:34 in Bulgarian

Бау шута от де извади толкова много задачи. :D Аз имам тия изпанските и италанската за категориите и тук там по още 2 3 различни се появяват но ти ме разби :D Пък като скил тестове съм решил и аз доста :D :D :D

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2418

Mon Jan 20, 2014 23:50 in Bulgarian

Пробвай с нова регистрация там, но такъв проблем до сега съм нямал.

ClixSense Задачи » Post #1489

Sat Jan 18, 2014 13:47 in Bulgarian

Значи така:
1. като пуснете таска си запазвате bookmarklet-a който се намира в Instruction (за мозила десен бутон и запиши в предпочитани, а за хром с влачене до лентата с отметките и пускате там).
2. след като оправите bookmarklet-a отивате вече на самия таск и първо натискате оранжовото поле дето пише старт. Тук не става нищо и продължавате на следващото.
3. След това натискате на bing бутона и търсите клипа в търсачката на bing (за по лесно намиране сложете "youtube.com/....." такива кавички отпред и отзад на линка и веднага ще ви излезе клипа)
4. като вече сте намерили клипа в bing натискате на него че да се отвори.
5. след като е тръгнал клипа отивате на bookmarklet-a където ви е запаметен (за мозила в bookmark, а за хром в лентата с отметките) и го натискате без да сменята таба с клипа.
6. След като вече е тръгнал клипа и сте натиснали на bookmarklet-a ще ви се покаже едно квадрадче в десния ъгъл на браузъра ви и ще почне да отброява 70 сек. През това време вие можете да си попълните таска на долу както вие желаете. Може както булдан е написал само с n/a и т.н.
7. След като изтекът 70 сек. ще ви покаже прозорче за верифициране което означава че сте готов и можете да чекнете в таска отдолу за верифицирането и след това да дадете завърши.

Това е всичко за този изключително лесен и бърз таск жалко само че е само един брой от всяка партида.
ПС: И с двата браузъра работи без проблеми тествах ги и двата.
Успех.

Daily Checklist Bonus » Post #412

Fri Jan 17, 2014 23:25 in Bulgarian

Едно бонусче за новата година :D

ClixSense Задачи » Post #1484

Fri Jan 17, 2014 09:27 in Bulgarian

Като запишеш това bookmarklet в твойте bookmark след това като отвориш клипа натисни върху тоя bookmarklet все едно да отвориш него на мястото на клипа и ще ти излвзв горе в дясно едно малко прозорче и ще ти отброява 60 сек. и след като минат си готов.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2400

Thu Jan 16, 2014 13:10 in Bulgarian

Една задача ми отнема от 5 до 10 мин. някъде вече. В началото първите няколко месеца ми отнемаше доста повече. А това какво толкова ми е помогнало че съм със звездичка? Еми едно че дневния ти бонус не е 5% а е 12%, комисионните от задачи и оферти на реферали е 10%. А времето което отделям е то е различно имало е дни когато само съм кликал реклами за по 10 15 мин имало е дни за по 1 час си оправя рекламите, направя 10-тина таска и така но е имало и дни когато съм правил задачи по 4 5 часа и повече. Но тогава взех и 2 долара от седмичната класация за задачите. Като цяло всеки си решава за себе си какво да прави. Да решава задачи ли, да клика само реклами, да инвестира и т.н. Аз нямам възможност да инвестирам но тая год. съм си дал за цел повечето пари които изкарам да ги дам за реклама.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2397

Thu Jan 16, 2014 09:55 in Bulgarian

Подкрепям buldan75, а до рекламите и колко имаш на ден това зависи от колко хора пускат реклами и колко от тях са предназначение за стандартни потребители. Примерно днес си кликах рекламите преди малко и имах 4 реклами от по 0.01 (това са си основните при премиум) също така имах 2 от по 0.005 и 7 от 0,001 а до 10 11 часа 100% ще има поне още 2 3 реклами по 0,001. За грида и аз от началото на годината имам само 2 пъти по 5 шанса. При него нещата са до късмет не до нещо друго. И като последно поне аз съм много доволен от програмата преди 2 дена си изтеглих 53 долара, а преди 3 седмици някъде още 30 бях теглил.

ClixSense проблем » Post #72

Wed Jan 15, 2014 08:28 in Bulgarian

donhopa wrote: Да попитам знае ли някой дали мога да отварям Clixsense мобилна флашка на виваком?Същото ме интересува и за Неото дали е възможно?

Няма никакъв проблем то е все интернет :)

Реферали » Post #826

Fri Jan 10, 2014 19:29 in Bulgarian

Да споделя само, че скоро някой беше писал че Paypal са сменили политиката си при диспутите. Нещо от сорта на можеш да пускаш диспут само за материална вещ. Нещо такова беше, но все пак пробвай.

Тулбарът на ClixSense и неговите функции » Post #70

Mon Jan 06, 2014 09:22 in Bulgarian

buldan75 wrote: @respekt Отговаряш им в същия тикет.
Аз също ще пробвам. Между другото кой ти пише там?

Becki

ПС: Сега получих нов отговор, но тоя път от Joao:

Quote:
Peanut Labs is unfortunately not available on all countries. Thank you.

Както се вижда не е за всички държави. :(
Но пък сега погледнах в неото и там ги имам тия peanut labs.

Тулбарът на ClixSense и неговите функции » Post #68

Mon Jan 06, 2014 09:00 in Bulgarian

buldan75 wrote: @respekt Това е компания, също като Matomy, SuperRewards и т.н. Аз имам от тях всеки ден по 2-3 видеота (повечето са за Великобритания) на цена от $0.02.
Не бях сигурен дали има въведени някакви ограничения за тази фирма и затова отнесох въпроса до администрацията. Ето какво ми отговори Becki:
Quote:Hello,
There are no restrictions on Peanut Labs. Please have him write in to us so that we can look at his account.
Thank you

Така че им пиши защо не можеш да видиш "Penaut Labs" на своята Offers Wall.

Между другото нека всеки погледне снимката с моите оферти на стената ми и ако няма някоя от фирмите, го съветвам също да пише на Администрацията на ClixSense.


Писах им и ми отговориха:
Quote:Hello,

Can you please try clicking on the Peanut Labs Tab and once there, you will need to fill out your profile for them so that you have access to their offers. I hope this helps.
Thank you

но нещо не мога да разбера какво искат да направя. Писах им че не виждам съответните оферти в offers wall, а те искат да вляза в peanut labs tab?
Писах им пак но все още нямам отговор. Да те попитам като пишеш пак в същия тикет те го виждат това че си писах отново или трябва да пратя чисто нов тикет?

Тулбарът на ClixSense и неговите функции » Post #66

Sun Jan 05, 2014 17:57 in Bulgarian

buldan75 wrote: @house83 Общо взето се работи по тулбарът и в частност с офертите.
Ето как изглежда моя тулбар, като ще дам кратко обяснение:

Самия тулбар има към момента известия за Surveys, като към момента ни дава информация за наличните surveys на SSI в розов цвят и в бял цвят тези на Simplicio.us, както е на снимката:

Когато влезем в акаунта си виждаме бутона/опция "Offers". Там имаме повече известия към момента, но и те са само за surveys, т.е не включват видео, покупки, игри, апликации за телефони и т.н. Цветовете от първата снимка са както следва:
бял цвят - Targeted Surveys (или тези, предназначени точно за теб);
розов цвят - SSI Survey (същите, като тези от тулбарът);
зелен цвят - съответно Surveys на Toluna
В различните дни имаме различен на брой Surveys. Днес е Неделя - деня, в който имам най-малко от въпросните Surveys. В работните дни от седмицата тулбарът ми е, като Коледна елха, предвид множеството известия за реклами и Surveys.

Дано тази информация да е била полезна.


А какво е това Peanut Labs? защото поне аз го нямам.

Статистика-какво печелим от ClixSense » Post #3

Thu Jan 02, 2014 02:00 in Bulgarian

И моята статистика за изминалата година.



:clap: :clixsense:

Похвали се. » Post #910

Wed Jan 01, 2014 10:13 in Bulgarian

Не е лошо да се направи една тема статистики и всеки който има желание да си поства статистиката за изминалата година.

ПС: За много години, колеги, желая ви много здраве на първо място, също така много късмет, щастие и любов, а всичко друго... еми то може да се купи с пари.

ClixSense Оферти » Post #713

Mon Dec 30, 2013 14:12 in Bulgarian

Аз пък до сега не съм имал проблеми с SR. Когато не ми се плати нещо дали е клип или някоя друга оферта им пиша и до ден ми е платена.
А за задачите да това е ново при crowdflower и поне аз мисля че е направено само за някой задачи както беше с тази японската за 21 цента. Напревено е за да може повече хора да я правят а не примерно 100 или 1000 човека да я правят в 10 сайта, не е ли така. И това ти го засичат по акаунта в crowd или по точно по IP-то ти.

Весело посрещане на новата 2014 г. ;)

24/7-Общи приказки » Post #274

Mon Dec 30, 2013 09:06 in Bulgarian

Iliana0703 wrote:
makil wrote: какво трябва да направя тук? ... Flag images that contain adult content (Contains mature content) (NEW UI) - 2

In this job, you will be shown ~100 images at a time, and asked to flag images that violate the rules below for appropriate/inappropriate content.[/qu

Отбелязваш тези снимки които са с нецензурно съдържание и в условието на задачата са указанията, кое се смята за такова. Ако неразбираш преведи си с гугъл. Задачата е лесна. Успех! :xthumbup:


Отбеляазват се всички снимки които: са голи до кръста, голи без дрехи, или само по бельо и тем подобните на тия, също така снимки с оръжия, наранявания, среден пръст, наркотици(без марихуана).
Не се отбелязват снимки на които хората са на море, на басейн, но се отбелязват такива които хората са чисто голи на море или покрай басейн. Дано да съм помогнал.

Daily Checklist Bonus » Post #409

Sun Dec 29, 2013 06:14 in Bulgarian

Едно бонусче от вчера:

Всичко за ClixGrid » Post #412

Thu Dec 26, 2013 05:14 in Bulgarian

3 дена --> 370 клика --> ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО!
Ето това е късмет.

Весели празници. :D
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 20, 2024 01:21:56 PST