Please wait...
HomeForumPosts by al1968

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by al1968

Реферали » Post #575

Wed Jul 31, 2013 13:12 in Bulgarian

Fugitive88 wrote:
zakista wrote: Рекламите в пробукс решетката са горе долу успешни. Вече са 12 $ , но минимума ми е 17 реферала с рефералния линк решетката от :clixsense: . Ако някой желае да опита и да сподели .

Успех на всички колеги

Хммм сравнително доста добър резултат :clap: А като активност как са биват ли горе долу? Аз съм се чудил за такава реклама, но не знаех дали си струва, също съм се чудил за реклама на решетката на туикърз за 15$, най- много да пусна и на двете, че давидим какво ще стане :D

По мое лично мнение тази реклама е добра инвестиция, защото е за месец. Естествено- пак е въпрос на шанс- дали ще попаднат точно на твоята реклама, но от там идват много качествени реферали. За сравнение- 25% от рефералите ми от нео си изтрихз акаунтите, докато от пробукс са активни- поне за сега. Благодаря на Zakista за идеята и помощта! И успех на всички!

ClixSense Задачи » Post #1188

Wed Jul 31, 2013 04:35 in Bulgarian

Проблема не е Канада! Това според мен е работа на 4 човека от 4 компа едновременно за един акаунт! Поляците го бяха споделили в своя форум, аз пробвах заедно с приятелка и се оказа, че може да се правят еновременно задачи от всички лаптопи в къщата и се отчита всичко от системата без проблем! Защото , дори при слабите ми познания по математика излиза, че за 2 минути колегата е правил по един такс, но " нон стоп " 24 часа....?????

ClixSense Оферти » Post #318

Tue Jul 30, 2013 22:58 in Bulgarian

Ставайте, поспаланци! На Tokenads има клипче на wodafon! Късмет!

Плащания » Post #320

Tue Jul 30, 2013 11:21 in Bulgarian

indiigo wrote:

Поздрави, успехи и едно голямо БЛАГОДАРЯ от мен! Тук ми мирише на две мохито! :P :clap:

ClixSense Оферти » Post #316

Tue Jul 30, 2013 11:15 in Bulgarian

lia1407 wrote:
respekt wrote: А някой успявал ли е да изпълни тъпата оферта за keek for facebook? защото аз се пробвах доста пъти и нищо не става.

И аз я мъчих, качих приложението, гледах клипчета и нищо, писах на съпорта и ми отговориха това

Оферти:Вземи Кеек!

Уважаеми ............,

За съжаление имейлът, който сте ни пратили, не е окончателният вариант на потвърждението, което ни е необходимо. Причина за това могат да бъдат липсващи срокове и дати, линкове, информация за изпращач, липсващ имейл адрес и други. Моля, прегледайте Вашето запитване и ни пратете нужната информация.

Благодарим Ви,

Ваши - екипът на ТокенАдс.

Така и не разбрах какво искат да им пратя :cry:


На мен пък ми пратиха писмо да си я кача на стената във фейсбук като "любими" и да я препоръчам на трима приятели!!!!! Е, за 4 цента няма да си цапам "дувара"!

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2036

Tue Jul 30, 2013 11:05 in Bulgarian

tonitas wrote: Благодаря ти за отговора shuta999......тъкмо взех да се чудя дали и този сайт не е поредната измама.... Но от другия браузър стана :)
Поздрави :)


Maлко късно се включвам, но аз имам този проблем и се налага да отварям рекламите през хроме, а задачи, оферти и грида отварям през мозила. Малко е неудобно, но пък не е толкова страшно, така че смело напред!Виждам, че си нов, но ако имаш проблем- питай и пиши смело- всички сме тук, за да си помагаме и заедно / както обичам да казвам аз/ "да си пиеме мохито" на Карибите! Успех!

ClixSense Оферти » Post #283

Sun Jul 28, 2013 10:40 in Bulgarian

Fugitive88 wrote: Здравейте, някой писал ли е на съпорта на supersonicads, защото аз 3 пъти им писах вчера, като 2 от пътите им пращах доказателства за изпълнението на офертата, а третия път се ядосах и ги напсувах :D , но и трите пъти ми отговориха с единтично съобщение. Защо ли си мисля, че нямат никакъв съпорт, а пращат само някакво автоматизирано съобщение, докато поне при matomy и superrewards не е така.

Интересно, и при мен е подобна ситуация- сега видях, че три от офертите ми са "изчакващи"- чакат одобрение от рекламодателя! А не успях да намеря къде да пиша на супорта на суперсоник. Дайте малко инфо, защото става въпрос за оферти за Холандия и са за добри пари.БЛАГОДАРЯ предварително!

Daily Checklist Bonus » Post #249

Sun Jul 28, 2013 04:27 in Bulgarian

Исках да гледам клипчетата на supersonic,а ми излизаха някакви оферти за лаптопи, телефони и т.н. за по 13-15 цента-избираш си наградата и отговаряш на 20 въпроса. А клипчето за цент от vodafon го гледах май 5 пъти.

Daily Checklist Bonus » Post #247

Sun Jul 28, 2013 03:07 in Bulgarian



Здравейте, приятели! Хайде малко и от мен! Не знам от къде ги намерих всички тия оферти, но явно това е за "наказание", задето не ме пускаха до оферти и задачи, докато си бях в България! Поне вече има за поредното мохито! Късмет и успех на всички!

tasks and offers » Post #3

Fri Jul 12, 2013 10:35 in Bulgarian

zveteto2003 wrote: Здравейте,

От скоро се регистрирах в няколко подобни сайта и никъде не бих могла да изпълня нито една задача или оферта, сблъсквам се единствено с уведомления тип: THERE IS NO WORK CURRENTLY AVAILABLE IN THIS TASK, или NO SKILL TESTS FOR YOU AT THE MOMENT в CROWDFLOWER.

Няма начин да изпълня DAILY CHECK LIST без да имам достъп до тези опции.

Може ли някой да помогне?

Благодаря!

В твоята ситуация сме почти всички. Затова аз препоръчвам "нахалство"- проверявай след 5 минути отново. Просто понякога в този момент някой някъде прави тази задача и не те пускат теб! Но...след 5 минути ... :thumbup:

ClixSense Задачи » Post #1091

Fri Jul 12, 2013 10:28 in Bulgarian

guapa_ wrote: това ми излиза на задачите:

Access to this page has been denied.
Access via a Proxy/VPN/VPS or from a country not on your profile is not permitted.


а това на офертите:

Access to this page has been denied. Access via a Proxy/VPN/VPS or from a country not on your profile is not permitted.[/qu

ClixSense Задачи » Post #1081

Thu Jul 11, 2013 13:39 in Bulgarian

guapa,при мен е същия проблем! Ако си с БГ регистрация и в момента си в чужбина / или обратното- както е моя случай!/ няма да имаш достъп до оферти и задачи, докато не се прибереш в страната, от която имаш регистрация. Дори и да пишеш на супорта, отговора е" Сори! Вие няма да имате достъп до задачи и оферти, докато сте в тази страна!" Единствено ако си в друга страна за повече време, тогава си струва да пишеш на супорта да ти променят "знаменцето", т.е. регистрацията.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1976

Wed Jul 10, 2013 06:00 in Bulgarian

Благодаря, приятели! Ще се наложи да изчезна за малко от форума, но...пак ще съм тук! Ама малко много ме е яд за италианската задача :x Успех на всички!

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1974

Wed Jul 10, 2013 05:36 in Bulgarian

Сори, след запитване получих следния отговор:
"Hello you will not be able to access offers and tasks while you are in a different country, sorry. "

С две думи- такива като мен, регистрирани в чужбина, връщайки се в България за кратко / отпуска, например /, ще имат този проблем. Оказа се, че мога единствено да отварям рекламите и грида! Ще се наложи временно да забравя за задачите и офертите, но... :evil:

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1971

Wed Jul 10, 2013 00:17 in Bulgarian

Здравейте на всички и привет от България! Приятели, помагайте! От снощи съм в България ! И не ми дават достъп до задачите и офетите, писах на супорта, но отговор нямам. Явно проблема е в смяната на държавата.Някой знае ли какво трябва да се направи?

ClixSense Задачи » Post #1054

Sat Jul 06, 2013 08:05 in Bulgarian

Забелязала съм, че единствено на тая задача няма лимит. Спряха я снощи и качиха австралийските и канадските адреси, които свършиха до към обяд. Английския вариант от два часа се появи в три други сайта с 17 000 слота, но я таксуват като нова и трябва пак да се мине тренинга.Предполагам, че до довечера ще я пуснат и тук.Цената е същата- 9 цента!

Плащания » Post #303

Fri Jul 05, 2013 16:08 in Bulgarian

shuta999 wrote: Айде и аз да кача нещичко да не кажете после: "Тоя направи пачките пък не показва" ;)

Браво и на теб! Ама много скромно го даваш- няма да стигне за мохито! :clap: :cry:

Плащания » Post #301

Fri Jul 05, 2013 07:42 in Bulgarian

Браво! Ама като гледам, това не е " и аз малко" :clap: :P

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1967

Fri Jul 05, 2013 01:33 in Bulgarian

Да, но това зависи от него- ако иска! Ако ти си купиш Премиум ще платиш 17$, спонсора ти може да ти купи Премиум за 15$.

ClixSense Задачи » Post #1045

Fri Jul 05, 2013 01:27 in Bulgarian

Здравей, tsetsebg, малко по-нагоре има обяснение за задачата с адресите в UK. Освен това наистина на you tube има много качени клипчета за по-сложните задачи. В същност- няма нищо страшно- както казва paulaili, важно е да се опиташ. Бавно и спокойно ! Аз си имам една малка тактика за нови задачи- преглеждам примерите, а после си превеждам отговорите под самата задача- така ми става ясно точно какво се търси и как трябва да се отговори.И отварям задачата. И.... каквото стане! А когато ми показва грешките- е, там превеждам всичко, за да разбера поредната тънкост в задачата. Ще успееш, повярвай! И след това съм сигурна, че ще стане твое любимо занимание! Важно е да повярваш в себе си! Успех- вярвам, че скоро ще те видим в "Похвали се" :P
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 26, 2024 11:08:49 PST