Please wait...
HomeForumPosts by al1968

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by al1968

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1896

Mon Jun 17, 2013 13:28 in Bulgarian

redhooligan wrote:
bigslon22 wrote: Здрастина вцички! Колко време му трябва на човек да започне да печели?

Здравей. Ами без премиум акаунт и без рефериали отначало ще ти е нужно време. Не става толкова бързо, колкото и да ни се иска. Началото винаги е трудно,но пък набереш ли скорост после е лесно :P

Аз мисля,че всичко зависи от това какво разбираш под " печелене". Без премиум, без реферали също можеш да си докарваш добри пари на ден- стига да се трудиш и да разчииташ на себе си! Рефералите помагат, но не можеш да разчиташ единствено и само на тях! Този сайт / лично за мен/ е перфектен в смисъл,че ти дава възможност за заработка по различни начини- кликове, грид, задачи,оферти! Няма да станеме богати от този тип програми, но никога не е излишно нещо,изкарано " между другото"! Не се отказвай, чети публикациите във форума на колегите, опитвай се да използуваш всички възможности,които имаш тук! И.....Успех! вярвам,че след време ще видим твой пост с "...УСПЯХ!" :clap:

Реферали » Post #481

Mon Jun 17, 2013 10:52 in Bulgarian

indiigo wrote: Както казва Булдан, не количеството, а качеството е важно. Ето един реферал мечта, няма и 3 месеца в сайта, а вече е много пред мен.

Благодаря за оценката ти! :oops: Но въпреки всичко продължавам да твърдя, че всеки работи за себе си в този прекрасен сайт!И с риск да се повторя- рефералите помагат, но...ако чакаме само на тях, няма как да си пием мохито на Карибите! :lol:

Похвали се. » Post #697

Mon Jun 17, 2013 08:51 in Bulgarian

Аз искрено се радвам за всеки, спечелил и доказал себе си в тази перфектна програма! Знам,че при вас е трудно- малко задачи, почти никакви оферти.... затова страшно се радвам, че имаме днес ТОВА:" $5 [Bulgaria] vaniusha 60 " в топ 10 на седмичната класация за таксове! Нека не се предаваме,да бъдеме упорити и да покажем на света КЪДЕ е БЪЛГАРИЯ! Това е един от начините! :clap: на всички БЪЛГАРИ!

Похвали се. » Post #695

Mon Jun 17, 2013 07:40 in Bulgarian

А сега стана ли ви ясно защо нямаме попадения на грида! :x Просто lia1407 ги печели! :P Айде, моля те,спри се малко,че и ние да намажем! :roll: Браво и честито! :clap:

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1887

Mon Jun 17, 2013 07:34 in Bulgarian

pepeus wrote: здравейте!Нещо не ми е много ясно какво правя?!Имам чувството,че съм дете и ме залъгват!

На нас пък явно не ни стана ясно точно какво имаш в предвид и какво не ти е ясно :P А сега- сериозно! Добре дошъл във форума! Тук определено можеш да питаш за всичко и вече наистина мога да кажа със сигурност, че ще получиш необходимата ти помощ.Желая ти много успехи! ;)

Daily Checklist Bonus » Post #210

Sun Jun 16, 2013 04:50 in Bulgarian

shpagata wrote: Здравейте,някой знае ли кога се плащат тези проучвания в SURVEYS.

Ако си се класирал и си изпълнил цялото проучване би трябвало веднага да ти бъде платено. Има само едно нещо,което трябва да направиш накрая! Когато си свършил кликаш още веднъж на стрелката долу и трябва да направиш оценка на анкетата и въпросите!Тогава вече го отчитат като завършено проучване. Поне при мен имаше такъв проблем на пърото ми проучване.

ClixSense Задачи » Post #886

Sat Jun 15, 2013 11:17 in Bulgarian

Не вярвам някой да ти отговори конкретно на въпроса! Аз правя задачи в 5 сайта.На последната френска след направени 4 ми изписа подобно нещо и не ме пускаше почти до края. В същото време моя спонсор правеше по 30 на ден и нямаше проблем.Затова казвам не веднъж- просто "нахалствайте".

Daily Checklist Bonus » Post #207

Sat Jun 15, 2013 07:44 in Bulgarian

ganilian wrote:

БРАВО!!!!!!
Със сигурност си много доволен, но и много уморен :roll: Давай така- най-после да видим БГ флаг в топ 10!!!!!

ClixSense Задачи » Post #883

Fri Jun 14, 2013 23:43 in Bulgarian

И при мен е така! Но...аз пък съм много "нахална"- като не ми отвори втора задача и ми изпише,че е почти свършила, аз след около минута отново се пробвам и ме пуска. Случвало ми се е да отварям задачи с по една бройка и да правя по две-три една след друга без проблем!
А въпросната регистрация е нож с две остриета за хора,които правят задачи в различни сайтове, не само в кликса. Защото / така,както ми се случи с последната италиакска за интернет адресите/ - направих я два пъти за проба в зеления, а след това реших да си хващам бонусчето в кликса и ме отрязаха на общо 50 бройки изпълнени задачи, макар че имаше още поне 2000 броя от нея! В същото време вече два месеца си "дундурикам" една бърза и лесна вече за мен и от нея имам повече от 1000 броя направени и не ме спират изобщо- когато я има.
Но...важно е да имаме задачи и да ги правим! Нали това е идеята! Много се радвам за новите колеги , които правят задачи! Успех на всички!

*НОВО* Промени в ClixGrid » Post #8

Wed Jun 12, 2013 13:43 in Bulgarian

Малиии,аз кликам на грида само за да си направя дневния бонус- и то докато си гледам филма по телевизията! И..../ само не ми се подигравайте!Моля!/ един ден се оказа,че съм нацелила 2,50$ ,но къде и кога- сама не съм разбрала! Та после доста време изгубих докато се ровех из акаунта си да разбера от къде са тоя пари! :lol: Та...чудеса ставали не само на Коледа! Дай Боже на всички! :thumbup:

?! » Post #5

Tue Jun 11, 2013 09:47 in Bulgarian

belchev2 wrote: Здравейте всички!Вкарах 17 долара.Някой може ли да ми каже,каква е ползата от тази загуба?Не трябва ли да имам реферали,щом съм платил?

Ще се опитам да ти отговоря от своята гледна точка- 17$ за премиума, които си платил, ще се върнат при теб само от кликове след около година. При премиума имаш поне още 4 цента дневно от реклами. Дори да нямаш реферали, ако правиш 10 задачи на ден, ще имаш 12% дневен бонус при премиум! Освен това, сам си забелязал, че при премиум имаш 60 клика на "решетката", т.е. малко повече шансове за печалба!А постепенно, когато си намериш реферали, то тогава премиума ти дава повече !
Но всичко със времето си! Добре си направил,че си купил премиум! Но се опитвай да извлечеш максимума от тази ситуация! Успех!

?! » Post #4

Tue Jun 11, 2013 09:38 in Bulgarian

Предварително се извинявам за този пост, но....

И .....LIA 1407, kогато решиш да критикуваш някой нов колега,който търси помощ, първо прочети това:

"Пишейки във форума, Вие трябва да показвате уважение към останалите участници в него. Всяка злоупотреба по отнешение на останалите потребители, няма да бъде толерирана."
Специално го копнах за теб!
И преди да решиш да отговориш- един безплатен съвет от мен- погледни от кога е регистрацията на колегата, който ТЪРСИ помощ!
Нашичт форум е подреден и всичко е групирано по теми, но мислиш ли,че един нов член може да се ориентира още в първата седмица!?!?
Аз лично не се уморявам да обяснявам на новите колеги какво,къде и как! А твоите отговори дори не са професионално ориентирани!

И последно-доколкото знам- имаме двама Модератори и ти не си една от тях!

Извинявам се за тона и написаното, но ...форума е създаден, за да си помагаме, а не да критикуваме! Това е идеята!

ClixSense Задачи » Post #865

Mon Jun 10, 2013 00:01 in Bulgarian

TrakyaBG wrote: за сега съм направил 10 задачи, но пък си е трудничко, а и докъто се прочете всичко за да го разбера минава време и после ми сваршва времето, което лошо. Без известни умения за английски език наистина е много трудно.

Английския език в случая помага, но не е задължително да го знаеш,за да правиш задачи! Аз не знам една дума английски!Използвам гугъл- транслате! Набързо преглеждам упътването, но обръщам повече внимание на примерите , които са дадени там. Отварям задачата, и задължително си превеждам отговорите. Така ми става ясно точно какво се търси и как трябва да отговарям. А ако евентуално преценя, че няма да се справя със задачата, просто прекъсвам, кликайки на guve up и по-късно пак се връщам там. А колкото до времето,не е фатално ако ти свърши! След 3-4 минути пак пробвай и съм сигурна,че ще те пусне отново! Лично аз много " нахалствам" и понякога ми се е случвало да ме пуска дори когато има една бройка само. Важно е да правиш тренинга и самата задача спокойно без да се стряскаш, че минава времето. А като схванеш принципа й, после вече се прави лесно и бързо! Успехи!

ClixSense Задачи » Post #862

Sat Jun 08, 2013 03:26 in Bulgarian

По повод горната тема- обещах,че ще пробвам и ще пиша! Оказа се,че могат да се правят задачи от два компютъра на едно айпи и на един акаунт- пробвах го тук, с колежка заедно. Едновременно правехме една и съща задача- всяка от своя лаптоп и после отчете и двете задачи.И все пак не съм сигурна дали това не е нарушение, но щом поляците казват,че така процедират, значи се получава.В този ред на мисли преди около 10 дни в един друг сайт видях статистика- за около две минути един колега имаше направени 4 задачи от по 10 цента / което само по себе си значи,че не са от най-лесните!/ и това ме накара да се поразровя в другите форуми за информация!

Реферали » Post #476

Fri Jun 07, 2013 15:07 in Bulgarian

Hronys wrote: здравейте кликсенсъри,около 2 месеца съм в системата на clixsense и още много неща не ми са ясни.
за сега съм с 8 реферала които от време на мреме цъкът с удоволствие бих станал реферал на някои който малко по подробно ме въведе в тънкостите на clixsense.
надявамсе да имам отговор
благодаря

Здарвей! Мисля,че не можеш да станеш реферал на никой друг тук, защото по принцип ти си имаш спонсор- в момента, в който си се регистрирал, си под някого. Не е нужно да сменяш спонсора си, за да влезеш в час с програмата. Просто отделяй повече време и чети форума- по моя преценка :темите за рефералите , задачите и общата тема за работа с кликса. Вярвам,че ще намериш отговор на всичките си въпроси! А ако евентуално нещичко те мъчи, питай! Винаги някой ще ти помогне със съвет! Успех!

ClixSense Задачи » Post #859

Fri Jun 07, 2013 13:38 in Bulgarian

tatyana1 wrote: Аз пък забелязах, че мога да отворя два прозореца с моя акаунт, на моя компютър. Това ме навежда на мисълта, че мога да си вляза в акаунта от другите компютри вкъщи по същото време. Въпроса е, че няма кой да цъка на задачките от тях! :)
Не виждам пречка няколко души да ползват един акаунт за да решават задачи когато са свободни!

Ех,най-после заговорихме на български! Точно това имах в предвид- че е по-добре НЕ " съпругата ти " да ти стане реферал, а просто да работи вместо теб и заедно с теб в сайта- като се логне/ дори от своя лапоп/ на твоя акаунт ! Мисля,че това ще даде повече резултат, отколкото варианта " съпруга- реферал" Стига да има желание да прави задачи ;) Нали тук става въпрос как е най-удачно! А при колегата задачите не са проблем! Но...всичко е въпрос на личен избор!

ClixSense Задачи » Post #857

Fri Jun 07, 2013 12:20 in Bulgarian

shuta999 wrote:
al1968 wrote:
respekt wrote: Само не знам как могат да се логнат 2 3 човека в един профил? Аз като се логна през ипода и на компа ме изхварля веднага от акаунта ми.

И на мен малко не ми стана ясно, но споделям това,което прочетох! Между другото в един друг сайт се получи това- моята дъщеря от Бг се беше логнала в моя акаунт и в същото време аз тук си бях в акаунта- налагаше се да обяснявам работата със въпросния сайт тогава- и нямаше проблем.Аз ще пробвам този вариант в този сайт и ще кажа дали се получава.


За целта ..... бих ти препоръчал нещо ...... не го пробвай с твоят профил и на твоят компютър.
Ако искаш на 100 % да го провериш ..... най-лесно ще стане в клуб да си направиш нов профил с нов емайл и с твой приятел/ка от друг клуб ..... иначе вероятно рискуваш закриване на акаунт. ;)

Нещо пак не сме се разбрали- тук не става въпрос за нов акаунт- за реферал под теб!- а така:
А има каунт, В и С влизат в акаунта на А и работят там-правят задачи,оферти и кликове. И всичко това се начислява на акаунта на А.
Или- обяснено на простоцарски- вместо твоята сестра или съпругата ти да ти стават реферали, по-добре е да влизат в твоя акаунт и да работят за теб! По този начин ще хващаш и дневния бонус!

Помня,че преди 2 години дъщеря ми влизаше в 3 сайта и кликаше там от моя акаунт. После аз влизах пак и нямаше проблем! Но...сега вече не знам.Казах- ще пробвам и ако става- ще пиша пак!

ClixSense Задачи » Post #855

Fri Jun 07, 2013 11:50 in Bulgarian

respekt wrote: Само не знам как могат да се логнат 2 3 човека в един профил? Аз като се логна през ипода и на компа ме изхварля веднага от акаунта ми.

И на мен малко не ми стана ясно, но споделям това,което прочетох! Между другото в един друг сайт се получи това- моята дъщеря от Бг се беше логнала в моя акаунт и в същото време аз тук си бях в акаунта- налагаше се да обяснявам работата със въпросния сайт тогава- и нямаше проблем.Аз ще пробвам този вариант в този сайт и ще кажа дали се получава.


А поляци в класацията има всеки ден! Както и българи- друг въпрос е под какъв флаг са! Моя е холандски, на Булдан е английкси, но....Не пиша всичко това,за да си губя времето! Просто- за разлика от много колеги,които имат повече от 2 години стаж в тоя сайт, се опитвам да помагам! Защото- недейте да забравяте- всички сме се чувствували" изгубени " в самото начало и благодарение на съвет и споделено мнение вървим напред и имаме успехи!

ClixSense Задачи » Post #851

Fri Jun 07, 2013 10:57 in Bulgarian

Привет отново от мен!

Ще споделя с вас как един колега поляк правел по 5000 задачи за месец! " Аз правя задачи / когато има / и в същото време 5-6 мои приятели се логват в моя акаунт и също правят тия задачки! И по този начин аз имам много пари и бройки на таксовете! Само че от друго IP!" Явно това е вариант, аз лично не съм го пробвала, но ако работи е един от начините да се правят пари от задачи! В случая единственото условие е, тия въпросни 5-6 приятеля / или роднини/ да нямат акаунт в клиска от същото IP. Поне това успях да разбера от поста на колегата!
Дано съм била полезна! И Успехи на всички!

Реферали » Post #473

Fri Jun 07, 2013 10:45 in Bulgarian

Здравей,radi_62, съпругата ти не може да е твой реферал, ако имате едно IP! Но....виждам ,че правиш таксове.И по-добрия вариант в случая е следния- от друго IP съпругата ти може да влиза в твоя акаунт и да прави също таксове,които ще се отчитат като сума на твоя акаунт! Това прочетох в полския форум и имам разрешение да го споделя.Не знам дали ще действа,но нищо не пречи да се пробва! Успех!
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 18, 2024 23:05:04 PST