Please wait...
HomeForumPosts by black125

Jump to
Members LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanNederlandsGreekHindiUrduBengaliFilipinoIndonesianMalayArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by black125
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies

View Ads & Survey tak dapat buka?? » Post #2

Fri May 19, 2017 22:43 in Malay

jgn guna proxy/vpn. mmg x bole buka. guna standard setting. off kan dlu extension/software yg berkaitan proxy/vpn.

Baru USD 8 make cash out atau buat lebih » Post #28

Thu May 18, 2017 10:47 in Malay

terima kasih... baru je daftar coinbase. nanti nk try luno lak.

Baru USD 8 make cash out atau buat lebih » Post #26

Thu May 18, 2017 10:09 in Malay

salam. nk tanya skit pasal bitcoin. bitcoin wallet tu fungsi dia sama je ea dgn paypal? boleh transfer duit masuk dlm bank? ape bitcoin wallet yg selalu org malaysia pakai? baru nk berjinak2 guna bitcoin ni.

Skrill » Post #64

Sat Apr 29, 2017 02:28 in Malay

spe yg pernah kluarkan duit dari skrill ke bank tu bole ajarkan kt sini x? skrill suruh add cards and bank account tu maksudnya letak bank tempatan ke? charge masuk bank bpe? pastu berapa lama masuk bank? duit da berkepok dlm clixsense ni.

Skrill » Post #62

Thu Apr 27, 2017 13:32 in Malay

yup payza dan skrill masih bole jd harapan rakyat Malaysia. teruskan usaha... :thumbup:

Skrill » Post #56

Wed Apr 26, 2017 21:19 in Malay

akaun premium aku da nk tamat ni. satu keje x buat lg. paypal xleh payza pon xleh. susah laa.. korg berusaha la kt sini. clixsense bole buat duit lg. hehe... aku da beralih tmpat lain yg terima paypal. kt sini aku click ads je.

berkenaan Task.. » Post #4

Tue Apr 25, 2017 00:44 in Malay

task level 0 hari ni ad banyak. buat task ni Find Official Url Or Directory Site Url - D. ni masuk GA.

menunggu » Post #15

Fri Mar 03, 2017 02:19 in Malay

x byk ptc gempak yg guna skrill. klau ad pon korg nk labur buat ape? rent refs? x guna pasal bots bersepah. x pandai manage refs mmg burn la duit tu. tp klau payza korg bole join revenue share. korg labur dan tunggu roi. roi tu biasa la lama nk tunggu. labur byk cepat la hasilnya. withdraw guna skrill ni utk tambah duit poket je. pandai2 la nk jana pndapatan k.

Skrill » Post #15

Wed Feb 22, 2017 03:42 in Malay

fees skrill ni 5.50 euro bersamaan hampir rm 25.00.

Payza » Post #12

Sat Feb 18, 2017 12:32 in Malay

kalau xleh tranfer cuba la tukar duit dari payza tu ke paypal pkai exchange site. benda ni berguna untuk member malaysia pasal kita bole jimatkan skit fee tu. payza fee gile mahal 15usd. klau tukar duit pkai exchge site mungkin paling tinggi 10usd fee. bukan semua exchge site ni trusted ok. jgn terperdaya dgn fee murah.

Payza » Post #8

Fri Feb 17, 2017 07:29 in Malay

aku da ad verified payza cuma belom test withdraw ke bank lg. baki masih ciput lg. aku rasa ramai kt malaysia lebih mudah dgn payza dan paypal je. ade yg da test skrill ke?

PAYPAL » Post #104

Mon Feb 13, 2017 12:48 in Malay

nk task besar buat kt laman web rasmi crowdflower la... boleh guna paypal kt sana.

PAYPAL » Post #94

Sun Feb 12, 2017 08:34 in Malay

jim ada ckp nk open payza. payza pon ok gak untuk member malaysia. minta bersabar semua. buat je keje dlu.

PAYPAL » Post #29

Wed Feb 08, 2017 23:21 in Malay

payoneer kena ada 50usd baru bole keluar kt bank. cuba pelan2...

PAYPAL » Post #16

Wed Feb 08, 2017 13:35 in Malay

paytoo x pandai aku. macam susah jer..

PAYPAL » Post #15

Wed Feb 08, 2017 13:33 in Malay

https://www.payoneer.com/products/local-bank-withdrawal/ cuba tgok kt sini cari malaysia mesti ada. daftar cam biasa kt situ ada page (Withdraw to Bank Account) tekan situ dan add local bank. letak la dokumen nama no akaun bank dll.

PAYPAL » Post #12

Wed Feb 08, 2017 13:01 in Malay

klu dalam paypal korg ada duit lagi takde masalah nk send ke bank local. masalah skrg antara clixsense dan paypal da tak bekerjasama. hampeh tul. tgok la cmner nanti mana tahu dah ok.

PAYPAL » Post #9

Wed Feb 08, 2017 12:57 in Malay

payoneer boleh tranfer ke local bank. minimum 20usd withdraw kt clixsense send kt payoneer. fee 2usd.

PAYPAL » Post #3

Wed Feb 08, 2017 12:18 in Malay

perghh sakit. ape benda la paypal ni.. da elok2 skrg buat hal lak.

Offer dari Trialpay susah » Post #11

Fri Jan 20, 2017 14:35 in Malay

MAJABUANA wrote: tolong bgtau mcmn nak selesaikan offer darin Trialplay..

trialpay ni byk games je... main games cam biasa. cukup mata dpt la duit. klau ad adblock kena off dlu baru dpt main games.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are EST - Server Time: Aug 14, 2018 17:11:56 EST