Please wait...
HomeForumPosts by jevticbozidar

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by jevticbozidar

Rainforest Task » Post #5419

Sat Feb 17, 2018 10:57 in Ex-Yugoslavia

:D incomehomejob ,prvo pozdrav za tebe i ostale a sad imam nesto da pitam.....ima li (procitao sam ovde na pocetku da je "rasprava" o RF bila u kafani ) negde na ostatku foruma neka objasnjenja za pocetnike za rad na RF? pisao sam da sam prepustio ,nadam se zetu :D :D :D :D da radi na RF i nek zaradi,razbio tesna pitanja i batalio.nesto u poslednje vreme me proganja ,posto je ,ako sam u pravu,ozbiljnija zarada nego ovde,da probam ponovom da pokusam ali nemam predstavu kako,i znam jedino da kopi paste moras raditi preko tastature :D :D :D ( kakav nivo znanja ).citam o nekim kuhinjama ( izgleda mi kao najjednostavniji zadatak,mozda se varam) ali nevidim dal ima nekih objasnjenja na pocetku "postojanja" RF-a u vezi zadataka i kako se rade.onaj deo foruma o pomoci kako se resavaju pojedini zadaci na CS je potpuno zamro,NAZALOST, pa se nadam da ovde mogu da se malo oparim bar 1 dolarcic ,makar svaki drugi dan :D :D :D :D.ako ima volje i vremena voleo bih ,ako moze , bar neka stura objasnjenja makar nekog najcesceg zadatka il zadataka.ako ne,nema veze,nema ljutnje jer znam da za to treba i vremena i zivaca.

PITANJA I SAVJETI » Post #329

Sun Feb 11, 2018 12:12 in Ex-Yugoslavia

Hvala na objasnjenju :thumbup:

PITANJA I SAVJETI » Post #327

Sun Feb 11, 2018 11:19 in Ex-Yugoslavia

Evo odgovoraCF na zalbu u vezi ankete -
Hi bozidarjevtic,

It appears that you have a previous ticket reporting this issue. In order to speed up our overall response time, we’re going to close this ticket, since you have already created ticket 655363 for this job.

Surveys permit you to complete them once. Survey Task Authors can and will flag Contributors who provide duplicate data. We suggest that you not work on surveys you have already completed and have already created a ticket.

Also note that for us to translate what you have typed, you need to leave a space after each period that ends a sentence.

To respond to this ticket, click Reply, type REOPEN TICKET, type your message and click Send.

Sincerely,

The Community Support Team
Mada ,iskreno ,nije mi jasno objasnjenje jer je los prevod na google prevodiocu.

PITANJA I SAVJETI » Post #326

Sat Feb 10, 2018 06:24 in Ex-Yugoslavia

hvala.mislio sam da negde gresim.steta,lepo placen i brzo se uradi ,samo da funkcuionise sve bi bilo ok.

PITANJA I SAVJETI » Post #324

Sat Feb 10, 2018 05:58 in Ex-Yugoslavia

sta se desava sa ovim zadatkom-1233338 Everyday Decisions (6)?popunim anketu ( 3 komada ) zavrsim i kad unesem kod i pokusam da posaljem anketu sistem izbaci ono obavestenje da se kopira i nalepi kod a vec sam ga nalepio.nikako da zavrsim taj zadatak.probao sam i da kopiram misem i preko tastature i opet nece da posalje zadatak.da li gresim u necemu?ima li jos neko ovih problema?2 puta sam pisao zalbu i sad sam probao opet i sve isto.

Lista želja - objašnjenja za zadatke » Post #105

Sat Feb 03, 2018 09:42 in Ex-Yugoslavia

Ma nema problema :thumbup:

Lista želja - objašnjenja za zadatke » Post #103

Fri Feb 02, 2018 17:48 in Ex-Yugoslavia

Vec poduze stoji moja molba ali vidim da ,ili niko nije radio ove zadatke ili nemaju vremena ili volje za objasnjenjem.ipak,hvala za sve prethodne pomoci

Lista želja - objašnjenja za zadatke » Post #101

Tue Jan 30, 2018 09:51 in Ex-Yugoslavia

Prvo razocaranje..... :(
Code: Select All
:(

Lista želja - objašnjenja za zadatke » Post #100

Mon Jan 29, 2018 05:35 in Ex-Yugoslavia

kakva je euforija bila medju nama laicima kad je ovo pokrenuto i nesto sad zamrlo...
mnogo me interesuju objasnjenja,ako je neko raspolozen za objasnjenje ova dva zadatka ili bar jedan,bilo koji od njih
mnogo me muce i neusudjujem se da pocnem jer mi nisu jasni.

Youtube Sponsors Segmentation - 2018-01-29

Find Emails And Linkedin Profiles Of Senior Technical Leadership .
hvala unapred.

PITANJA I SAVJETI » Post #291

Mon Jan 29, 2018 04:45 in Ex-Yugoslavia

mozda im posaljem predlog pa sta bude bude...nemoyemo nista izgubiti a mozda potrefim trenutak kad su ekstra raspolozeni pa poslusaju nasvapaj :D :D :D

PITANJA I SAVJETI » Post #289

Sat Jan 27, 2018 17:50 in Ex-Yugoslavia

ma znas da kod mene nema problema u funkcionisanju naloga....bar ne u poslednje vreme :D :D :D minor flagic stoji od 26-tog marta prosle godine ali nemam nikakvih posledica ko sto nije bilo ni sa major flagovima.sve isto funkcionise.
ali ima jedna druga stvar...sve nesto razmisljam da im onako,bezveze,posaljem melj i predlog da daju 1 anketu za ove nase napacene Balkanske zemlje gde ce postaviti pitanje sta mislimo o anketama (kojih nema i da se zato osecamo diskriminisani) i gledanje videa ( isto vazi kao i za ankete) i o AUTORIMA zadataka i jedno polje gde bi mogli da napisemo predloge,sugestije itd o zadacima,broju zadataka . ID zadataka (koji se nekad nemenjaju mesecima) itd.ko velim,kad sam imao srece sa flagovima mozda poslusaju i ovaj predlog pa da mi njima kazemo da pritegnu autore sto se tice nefer korekcije jer bi samim tim oni bili oslobodjeni od gomile tiketa i mogli bi lakse da funkcionisu i takve stvari.jos sam u fazi razmisljanja,nekosta me nista ( bar se nadam :D :D :D ) a jos koji cent od 1 ankete svakom dobro dodje :D :D :D .

PITANJA I SAVJETI » Post #287

Sat Jan 27, 2018 14:50 in Ex-Yugoslavia

jos me niko nemoze preteci....jednom je bilo za par sati :D :D :D :D .u svakom slucaju nevredi se nervirati ma koliko dugo trajalo.dispute..eventualno malo kuknjave...par poniznih reci i pohvala kako verujemo u njih i njihovu pomoc i zahvalnost unapred...sve u par recenica i to je to....mada...imao sam i samo dispute bez ikakvih dodataka...i upalilo.hvala im :thumbup: :thumbup:

PITANJA I SAVJETI » Post #284

Sat Jan 27, 2018 11:13 in Ex-Yugoslavia

DOBIO SAM KONKURENCIJU U BRZINI SKIDANJA FLAGA :D :D :D :D :D drago mi je sto su ti skinuli flag

Surveys, Offers, Video, Games » Post #490

Thu Jan 25, 2018 11:36 in Ex-Yugoslavia

gde navatate ankete?jel izbacuje u surveys ili offers?

Kafana » Post #2689

Fri Jan 12, 2018 10:10 in Ex-Yugoslavia

hoce li neko da pomogne? Lista želja - objašnjenja za zadatke....

Kafana » Post #2687

Wed Jan 10, 2018 16:37 in Ex-Yugoslavia

pa vide da im se omakne greska :D :D :D ,kazem ja da su vredni..... :thumbup: :thumbup: ljudski je pogresiti a casno priznati gresku...i naravno ,brzo je ispraviti.

Kafana » Post #2685

Wed Jan 10, 2018 13:38 in Ex-Yugoslavia

ma nece to mene.nazalost.al ko zna......od prve ,sledece plate moram da probam :D :D :D samo me zanima koliko ce vremena trebati do sledeceg flaga (daleko bilo). :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kafana » Post #2683

Wed Jan 10, 2018 13:33 in Ex-Yugoslavia

ma kazem ja da su radnici CF vrlo azurni i vredni....SVAKA IM CAST..malo pre sam dobio poruku----Your major flag on Job 1221403 has been removed. It should no longer be visible on your Job History.
videli ljudi da je nepravedno i odma sklonili zadatak cim sam popio flag a sad su sklonili i flag :clap: :clap: :clap: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: hvala CF.najbolji ste
a hvala i tebi incomehomejob na brizi,ma znas da se kod mene to samo resava.sta ja mogu kad se omakne greska i zalepe mi "majora" al sreca da brzo uvide gresku.

Lista želja - objašnjenja za zadatke » Post #88

Tue Jan 09, 2018 02:05 in Ex-Yugoslavia

Moze li neko objasnjenje za ovaj zadatak---926609 Find Emails And Linkedin Profiles Of Senior Technical Leadership ....pokusavao sam i pokusavao i nikako da skontam kako da dodjem do odgovora.ni jedan nisam uspeo da resim.mislim,nisam uspevao da se maknem od pocetka.ima opcija da udjes gde su zaposleni,odma na vrhu ali nemogu da nadjem te funkcije ( arhitekta ili sta vec )a i trazi nadogradnju na premijum racun da bi video vise.ako se nevaram...

Kafana » Post #2680

Mon Jan 08, 2018 06:46 in Ex-Yugoslavia

ma ispod onog njihovog teksta sam napisao par reci i to je to.kako sam popio flag,tako je nestalo zadatka.sklonili podmukli zadatak.samo nek nediraju nivoe,tj drugi nivo pa nek stoji.kako god okrenes,ili ce mi opet brzo skinuti flag ili ce stajati tu do besvesti i nazad.
hvala ti na ponudi za pomoc.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 24, 2024 02:38:54 PST