Please wait...
HomeForumPosts by PhxMember

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by PhxMember

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2250

Tue Nov 12, 2013 10:29 in Bulgarian

ivo76 wrote: Здравейте, колеги!

Интересува ме следното нещо:

Доста сайтове предлагат покупка на "пакети с директни реферали", примерно от рода на: 25 директни реферала за 10 $. Принципно позволена е покупката на такива пакети за ClixSense или това е против правилата на сайта? Никъде из FAQ не намерих информация за това...

Много ще бъда благодарен, ако ми дадете точен и недвусмислен отговор!

Благодаря ви предварително!


Поздрави! 8-)

По-добре се регистрирай в някой сайт и пусни PTSU оферта. Там ти е сигурно и мисля, че в повечето беше по 25 регистрации за $2.5. Не съм съвсем сигурен, но със сигурност това е по-добрият вариант!

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2249

Tue Nov 12, 2013 10:27 in Bulgarian

social1986 wrote:
PhxMember wrote: Аз пробвах да се регистрирам във един buxhost сайт - тези, които винаги скамват, защото даваха 2 евро при регистрацията на първите 15 000 потребителя. Видях, че мога да си направя реклама и пуснах една от 250 клика. След това пробвах да направя още един акаунт, за да разбера дали ще ги баннат или не. Направих още един, получих 2 евро и пуснах още една реклама. И разбрах, че може да правя колкото си искам акаунта. В момента имам 45 акаунта и сайта е препълнен с рекламите ми и банерите ми :D за 24 часа получих 5 реферала.

Здравей :) Как е сега, има ли още напредък :) ако има това ще е много добре :)

Здравей. Нямах време да правя още регистрации за още банери и реклами, така че не съм получавал нови реферали. Доста съм зает, нямам време. Мерси, че попита! :)

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2224

Mon Nov 04, 2013 10:15 in Bulgarian

neurosбъкс или нещо такова беше. Потърси в гугъла и ще го видиш, ама бързо да попаднеш в тея 15 000 :D

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2222

Sun Nov 03, 2013 07:15 in Bulgarian

Аз пробвах да се регистрирам във един buxhost сайт - тези, които винаги скамват, защото даваха 2 евро при регистрацията на първите 15 000 потребителя. Видях, че мога да си направя реклама и пуснах една от 250 клика. След това пробвах да направя още един акаунт, за да разбера дали ще ги баннат или не. Направих още един, получих 2 евро и пуснах още една реклама. И разбрах, че може да правя колкото си искам акаунта. В момента имам 45 акаунта и сайта е препълнен с рекламите ми и банерите ми :D за 24 часа получих 5 реферала.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2217

Sat Nov 02, 2013 16:40 in Bulgarian

lia1407 wrote: Здравейте и от мен :), с PTC сайтовете се захванах докато си търсех работа в интернет и да ви кажа честно нещата ми се видяха много съмнителни като виждах големите суми спечелени от този вид дейност, бяха ми нужни около няколко седмици за да се реша да се регистрирам в първият ми PTC сайт, но сега ще ви разкажа какво ми се случи след това. За късмет попаднах в Кликсенс и си признавам, че нямах ни най-малка идея къде съм попаднала, но забелязах че сайта има BG форум което много ме зарадва и реших, че ако не се възползвам от форума няма как да се случат нещата, не проумявах как колегите изкарват толкова пари, а аз не можех да вържа пет цента на ден, това много ме ентусиазира направих всичко нужно за новобранец, свалих тулбара, попрочетох форума, сдобих се с няколко реферала които ми бяха естествено познати и приятели, които не ми спестяваха подигравките, че съм се захванала с нещо което не си заслужава, което от своя страна ме ентусиазира още повече и реших, че щом другите могат да изкарват пари, защо аз да не мога, срам не срам се свързах се с колега от форума в който бях сигурна че ще ми помогне и няма да ме подведе, за мой късмет попаднах на много добър човек, който естествено оправда очакванията ми, за което съм му много благодарна и така с общи усилия потръгнаха нещата, но все още ме чопкаше мисълта че нещо не е както трябва, всеки ден гледах и се любувах на дейлитата на моите колеги и си виках че освен да ги подкрепям и да се радвам на резултатите им нищо повече не можех да направя, докато те самите не започнаха да ме подтикват да опитам, да пробвам при всяка възможност, даваха жокери за задачите и офертите и така с общи усилия аз със помощта на моите колеги които ми дишаха във врата и ми брояха изпълнените задачи и непрекъснато ми повтаряха, че не е чак толкова сложно и че и аз мога да се справя макар че не знам нито един език, УСПЯХ да си пречупя мисленето и повярвах, че и аз мога да решавам задачи и да правя оферти.
Като заключение ще кажа, че много съм се привързала към сайта и към колегите с две думи вече не ме интересува колко ще изкарам от сайта защото той се е превърнал в мое хоби без което не мога.
Така, че мили колеги ако искате да сте от печелившата страна не се отказвайте, а намерете начин как да се справите с нещата които ви се виждат на пръв поглед невъзможни.

Поздрави Лия

Историята ти ми беше супер интересна! :thumbup:

Start Clicking today and 2 prizes! » Post #9

Sat Nov 02, 2013 04:13 in Success Stories

Thx all for the good posts!

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2210

Sat Nov 02, 2013 03:56 in Bulgarian

Аз може ли да попитам в колко часа се ресват рекламите?

Start Clicking today and 2 prizes! » Post #5

Sat Nov 02, 2013 00:19 in Success Stories

Thank you all! Lets see what will happen today :D

Представете се. » Post #574

Sat Nov 02, 2013 00:17 in Bulgarian

Дам, благодаря!

Представете се. » Post #572

Fri Nov 01, 2013 15:49 in Bulgarian

buldan75, предполагам си модератор, като гледам колко постове и лайкове имаш.. но не виждам дали някъде пише, че си модератор? Има ли нещо, с което се отличават модераторите?

Представете се. » Post #570

Fri Nov 01, 2013 14:51 in Bulgarian

Нека и аз се представя!
Ангел от Стара Загора. Засега това :D Регистриран съм от много време в този сайт, но едва днес започнах да кликам. Запознат съм със сайта и въобще с PTC сайтовете.
Не му е тук мястото, но все пак и да се похваля:




Надявам се ако имам нужда от нещо да ми помогнете, както и аз на вас. Благодаря и успех на всички :thumbup:

Start Clicking today and 2 prizes! » Post #1

Fri Nov 01, 2013 14:37 in Success Stories

Hello all! I have registered before a lot of time, but today I start clicking the ads and the grid. See what happens in the grid:




2 prizes in one day!
Thanks admin!!
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 26, 2024 04:08:59 PST