Please wait...
HomeForumPosts by atiye

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by atiye

Clix hesabı askıya alınıp tekrar açılan var mı? » Post #5

Thu Feb 02, 2017 06:21 in Turkish

:cs:

Clix hesabı askıya alınıp tekrar açılan var mı? » Post #4

Thu Feb 02, 2017 06:19 in Turkish

:cs:

TASK (GÜNCEL) » Post #12468

Thu Feb 02, 2017 06:16 in Turkish

task yapmayı sevenlere site önerim olacak..hatay, izmir,van,istanbul, niğde, giresun bu sitede tasklar var.ben sevmediğim için çözemediğimden yapmıyorum.ankette var

Clix hesabı askıya alınıp tekrar açılan var mı? » Post #2

Thu Feb 02, 2017 05:58 in Turkish

:cs:

Kapanan hesaptan para cekilmesi ? » Post #2

Wed Feb 01, 2017 06:14 in Turkish

Reklam sitelerinin genel karakteri.Hesabınızı kapatmamışlar

Kim ne kadar kazanıyor ? » Post #47

Wed Feb 01, 2017 00:52 in Turkish

s3c1k0 wrote: Merhaba tüm postları okudum güzel bir forum olmuş güzel bilgiler paylaşılmış emeği geçen herkese teşekkür ederim öncelikle.

Paypal yurt dışında kullanıldığı için biz bu sistemlerden tam randımanlı yararlanamıyoruz burası net. Peki paypal üzerindeki bakiyeyi snapcard gibi aracı cüzdanlara aktarmak mümkün mü ?. Eğer mümkün ise bir şekilde paypal hesabı açarak paypal üzerindeki bakiyeyi aracı cüzdanlara aktarabiliyor olsak veya bunun bir yolunu çözen birileri var ise bu bahsettiğiniz işler ile uğraşmak isteyen arkadaşlara güzel bir çözüm olurdu.

Deneyen veya fikri olan var mıdır ?


--------------
mavis34 wrote:
2016-12 yani geçen ayki neo task kazancım 378$ %30 da premium bonusum 113$ ediyor totalde 492$ aralık ayı task kazancı yazmış bana. siz sormadan söyliyeyim elbise tasklarına abanmıştım bu ay işler kesat 250, 300$ anca..

Ayrıca - mavis - sana ısrarla tekrar sormak istiyorum ne yapalım yani taskler için neobux mı öneriyorsun bu kadar mı fark ediyor gerçekten samimiyetle fikrini öğrenmek isterim.
Teşekkürler.gerçekten güzel oldu.yıkılmadık ayaktayız.Renkli arkadaşlara, kişiliklere saygımız sonsuz :D

Kim ne kadar kazanıyor ? » Post #45

Tue Jan 31, 2017 23:49 in Turkish

gabi1989 wrote: @atiye ödeme sistemi TR de bulunan sistemlerle aynı. alıcı ürünü satın alır. para Ebay havuzunda bekletilir.. siz kargo gönderimini yaparsınız sonrasında alıcı kargo eline ulaşınca onayı verir ve para hesabınıza geçer.
:cs:

Kim ne kadar kazanıyor ? » Post #43

Tue Jan 31, 2017 23:12 in Turkish

gabi1989 wrote: @maximilyanus Kusura bakma telefon konusunda sana yardımcı olamayacağım ayrıca forumda telefon no paylaşmak yasak, kaldırmanı öneririm. Ben buradan satış yapmayı bıraktım çünkü Ebay kullanıcılarının neredeyse %90 ı Paypal kullanıyor. Burada müşteri bulmak çok kolay ama asıl iş müşteriyi bulduktan ve ürünü sattıktan sonra başlıyor. Ufak ürünleri kargo bedeli karşı tarafa yansıtacak şekilde satabilirsiniz çünkü satınalan kişi bunu zaten kabulleniyor. 70 80 dolarlık daha yüksek meblağlı satışlar kargo bedeli size ait olacak şekilde gönderilir.. isterseniz kargo alıcıya ait yazabilirsiniz elbette ama bu ürünlerinizin satışını olumsuz yönde etkileyecektir. Kargo için PTT, DHL ve UPS kullanabilirsiniz. Ebatı büyük olan ürünler desi hesabı olarak hesaplanır. bununla ilgili olarak kargo şirketlerinin sitesinden elinizdeki ürünün tahmini olarak desi hesabını yapabilirsiniz. Şimdiye kadar 300 den fazla ürün sattım PTT fiyat ve ulaşım konusunda diğerlerine göre daha iyi diyebilirim. Ebay hakkında internette ve özellikle youtube de çok geniş anlatımlar mevcut.. size burayı önerebilirim.. ben zaten buralardan öğrenerek yaptım.


@atiye Ebay üzerinden kıyafet ve parfüm satmanız çok gereksiz olacaktır. Parfüm ve Kıyafet yurtdışında bizden daha ucuz ve kaliteli. Parfümleri sadece afrika ülkelerine satabilirsiniz diyeceğim ama onlarında alım gücü ortada :) Ebay üzerinden satış yapmak istiyorsanız elişi beceriniz varsa eğer.. Değişik yün şapka, Evde kullanılan masa örtüleri, bebekler için giyim kuşam(bunlar eğer düzgün yapılırsa inanılmaz paralara satılabiliyor.)Kaneviçe takımları dediğimiz takımlar( bunların 150-200 dolar civarlarına satıldığını o dönemlerde görmüştüm). bunlara benzer kupon ürün diye tabir ettiklerimiz çok rahat satılabilir. sonrasında hediyelik eşyalar vs. satılabilir. siz zaten bunları yapabilecek durumdaysanız bunları TR de bulunan internet sitelerinden de yapabilirsiniz.. yine buralardan güzek kazançlar yakalayabilirsiniz.


Ben daha önce bahsettiğim gibi diğer ödeme sistemleri ile işleri yürütemediğim için ebay üzerinden satış yapmayı bıraktım. elbette paypal açıldığında açılırsa tabii :) tekrar bu işi daha büyük ve düzenli yapmayı düşünüyorum ama paypal Türkiyeye tekrar girerse muhtemelen devlet yetkilileri kullanıcıların para alış-veriş miktarlarını öğrenmek isteyecektir bundan sonrasında vergilendirme çıkacağından.. Bu işin iyi olacağını düşünmüyorum. sadece belirli miktarlara kadar satış yapılıp vergi bölümünü geçmemek kaydı ile ek iş olarak düşünülebilir...
Ödeme konusunda da bilgilendir.mal tesliminden öncemi alıyorsun, teslimden sonra mı?

Kim ne kadar kazanıyor ? » Post #41

Tue Jan 31, 2017 21:55 in Turkish

atiye wrote:
gabi1989 wrote: @ilkercgul @atiye

Ebay çok ilginç bir yer yani ne koyarsanız koyun mutlaka satılır. Benim ebay maceram çok ilginçtir aslında merak edenler olacaktır kısa kısa yazmak isterim. ben Ebaya 2.5 yıl satış yaptım.


Ebay üzerinden ilk önce satışı denemek için birmilyoncu dediğimiz dükkanlardan böyle basit ucuz şeyleri aldım. nazar boncuğu (2-3 TL), gülsuyu şişesi(max 5TL), otantik çay bardağı altlığı(takım olarak 8TL) bütün bunları 1 hafta boyunca satmaya çalıştım. bunları alma amacım en kötü eğer satılmazsa kendim kullanırım dedim :) baktım aldığım ürünler neredeyse %300 fiyatla satıldı. ilk ürünleri gönderdim ve sonrasında para tatlı geldi. Eminönü tahtakale ve Kapalıçarşı civarında 3-4 gün sürekli gezdim. sadece kendi kullanabileceğim veya başkasına hediye edebileceğim ürünleri aldım.. Gümüş yüzük, minyatür halılar(bunları evde sağda solda kullanırım diye düşündüm) sonra tahtakale civarında dolaşırken kuru kahveci mehmet efendiyi gördüm. oradan 4 paket 100gr lık kahve aldım.. 2-3 parçada değişik sallama çay dediğimiz bitki çaylarından aldım. limon çayı, rezene, sinameki vs.


Döndüm eve bunların fotoğraflarını çektim.. koyduklarım neredeyse aynı gün satıldı. özellikle Türk kahveleri aynı gün hepsini sattım. hemen kargoları yaptım ve gönderdim. sonra işte asıl macera başladı.

Helal olsun sana.Sabah sabah içim açıldı :)
Sırasıyla yaptıklarım.

Bakır bize özgü mutfak eşyaları, Cezve, Yumurta tavası, kahve fincan takımı
Gümüş duvar aynaları : Alman gümüşu olarak geçiyor kapalı çarşıda çok bulunuyor.
Sigara tabakaları : Yine kapalıçarşı bedesten içerisinde çok bulunuyor.
Değişik ve ilginç pipolar,
Ufak seramik hayvan figürleri,
Değişik porselen tuzluk,


Bir dönem sürekli bu ürünleri sattım. bunlar beni 3 ay kadar idare etti ama sürekli satıldığından pek ilgi yoktu... sonra bir arkadaşım eskişehire asker ziyaretine gidiyordu onunla beraber ziyarete gittim ve lüle taşından değişik şeyler aldım. oradaki mağazadan anlaşma yaptım. istediklerimi kargo olarak bana gönderiyordu.. 4-5 ay kadar sadece lüle taşı sattım :)

Böyle böyle çok satış yapmışımdır. yine kalem kalem satışları yazayım sorularınız olursa cevaplarım.

Çay takımları,
Kahve Takımları,
Cezve,
Türkiyeye özgü olan otantik eşyalar.(Ufak Türk bayrağı bile satmışlığım vardı)
Pipolar,
Gümüş yüzük, Kolye, Bileklik, Boyun zinciri, isime özel gümüş kesme kolye, Orjinal akik yüzükler, Sigara tabakaları, Gümüş çakmak kılıfları, Şekerlik,
Porselen baharat takımları,
işlemeli cam süs eşyaları,
Porselen ve cam olmak üzere hayvan figürleri.


Sattıklarım bunlar daha vardır ama aklıma pek gelmedi.. sattığım en ilginç şeyler ise

Lipton Böğürtlen çayı, Elma çayı, Doğadan Poşet çaylar. (Bu satışlar öyle enteresanki. neredeyse %400 kazanç yaptırıyordu.. bazen yeni bir çay çıkıyor.. işte zencefil, limon kış çayı. bunu 6 liraya alıyordum 13 dolara 14 dolara gidiyordu.

Bir gün bakkaldan Balık kraker aldım. hani şu etinin balık krakeri.. denemek için paketi yemeden önce çektim fotoğrafını attım.. yedim sonra dışarı çıktım.. pazar akşamı eve döndüm balık krakerin 4 dolara satıldığını gördüm. sonra 14 -15 paket balık kraker sattım :)

Size yaşadıklarımı örneklerle anlatmaya çalıştım... aklınızda ne varsa tükettiğiniz ve kullandığınız ne varsa koyabilirsiniz.. bu eşya belki amerika için uygun değildir ama ingiltere de kullanan, italyada kullanan mutlaka olacaktır :)

Hadi be şimdi lipton çay satılır mı diyen olacaktır :) fiyatlar eskisi gibi değil ama hala kurtarır yanı var.. bazen aynı üründen 30 tane alan oluyor. 30x5 dolar kazanç dersek = 150 dolar fena para değil :)

Lipton çay 5.20 TL Tr market fiyatı 1.38 USD maliyet demek. bunu siz toptancılardan 1 dolara veya 0.85 e kadar alabilirsiniz. 4.50 USD de Ebay da satış fiyatı.. görüldüğü gibi eleman 17 tane satmış :) her kutu için 3.50 USD kar olduğunu düşünürsek 59 USD kar

Helal olsun.senin gibi girişimci cesur bayan arkadaşlarım var, iyi kazanıyorlar.Biri şelale ve el becerileri gereken işler satıyor.almam diyeceğiniz bardak,ayna,tepsileri inci ile süsleyip satıyor.diğeride sizin gibi farfüm,ayakkabı gibi şeyler satıyor.
Mesela benimde el becerilerim var.sahibinden, gittigidiyorda yada başka sitelerde satabilirim.şans yok, elime yüzüme bulaştırırım diye istediğim halde yapmıyorum.Bu aralar orkide yet
liğini araştırıyorum.Keiki tipi yetiştirme yöntemi var.2-3 değişik renkeri bir araya getirip tutmasını sağlıyorsun ve değişik renklerde çiçekleri oluyor ebruli renkler oluşuyor.istersen oltu taşına da el at.turkuaz diye erzurumda renkli taşlar çıkartıyorlar dene.gerçekten tebrikler iyi günler :clap: :clap:[/quote][/quot PARDON YAZININ ALTINA YAZMIŞTIM SENİN SAYFANDA SENİ ÖVDÜM.YİNE DİYORUM HELAL OLSUN

Kim ne kadar kazanıyor ? » Post #40

Tue Jan 31, 2017 21:49 in Turkish

gabi1989 wrote: Mesela şu takımı Türkiyeden taş çatlasa 30 TL ye alırsınız. hadi 40 TL diyelim.. olmadı 50TL, hadi 100 TL ye alın yahu :) 38 dolardan 12 tane satılmış :) 38 dolar şu an 140 TL.




Yönetici özel not : görsel kullandım ama yasak mı bilmiyorum. eğer yasaksa kusura bakmayın.. silebilirsiniz :)

İnşallah silmez, akıl akıldan üstündür.Gerçekten zor bir dönemden geçiyoruz.vergi yok,dükkan masrafı yok karlı iş.iki üç kişyle yapılırsa bu iş tadından yenmez

Kim ne kadar kazanıyor ? » Post #39

Tue Jan 31, 2017 21:42 in Turkish

enone1 wrote: Benim ortalamamda senin gibi, 9 civarı, ben günde bir kere girip bakıyorum, ne varsa o reklam anket, başka bir site daha vardı oradan da reklam tıklıyordum, aylık 7 civarında orası veriyordu fakat on gün önce 15$ ödeme istedim, tablet bilgisayar kullanıyor sun dedi hesabı kapattı açmıyor. Bu sıralar işsizim yoksa bunları kafaya takmam.

Arkadaş mutlu etti, siz üzdünüz beni.Sizde ufak meblayla deneyin bu internet satış işini.işsizlik sigortası var engelin yoksa git iste arkadaş..İnşaallah tez zamanda güzel gelirli iş bulursun, burada'da paylaşırsın. Zaten reklam sitelerinin yaptıklarını döksek ortaya Türkiye'deki dolandırıcılar bile ezik kalır,Dua edin ,iş aramaya devam edin

Kim ne kadar kazanıyor ? » Post #38

Tue Jan 31, 2017 21:36 in Turkish

gabi1989 wrote: @ilkercgul @atiye

Ebay çok ilginç bir yer yani ne koyarsanız koyun mutlaka satılır. Benim ebay maceram çok ilginçtir aslında merak edenler olacaktır kısa kısa yazmak isterim. ben Ebaya 2.5 yıl satış yaptım.


Ebay üzerinden ilk önce satışı denemek için birmilyoncu dediğimiz dükkanlardan böyle basit ucuz şeyleri aldım. nazar boncuğu (2-3 TL), gülsuyu şişesi(max 5TL), otantik çay bardağı altlığı(takım olarak 8TL) bütün bunları 1 hafta boyunca satmaya çalıştım. bunları alma amacım en kötü eğer satılmazsa kendim kullanırım dedim :) baktım aldığım ürünler neredeyse %300 fiyatla satıldı. ilk ürünleri gönderdim ve sonrasında para tatlı geldi. Eminönü tahtakale ve Kapalıçarşı civarında 3-4 gün sürekli gezdim. sadece kendi kullanabileceğim veya başkasına hediye edebileceğim ürünleri aldım.. Gümüş yüzük, minyatür halılar(bunları evde sağda solda kullanırım diye düşündüm) sonra tahtakale civarında dolaşırken kuru kahveci mehmet efendiyi gördüm. oradan 4 paket 100gr lık kahve aldım.. 2-3 parçada değişik sallama çay dediğimiz bitki çaylarından aldım. limon çayı, rezene, sinameki vs.


Döndüm eve bunların fotoğraflarını çektim.. koyduklarım neredeyse aynı gün satıldı. özellikle Türk kahveleri aynı gün hepsini sattım. hemen kargoları yaptım ve gönderdim. sonra işte asıl macera başladı.

Helal olsun sana.Sabah sabah içim açıldı :)
Sırasıyla yaptıklarım.

Bakır bize özgü mutfak eşyaları, Cezve, Yumurta tavası, kahve fincan takımı
Gümüş duvar aynaları : Alman gümüşu olarak geçiyor kapalı çarşıda çok bulunuyor.
Sigara tabakaları : Yine kapalıçarşı bedesten içerisinde çok bulunuyor.
Değişik ve ilginç pipolar,
Ufak seramik hayvan figürleri,
Değişik porselen tuzluk,


Bir dönem sürekli bu ürünleri sattım. bunlar beni 3 ay kadar idare etti ama sürekli satıldığından pek ilgi yoktu... sonra bir arkadaşım eskişehire asker ziyaretine gidiyordu onunla beraber ziyarete gittim ve lüle taşından değişik şeyler aldım. oradaki mağazadan anlaşma yaptım. istediklerimi kargo olarak bana gönderiyordu.. 4-5 ay kadar sadece lüle taşı sattım :)

Böyle böyle çok satış yapmışımdır. yine kalem kalem satışları yazayım sorularınız olursa cevaplarım.

Çay takımları,
Kahve Takımları,
Cezve,
Türkiyeye özgü olan otantik eşyalar.(Ufak Türk bayrağı bile satmışlığım vardı)
Pipolar,
Gümüş yüzük, Kolye, Bileklik, Boyun zinciri, isime özel gümüş kesme kolye, Orjinal akik yüzükler, Sigara tabakaları, Gümüş çakmak kılıfları, Şekerlik,
Porselen baharat takımları,
işlemeli cam süs eşyaları,
Porselen ve cam olmak üzere hayvan figürleri.


Sattıklarım bunlar daha vardır ama aklıma pek gelmedi.. sattığım en ilginç şeyler ise

Lipton Böğürtlen çayı, Elma çayı, Doğadan Poşet çaylar. (Bu satışlar öyle enteresanki. neredeyse %400 kazanç yaptırıyordu.. bazen yeni bir çay çıkıyor.. işte zencefil, limon kış çayı. bunu 6 liraya alıyordum 13 dolara 14 dolara gidiyordu.

Bir gün bakkaldan Balık kraker aldım. hani şu etinin balık krakeri.. denemek için paketi yemeden önce çektim fotoğrafını attım.. yedim sonra dışarı çıktım.. pazar akşamı eve döndüm balık krakerin 4 dolara satıldığını gördüm. sonra 14 -15 paket balık kraker sattım :)

Size yaşadıklarımı örneklerle anlatmaya çalıştım... aklınızda ne varsa tükettiğiniz ve kullandığınız ne varsa koyabilirsiniz.. bu eşya belki amerika için uygun değildir ama ingiltere de kullanan, italyada kullanan mutlaka olacaktır :)

Hadi be şimdi lipton çay satılır mı diyen olacaktır :) fiyatlar eskisi gibi değil ama hala kurtarır yanı var.. bazen aynı üründen 30 tane alan oluyor. 30x5 dolar kazanç dersek = 150 dolar fena para değil :)

Lipton çay 5.20 TL Tr market fiyatı 1.38 USD maliyet demek. bunu siz toptancılardan 1 dolara veya 0.85 e kadar alabilirsiniz. 4.50 USD de Ebay da satış fiyatı.. görüldüğü gibi eleman 17 tane satmış :) her kutu için 3.50 USD kar olduğunu düşünürsek 59 USD kar

Helal olsun.senin gibi girişimci cesur bayan arkadaşlarım var, iyi kazanıyorlar.Biri şelale ve el becerileri gereken işler satıyor.almam diyeceğiniz bardak,ayna,tepsileri inci ile süsleyip satıyor.diğeride sizin gibi farfüm,ayakkabı gibi şeyler satıyor.
Mesela benimde el becerilerim var.sahibinden, gittigidiyorda yada başka sitelerde satabilirim.şans yok, elime yüzüme bulaştırırım diye istediğim halde yapmıyorum.Bu aralar orkide yetiştiriciliğini araştırıyorum.Keiki tipi yetiştirme yöntemi var.2-3 değişik renkeri bir araya getirip tutmasını sağlıyorsun ve değişik renklerde çiçekleri oluyor ebruli renkler oluşuyor.istersen oltu taşına da el at.turkuaz diye erzurumda renkli taşlar çıkartıyorlar dene.gerçekten tebrikler iyi günler :clap: :clap:

Kim ne kadar kazanıyor ? » Post #33

Tue Jan 31, 2017 13:20 in Turkish

ilkercgul wrote:
gabi1989 wrote: @atiye hiç yoktan iyidir diyebileceğimiz bir site :) Sen yine kendini buralara bağlama elbette.. sürekli araştır mutlaka yapabileceğin bir iş olacaktır. Yurtdışında güvendiğin tanıdığın birisi varsa PayPal açabiliyorsan satış yaparsın mesela bu senin için iyi olabilir.

gabi1989 merak ettim de ebay üzerinden ne tarz şeyler satıyordun acaba?

Sahi bende sormayı unuttum ne gibi şeyler satılır.parfüm, kıyafet filan mı?

Tango Card, Snapcard ve Koinim Hakkında » Post #141

Tue Jan 31, 2017 13:11 in Turkish

Smyrnaa35 wrote: Ahh bee arkadaş ya ne oldu şimdi durduk yere böyle

Snaptaki paralar ne olacak.Başka yere aktarabilecekmiyiz. Ah ahhhh paypal gitti mertlik bozuldu.acaba bıktırma taktiğimi.ben bıktım, usandım.paypalla anlaşmalı yerlerden alacağım paralar birikti çekemiyorum paracıklarımı.Ayrıca snaptaki paraya baktım 75 dolarken 86 dolara çıkmış.bit yeniğimi var acaba?

Kim ne kadar kazanıyor ? » Post #28

Tue Jan 31, 2017 02:55 in Turkish

PAYLAŞIMDA BULUNACAK DİĞER ARKADAŞLARIDA BEKLİYORUZ.İYİ GELDİ.BİRİLERİNİN KAZANDIĞI BİLMEK. NE KADAR ÇOK KAZANIRSANIZ SİZİN İÇİN MUTLU OLACAĞIM OLUYORUMDA.FAKAT KIZDIĞIM MESELE GRİD.10 DOLAR ALAMADIM HİÇ. NE OLURSA OLSUN HEP BÖYLE OLUN ARKADAŞLAR.EN KÖTÜ GÜN BUGÜN GİBİ OLSUN.BOL ŞANSLAR HERKESE :D

Kim ne kadar kazanıyor ? » Post #23

Tue Jan 31, 2017 02:09 in Turkish

gabi1989 wrote: @FIRAT7 çok haklısın bütün mesele zaten o leveli alabilmek :-) Tebrik ederim. Güle güle harca.


*mesela - mesele

aynen katılıyorum.task işini beceremedim.facebook ta açmak istemiyorum.Kazananlarda gözümüz yok,güle güle harcayın fırat7.Emek vermişler

Kim ne kadar kazanıyor ? » Post #17

Tue Jan 31, 2017 01:40 in Turkish

gabi1989 wrote: Herkesin aksine ben PayPal ülkemizde yasaklandığı zaman buraya girdim. Anketler biraz sıkıntılı olduğu için 6 aylık bir süre içerisinde 3 hesap değiştirdim. Şimdi siz söyleyince kontrol ettim 3 hesabımdan toplam kazandığım. 63.10 USD. PayPal yasaklanmamış olsa elbette burada olup bu işi yapmazdım... Anket işi tamamen şans... Tasks çözmek gerekiyor bunun içinde level atlamak lazım kaç ay oldu %67 de kaldım geçemiyorum.. zaten level 1 tasks gelmiyor.


Dediğiniz miktarlarda yani aylık olarak 1000 2000 dolar kazananlar mutlaka vardır ama bunun için de aktif referans çok gerekli. 11.000 dolar aylık kazanmaksa bana uçuk geliyor.. yani sadece referans ile olmaz bunun dışında mutlaka sitelere yatırım yapmak gerekebilir.

Ben PayPal yasaklanmadan önce Ebay üzerinden İstanbul - Yurtdışı arasında satış yapıyordum. çok ağır olmamak kaydı ile.. Aylık olarak satıştan kazandığım 600 - 1000 dolar arasında değişiyordu. PayPal yasasaklanınca Ebay üzerinden hiç bir işlem yapamadım.. Zaten Ebay demek neredeyse PayPal demek gibi birşey. çok uzun oldu ama bende kendimce birşeyler eklemek istedim :)


6 aylık süre içerisinde 63 dolar para kazanmıştım.. zaten çok isteyerek de yapmıyorum :)

Evet son zamanlardaki farklı hesap olayıyla bende geçmişi yadettim.çok kaybettim.duygusal çöküntü ümidini bağlamak.az sabredeyim kapatacağım.Ev halkı kızıyor haklılarda.40 lira için mi bu zahmetler.buda beynimizin uyuştuğunun göstergesi

Kim ne kadar kazanıyor ? » Post #15

Tue Jan 31, 2017 01:20 in Turkish

rika38 wrote: burda kazanmanın temeli tasktır hoş paypal varken burda da fazla task yapan yoktu herkes elitciydi. anketle tıklamayla alacağınız maksimum 15 -20 dolar

Hiç 15 dolar kazanmadım galiba.Bilmiyorum ama bilgisayar başında beynimizi uyuşturuyorlar.ben kendi adıma böyle düşünüyorum.hırs yaptım çok kazanmadım da

Kim ne kadar kazanıyor ? » Post #13

Tue Jan 31, 2017 00:34 in Turkish

FIRAT7 wrote: hesap açıp kapattın mı diye sorarsan anlaşılır.

evet hesap açtım.taskta level aldım ve kaybettim.tecrubelendim.o hesabı kapattim.suya gömdüm ve bu rumuzu aldim.Ve bununla devam ediyorum.


bununla ilgili de çokça postum şiddetli tavsiyelerim mevcuttur forumda.

Ben yalanı sevmem açık konuşurum doğruda olsa eğride olsa.2012 yılında herkesin yaptığı hatayı bende yaptım hırs mı diyeyim çaresizlik mi.3 e-mail hesabı açtım.öve öve bitiremedikleri anket sitelerine iki kez üye oldum.tespit ettiler bunu çok iyi biliyorum.para alacak seviyeye geldiğimde siyasi anket yapıyorlardı her zaman.çok kızdım ve hakaret ettim en son ne düşündüğümü sorduklarında.ortadoğuyla ilgili anketleri çok canımı sıkmıştı 50 dolara yaklaşınca engellediler hesabımı.50 dolar için üzülmüyorum da çok vakit kaybettim.iki ayrı hesapta aynı şirketi asla tekrar etmiyorum. anket sitesinin kodlayayım.istanbul, polonya,ordu, lüleburgaz.medeni ülkelerin kepazelikleri

Kim ne kadar kazanıyor ? » Post #10

Tue Jan 31, 2017 00:12 in Turkish

FIRAT7 wrote:
atiye wrote:
FIRAT7 wrote: task yapin

Kaçıncı hesabın fırat bey.Daha öncede başka hesapların vardı.banlandınmı? tekrar siteye girebiliyormusun başka emaille.belki kapatıp tekrar açarım hesabı

hiçbir zaman banlanmadim. yanlış sordum galiba.hesabı kapatılıp tekrar açılan kişilerin yorumlarını okumuştum.sizde alınmayın her şeye relax olun. Belki fikir değiştiririm.en iyisi Jim'e
ÇOK GEÇ CEVAP VERİYOR ODA
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 19, 2024 18:27:58 PST