Please wait...
HomeForumPosts by Charmarmy

Jump to
Members LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanNederlandsGreekHindiUrduBengaliFilipinoIndonesianMalayArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by Charmarmy
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies

Payza > Bitcoin » Post #6

Mon Jan 15, 2018 02:49 in Malay

That's a very high fees for using Bitcoin now no matter which exchange service, remember we used to say we love Bitcoin because of its low fees, now I miss Paypal. :cry: :roll:

CARA TERBAIK UNTUK WITHDRAW DARI CLIXSENSE KE BANK » Post #67

Tue Sep 05, 2017 01:42 in Malay

Payza to BTC exchange rate lebih tinggi dari harga BTC semasa, beza empat ratus dollar...Ditambah dengan fees 2%, banyak dah yg kena tolak...

Cash Out / Transfer » Post #2

Fri Jul 07, 2017 10:25 in Malay

Kena ada $20 baru boleh convert ke BTC

PTC, Clixgrid serta Upgrade ditamatkan » Post #11

Sun Jul 02, 2017 23:15 in Malay

Daily Checklist Bonus 16% for everyone, berita baik untuk mereka yg tak upgrade. Rasa bersemangat balik untuk buat task! :D

PTC, Clixgrid serta Upgrade ditamatkan » Post #4

Sat Jul 01, 2017 21:35 in Malay

I prefer if they increase the Daily Checklist Bonus, not the affiliate commission bonus of 20% because I don't have any active referral. With the change DCB only 10% and no way to increase it through upgrade.

boring » Post #5

Mon Jun 05, 2017 01:57 in Malay

Survey dah mula masuk, hari ni dah dapat 2, tiba2 rasa rajin nak try wat, tak sangka ada rezeki hari ni... :D

PayPal - OUT! Payza - OUT!! what's next??? » Post #80

Thu Jun 01, 2017 03:31 in Malay

oneman wrote: sama le kita... :lol: haritu masuk harga 11 esoknya turun 10, 9 ... memang x blh jual

Simpan dulu, harga 12k baru jual, wat notification alert price, set 12k...kalau sabar menunggu lah :lol:

survey pendek pollfish » Post #18

Wed May 31, 2017 22:27 in Malay

Hari ni dapat 2, 20sen satu... :D

PayPal - OUT! Payza - OUT!! what's next??? » Post #78

Tue May 30, 2017 23:06 in Malay

Dah dapat bitcoin dalam Luno wallet, tapi harga bitcoin asyik turun ler pulak, silap saya jugak pergi withdraw time btc price mencanak naik at the highest point last week, lepas pada hari tu asyik turun jak haha...

Skrill » Post #123

Sat May 27, 2017 23:43 in Malay

:lol: :? :roll:

PayPal - OUT! Payza - OUT!! what's next??? » Post #77

Fri May 26, 2017 21:46 in Malay

rpdesign wrote: wow! $205 sebulan?? kuat kerja & banyak untung ler u :thumbup:

Itu duit kumpul berbulan-bulan dah, last withdraw bulan Januari lagi lol. Sekarang saya target sebulan $100, bulan ni dah capai target, banyak task sekarang. :D

PayPal - OUT! Payza - OUT!! what's next??? » Post #75

Fri May 26, 2017 05:40 in Malay

Dah dapat payment to Payza, withdraw $209, potong fees $4 sahaja, receiving fees 0, dapat $205




Then withdraw to Luno pulak, akan masuk account Luno dalam masa 3 hari, harap semua berjalan lancar.

PayPal - OUT! Payza - OUT!! what's next??? » Post #74

Wed May 24, 2017 01:24 in Malay

dyanfitriana wrote: kalo korang transfer guna payza.. contoh korang transfer 50$ tolak fee cs... dapat kat payza 50$ jgk ke atau payza ada potong lagi ...

Rasanya dia just potong that 2.9%+RM1.44 masa received payment, sekali tu jer, dah skodeng forum tengok pasal payment from Payza hari tu sebelum request, tapi payment masih pending lagi tak boleh nak confirm. Kalau CS potong, Payza pun potong lagi memang giler ahh.

PayPal - OUT! Payza - OUT!! what's next??? » Post #71

Tue May 23, 2017 23:49 in Malay

Aku withdraw pakai Payza jer, then nak tukar to Bitcoin, lantak pi lah dia punya fees kan nanti harga bitcoin melonjak dapat balik jugak semua fees tu. :lol:

referral outside malaysia cost effective.. » Post #3

Fri May 19, 2017 10:07 in Malay

Pernah baca satu post caranya advertise but target only US/Canada users. Kalau free tu susah sikit kut cari ptc site murah2 cost advertise dia.

PayPal - OUT! Payza - OUT!! what's next??? » Post #57

Wed May 17, 2017 23:55 in Malay

rpdesign wrote: confirmed $$$ dari skrill dah masuk maybank tadi .... 4 working days :D

...TAPI ....ada lagi fee yg di kenakan dan rasanya memang mengejutkan.... :o

sepatutnya setelah skrill potong fee dan kata akan transfer MYR561.51, sy hanya dpt MYR 518

.....jadi rasanya maybank bolot MYR$43 ..... skrill bolot MYR26+ ...... issshhhh...... :evil: :evil: :evil:

...kena fikir 2 kali kalo nak transfer guna skrill :roll:

Ermm baru nampak yg ni, omg banyaknya diorang bolot, Maybank sahaja ke atau semua bank akan bolot sebanyak ni? Rasanya better Payza to Bitcoin kalau mcm ni. :o

Baru USD 8 make cash out atau buat lebih » Post #19

Wed May 17, 2017 23:17 in Malay

rpdesign wrote:
Charmarmy wrote: Betul tu Payza fees sangat tinggi, saya dah bukak akaun Skrill tunggu sehari dua ni cukup 200 USD cashout...

i think u better not cashout using Skrill ... they will cut-throat u ... use payza > xchanger > luno > bank ... u will save a lot more

I think Payza fees lagi tinggi, last time I cashout from other site $20 from Payza, receiving fees is $0.88, imagine if I cashout from here $200 how much they cut? Or is there something I miss if I cashout more than xxx amount there'll be no fees and such? Plus 2% fees some more on USD to BTC, I lazy to count actually which one is better, Skrill or Payza for higher amount of withdraw, I'm confused! Hope someone can make some comparison for these 2 payment processor...

Baru USD 8 make cash out atau buat lebih » Post #16

Wed May 17, 2017 12:57 in Malay

Betul tu Payza fees sangat tinggi, saya dah bukak akaun Skrill tunggu sehari dua ni cukup 200 USD cashout...

Baru USD 8 make cash out atau buat lebih » Post #11

Sat May 13, 2017 23:24 in Malay

Nak pakai processor apa plak ni weh, duit dah nak sampai 200dollar tapi masih konpius nak kuarkan mcm mn adeh! :?:

Would u quit your job. If you have hit the lottery » Post #5

Fri May 12, 2017 23:13 in General Talk

That's the best thing to ever happen to someone with social anxiety disorder like me lol, but if the lottery won is $1 million, not $5 lol...and I will not go on vacation it's a waste of money, I'd rather keep that money for food and other daily life needs. :lol:
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are EST - Server Time: Aug 17, 2018 20:34:13 EST