Please wait...
HomeForumPosts by LorD_Alligator

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by LorD_Alligator

24/7-Общи приказки » Post #357

Thu Feb 13, 2014 09:36 in Bulgarian

Здравейте и от мен :) случайно да е имало днес някакъв бонус от към реклами, че на мен ми даде някакши Сини рекламки а бройката им беше найстина внушителна спрямо нормалните за дневни ;) и отделно си ми даде въпросните дневни :roll: инче казано днес съм доволен от реклами и сайта като цяло :clixsense: :clixsense: :clap: :clap: :clap:

Всичко за ClixGrid » Post #476

Thu Feb 13, 2014 09:33 in Bulgarian

Днес съм дошолен от ГРИД-а на 8-я опит одарих 0.50$ и до края успях и още 1$ да оцеля :D


Chances (Left/Total) 0 35
Clicks (Today/Total) 35 1,885
Winnings (Today/Total) $1.50 $1.90

Всичко за ClixGrid » Post #470

Sat Feb 08, 2014 03:14 in Bulgarian

ivo76 wrote: Ееее, тая "решетка" много "дашна" стана...

CONGRATULATIONS!
You have just won $0.10!
You have 14 chances left for today


:thumbup:

Май да, и на мен вчера ми пусна тези 0.10$ още на 3-я опит и до края ми даде и 5 бонус клика :D

Реферали » Post #851

Thu Jan 30, 2014 19:02 in Bulgarian

dikabul wrote: Здравейте,

регистрирана съм в сайта от няколко месеца и бих искала да се развивам доколкото мога. Знам за рекламирането в други PTC сайтове, но бих искала да попитам дали е възможно да си закупя директни реферали от "сайтове" които предлагат тази възможност? Признавам, че не съм запозната с целия форум и незнам дали на друго място е обсъждана тази тема? Ако получа реферали това нарушавали правилата на сайта и т.н. Благодаря Ви предварително за отговора! :thumbup:

Здравей и добре дошла сред нас!!

И аз не съм тук от много дълго време но мога да кажа, че съм изчел голяма част от темите във този форум (поне най- дискутираните) и съм на мнение че подобен вид "ВЛОЖЕНИЕ" си е направо ЗАГУБА на 200% (това от коментари в тази тема на "КОЛЕГИ", който са се опарили вече). Щом си решила да инвестираш известна сума пари в сайта то по добре го направи в реклами, в други PTC сайтове, НО моето мнение е 1-до да се сдобиеш с Premium и после да инвестираш в рекламите. :)


Поздрави и дано съм бил поне малко полезен! :ugeek:

Всичко за ClixGrid » Post #453

Tue Jan 28, 2014 03:44 in Bulgarian

И днес грид-а си остана ЦИЦИЯ за мен, вярно че се отпусна с едни 5 бонус клика още на 1-я ми клик ама ...... за тази година само 2х0,10$ се изтърва случайно :lol: иначе за мен си е същата скрънза като през 2013 :roll: :roll: :roll:

Смяна на адрес в персонални данни » Post #3

Thu Jan 23, 2014 13:28 in Bulgarian

както е споменал и buldan75 трябва да изпратиш "запитване" до администрацията с посочената страна на която искаш да ти бъде сменена (при мен ме смениха за няма 30мин)

ClixSense проблем » Post #81

Tue Jan 21, 2014 08:10 in Bulgarian

buldan75 това което си описал са го направили поне 2-3-ти вече и отново не може да влезе, обаче през телефона си успява да зареди сайта и да се впише, обаче на компа нещо не се получава

ClixSense проблем » Post #80

Tue Jan 21, 2014 08:05 in Bulgarian

buldan75 wrote: @Dinchev2013 Не знам докъде сте стигнали с доставчика, но междувременно може да пробвате няколко опции за разрешаване на проблема.
1. Изключете самия модем за около 10-15 минути и пробвайте отново, като рестартирате и компютъра.

2. Ако горното не проработи, то отидете в настройките на браузъра потърсете "network" за Mozila е под "Advance" и след това "Connections" - "Settings" и маркирай "No Proxy", като накрая не забравиш да кликнеш "OK"
За Internet Explorer - "Tools" --> "Internet Options" -->"Connections" --> "LAN Settings" и там бъди сигурен, че няма отметка на "Use a Proxy Server for your LAN..."

3. Ако горните две не проработят, то вместо да използваш ipconfig/flushdns пробвайте с командата ipconfig/renew

Желая ви успех :thumbup:

А дали може да бъде от следното: в края на миналата година (2013) на мен ми изгоря компа и брат ми ми даде този от който съм в момента, преди около 5-6 месеца(може и повече) е влизал и той с този комп в сайта, но от тогава компа работеше по съвсем различно предназначение (сървър за една игра) та мисълта ми е дали е възможно чак сега (20-на дни след започването ми с този МАС) да са решили че прави измами с прокси и 2-ни АЦЦ

ClixSense проблем » Post #78

Tue Jan 21, 2014 06:59 in Bulgarian

house83 wrote:
Dinchev2013 wrote:
kingofdiamonds wrote: Да не би да влизате от един и същ ИП адрес ?

Няма как да сме с един и същи IP понеже не живеем на едно и също място ;) вярно че сме съседи ама сме с различни IP, това го знаем :)



Ако сте с един доставчик , то може да сте с различни локални ИП-та , но та да отговарят на едно и също реално ИП. Обърни се към администрацията , а на приятеля си кажи , да спре антивирусната , защото може тя да му е забранила достъпа до сайта. При мен Аваста ми бе забранил достъпа до Замундата. Ако е това причината , то просто трябва да се въведе в антивирусната този сайт като доверен и да не го забранява.

Няма как да стане това с антивирусната понеже не използваме такива (разчитаме си на добрата стара защитна стена) все пак за Win7 вирши по добра работа от антивирусните :)
В момента се уточнява и проблем с доставчика

ClixSense проблем » Post #76

Tue Jan 21, 2014 06:10 in Bulgarian

kingofdiamonds wrote: Да не би да влизате от един и същ ИП адрес ?

Няма как да сме с един и същи IP понеже не живеем на едно и също място ;) вярно че сме съседи ама сме с различни IP, това го знаем :)

ClixSense проблем » Post #74

Tue Jan 21, 2014 05:27 in Bulgarian

Здравейте!!!! Имам една питанка която се отнася до някой с повечко стаж тук в сайта :) От няколко дни барат ми и мой спонсор има проблем с влизането в сайта, когато се опита да влезе му дава, че такъв сайт не съществува. Пробвал е няколко браузъра а именно: хром, мозила, ИЕ както и опера обаче все едно и също. След това е изчистил кеш-а както и ipconfig/flushdns обаче проблема му си остава все един и също без никакъв резултат.

На какво може да се дължи това ?????? Благодаря предварително за отговорите :)

Тулбарът на ClixSense и неговите функции » Post #75

Mon Jan 20, 2014 02:10 in Bulgarian

Хммм интересно при мен дори и в Италия ги няма тия оферти (не че съм се засилил да да правя много де)

Имам проблем със смяна на държавата » Post #12

Sun Jan 05, 2014 14:58 in Bulgarian

Taka ili inache smqnata na dyrjavata mi otne .... 2-3 min (ne poveche) i sym po dovelen ot tazi :) sys smqnata na dyrjavata poluchih nqkolko oferti, nqkolko zadachki kakto i nqkolko reklamki i za okolo 10min. tazi vecher v saita si napravih lichen rekord ot specheleni centcheta :lol: :lol: :lol: i sa okolo 5 8-) Sega ostava i utre da probvam nqkoi drug Task s shefovete da napravim (samo se nadqvam che shte sa na Italianski, che s angliiskiq ni nqma mn mn)

Имам проблем със смяна на държавата » Post #11

Sun Jan 05, 2014 14:18 in Bulgarian

1'vo Sorry che pisha na maimunica oma laptopa ot koito pisha sega e v Italiq i nqma instal BG ezik. Imam syshtiq problem sys smqnata na dyrjavata i malko ne mojah da shvana mn mn zashtoe po tozi nachin i za v bydeshte she mi se nalaga dosta chesto da sym ili tuk (Italy) ili v nas v (Bg) v smisyl che reabotata mi e takava che se nalaga da patuvam postoqnno i ako na vsqko logvane trqbva da se pishe do suport-a tova e ..... gadno (meko kazano) i spored men e dosta nelovko da byde po tozi nachin no...... shtom trqbva ...... shte stoime s BG flagcheto .....




PS: Daite nqkakyv syvet kakvo da pravq .) da smenq dyrjavata na Italiq i ot BG da si klikam pak taka ili da ne q smenqm i tuk da si klikam syobrazno Bulgaria i az veche se chudq kakvo i kak

24/7-Общи приказки » Post #297

Fri Jan 03, 2014 21:44 in Bulgarian

house83 wrote: Здравейте , днес разбрах нещо ново за разплащателния процесор PayPal. Надявам се , тази информация да се види от повечето от вас , за да не се допускат грешки. Някъде из форума четох , че хора са плащали за реферали , след като не ги получат пускат диспут и си търсят парите. PayPal вече са си променили политиката и приемат диспути само за физически предмети. Ето какво пишат от процесора:

Quote:We only cover claims involving physical items that can be
shipped and tracked

Бъдете внимателни , плащайки при съмнителни сайтове ;)

Може да ти прозвучи като нападка обаче ...... кой нормален би дал 10$ примерно за "30 реферафа" без да се замисли какво прави? В сравнение с повечето тук съм новичък в този сайт/система ама съм научил доста неща за кратко време (за 24 дни) препрочетох форума няколко пъти (само БГ разбира се, поради причината че с английския не съм много добре и не разчитам на машинния превод) като не забравяме, че темите за оферти, задачи, реферали и често задаваните въпроси прегледах по няколко пъти. От всичко прочетено научих следното: Не се лъжете по такива оферти аз директни реферари колкото и да ви се иска да спечелите някое друго доларче по бързо ;) (ама то кой ли не го иска) и да влагате такива пари на "вятъра" , защото именно там те отиват :lol: Доверете се малко на себе си и започнете да мислите преди да правите нещо, а не след "Златната инвестиция" от 50$ примерно да ходите да пускате оплаквания и т.н. Все пак някой някога е казал "Не е виновен този който яде зелника, а този който му го дава" ;) и от това можете да си правите извода, че сте си виновни сами за ЕКСПРЕСНО загубените средства ;) по добре ги инвестирайте тия парички в нещо друго и по малко печалба НО по - сигурна.


Поздрави: Исо

24/7-Общи приказки » Post #292

Wed Jan 01, 2014 08:58 in Bulgarian

tatyana1 wrote: Всичко хубаво с гърмежите и пукотевицата, ама поне да е дало резултат и да си впечатлил някоя девойка с тях :D та новата година да ти донесе булка!

Да тио кажа честно ...... нямаше нито една булка :D ама то покрай нас са предимно семейства и песнионери ;) аз девойките по други места ги търся (не че съм ги загубил де ама все пак) Ако не друго поне си направихме веселото :xlol:

Похвали се. » Post #909

Wed Jan 01, 2014 03:55 in Bulgarian

house83 wrote: Здравейте , за много години :)
Ще направя едно малко обобщение на работата ми в ClixSense за изминалата година .

Реклами гледам от Май месец , за годината имам : 4,345 на обща стойност $ 12.378
От Грида също от Май месец , за годината са : 11,156 клика с обща печалба $ 6.50
Задачки решавам от Октомври месец : 567 решени задачки , на стойност $ 18.38
Оферти изпълнявам от Юли : 280 изпълнени Оферти , на стойност $ 17.32
Бонус : $ 4.747
От реферали - $5.6026

Като цяло , аз съм много доволен от печалбите :) :clixsense:


Щом си довен останалото не е важно ;) (поне според мен) ама тази година дано ги направиш печалбите на всяка графа поне в 3 цифрени числа ;)

24/7-Общи приказки » Post #290

Wed Jan 01, 2014 03:52 in Bulgarian

RuBenige00 wrote:
Dinchev2013 wrote: Явно ще съм 1-то мнение тук за новата Ни 2014г. :) Желая на всички много Здраве, Късмет и Любов естествено и Пари че без тях сме загубени въпреки че са просто средство за обмен :)

Дано не се разсърдят останалите ,но да си първи е супер! Дали си празнувал с близките или не, поне аз мога напиша,че е сериозно. Поне аз никога не съм работил за друг в новогодишните празници,но за мен си съм го правил, работил съм и съм останал доволен.



Ааааа мина времето в което работех на Нова година и Коледа ;) бях с майка ми, брат ми и снахата (понеже съм си ергенче все още ) Събрахме квартала да ни гледат фоерверките и ракетите и до 1 часа след настъпването на заветната 2014 не успяхме да се приберем :D или иначе казано подобрихме рекорда за изстрелване на ракети, фоерверки и пиратки на ...... (не мога да се сетя коя държава беше, но бяхме гледали че нагласили ракети и фоерверки за 16 минутно зрелище) вярно е че по размери няма как да се мерим с 20-на кораба но все пак :D

24/7-Общи приказки » Post #286

Tue Dec 31, 2013 16:15 in Bulgarian

Явно ще съм 1-то мнение тук за новата Ни 2014г. :) Желая на всички много Здраве, Късмет и Любов естествено и Пари че без тях сме загубени въпреки че са просто средство за обмен :)

24/7-Общи приказки » Post #278

Mon Dec 30, 2013 22:08 in Bulgarian

Здравейте банда и в последния за тази година ден :) от утре пожелавам на всичко множество прилични доходи и качествени рефери :)
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 25, 2024 17:30:34 PST