Please wait...
HomeForumPosts by LorD_Alligator

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by LorD_Alligator

24/7-Общи приказки » Post #266

Sun Dec 29, 2013 02:04 in Bulgarian

Макар и от скоро тук имам известни наблюдение за някой неща. Предвид няколкото коментара преди моя мога да кажа само, че "Когато чевек има желание - намира начин, когато няма желание намира Оправдание :) Аз не съм от най - доволните от сайта/ програмата и т.н. (за сега) ама не се оплаквам ето напрамер снощи преди да си легна направих една последна обиколка из PTC-тата и найстина ссамо тук ми излязоха няколко реклами на обща стойност по висока от кликовете ми за Целия ден :D :D :D в началото си помислих да не би да ми дава сигурната реклама от днешните защото беше минало 24 часа но се оказа, че не са от тях :clap:

Относно оферти и задачи ..... на мен ми куцат поради причината, че си говорим на разични езици :D преди няколко дни пробвах една оферта (беше някакъв тест) и си я пуснах на Италиански понеже го разбирам малко в повече от ангийския и резултата за мен беше нулев или иначе казано или аз нещо обърках или забравиха да ми я платят :lol: :lol: :lol: и поради тази причина си чакам някоя безплатна оферта или пък видео и не се оплаквам на сам и на там :roll:

Даже се чудя на рефералчето си (понеже режаша задачи) как му се занимава след като не му ги плащат :D дори е и писал на супортите. Явно само от тук са му отговорили защото каза, че трябвало да пише до "доставчика" на задачката и до колкото знам все още е на нищо от там :mrgreen:


Коледата мина сега Всички си очакваме да дойде и Новата година, за да имаме повод да се съберем и похарчи м малко от изкараното през тази година. Весело посрещане на 2014г. и повече успехи за напред в този или който и да било друг подобен сайт :)

На госпожата с рожденния ден мога да пожелая Здраве, Щастие и Повечко постоянство като в реалния живот :)

Похвали се. » Post #906

Fri Dec 27, 2013 05:18 in Bulgarian

Доживях и тук да се впиша с 1-то си Рефералче :) за сега се интересува силно от сайта но ще видим за напред как ще е :) :clixsense:

Представете се. » Post #618

Thu Dec 26, 2013 11:02 in Bulgarian

kupnej wrote: Здравей те и весели празници на всички!Пожелавам ви повече усмивки на лицето и по-малко тъга в сърцето :xrazz:


Приятно ми е аз се казвам Яна на 28 години от град София :xwink:

Здравей и добре дошла сред "Жадните за пари" :D
И преди да съм забравил Честита Коледа и Весело посрещане на Новата 2014г. :)

24/7-Общи приказки » Post #243

Tue Dec 24, 2013 03:50 in Bulgarian

tatyana1 wrote: Зависи колко те мързи да подхванеш задачите! x:D


Тях ги пробвах 1-2 пъти ама нещо не можем да се разберем стях :D Говорим си на различни езици :lol:








:clixsense: Благодаря за дневния бонус в Grid-a, макар че 1-я момент реших, че спонсорчето прави коледен подарък Premium :D Но в последствие разбрах къде е ключа за палатката и понеже съм толкова голям карък, че и на състезание за каръци да отида пак ще стана 2-ри защото съм голям карък и ще ми отмъкнат 1-то място не успях да уцеля и 0,01$ :xcs: :xcs: :xcs: :xcs: :xcs: :xcs: :xcs:

24/7-Общи приказки » Post #241

Mon Dec 23, 2013 12:51 in Bulgarian

Аз пък се чудя до края на следващото 3 или 4 месичие дали ще успя да стигна и аз до Тази темичка. Понеже не съм нагъл и нахален и 1 път ми стига дори и само с двуцифрено число :lol: :roll:

24/7-Общи приказки » Post #240

Mon Dec 23, 2013 12:41 in Bulgarian

Ухааааа този следобед сайтчето ме зарадва и сега като гледам статса за деня съм доволен от себе си :lol: :lol: :lol: 12 клик-а на обща стойност 0,04$ :roll: и това е всичко ама ..... от тия 12 имах и 1 рекламка за 0,02$ чак и се зарадвах да му се невиди 8-)

24/7-Общи приказки » Post #238

Mon Dec 23, 2013 06:50 in Bulgarian

Значи ..... да се надявам че скоро началника ще ме премести в Италия, че и аз да усетя нещо от тия клипчета и т.н. :D измеждо другото миналия ден хванах някаква мн смешна оферта/задача на "SSI" (мисля беше) че и на Италиански си я пуснах понеже на последък го "чаткам" малко в повечко от Английския :) и не знам ама още не ми е платена да му се невиди а в описанието и пишеше че до час всичко ще си е на 6+ (не че съм отделил кой знае колко време за нея ама все пак) Иначе за ClixGrid-a .... на мен за 400 клика ми е дал само едни 0,10$ плюс 2 пъти по 5 допълнителни клика (това преди да направя и 200 клика т.е. бях на няколко дни още) явно си беше Бонус за Добре дошъл :lol: :lol: :lol: Иначе в един от другите сайтове редовно си ми дава, вярно че са по по - малко ама ей на днес и с 0,05$ съм напред там 8-) 8-) 8-)




На тези който няма да видим чак до Догодина мога да пожелая Весели Празници и Емоционално посрещане на Новата 2014г. И нека тя ни донесе повече Реклами, Задачи, Оферти и Повечко ПЕЧАЛБИ :)

24/7-Общи приказки » Post #234

Sat Dec 21, 2013 22:51 in Bulgarian

Вярно е че "Matomy" никакви ги няма тук (поне от както съм регистриран) не съм ги виждал никакви на хоризонта обаче за другите сайтове..... не съм сигурен за всички но аз вчера в про-то и нерд-а гледах техни клипове и ми ги платиха веднага съобразно по този въпрос трябва да се изкажат и хора с повечко стаж от мен и примерно някой от МОД-тата :D

ClixSense Оферти » Post #710

Fri Dec 20, 2013 13:50 in Bulgarian

respekt wrote: За коя оферта става въпрос?

На мен ми е 1-та "Mobogenie Market - Install and open the app for Android to earn ClixCents!" ето тази нещо не можахме да се разберем с нея :oops: ама нищо де ще се прижаля, и известно време след като не се получи даже и я премахнах тая програмка :)

ClixSense Оферти » Post #708

Fri Dec 20, 2013 08:38 in Bulgarian

buldan75 wrote: @Dinchev2013 Можеш ли да копираш какво точно пише в съобщението?
За iphone/ipad освен да инсталираш приложението и да го отвориш от мобилното си устройство. Предполагам изискването е подобно и за Android.
Някои оферти отнемат 15-20 минути за да ти бъдат платени.

"ClixCents awarded when you install and open the application on your Android device. Offer reports on a 15 minute delay." - И понеже съм "МАЛКО" на ВИЕ с английския използвах транслайта на гоогъл и разбрах че се забавяло плащането с 15 мин (от това което ми е изписано), обаче след отварянето на самото приложение под Android нямам никакви постъпления дори и в момента

Похвали се. » Post #899

Fri Dec 20, 2013 04:35 in Bulgarian

И аз да се похваля с първите 2 оферти :D - макар и минимални ама ги има :lol:

ClixSense Оферти » Post #704

Fri Dec 20, 2013 04:26 in Bulgarian

Здравейте и тук. Имам малък проблем с приложенията за Android а именно след инстала на устройството не иска да тръгне въпросната програма а в самата оферта пишеше (до колкото разбах) че трябва не само да се инстал но и да се "сърфира"

Някой с подобен проблем и ако да как го е решил????? Благодаря предварително.

24/7-Общи приказки » Post #231

Thu Dec 19, 2013 15:05 in Bulgarian

buldan75 wrote:
sdushkova wrote: -------------------------------------------
...ами, в такъв случай наздраве от мен с българска, пловдивска бира"Каменица",която обикаля испанските кръчми пренасяна с българските кораби !
И друг път съм го казвала: - България е оазиса на Господ и е време да вдигнем цените по морските курорти .
Поне цената,ако не друго,ще привлече чуждите компании,ей тъй ,за да видят на картата коя е
и къде се намира тази България. Може и Стоичков да помогне,нали е почетен гражданин и кандидат кмет на Барселона............
Стана ми интересно това с цените и затова реших да се намеся но в подходящата тема. ;)
България все още не предлага необходимия стандарт на западните курорти, че да се повишават цените, които така или иначе са високи.
Дори българите живеещи във Великобритания предпочитат да почиват в Тенерифе, Испания (палма Де Майорка или на Ибиза (където излиза най-евтино), където е финансово по-изгодно. Аз също съм на подобно мнение и единствената причина да предпочитам все още България е защото там са ми роднините и имам много приятели.
Като стана дума за стандарт, тук в рекламните брошури за България се обръща внимание, че главния проблем в България е т.н "Custom Service" (Обслужване на клиентите), където българските курорти отстъпват по качество дори и в пет звездните си хотели. Да не говорим, че ако влезнеш в обикновен магазин 70% от продавачите имат излъчването на лицето "Защо ми разваляш спокойствието?" :xlol:
Това сравнение го правя визирайки другите EU курорти. Извън EU - Турция, Дубай, Мексико и т.н цените са драстично по-ниски, но цената на почивният пакет се оскъпява заради по-голямата дистанция.

С 2-те ръце мога да се съглася с теб Buldan75 а причината поради която го правя е това че имам макар и малки наблюдения освен в БГ какво е така и в Италия, понеже работата ми е такава, че редовно съм там. И не само обслужването тук в бг си куца а на места и цените ни са по - високи от тези в световно известни курорти. От мойте скромни наблюдения това се дължи на някаква странна за мен причина и БГ манталитета, тук не знаят как да предразположат 1 човек да си поръча нещо и ако случайно го излъжат той после съжалява че го е направил..... но за жалост това е БГ манталитета

Представете се. » Post #614

Thu Dec 19, 2013 14:56 in Bulgarian

buldan75 wrote: Извинявам се за допуснатата грешка. Първосигнално приех "Ицо", защото е доста по-разпространено. :oops:

Да си кажа честно не Сте първите който го бъркат :) и аз не знам защо но все пак :)

Представете се. » Post #612

Thu Dec 19, 2013 05:28 in Bulgarian

buldan75 wrote: @Dinchev2013 Здравей Ицо и добре дошъл в българската част от форума на :clixsense: .
"Апетитът идва с яденето", така че съм сигурен, че твоя интерес относно програмата, тепърва предстои да се повишава. :xrazz:

Желая ти успех и много късмет, а ако имаш въпроси, то ние сме също на линия :xthumbup:



Лека поправка на съкратеното не е ИЦо а ИСО също като ......... iso:9001

Представете се. » Post #609

Wed Dec 18, 2013 09:42 in Bulgarian

Здравейте на Всички и от "моя милост" :) Казвам си Искрен (Исо) от Севлиево на 27, в сайта съм от ..... (няколко дни а може и седмица) доста поизчетох от фурумчето но имам и доста да уча все още. Тук съм благодарение на брато си а именно "didexs"-a От известно време го гледам как клика по някакви си картинки (освен сайтовете които оформя де), но не съм се заинтересувал какво и защо прави до началото на този месец и ..... Ето ме на Линия




Поздрави от мен и Благодарим на Модераторите за поддържането и на БГ вариант на форума!
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 19, 2024 22:27:10 PST