Please wait...
HomeForumPosts by LorD_Alligator

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by LorD_Alligator

Плащания » Post #421

Sat Jul 05, 2014 12:57 in Bulgarian

donhopa wrote: 4естито 4етох в един форум 4е следващия който ще скамира след clicksia е кликсенсе!в4ера поръ4ах плащане на 12 долара и все още 4акам!май ще си ги 4акам ве4е.


Ако не си запознат то да те светна ;) Плащанията тук в :clixsense: се извършват във Понеделник и в Петък ;) ако заявиш плащане след 14:00 сървърно време в дадения ден за получаване то ще ги получиш на следващия ;)

Иначе казано ако искаш да си вземеш паричките в Петък си ги пуснаш от понеделник следобяд до петък до обяд (най - късно 14:00 часа) ако ги искаш в Понеделник го правиш същото само че с разменени дни :)

Поздрави и Успех :)

ClixSense Задачи » Post #2052

Thu Jul 03, 2014 12:37 in Bulgarian

Ако някой не е забелязал във CF има SkillTest

Daily Checklist Bonus » Post #558

Wed Jul 02, 2014 02:25 in Bulgarian

ivasuv wrote:
buldan75 wrote: @ivasuv Изпълнявал ли си чеклиста в продължение на 3 дни? От така показаното съобщение ми се струва, че си пропуснал нещо, но най добре е да си провериш Checklist Bonus History .


Ако става въпрос за PTC Ads, ClixGrid и Forum - да, изпълнявам си ги всеки ден, но що се касае Tasks Offers - май това е повече от непосилно да се изпълни - или ги няма или нещо не се завърта както трябва :) Четох доста тук във форума, но май сега разбирам, че без да си направил Tasks Offers - няма да има тези допълнителни 2%... Правилен ли е изводът ми?

Като цяло няма как да хванеш и 5-те процента без 10 задачи или 2 оферти (като към последното не влиза радиото) :) В смисъл за да ти даде дневния бонус трябва да си изпълнил или задачи или оферти а може и 2-те (ако имаш налични естествено)


ПС: @tech4o1979 ако правиш тия с Автора статията е нормално да не ти ги отчита ;) забелязах в последната седмица, че почти всички задачи, който са на цена от 1 цент се заплащат 2 за 1


Поздрави и Успех: Динчев

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2649

Sun Jun 29, 2014 23:16 in Bulgarian

ivan71 wrote: Някой може ли да ми каже къде да пусна тикет до crowdflower че са ми блокира ли задачите :roll:


Можеш да го направиш от ТУК избираш от картинките "Create Ticket"

ClixSense Задачи » Post #2049

Sat Jun 28, 2014 05:19 in Bulgarian

respekt wrote:
Alcion wrote: Имате ли проблем със задачите? От близо час виждам само надписа Bummer :(


Всички в кликса имат има тема в главния форум за проблема. Аз го имам тук и в неото нов пробукса го няма. Сигурно от crowd правят нещо.


Дам и аз съм по този начин :) обаче на мен ми се струва че около тия профилактики на CF май закачиха и малко CS със подобни, поне при мен цял ден върви отвратително мудно .... :(

Daily Checklist Bonus » Post #542

Fri Jun 27, 2014 13:30 in Bulgarian

Дани, ако вчера и миналия ден си имала бонус то това би била причината (така си мисля) а другия вариант е да трябва да са ти включени всичките опции от настройките на Адон-а ;) Виж че при мен ми дава "2 Day more" и за това в коментара по горе съм споменал за тия 3 дни подред с бонус ;)

@sdushkova понеже и аз 1-во видях какво е писано във форума и след това го абелязах в профила си :D май го схванах бързо ;) тоя Survey е от на кликса (там където ти е радиото, поне на мен с него ми го даде) А това как се отразява на нормалния дневен бонус ами просто е ;) Добавят се по 2% към него както съм споменал и в предния си коментар и нищо не ни вреди (поне до колкото виждам И за момента) :D

Измеждо другото за него ще трябва да си го тълкуваме сами тъй като се поразрових малко и никаква информация относно това не намерих :) ( или нещо съм спал)

Daily Checklist Bonus » Post #537

Fri Jun 27, 2014 13:13 in Bulgarian

carrieand wrote: А какво, трябва да имам инсталиран Addon ли? Офф ...


Виж за това не съм сигурен. Ама може да пробваш дали ще стане ако го нямаш инсталнат ;) защото иска просто да се влезе в въпросните Survey`s така че пробвай и ако не ти ги отчете чак тогава го инсталвай :)

Daily Checklist Bonus » Post #534

Fri Jun 27, 2014 12:46 in Bulgarian

nuray1982 wrote: kak da gi otklu4im
ofeliq_asgr wrote: Има новости в бонусите. Супер:)

единия бонус се отключва чрез отваряне на Survey (без значение дали можеш да го правиш или не) другия е след 3 дни т.е. може да се получава чак след 3-я ден при положение че всеки един от дните си хващал бонус :) и просто се добавят към останалите 12% за премиум и 5% за стандарт :)



А ето и как изглежда след свършена половината работа и добавяне на Бонус към Бонуса :D

ClixSense Оферти » Post #921

Tue Jun 24, 2014 23:09 in Bulgarian

Ili0703 wrote:


ааа да се класирам ама не успях, още ме е яд :cry:

Като и гледам цената на тая оферта, верно си е за ЯД :) Успех следващия път (до колкото знам при Вас трябва да ги има подобни поне 2-3 пъти седмично) 8-)

ClixSense Задачи » Post #2035

Fri Jun 20, 2014 13:24 in Bulgarian

Пфффф тази вечер успях да се включа в една задачка обаче :clixsense: си прави ОТНОВО каквото си поиска ........ а ето и защо казвам това:





От там на татък сами си преценете от къде идват повечето проблеми със задачите.....

И реално колко задачи съм направил днес който са отчетени в CF а тук ...... ПОЗНАЙТЕ :lol: :lol: :lol:

Всичко за ClixGrid » Post #608

Fri Jun 20, 2014 01:00 in Bulgarian

Пффффф тия 5 шанса са ...... днес на 1-я и на последния опит на решетката отново ми ги даде :lol: :lol: :lol:

А ето и какво спечелих снощи и днес:

ClixSense Задачи » Post #2032

Fri Jun 20, 2014 00:30 in Bulgarian

Quote:
То ако си нямала и преди напревени скилтестове няма какво да ти върнат. Мойте са ги върнали всичките които имах и преди.
А гледам и нягоре дето сте писали че няма задачи ем аз имам всеки ден над 10 задачи понякога и над 15 за деня. Нямам никаква идея къде е проблема при вас. Както и за съпорта на crowd колкото пъти съм писал за някаква грешка или веднага ми итговорят или до 2, 3 дена. Дори ония ден бях писал в twitter-ския им акаунт да питам за skill test-овете и след 5 мин гледам, че имам отговор и е обяснено че имат някакъв проблем и се работи по отстраняването му. И два дена по-късно тестовете са оправени. А иначе и днес от към 5 до сега съм направил 75 таска и са ми платени всички до един. Никакъв проблем нямам с crowd и дори съпорта им е много точен.

Ааааа Не :lol: аз не съм казал че нямам задачи а че ми дава това което съм показал в един от горните постове :lol: :lol: :lol: :lol: В последните няколко дни ми дава да правя само 1 таск който е на цена от $0,01 и ми го плаща през ден, понеже въпросния се прави по 1 път на ден :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: а когато реша да се пробвам с някой друга задачка отново се сблъсквам снадписа че работя по тази задача или другия вариант който тия дни не ми е показвал е че съм я правил с друг профил ..... иначе в момента имам над 10 налични задачи :)

Съпорта на CF ми отговарят около седмица по - късно (вярно, че е по добре късно от колкото никога ама все пак) и в крайна сметка проблемите при мен си седят едни и същи дори и след отговорите им.

ClixSense Задачи » Post #2028

Thu Jun 19, 2014 11:07 in Bulgarian

@sdushkova това с процентите също не го бях забелязвал а преди малко се замислих, че тази задача която ми е отчетена с успеваемост 75% само ми е платена преди няколко дни (когато я бяха пускали) вярно че се опитвах да започна да я правя но без резултат :( т.е. CF слага каквито проценти си искат дори и без да си решаваш нещо. ще видя кога ще ми отговорят на билетчето и какво са решили. Даже се рових 20 мин. в историята на решените ми задачи и преглеждах всяка страница поне по 2-3 пъти но тази не съм я срещал нито като порт нито като име..... интересни неща стават на последък в тоя CF :lol:
Надявам се в най - скоро време да си оправят бъговете в системите и да си работим отново нормално :)



ПС: Ако не сте видели все още "Skill Test" вече са възвърнати

ClixSense Задачи » Post #2025

Wed Jun 18, 2014 23:57 in Bulgarian

На теб поне не ти дава изобщо задачи а какво ли би направила ако си като мен (най отдоло ще сложа и снимка) от известно време на сам повечето задачи ми излизат с надпис "Working on Task" когато им пиша на съпорта ми отчитат 1 задача по която в интерес на истината не съм работил и ми я плащат, обаче това си е само 1 бройка ... :( а аз правя по над 50 - 100 (зависи вече на колко е настроено ограничението) от въпросните и това постоянно :)

На самата снимка съм подчертал интересните нещица относно показаното и тази ми е последната която изпратих на съпорта преди малко :)

Всичко за ClixGrid » Post #607

Tue Jun 17, 2014 23:01 in Bulgarian

georgikatzarski wrote: # 17.06.2014



Ден на повече шансове :)

Дам ....... аз лично редовно виждам тия надписи (в седмицата поне 10-на) да му се невиди ....... останалите почти не ми ги показва от както се ъпдейтнах :lol: :lol: :lol:

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2643

Tue Jun 17, 2014 13:02 in Bulgarian

GEORGEss1 wrote: При мен всичко си работи по тулбара,и звук има....пробвайте да си преинсталирате браузърите :thumbup:

До колкото знам въпросния Туулбар е останал само за IE а останалите браузъри нямат достъп до него поради факта че е пуснат ClixAddon и на него истествено има звуков сигнал но трябва сам да си го пуснеш от настройките :)

Повторно вкл.на реферал? » Post #5

Mon Jun 16, 2014 02:38 in Bulgarian

valter123 wrote:
buldan75 wrote: Акаунтите в ClixSense си стоят и не се изтриват, а само се деактивират. Най-вероятно твоя човек е искал да направи нов акаунт със същите данни от първия? Системата ги засича, че вече са в използване.

Този реферал иска да се присъедини към мен повторно.Как се прави това?Просто да си влезе обратно в акаунта или?

Ако преди това е бил пак под теб след влизането със акаунта си ще ти се появи като активен иначе става дълга и широка за да дойде под теб ако преди това не е бил :)


ПС: След влизането му в профила да не се чуди че сметките му са занулени до стартова позиция и именно до 00.00

24/7-Общи приказки » Post #390

Mon Jun 16, 2014 02:35 in Bulgarian

buldan75 wrote: И в друга тема сме го обсъждали, но и тук ще посъветвам никога да не отваряте PayPal от получените линкове в имейла си. Отворете нов прозорец в браузъра си и се логнете за да видите дали въпросното писмо наистина съществува.
Когато изпращат писма, PayPal винаги се обръщат към нас с имената ни, докато измамниците - НЕ.

Дам, съгласен съм с казаното от теб :) даже когато писмото си е от PayPal в долния край си има и номер който съм подчертал (обаче не се вижда мн добре) а на другия мейл няма въпросния номер и поради тази причина съм сложил и въпросчетата :D иначе при мен лично пощата ми го е филтрирала като СПАМ :lol: :lol: :lol:

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2637

Sun Jun 15, 2014 06:52 in Bulgarian

Quote:
Не е само при теб. Аз виждам същото, както и моят рефер, а също и рефералът ми. Явно започваме от нулата.

Дам, има нещо такова ..... гледам това е основна тема и на други места :)

24/7-Общи приказки » Post #388

Sun Jun 15, 2014 01:20 in Bulgarian

Така или иначе пиша тук в тази тема за да не Успамвам някоя от другите :)

Миналия ден получих мейх с искане за "ДАНЪК" от любимия НИ "PayPal", обаче нали съм си човек на детайлите забелязах МНОООООООГО различия спрямо съобщенията от PayPal :D :D :D и днес реших да си поиграя малко и да направя няколко скрееншота с разликите от 2-та мейла и ги събрах в 1 общ скреен а именно:






Снимките от Лявата страна са за "Данък-а" а тези от дясно са за едно от мойте плащания.



ПС: Има и още няколко СЪЩЕСТВЕНИ разлики по които се различават Истинските от ИЗМАМНИЦИТЕ, особенно ако си получавал мейл и друг път от въпросната фирма/лице :lol: :lol: :lol: - Горепоказаните са чак ЕЛЕМЕНТАРНИ.

Една от съществените разлики която се вижда (поне в джмейл) е добавянето в "кръгове" да дадения изпращач. При мен получените мейли от PayPal ми ги дава за Следене с Р-то което е емблематично за въпросния изпращач, а другия - УЖ"PayPal" ми дава само пощата от която е изпратено с надпис след него "добавяне в кръгове"
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 23, 2024 17:37:21 PST