Please wait...
HomeForumPosts by LorD_Alligator

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by LorD_Alligator

ClixSense Задачи » Post #2008

Thu Jun 12, 2014 06:19 in Bulgarian

tech4o1979 wrote: Аве Динчев ти си страшна работа кога стана калайджия кога ти почерня г..а,хаха Професора ще ти викам аз.

Ако си беше направил труда да попрочетеш няколко теми освен тия в БГ форума щеше да знаеш за какво става дума;) Not crediting. примерно ето тази тема :D

ClixSense Задачи » Post #2006

Thu Jun 12, 2014 03:13 in Bulgarian

ofeliq_asgr wrote: Някой има ли проблем със заплащането на задачите?

Няма проблем с плащанията (поне за сега), обаче забавянето на плащането е до 3-4 мин максимум :)

ClixSense Задачи » Post #2004

Wed Jun 11, 2014 23:06 in Bulgarian

@respekt Благодаря за пояснението относно тия флагчета :)

@tech4o1979 явно ставаш за филанкишията ;) защото като погледнеш колко задачи съм направил именно с въпросния преводач ...... имаш да ме гониш още 1 година без преводача ;) - просто трябва да знаеш кога, как и за какво точно да го използваш ;)






И днес поредното обновяване :D понеже скоро не са правили такива неща в CF. Днешното обновяване май ще им отнеме повечко време от обичайните 2-3 часа :lol: :lol: :lol: :lol:

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2630

Wed Jun 11, 2014 13:37 in Bulgarian

galeta wrote: Привет!
Има ли някакъв начин да да вкарам 6$ в акаунта си тук, например от Пейпал( имам 10$ в Пейпал акаунта си)? Идеята ми е, понеже имам заработени 2$, мога ли да прибавя към тях по някакъв начин още 6$, за да достигна минимума от 8$ и да си ги изкарам от сайта?


Не, това за което питаш няма как да стане. Когато вкараш пари в сайта те не отиват в баланса ти (както в случая ти е $2.10 и да станат $8.10).

Можеш да си вземеш реклама (за някой от другите си сайтове и/или да си вземеш Premium членство-за което лично аз съветвам) и тогава можеш да сборуваш вкараните пари с тези от сайта ;) иначе до колкото съм се информирал няма как да стане подобно "надграждане"

Поздрави и Успех: Динчев

ClixSense Задачи » Post #2001

Wed Jun 11, 2014 13:32 in Bulgarian

albenaatanasova wrote: Здравейте, от вчера имам следния проблем със задачите. Не ми излиза списък със задачи, а само едно съобщение:

Not found
If you believe that this is an error, contact us at our support forum.

Please include the current URL (web address) in your message.

Опитвам се да подам сигнал за проблем, но не ми позволява, изписва ми твърде много пренасочвания.
Някой знае ли за какво става въпрос?

Това се дължи на Ъпдейта които са правили вчера (вторник) ;) от известно време на сам всеки вторник се прави все по нещо и някой от потребителите го усещат а други не :)
Няма място за притеснение, всичко е ОК.

Последния Уп за които четох (именно вчерашния), е че ще има и Флагче за всяка задача (ако добре си спомням то щяло да заменя цената -това ако съм разбрал правилно от GoogleTranslate)

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2624

Fri Jun 06, 2014 14:24 in Bulgarian

nik765 wrote: Здравейте!
Искам да попитам мога ли да използвам лаптоп от който е влизано и работено в ClixSense от друг потребител. Аз ще влизам с моя акаунт и IP адрес .

До колкото знам от едно Ip може да има повече от 1 потребител обаче за един MAC адрес ...... се наказваше с довиждане ;) Но и според мен най одачния вариант е този който ти е казал и колегата respekt

ClixSense Задачи » Post #1993

Fri Jun 06, 2014 14:22 in Bulgarian

Quote:
Знам, че колкото повече, толкова по-добре, но на мен въобще не ми го отчита... в historyto имам информация за accuracy-то на отделните jobs, но не и в dashboard-а


Така като гледам какво си писал си се сблъскал със същия "проблем" като мен ;) докато не направих 1-во ниво точността ми не бе отчетена даже и с 1% а си стоеше с "-" така че няма място за притеснения ;)



Поздрави и Успех: Динчев

Understanding How the CheckList Bonus Works » Post #175

Fri Jun 06, 2014 00:10 in Success Stories

wwzsocki wrote: My biggest bonus so far:



:mrgreen: :clixsense: :mrgreen:

That`s Perfect Bonus :) Congrats :clap:

ClixSense Задачи » Post #1983

Thu Jun 05, 2014 00:26 in Bulgarian

xayc wrote: @sdushkova Задачите който решавах бяха от тези с авторите и статийте.....Мисля,че не става въпрос за тези дето спомена ти,но все пак ти благодаря!:)

Ако погледнеш какво съм писал в няколко от последните си коментара ще разбереш, че проблема не е само при тези задачи дето са на цена от 1 цент но и при вдигнатите цени от рода на 4-5 цента ;) Интересното в случая е че проблема е само тук в ClixSense, така като гледам и ти си със сайтовете който използвам и аз в CF и в останалите 2 сайта няма проблем с бройките (колкото направиш толкова ти е отчитат) ;)

ПС: Въпреки добрите печалби от тук ще е жалко да прецакат сайта, но за момента всичко върви на доло :( :( :( и аз лично почти съм преустановил решаването на задачки тук.


@sdushkova очевидно това с отчитането на задачите стана Всеобща болест (особенно тези дето не искат ниво :D) Интересното в случая е че си споменала за задачите от по 1 цент, обаче след вдигането им те струват по 4 цента и отново ги отчита 2 за една ;) Успеваемостта е вдигната (по мой сметки Над 90%) защото и аз си патих с тази точност на 88% при положение, че грешките са си техни и съответно това не се признава за нас ;)

Тия проблеми започнаха след последния Ъпдейт на CF т.е. вече почти седмица :) и са само за тук .... :(:(:(





@respekt Съобразно това което си написал ти и отговарям отново с доказателства ;) Сам прецени какви тестове имам за достъп до задачи :D Междо другото и днес има една задача от 3-то ниво на цена от $0.70 обаче за мен е невъзможна, защото явно съм прекалено простЪЪЪ :D :D :D

ClixSense Задачи » Post #1973

Wed Jun 04, 2014 06:00 in Bulgarian

Поредния БЪГГ в CF и после защо не отчитали всички задачи нормално при всички потребители :D Не че се оплаквам ма това с отчитането започна да им става навик. Преди малко правих и няколко задачи в зеления и интересното е че тия неща с отчитането май ми ги прави само тук .... :( след завършване на работата там минах отново тук и познай при положение че днес реших да се тествам с една задачка тук ми дава че съм я правел в момента някъде другаде. След затваряне на целия браузър и лек рестарт на компа влизам и виждам ей те тъова на снимката малко по надоло. :D :D :D



А ето защо казвам и че това е поредния БЪГГ - По принцип, както и дефакто аз съм с придобито само 1-во ниво (за сега)

Daily Checklist Bonus » Post #521

Tue Jun 03, 2014 02:32 in Bulgarian

martin4uz1 wrote: Dinchev2013 В сайта съм от 2012 година. Мислиш ли, че не го знам това? Първоначално снимката беше без това ограденото, но мой нов реферал искаше да му покажа колко съм изкарал от Daily Bonus-а общо, затова съм го оградил :) .

Именно за това и съм те поправил защото си го обградил и посочил със стрелка а това от кога си в сайта си е съвсем различно нещо ;) Просто погледни от страни как изглежда снимката и това което си написал и ще разбереш защо съм писал и аз коментара 8-)

ClixSense Задачи » Post #1967

Tue Jun 03, 2014 00:39 in Bulgarian

riddle2000 wrote: Здравейте.От вчера до днес съм направил доста задачки,но за съжаление половината изобщо не ми ги отчита,като изпълнени.Ако съм направил 50-тина ми отчита само 20.Какво се прави в такъв случай?

Явно вчера от CF са имали някакъв проблем и заплащаха едва 50% от задачите и толкова отчиташе тук ;)
Както се казва: "Проблема не е във вашия телевизор"

ПС:Така като гледам проблема и днес си остава същия като вчера..... правиш 2 задачи а ти отчитата 1 и само нея заплащат .......

При решени 20бр. от руските и още 15-20 от тези с търсенето на линкове в дадения URL отчетените ми бройки за деня са: "My Completed Tasks today 15"

Плащания » Post #415

Mon Jun 02, 2014 14:58 in Bulgarian

Хоп хайде и 2-ро плащане от мен :) 8-)

Thank You :clixsense: :clixsense: :clixsense: :clixsense:




Скромно, но ще гледам следващото да бъде по голямо 8-) 8-) 8-)

ClixSense Задачи » Post #1965

Mon Jun 02, 2014 13:46 in Bulgarian

tech4o1979 wrote: Браво кеф е да се види Българин в топ-класацийте,не вярвай че ще има толкова упорит човек.

Или си със зрението зле ама аз понеже съм услужлив човек даже и ти ги показвам на картинка за последните 3 седмици ;)



Ако тия дето съм ти ги обградил с червен цвят не са Българи съгурно сме АЛБАНЦИ знам ли .... то в такъв случай сподели моля те ти каккъв трябва да си, понеже виждам същото флагче до името ти ???

Daily Checklist Bonus » Post #518

Mon Jun 02, 2014 13:23 in Bulgarian

martin4uz1 wrote: Това е от днес :)

Малко си с грешка ;) Тази сума ти е ОБЩО от бонусите до сега а тия $0,1373 - те това ти е за днес ;)

ClixSense Задачи » Post #1962

Mon Jun 02, 2014 01:20 in Bulgarian

Alcion wrote: Честито второ място на Динчев! Продължавай все така. Аз лично се гордея с теб :)


Сърдечно Благодаря Дани :) Дано и за теб скоро да има задачки и не само да наблюдаваш от страни какво се случва, но и да вземаш усърдно участие :)
И все пак и ти имаш не малък принос към моите успехи :) Бях на ръба да се отказвам от задачките преди твоя съвет в края на март 8-) 8-) 8-)

ClixSense Задачи » Post #1954

Sat May 31, 2014 11:38 in Bulgarian

Quote:
Може би аз ще мога да намеря логично обяснение. Задачите с различните браузъри за която споменах в една друга тема дали тях правиш и ти ми писа тук че в тях има най-много вратички. Да така е вчера пробвах това онова и видях как се правят за по 10 сек една задача. или за по една мин. най-много, но проблема е че като направиш няколко задачи така ти блокират акаунта от сайта който пуска ония проучвания, но ти пак можеш да правиш задачата само трябва да я отвориш и като видиш текса акаунта ти е блокиран заради твойте резултати ти е достатъчно за да изпълниш задачата и ти я зачитат при това. Аз вчера направих 20 задачи така но не ми се рискуваше да правя повече, че да не ме блокнат и от crowd. И както казах така тези задачи стават за по 10 сек. някъде което прави на час може би над 100 задачи дори и повече :)

Щом си решил да рискуваш по този начин браво ;) Въпреки, че аз лично обичам сигурното пред риска и още повече както съм казал и на колегата jivko56 какво му пречи да ти спрат достъпа до CF както и да ти пуснат некоя скромна глобичка ;) Така че .... успех и дано ви се размине с по малкото наказание ;)

ClixSense Задачи » Post #1952

Sat May 31, 2014 08:43 in Bulgarian

Quote:

-------------------------
Тези "надписчета" и мен ме тормозиха от 6.30ч-24 часа и още малко отгоре... Успях да реша 38 задачи със зор и постоянни неудачи и браузърни неволи по тяхна вина,а ми зачетоха 27..другите им ги подарявам,защото не останаха нерви да им се сърдя,а и зная,че няма да ги признаят.Язък за барута дето им изпратих куп билети ,на тях и на нашия съпорт!..
И пак се чудя при положение,че няма тези технически проблеми от тяхна страна,как стават тези 800,900,1200 и повече задачи решени за един ден ? Види ми се нереално. С това темпо и тоалета не може човек да си оправи,камо ли да хапне нещо или да свърши това-онова...Каква е тази магия,търпило и компютърна техника,че да издържат на напрежението ? Така ли не срещнахте задачи с грешки или нещо подобно,които да ви забавят?-не че го пожелавам,напротив,но винаги има непредвидени неща - все пак сме човеци,с физиологични нужди,а не машини?.. :D
Евала за труда ви,колеги :clap: и дано така да ни върви на всички,но не е лошо да споделите методиката си на решаване и типа задачи,че да сме по-наясно за тази МАГИЯ!... :)
Успехи и късмет! :thumbup:

Понеже не си 1-та която задава този въпрос ще ти отговоря и аз с въпрос а именно за полежението миналия ден ;) което е следното: Лягам си в 4 сутринта и разликата ми с 1-я е 850-900 бройки (до тук Всичко е ОК) ставам в 9 сутринта (след "дълъг сън" от 5 часа) и като поглеждам дали разликата си стой тя се е покачила с "малко" и скромните още 900 - 1 000 бройки т.е. за 5 часа пича (или БОТА според мен) прави задачи който аз правя за 20 часа как става това???????? Ако някой намери логично обяснение аз спирам да решавам задачи !!! (освен ако въпросният не е действително БОТ, който е сложен да връща пари в сайта)

ClixSense Задачи » Post #1949

Fri May 30, 2014 12:13 in Bulgarian

Някой с проблем днес около задачките?????? При мен почти цял ден изглеждат ето така:



Доста интересен похват имат за стимулиране на решаванията де ...... След поредния Ъпдейт аз съм на тоя хал :D :D :D И измеждо другото тия надписчета ми ги дава само от днес следобяд, преди това даже успя да реша някоя друга задача и цял следобяд почти нищо. Ако случайно не ми покаже тия надписи като ми започне едно зареждане за което нямам думи, решението на задачата ми отнема минута а зареждането ми отнема 5 :(

ClixSense Задачи » Post #1948

Fri May 30, 2014 04:04 in Bulgarian

Emira7e wrote: Здравейте от няколко дни съм тук и искам да ви попитам как така ви дава толкоз задачи за изпълнение, а аз имам само 4 - 2 на немски и 2 на руски, които няма да мога да изпълния, че съм в час само с английския.
Имали значение това, че съм от няколко дни и затова ми дава малко задачки?

Имаме повече задачи защото сме решавали повечко и сме с по високо ниво. Задачите, който си споменал са за откриване дали в дадения линк е статия или не е и ако е дадения от системата ли е автора на въпросната. С решаване на тези задачки на малко по - късен етап ще ти даде и 1-во ниво (около 100-150 решения) и тогава ще имаш и ти повечко задачки.



Поздрави и Успех: Динчев
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 25, 2024 01:34:18 PST