Please wait...
HomeForumPosts by LorD_Alligator

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by LorD_Alligator

ClixSense Задачи » Post #1945

Thu May 29, 2014 09:40 in Bulgarian

jivko56 wrote: Имам провинение към този вид задачи
Test a web application using ie11 [III]
И тези от този вид изписва ми че не мога да ги решавам защото съм блокиран но като ги маркирам и натисна комплиид ми ги плащат а в crowdflower получавам съобщение че при 3 провинения ще ме блокират а аз имам вече 391 кажете какво да правя дайте някакъв съвет.МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО на всички

Освен да ти спрат достъпа до CF и някоя друга глоба май няма какво да ти направят :D :D :D или поне аз не се сещам за подобно нещо ;) Лично аз не бих рискувал толкова ама ..... ти си знаеш най - добре. Хората са казали: "Каквото сам си направиш, никой друг не може да ти го направи!!!"

ClixSense Задачи » Post #1943

Thu May 29, 2014 00:57 in Bulgarian

Ако някой има проблеми със CroudFlower да не се чуди каква е причината, просто си правят поредната профилактика (или пък си изчистват бъговете) - от цялата профилактика най ме е яд, че тъкмо се бях засилил да реша малко задачки, че ми пуснаха от любимите и хоп CF спя ..... :D :D :D

"Attention humans, tonight at 12AM - 1AM PDT the site will be going down for planned maintenance AKA science!"

Има - няма 1 час положението ще бъде такова :)


ПС: @respekt в отговор на въпроса ти поставен в друга тема ще кажа че в тях има най - много врати и то не са скрити както са препокрити в доста други задачки ;) (пиша тук понеже онази тема е сложена за други неща и да не я успамваме)


Поздрави и Успех: Динчев

Daily Checklist Bonus » Post #515

Wed May 28, 2014 15:43 in Bulgarian

Днес си поставям поредния рекорд съобразно общия бонус както и брайка на задачите 8-)




И за да спестя още много въпроси от типа: как, кога, колко и т.н. ще кажа само че всяка задача си има вратичка в условието (така да се изразя) чрез която се прави в пъти по лесно от колкото е в действителност

@respekt за да ти отговоря с точност трябва да изброя поне 10-12 задачи. Средното ми време за решаване е около минута - минута и половина максимум. Общо взето това е "Тайната" и задължително се иска постоянство и инат :)

Поздрави и Успех: Динчев

Похвали се. » Post #979

Wed May 28, 2014 15:08 in Bulgarian

Хоп и аз да се похваля със поредното бонусче от :clixsense:





:cs: :cs: :cs:

Daily Checklist Bonus » Post #512

Tue May 27, 2014 17:02 in Bulgarian

Понеже скоро не бях вземал участие със задачки и бонусчета днес реших да я свърша тази работа и резултата ми е личен рекорд :)






Днес съм доволен и лягам с усмивка :) :cs: :cs: :cs:

Плащания » Post #408

Sat May 24, 2014 02:16 in Bulgarian

Хайде и аз да се запиша с първото си плащане от :clixsense:




TnX :clixsense: 8-) 8-) 8-)

ClixSense Задачи » Post #1933

Wed May 21, 2014 05:47 in Bulgarian

vihur88 wrote: Едно от нещата, които са от значение дали след решаването на дадена задача ще ви се отрази на точността в Dashboard -> Accuracy в CrowdFlower е да пише в името на задачата - (CrowdFlower Offical Job). :)

Аз лично не мога да се съглася с това ти твърдение ;) поради причината, че нямам нито една задача на която да е опоменато това ти твърдение за точността в дашборда и въпреки това имам отчетени 160бр. следователно те си правят каквото си поискат и както си го решат на момента.

ПС: Проверих няколко пъти всичките си задачи както в CF така и тук и никоя от задачите на края нямаше налично "(CrowdFlower Offical Job)"

ClixSense Задачи » Post #1931

Wed May 21, 2014 01:29 in Bulgarian

Пак трябва да сте доволни, че ви отчита точността нормално. При мен от 4-5 дни вече си стой без никакви промени при положение, че дневно правя доста задачки и то с процентна успеваемост над 90% за всяка обаче CF са решили да ме тормозят и не ги отчита нормално ..... :( Ама какво да се прави ще се тормозя и това е .......

А относно вашите проблеми ....... аз лично не съм срещал този надпис на нито една от показаните задачки :roll: :roll: :roll:

Поздрави и Успех: Динчев

Проблем с изтеглянето на парите » Post #2

Tue May 20, 2014 04:48 in Bulgarian

Прочети Тук и сам ще си отговориш защо не си ги получил ;)

ClixSense Задачи » Post #1921

Mon May 19, 2014 02:25 in Bulgarian

xayc wrote: може някой да е писал как се решава тази задача Determine tag's relevancy and tag's type for animated gifs (traffic)но не съм видяла,може ли някой да ми обясни накратко,благодаря...!!!

В тази задача ти предоставят снимки формат (.gif) или иначе казано анимирани с няколко твърдения за какво се отнасят въпросната картинка и трябва да определиш коя от предоставените категории съответства на дадената картика ;) На кратко това е условието на цялата задача, но винаги има и подусловие съобразно за всеки слот то е различно спрямо останалите, поради тази причина съветвам да се попрочете внимателно какво точно се иска в дадения слот.

Поздрави и Успех: Динчев

Похвали се. » Post #974

Mon May 19, 2014 00:21 in Bulgarian

Дойде и моя ред да се похваля с едно скромно бонусче за седмицата, но все пак ми е и 1-во подобно :)

ClixSense Задачи » Post #1918

Sun May 18, 2014 12:57 in Bulgarian

riddle2000 wrote: Благодаря.Лошото е че други задачи не излизат,но ще чакам по добри времена

Според мен просто не си оцелвал момент в който има налични задачи за изпълнение без ниво (според това което казваш мисля че нямаш ниво) миналата вечер примерно освен тази за която споменаваш по горе имаше още 3-4 които не изискваха ниво ;) (поне при мен така ги копазваше)

Не губи търпение, това е нещото което трябва да имаш за подобен вид изкарване на допълнителни средства :)

Поздрави и Успех: Динчев

ClixSense Задачи » Post #1916

Sun May 18, 2014 08:59 in Bulgarian

Въпросната задачка и аз я имах доста време дори успях да я направя няколко пъти преди да започне да прави тези номера, при мен ми даваше до 2 максимум 3 отговора и след това изцяло сив екран.

riddle2000 бъди спокоен - проблемът не е в твоя телевизор! Това че примерно аз или някой друг не ти е отговорил е поради причината, че сме сметнали да си спестих Хейтърските изказвания по този въпрос (което е неизбежно в подобен случай) Решението е следното: просто спираш да се тормозиш с тази задача и наблягаш на останалите ;)

Поздрави и Успех: Динчев

Всичко за ClixGrid » Post #586

Sat May 17, 2014 01:33 in Bulgarian

Най - накрая и на моето рамо кацна птиченцето. :lol:

ClixSense Задачи » Post #1905

Thu May 15, 2014 03:23 in Bulgarian

QnislavMitev wrote: Хора, имам голям проблем с тези задачи... :/ Никакви налични(available) не ми излизат, появяват ми се само някакви от 1во и 2ро ниво(potential), които все още не мога да решавам... Какво да правя ?

Освен да чакаш и да се надяваш друго не можеш да правиш в този случай ;)

Daily Checklist Bonus » Post #504

Tue May 13, 2014 20:42 in Bulgarian

За момента най - високия ми бонус, който съм изкарвал :lol: :lol: :lol:
Наложи ми се да стана по раничко тази сутрин и видях че мога да направя още някоя и друга задачка и ефекта след тях :oops: :oops: :oops:
:clixsense: is my Favorite !!!! :thumbup: :thumbup: :thumbup: :$

ClixSense Задачи » Post #1902

Tue May 13, 2014 13:32 in Bulgarian

ofeliq_asgr wrote: Здравейте аз също бих се радвала на малко помощ за тази - Does this Result Match the Search Term? (CrowdFlower Official Job), че вече два пъти немога да се оправя с нея.И сега ме страх да я прабвам.

На тази задача трябва да посочиш дали потребителкото търсене съвпада с другото ;) аз лично вече над 10-на пъти я правих с общо 2 грешки. Проверявам дали съвпадат 2-те търсения предимно в Ebey или amazon на останалите сайтове не вярвам, когато съвпадат си отбелязваш горното(да) когато не съвпадат бележиш съответно не и ти излиза 2-ри въпрос и именно защо не съвпадат и вече имаш 3 вероятни отговора. В общи линии е това. Ако има още нещо неясно питай ще показвам и снимки ако трябва но с преводача на хром-а

Представете се. » Post #664

Tue May 13, 2014 03:54 in Bulgarian

MrTomirize wrote: Томи от Пловдив . Още съм лаик в този сайт, но постепенно се надявам да разбера добре всички възможни начини за печалба . Успех на всички ! :thumbup:

Здравей и добре дошъл сред нас :) На кратко тук има няколко начина за печелене и именно: решаване на задачи, изпълнение на оферти и кликане на рекламите и накрая но не и на последно място са рефералите и тяхната работа :)

ClixSense Задачи » Post #1893

Mon May 12, 2014 13:02 in Bulgarian

respekt wrote:
Dinchev2013 wrote: Тия от CW май пак започнаха да си правят каквото си и]скат и да смятат отговорите както на тях им е удобно и примера за това е :

И с този отговор ме връщат с 2-3 % назад в дашборда, Оптимисти !!!

Това задачата с цената на компютрите ли е? Ако е тя, то цялата задача е пълна с грешки. Аз преди малко писах тикет до съпорта им заради тая задача. Още от първия таск и ми намери 3 грешни отговора които са си верни и правих снимки и пращах, а иначе до сега никога не са ме спирали на тия задачи за компютрите, никога не ми е падала точността :D

Дам тя е, на мен чак на 5-ти опит ми даде тая грешка

ClixSense Задачи » Post #1891

Mon May 12, 2014 12:59 in Bulgarian

shuta999 wrote:
Dinchev2013 wrote: Тия от CW май пак започнаха да си правят каквото си и]скат и да смятат отговорите както на тях им е удобно и примера за това е :

И с този отговор ме връщат с 2-3 % назад в дашборда, Оптимисти !!!

Прати тикет до администрацията с тази снимка ..... и веднага след разглеждането на случаят ще ти възстановят точността! И на мен ми се е случвало - неприятно е но ..... никой не е безгрешен ..... и обикновено при такива грешки се реваншират с бонус от няколко цента ;)

Поздрави и Успех! :thumbup:

Дам веднага го направих това с билетчето и сега ще чакам отговор.
И измеждо другото след тази "грешка" ми спряха и задачата :D
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 26, 2024 19:42:30 PST