Please wait...
HomeForumPosts by LorD_Alligator

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by LorD_Alligator

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2581

Mon Apr 14, 2014 01:47 in Bulgarian

maimoni wrote: Здравейте интересува ме ако хван]а 50 или 70 рефа колко мога да печеля като Стандартен член на сайта :)

Виж ТУК и си отговори сам/сама ;)



Аз пък имам следния проблем: Понеже си кликам дневните реклами вечерно време а през деня останалите на последък ми се случва да ми дава реклама за премиум обозначена като такава(съответно със звездичка) обаче след като си цъкна на нея и си я изгледам ми я отчита като дневна реклама и ми приспада от 4-те (т.е. системата МАМИ поне според това) прикачам и снимки към това за да се разбере как точно стоят нещата.

Това е самата реклама, както се вижда не са ми заредили още останалите "дневни" реклами от 0,01$



И следващия момент.След изглеждането на тази реклама ми зарежда и останалите 3 бр реклами както се вижда и от снимката.

ClixSense Оферти » Post #836

Tue Apr 08, 2014 12:39 in Bulgarian

al1981 wrote: [
Да но не видях никъде капча за попълване

Въпросната капча е на 30 мин след като си пуснал радиото и за да изпълниш офертата трябва да слушаш радиото 2 часа (иначе казано имаш 4 пъти да въвеждаш капчата)

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2571

Mon Apr 07, 2014 12:12 in Bulgarian

durtapianica wrote:
Dinchev2013 wrote:
durtapianica wrote: Добър вечер!Доколкото разбрах кредитите купени тук се използват в други такива сайтове /ако не е така някой да ме поправи/ и кредитите купени в неото се пускат тук нали такал...Искам да питам как да си рекламирам линка в неото защото тук искам да изкарвам пари предимно тук,но разбира се никога не са излишни няколко долара и от неото :lol: :lol: ще може ли някой да ми обясни някой набързо как процедират нещата защото вече чета всяка тема по 5 пъти и всички знаем че повтарянето води до затъпяване така че моля някой да ми обясни не за кредитите в :clixsense: а в нео... ще ви бъда много благодарен ако ми отговорите и за двата сайта.... :mrgreen: :mrgreen:

Кредитите тук или в неото са си за дадения сайт просто с тези кредити правиш реклама на друг сайт ;) т.е. с кредитите тук можеш да рекламираш нео и обратното с кредитите там да рекламираш ClixSense.

Благодаря а като ги купя тези кредити да сложа линка на неото или??

Слагаш своя реферален линк ;) и пускаш рекламата. Не съм сигурен колко време траеше проверката обаче, за нея нека споделят по опитните от мен в това :)

Поздрави и успех: Исо

Daily Checklist Bonus » Post #481

Mon Apr 07, 2014 10:59 in Bulgarian

VanqGM wrote:
Последния малък бонус в края на най-работната ми седмица ,който ми донесе големия БОНУС :)

Ако това е малък аз какво да кажа за моите :D Иначе поздравления и все по големи бонуси да изкарваш :)

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2569

Mon Apr 07, 2014 10:56 in Bulgarian

durtapianica wrote: Добър вечер!Доколкото разбрах кредитите купени тук се използват в други такива сайтове /ако не е така някой да ме поправи/ и кредитите купени в неото се пускат тук нали такал...Искам да питам как да си рекламирам линка в неото защото тук искам да изкарвам пари предимно тук,но разбира се никога не са излишни няколко долара и от неото :lol: :lol: ще може ли някой да ми обясни някой набързо как процедират нещата защото вече чета всяка тема по 5 пъти и всички знаем че повтарянето води до затъпяване така че моля някой да ми обясни не за кредитите в :clixsense: а в нео... ще ви бъда много благодарен ако ми отговорите и за двата сайта.... :mrgreen: :mrgreen:

Кредитите тук или в неото са си за дадения сайт просто с тези кредити правиш реклама на друг сайт ;) т.е. с кредитите тук можеш да рекламираш нео и обратното с кредитите там да рекламираш ClixSense.

Реферали » Post #888

Sun Apr 06, 2014 22:02 in Bulgarian

Да се похваля с рефалара си "МЕЧТА" сдобих се с него на 05.04.2014 (или иначе казано в събота) и тази сутрин случайно се загледах в собствения си статс :D останах изумен защо имам толкова парички понеже не бях поглеждал какво са правили рефовете А ето и за какво говоря всъщност:



Добър старт на седмицата ми прави този реферал де доволен съм :) :cs: :cs: :cs: 8-)

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2566

Sun Apr 06, 2014 12:58 in Bulgarian

durtapianica wrote:
jpopov wrote: Би трябвало да пише ти да изчакаш за одобрение :lol: Изчакваш да ти прегледат сайта който ще рекламираш, ако няма проблем утре ще ти е одобрен и можеш да си пускаш рекламата в действие. Предполагам си наясно, че с тези кредити ще рекламираш друг сайт, а не сайта на ClixSense. Т.е. закупуваш тук кредити, за да пуснеш тук реклама на Нео примерно, и ще получиш реферали в Нео. Понеже беше споменал че ще се развиваш тук, да не би да не си разбрал за какво служат кредитите ;)

Олеле аз какво направих.. Мислих че тези кредити ги пускаш в някакви сайтове а не в PTC сайтове!И сега какво да ги правя! :o :o :o

Така или иначе вече си ги купил ;) пускай ги в обръщение в някой от останалите сайтове в които участваш ;)

@jpopov И аз това се зачудих като ги беше споменал тия кредити :lol:

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2560

Sun Apr 06, 2014 07:03 in Bulgarian

durtapianica wrote: Здравейте вече мога да купя кредити защото имам 2 долара и искам да попитам да ги трупам още или просто да купя 500 ad credits само от баланса ми????

Аз май нещо не можах да схвана поради причината че искаш да се развиваш тук а ще купуваш кредити отново тук. Само за протокола да ти кажа, че кредитите от тук ( :clixsense: ) няма смисъл да рекламираш отново същия сайт ;) Това обаче не важи ако желаеш да се развиваш в някой друг подобен сайт. И измеждо другото тия 500 AdCredit-а са не повече от 5 мин в най - добрия случай ;)

ClixSense Оферти » Post #816

Sat Apr 05, 2014 03:00 in Bulgarian

За момента при мен се справя на 100% :D от всичко съм най - доволен че може да се избира от интересни радио канали :) понеже аз съм си дете на 90-те и техните хитове съм много доволен 8-)

ClixSense Оферти » Post #803

Fri Apr 04, 2014 14:36 in Bulgarian

vihur88 wrote: Здравейте,


Имам проблем с една от офертите на SupersonicAds и по-конкретно за "Dolphin Browser app". Изпълнявам я както трябва, но плащане няма. Пусках Ticket до support-а придружен със скрийншот, но нищо не стана. След като имах достъп пуснах втори Ticket отново със скрийншот и все още нищо и нищо. Не знам колко дни вече минаха. Ако някой им идея как да се процедира ще се радвам да сподели.


Благодаря!

От личния ми опит със "SupersonicAds" мога да ти кажа само и единствено да не чакаш заплащане от тях. От 10.12.2013 съм в сайта и до сега съм им изпълнил поне 5-6 оферти, познай сам колко са ми платили ;) и вече дори не ги поглеждам какво имат. Аз съм оптимист човек и се надявам, че поне на теб ще платят ама не се знае кога.

Поздрави и Успех: Исо

ClixSense Задачи » Post #1795

Fri Apr 04, 2014 14:28 in Bulgarian

Тази вечер съм много доволен от себе си :) Благодарение на помощта от Alcion успях да се справя с 1 задачка няколко пъти а именно : :oops:

Daily Checklist Bonus » Post #476

Fri Apr 04, 2014 14:25 in Bulgarian

И аз като пилотчето да се похваля с едно от малкото ми и минимални бонусчета :)

Всичко за ClixGrid » Post #542

Fri Apr 04, 2014 12:39 in Bulgarian

ivo76 wrote: "Обичайните заподозрени"...

CONGRATULATIONS!
You have just won $0.10!
You have 39 chances left for today


:lol:

Браво, браво, по добре малко от колкото нищо ;) аз лично не бях уцелвал нищо 20+ дни и на 29-ти ми даде 0,10$ и кога ще е следващата печалба само времето ще покаже :)

Най-често задаваните въпроси (FAQ) » Post #299

Wed Apr 02, 2014 22:52 in Bulgarian

jpopov wrote:
Dinchev2013 wrote:

Може да пуснеш минимална реклама примерно от 5$ и да спечелиш "Супер джакпота" като привлечеш 50 реферала

Доста смело си го написал :roll: :D

Това е ПРИМЕР в отговор на колегата ;) знам че е меко казано невъзможно, но всичко зависи от това какъв късмет имаш ;) давам пример с брат ми и реклама в зеления за 6$ от която той си добави над 10-на реферала тук и някой от тях се отказаха още 1-я ден а други кликат все още (рекламаат му беше в края на декември)

Най-често задаваните въпроси (FAQ) » Post #296

Wed Apr 02, 2014 11:52 in Bulgarian

lia1407 wrote:

Здравей JVJ777, различните сайтове имат различни правила, така че те съветвам да се поинтересуваш за всеки твой сайт как седи въпроса със смяната на IP адреса.
Кликсенс е много либерален в това отношение и няма да имаш проблем ако сменяш IP адреса си,а към поста на Dinchev2013 мога да добавя, че с разрешение на съпорта на Кликсенс може от едно IP да работят няколко души стига да са с отделни компютри.

Пожелавам ти успех :thumbup:

Това с 2-те регистрации на 1 IP го знам от личен опит, обаче не знаех че въпросното правило важи и за вече съществуващите потребители (мислех че е само за ново открити акаунти като 2-ри на същото IP). Ето и аз научих нещо ново :shock:

ClixSense Задачи » Post #1785

Wed Apr 02, 2014 04:37 in Bulgarian

vihur88 wrote: Някой има ли проблеми със задачата "Categorize Online Daily Deals!" ? При Submit ми даваше Error на мен. Писах до Support-a, но нямам нищо като отговор все още.
Аз нещо не можах да разбера какво точно съм объркал там при положение че след края на теста ми дава къде съм бил сбъркал и тези въпроси на който ме поправя ги дава с по 2 отговора а ние можехме само 1 от посочените да даваме .... Или другата грешка която ми направи впечатление беше за категорията на един от продуктите който не се доставя на територията на Канада бил "Lokal"".... абе общо взето започвам да се отказвам от тия задачи именно поради подобни грешки в системата им.

Най-често задаваните въпроси (FAQ) » Post #293

Tue Apr 01, 2014 23:17 in Bulgarian

JVJ777 wrote: и аз имам подобен въпрос тук живея сам но ми се налага да отида при някоя мадама да живея с нея мога ли от неиното жилище да се отварям саитовете с реклами моля ви да ми отговорите

Няма никакъв проблем с това което си писал, стига въпросната да не е влизала в този сайт.

ClixSense Задачи » Post #1777

Tue Apr 01, 2014 12:48 in Bulgarian

jivko56 wrote: не знам какво да кажа виждам двама Българи в топ 3 за последните 24 часа с решени около 400 задачи.Аз нямам нито една задача като изключим тази която е само за 1 път и повече не дава да се решава.Имам решени към 600 задачи и точността ми е 92 процента знам че не е много добре ама чак пък нито една задача това не е истина.Дано дойде нещо и за нас защото взех да не вярвам вече.Успех на всички ,а и тези нива неможах да разбера как ще ги хващаме ако някой може да обясни по подробно мерси предварително.

Абе колега извинявай ама явно аз не виждам никак добре ;) в профила ти пише че имаш решени 466 задачи а не към 600 :lol: :lol: :lol: все пак разликата не е 5-10 бройки 8-) 8-) 8-) А това с тия задачи ........ днес имах 4-5 ама не успях се впиша в нито една от тях :( а се бях засилил да решавам днес, че даже и бях с лисичката заради преводите :oops: :oops: :oops:

ПС: Сега очаквам Alcion да се похвали с бонуса си за решени задачки и именно 50$ :clap: :clap: :clap:

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2554

Tue Apr 01, 2014 03:23 in Bulgarian

customer001 wrote:
buldan75 wrote: Здравей fenomenyt84. И аз нямам представа от perfectmoney, но ми звучи, като вид разплащателен процесор. Отдели малко време и потърси в Google за обмяна на средства между разплащателните процесори. Има програми, които го предлагат срещу съответна такса.

Колкото до въпроса ти и питането за PayPal си мисля, че темата Процесори за Разплащане и как да си служим с тях би ти била полезна.

Успех :thumbup:

Не зная как да се свържа с Вас без да наруша правилата.Искам да обсъдя един въпрос,който според мен засяга много хора.
С уважение.

Прочети предния ми пост и ще разбереш как да се свържеш с даден човек при това БЕЗ да нарушаваш правилата ;) Това се отнася до всички, който се чудят как да се свържат с някой без да нарушават правилата на сайта! 8-) 8-) 8-) Да знаете НЕ БОЛИ когато се праща тикет до съпорта :lol: :lol: :lol:

Най-често задаваните въпроси (FAQ) » Post #288

Tue Apr 01, 2014 01:25 in Bulgarian

durtapianica wrote: Знам че е забранено,но в кои сайтове се печелят най-много реферали или поне по голямата част.... :? :$

Относно това всичко си е до въпрос на късмет (поне от това което съм прочел до сега) Може да пуснеш минимална реклама примерно от 5$ и да спечел "Супер джакпота" като привлечеш 50 реферала които ще си купят премиум, ще решават задачи, ще изпълняват оферти и т.н., а може и да пуснеш за 100$ и да привлечеш 5 реферала, които ще се откажат след 1-та седмица. Поради тази причина САМ избери къде, кога и за колко да са ти рекламите ;)
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 20, 2024 02:47:45 PST