Please wait...
HomeForumPosts by LorD_Alligator

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by LorD_Alligator

Всичко за ClixGrid » Post #533

Sat Mar 22, 2014 02:39 in Bulgarian

allkata wrote:
Dinchev2013 wrote:
allkata wrote: Не си сам и други сме като тебе.
На месец я хванал 0.20$-0.30$ я
не докато други са хващали десетачката :mrgreen:

Не знам за вас ама аз примерно съм най доволен от Февруари на грид-а имам 1,6$ от там тоя месец за сега съм с 0,50$, обаче да не забравяме че месеца още не е свършил :) 8-)

@allkata иначе и аз съм с такива цифри за декември и януари :)
То аз 1.6$ никога не съм правил на месец от гирда. :mrgreen:


То това е защото тогава без да искам уцелих първо 1.00$ и няколко шанса след това още 0.50$ иначе нямаще да съм ги правил и аз :)

Всичко за ClixGrid » Post #530

Fri Mar 21, 2014 03:51 in Bulgarian

allkata wrote: Не си сам и други сме като тебе.
На месец я хванал 0.20$-0.30$ я
не докато други са хващали десетачката :mrgreen:

Не знам за вас ама аз примерно съм най доволен от Февруари на грид-а имам 1,6$ от там тоя месец за сега съм с 0,50$, обаче да не забравяме че месеца още не е свършил :) 8-)

@allkata иначе и аз съм с такива цифри за декември и януари :)

Похвали се. » Post #954

Thu Mar 20, 2014 01:58 in Bulgarian

sdushkova wrote: ЧЕСТИТО!
Bulgaria sdushkova
2014-03-20 03:16:11
$0.10
ЧЕСТИТО!
Bulgaria sdushkova
2014-03-20 03:26:56
$0.50

Много добре си се справила днес :) Утре да са повече :D

24/7-Общи приказки » Post #380

Wed Mar 19, 2014 14:06 in Bulgarian

Някой имащ си на идея за що годе добър Translator" работещ под Хром-а освен вградения защото нещо го бъгнах за тук :lol: , че намерих един от които съм доволен обаче той е само за мозилата .... :( :roll: :roll: :roll:

ClixSense Задачи » Post #1735

Wed Mar 19, 2014 14:01 in Bulgarian

ofeliq_asgr wrote: Някой решава ли тази задача "Help us identify reviews that are mentioning ease of use of the product" ?

Баси шитавата история е тая задача ....... става дума за лаптопи и таблети ;)
обаче пак имат някаква грешка и в нея защото след края на самата задача ми даде, че трябвало да сложа отговорите в кавички а аз поле за писане не видях никъде.Общо взето са 3-4 модела на въпросната техника, като на някой от въпросите са еднакви продуктите ;)

@vihur88 бъди малко по настоятелен ;) когато цъкнеш на задачата и после не презареждай task-те а само назад от бутона който ти е даден :)

ПС: Успях да я реша до 45% ..... и ми каза че ми били малко :oops:

Похвали се. » Post #952

Wed Mar 19, 2014 13:51 in Bulgarian

milenski wrote: i like to move it , move it :$

Поздравления :clap: :clap: :clap:

Следващия път нека да са с една нула отзад ;)

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2539

Wed Mar 19, 2014 08:38 in Bulgarian

val_76 wrote:
vihur88 wrote:
val_76 wrote: Имам един въпрос ! Как да харесам някои пост в форума ? Likes Given!!!


Здравей,

След като курсора на мишката ти е върху дадения пост, горе в дясно на поста имаш три бутона - Report Like/Thanks Quote.


Поздрави,
Иван

При мен се показва само един Quote

Мисля че имаше някакъв минимум за постовете преди да ти го даде.....

Представете се. » Post #658

Mon Mar 17, 2014 08:38 in Bulgarian

Diii wrote: Здравейте, аз съм Диана..и освен, че цъкам от един месец друго нищо не ми е ясно за какво иде реч...дори не знам защо го правя. Каква е идеята на задачите и офертите, нищо не разбирам.. :roll:


Спокойно и аз в началото бях така и се чудех на брат ми за какво го прави, НО вече знам за какво се говори по "телевизора" :D

И преди да съм забравил Добре дошла сред нас

Представете се. » Post #655

Sun Mar 16, 2014 03:45 in Bulgarian

Добре дошли и от мен на новичките попълнения сред нас и Особенно на Жанетчето, че ми е почти градска :D :D С малко четене във форума и някой друг въпрос ще се научите на най - необходимите неща, а ако случайно не намирате отговор на въпроса си то не се колебайте да попитате 8-)


Помнете само че НЯМА ГЛУПАВИ ВЪПРОСИ 8-) 8-) 8-)

Похвали се. » Post #948

Sun Mar 16, 2014 03:41 in Bulgarian

vihur88 wrote:

А дано! Аз пък пожелавам да има повече задачи и оферта за да може да сме още по-доволни. Аз пък ще се похваля с новият си спонсор dekata16. Радвам се, че ClixSense уважиха молбата ми, спонсорът ми да бъде сменен с български, понеже досегашният ми беше неактивен.

И разбира се мога да се похваля и с премиум членството ми. :) Успех на всички и повече оферти и задачи ви желая..... разбира се и по-добре платени. Успех!



Поздрави,
Иван

Поздравления на 2-ма Ви и вървете САМО напред и нагоре както е казал Деката :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

Всичко за ClixGrid » Post #518

Thu Mar 13, 2014 09:37 in Bulgarian

borkooo_pz wrote: Това е всичко общо задачи,оферти и кликове -/20.60$ вече/,а нямам нито един реферал. :?


Ааааа така вече мога и аз да се съглася :) Аз пък имам 1 рефералче ама то май се поотказа и аз не можах да разбера защо .... иначе се справяше със задачките и за няколко дни ми направи 15-20 цента предимно от таскове :D

ClixSense Задачи » Post #1721

Thu Mar 13, 2014 08:31 in Bulgarian

Ili0703 wrote: There are no tasks currently available. Please check back later!

ееее нервирах се вече, така една седмица , пуснат една задачка и пак една седмица това си гледам..... :cry:

А уж си с по надеждни оферти и задачи от нас съобразно знаменцето 8-)

Аз успях да се доредя до задачка миналия ден последно от тогава ми дава по няколко на ден и не мога да ги збъркам даже, понеже не ме допуска до тях :lol: :lol: :lol:

Всичко за ClixGrid » Post #516

Thu Mar 13, 2014 08:27 in Bulgarian

borkooo_pz wrote: Днес имаше повече българи спечелили от кликовете. . Като видя и много се радвам.Аз не знам да се радвам ли? За един месец имам 17.60 $,но незнам как да ги прикача за да се похваля!!! :D Успех на всички колеги

Ако тия 17,60$ са все от Грид-а ..... Баце не спирай да пускаш тото :D аз от 10,12,2013 до вчера (защото днес ще кликам решетката по към 22 часа БГ време) имам 2 655клика :oops: и спечелени 2,40$. А ти се чудеш да се радваш ли ..... да плачеш ли

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2522

Tue Mar 11, 2014 14:55 in Bulgarian

gospodarq_ wrote: благодаря за отговорите,става дума за това.че аз го регистрирах и той вече е в сустемата на кликсенс,и той тогава каза за проблема със банките,и сега аз търся начин как той да работи в сайта имайки предвид това.И ми мина през ума да изчистя кукис и да регистрирам брат му без той да ползва вече неговият акаун,а другия и брат му да тегли парите.Въпросът с пей пала ми е:как да го направим така,че той да тегли и инвестира пари когато доиде време независимо дали за реклама или ъпдейт така,че да заобиколим банките,смисъл как без да си вади карта,нали искат банкова сметка или смао да верифицира една карта за да фигурира и после да препраща когато стигнат пей пал.

PayPal е ОНЛАЙН РАЗПЛАЩАТЕЛЕН ПРОЦЕСОР в който не е задължително сметката ти да бъде верифицирана с банкова сметка ;) (и аз ползвам моя без банкова сметка) а ако искате да вкарвате от някоя сметка пари тук то правете както съм споменал в предния си пост с тегленето, става по същия начин(брат му си прави PayPal и го верифицира с банкова сметка и от вече готовия PayPal изпраща пари в другия акаунт отново в PayPal, които финанси от своя страна собственика на въпросния акаунт преразпределя където си реши ). И с тегленето става в същия ред само че сменяте посоката и номерологията на онлайн сметките ;)

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2518

Tue Mar 11, 2014 03:22 in Bulgarian

gospodarq_ wrote: .Другият въпрос ми е свързан със едно приятелцхе,което регистрирах,но после се оказа че има проблем с банките и не може да тегли пари.Мога ли сега да регистрирам брат му от същият комп по някакъв начин,без да има проблеми(всичко стана преди 10 дни и не е кликал).Мерси.


Ако става въпрос за тук ( :clixsense: ) то по добре не го правете, защото ще останете без профили :) (това ако е от 1 комп) иначе до колкото знам тук има начин да се използва сайта от 2-ма потребители с 1 IP обаче трябва да са на различни компове, но за целта трябва да пишете до Support-a за да разреши подобно нещо ;)

ПС: Щом младежа не може да тегли пари заради банки да си ги праща на PayPal и от там да ги препраща към PayPal на брат си, които от своя страна да ги тегли ;)

Всичко за ClixGrid » Post #512

Mon Mar 10, 2014 09:58 in Bulgarian

fenomenyt84 wrote: Здравейте,вчера и мен да ме споходи късмета от грида.Половин година ми даваше само по $0.10 и вчера уцелих $10 от грида.Без специален модел на кликане(кликам където ми падне).А дори мислих да не кликам вчера,защото нямах време.Ама късмет,който го има,го има.Пожелавам и вас да ви споходи същия късмет,а защо не и няколко пъти по толкова.Важно е да не се отказвате.Успех

Браво и Поздравления за Което :) Все така да ти го дава това квадратче 8-) 8-) 8-)

ClixSense Задачи » Post #1711

Mon Mar 10, 2014 06:30 in Bulgarian

vihur88 wrote:
buldan75 wrote: @gotinbatka86 PatriciaKaas е споменала един от начините да се влезне в контакт с CrowdFlower, за което и благодаря.

Другият начин е когато започнеш задача (или когато я завършиш) в горния, десен край на страницата има бутон "Help", на който трябва да кликнеш, както е показано на картинката по-долу.
1. Преди да започнеш да изпълняваш задача или да попълваш "Ticket" е задължително да си се вписал в своя акаунт на Crowdflower.
2. Когато кликнеш на "Help" ще ти се появи падащо меню, от което трябва да избереш последната опция - "File a Ticket".
3. При попълване на запитването задължително трябва да цитираш своите "Contributor ID" и "Job ID".

След като изпратиш запитването ще получиш автоматичен отговор на имейла си, че CrowdFlower са получили писмото ти. Обикновено до 2-3 дни получаваш и реалния отговор от екипа на Crowd.



Желая ти успех! :thumbup:


Извинявам се, че не е за конкретната тема въпросът и дори е и страничен, но все пак.... Направи ми впечатление, че на офертите ти излизат цифри както и за рекламите. Това от какво зависи? На мен само за рекламите ми излизат.


Благодаря!
Тези оферти който му ги покава с цифрите са от ClixSense и до колкото знам за БГ няма подобни ;) това е и със задачите (но при тях е по рядко) просто в БГ нямаме подобни оферти а на мен ми се е случвало и по 10 да имам от вид но това докато бях с ИТ знаенце под ник-а :)

Всичко за ClixGrid » Post #506

Sun Mar 09, 2014 03:35 in Bulgarian

И днес ме зарадва бързо Grid-a 8-) 8-)

ClixSense Задачи » Post #1687

Sun Mar 09, 2014 03:30 in Bulgarian

ofeliq_asgr wrote: Ако някой вижда тази задача "'Hjelp oss å validere forfattere og artikler.''да знае че е пълна с грешки.

Благодарим за инфото :) преди малко ми излезе и щях да се засилвам да я изпълнявам :)

ClixSense Задачи » Post #1676

Sat Mar 08, 2014 04:58 in Bulgarian

dddimmmi wrote: Здравейте. Какво представлява RadiumOne.
Това е една от фирмите, който предоставят оферти или иначе казано един от рекламодателите също като "Matomi" , "TrialPay" и т.н.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 23, 2024 23:51:12 PST