Please wait...
HomeForumPosts by EagleBG

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by EagleBG

ClixSense Задачи » Post #2449

Thu Jan 01, 2015 09:19 in Bulgarian

За откриване на година върху етикет :)

ClixSense Задачи » Post #2447

Thu Jan 01, 2015 06:57 in Bulgarian

За всички изтрезнели от празнуването един новогодишен подарък-три отлични оценки,две оценки за подсказване,мн.добър

ClixSense Оферти » Post #996

Wed Dec 31, 2014 05:43 in Bulgarian

CarrieBradshaw wrote: Къде по-точно? Защото реших 3-4, а ми платиха само 0.02$... Нещо не виждам съппорта?!

Горе в дясно има бутонче Support :) Не може да си я решила 4 пъти,защото след като се изпълни успешно офертата изчезва...

Първите ми 8 дена в сайта » Post #3

Wed Dec 31, 2014 01:26 in Bulgarian

cerebration wrote:
Първи 8 дена в сайта и вече имам 1 долар в сметката. Наистина, не съм вярвал, че подобна сума ще е реална от интернет сайт за толкова кратко време. :)
Единственото кофти нещо е, че понякога отговорите на tasks са объркани, а досега не съм забелязал да ми refund-ват accuracy-то.

Честито и давай само така!
По отношение на задачите, когато си сигурен 100%,че си дал правилен отговор,а са ти го отчели като грешен,напиши тикет на съпорта на CF.
Предполагам все още си без ниво в CF и като си ги получиш ще видиш,че $1 ще можеш да го правиш за между от няколко минути до няколко часа :) Тук ще имаш реална възможност да си изкарваш дори по няколко стотин долара на месец само със собствени усилия,а не като други сайтове където кликаш цял ден за 5-10 цента :)
Успех и след време да се похвалиш с нови добри резултати :thumbup:

ClixSense Оферти » Post #989

Tue Dec 30, 2014 11:29 in Bulgarian

riddle2000 wrote: Aз като влезна ми излизат три прозореца направих я на един от тях и ми изписа,че ще я проверяват.Не видях и къде в persona.ly може да проверя дали са я зачели за изпълнена и къде мога да им пратя тикет

Направил съм 7-8 техни оферти и досега не се е налагало да пиша тикети.Конкретно тази след около 10 мин. ми я платиха.

ClixSense Оферти » Post #987

Tue Dec 30, 2014 10:36 in Bulgarian

Който не е забелязал в Persona.ly има много лесна оферта за 17 цента :)

Daily Checklist Bonus » Post #678

Mon Dec 29, 2014 08:31 in Bulgarian

Една чисто нова касова бележка за тези,които не са успели да я хванат-отличен,два пъти мн. добър,добър среден,добър.

Daily Checklist Bonus » Post #673

Sun Dec 28, 2014 14:00 in Bulgarian

borodin4o wrote: Това означава ли , че ставаза БГ?

Отговорът е петата буква от азбуката+тази която е точно преди втората :D

Daily Checklist Bonus » Post #671

Sun Dec 28, 2014 13:40 in Bulgarian

borodin4o wrote: Преди малко пуснаха тази (отличен,отличен,мн.-добър,среден, накрая слагаш два пъти нищо :D ). Надявам се да става за България!

Е как винените етикети са класика :D Мерси за новия слот :thumbup: Още малко практика и ще ни вземат в ЦРУ да им шифроваме информацията :lol:

Плащания » Post #473

Fri Dec 26, 2014 23:43 in Bulgarian

borodin4o wrote: Относно плащанията , замисляли ли сте се за чекове? Аз работя така , но не знам каква е таксата за пощенски разходи до България. За Канада и САЩ е $1. Не съм работил с PayPal , макар че имам акаунт при тях , но знам че има 2% такса. Не знам дали съществува възможност за България да се работи с чекове? Ако има такава , мисля че ще е по-изгодно така да се работи , стига българските банки да приемат щатски чекове. Не съм чувал такава практика в България да се прилага. Изобщо , в България работи ли се с чекове?

Чекът си е запазена марка на Северна Америка.Като цяло в Европа май не е много популярен,а за България да не говорим...Но май и в САЩ чековете вече са леко "демоде" с навлизането на кредитните и дебитни карти и другите електронни методи за разплащане.

Daily Checklist Bonus » Post #662

Thu Dec 25, 2014 09:36 in Bulgarian

manuelmcm wrote:
Не ми се мисли толкова затова виж 3-тия коментар в тази тема...и да знаете лимита е 4000 стигнах ги и ги гарантирам :) Задачата излиза по всяко време на денонощието но много рядко повече от веднъж на 10-15 мин

Тази си я цъкам от около месец и съм едва до 111 броя :) Чудех се какъв е лимита,но щом е 4000 значи до около 2016-2017г. би трябвало да я приключа :D

Daily Checklist Bonus » Post #658

Wed Dec 24, 2014 15:33 in Bulgarian

На това му се казва полезна информация :) Явно нашите дилетантски опити за размяна на задачи са били доста "слаба ракия" в сравнение с тези апокрифни номерца на задачи :) И аз се чудех как става фокуса с над хиляда задачи на слот...:) Ако случайно споделиш още някоя шифрограма сигурен съм много хора ще са ти благодарни. :thumbup:
Весела Коледа!

ClixSense Задачи » Post #2437

Wed Dec 24, 2014 03:49 in Bulgarian

Някой има ли проблем с тази задача Relevance estimation,за 14 цента е.Пишат се дължини на линията,а при мен не ми дава да напиша каквото и да е в полето...

Daily Checklist Bonus » Post #652

Tue Dec 23, 2014 12:19 in Bulgarian

Празничният гигантски бонус е доста симпатичен :D Дано да забравят да го махнат след 2 януари :lol:

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2804

Mon Dec 22, 2014 01:53 in Bulgarian

davinchiiii wrote: един ъпгреид и правя повече кликове това ли е начинат в саита?

Ако ще разчиташ само на собствени кликове на реклами,ъпгрейда няма да ти помогне особено много-разликата в печалбите е 3-4 цента на ден.Ориентирай се към задачите(Tasks)...

ClixSense Задачи » Post #2434

Sun Dec 21, 2014 07:41 in Bulgarian

kras4o7975 wrote: Здравейте, относно "Test a web application using any browser...", някой правил ли е (The goal is to help you familiarize yourself with our mobile testing interface.The terminal below contains a connection to a mobile device (a smartphone) You can use it a similar way you would use a smartphone. Scroll down to the bottom of the page. On phones, there's no scrollbar like on a computer.To scroll,you must click somewere on a page, hold your cursor down and then move your cursor up.This movement is the same as swiping your finger up on a real touch screen.
Where you able to successfully scroll to the botom of the web page?) Не мога да го скролна и постоянно ме късат.

Супер добре е обяснено как да го направиш.С курсура имитираш движение на пръста по тъчскрийн.Цъкваш някъде по страницата,слагаш курсура долу на страницата и цъквайки с мишока задържаш бутона и провлачваш курсура нагоре.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2801

Sun Dec 21, 2014 04:29 in Bulgarian

davinchiiii wrote: Здравейте и от мен
Искам да попитам освен директни реферали друг начин има ли за повече кликове

Тук наети реферали няма ако това е смисъла на въпроса ти...Повече собствени кликове можеш да правиш ако се ъпгрейднеш.

Реферали » Post #952

Fri Dec 19, 2014 02:56 in Bulgarian

sweetheartv wrote: Здравейте,
Нова съм в сайта и ще се опитам да не задавам глъпави въпроси зададени вече по 100 пъти, но бихте ли ми казали как мога да придобия премиум акаунт, от някой от вас? Виждам, че има опция някой да ти подари и съответно ако правилно съм разбрала, Би ли бил някой от вас толкова добър да се смили над мен и да ми подари? От скоро съм тук и ако трябва са стана рифърал на някого, за да се сдобия с премиум акаунт, бих си жертвала малкото изкарано до момента, защото тук само с кликове явно няма да стане :)
Благодаря предварително :)

Добре дошла!
Точно в коментара над твоя колежката е споделила,че е ъпгрейднала неин реферал...с други думи казано това е въпрос,който би трябвало да отправиш към човека чийто реферал си.Особено ако се заемеш сериозно със задачите и офертите предполагам ще е съгласен.Дори и да ни ти подари ъпгрейд сама също можеш да събереш $17 от задачи.Ще отнеме малко време,но пък и сам войнът е войн ;) Прегледай и другите теми във форума за това как да печелиш и питай смело ако има нужда от помощ-тук много хора ще ти помогнат с полезна информация.
Успех!

ClixSense Задачи » Post #2430

Thu Dec 18, 2014 10:30 in Bulgarian

DenZa wrote: Да, така се оправи. Благодаря.
Но вече не съм ниво 1, вероятно защото не съм решавала.

:clap:

Радвам се че се е разрешил проблемът с браузъра,но ниво не се губи с нерешаване на задачи...напротив,губи се само с решаване и то тогава,когато решаването е грешно...Ако процента точност ти е паднал под 70,това ще да е причината...

ClixSense Задачи » Post #2428

Thu Dec 18, 2014 05:13 in Bulgarian

DenZa wrote: Някой да помага. Вече съм ниво 1 на задачите. Като отворя която и да е задача ми стои отгоре полето с процентите, а надолу е само сиво и не ми зарежда въпросите. Базиках настройките на браузъра преди 2 дена, с бисквитките се занимавах, сега отново са разрешени всичките, но явно нещо съм направила.
На какво се дължи? Защото преди да стана ниво 1 не съм имала такъв проблем.
Моля, някой да помогне, че не мога да си решавам задачите така.

Само сиво ли ти излиза?Без нищо да пише?Ако мислиш че си оклепала настройките пробвай с преинсталиране на браузъра...
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 25, 2024 11:02:49 PST