Please wait...
HomeForumPosts by EagleBG

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by EagleBG

ClixSense Оферти » Post #966

Thu Nov 13, 2014 03:46 in Bulgarian

vondy wrote: Хора гледам че има оферти в OfferToro за гледане на видео, все като цъкна да ги гледам ми дава да го споделя в фейсбук - добре споделям го, но пак не мога да го гледам, и така тези оферти не мога да ги изпълня! Има ли някой идея как да се оправи!? А ако не иска да споделя, то го гледам, но така и не ми плащат ..... май тези оферти не са за мен :(

След като ги споделиш след около 30 мин. влизаш в MyClixCents в Torо-то и ще видиш че там плащанията са със статус Pending.Отдолу под Pending кликаш Missing Credits и пускаш тикет със скрийншот за доказателство за всяко клипче и чакаш да те одобрят ;)

ClixSense Задачи » Post #2349

Wed Nov 12, 2014 13:10 in Bulgarian

ofeliq_asgr wrote: Снощи имах 3 ниво, тази сутрин съм 0 ниво.
Някой друг има ли този проблем?

Ами аз тази нощ съм получил странни мейли от CF,с честитки че получавам 1-во,2-ро и 3-то ниво,а аз и досега си бях 3-то...така че сигурно и на мен са ми взели нивата посред нощ и пак са ми ги дали почти веднага...Някакви бъгове сигурно са имали в системата.

ClixSense Задачи » Post #2344

Tue Nov 11, 2014 10:26 in Bulgarian

Ili0703 wrote: Преди малко влизам и виждам, че има задачи такива каквито ми харесват 2-3 вида решавам една и“ You have done the maximum amount of work on this job„ решавам втори вид пак същото, трети вид и отново това.....по един слот само от вид..????
и поглеждам, че дори не са ми и платени нито отчетени... 3 задачи ама са си 0,06 $, какво стана незнам ...
Не че съм по задачите ама и тия които ги харесвах ще ме накарат да не ги правя.

В CF са ми отчетени само тук не сa.

Това което ти изписва не значи че си приключила със задачата ;) Дръж страницата със задачата отворена и я презареждай периодично и ще ти се появяват нови задачки ;) Когато окончателно приключиш със задачата ще ти изпише You've completed all your work. А що се отнася до забавянето на плащането-понякога се случва,нормално е :)

Най-често задаваните въпроси (FAQ) » Post #332

Tue Nov 11, 2014 00:09 in Bulgarian

CarrieBradshaw wrote: А връщаха ли ги после? И от къде по-точно да си цъкна в акаунта, за да се задейства всичко това, защото си адд-нах новата карта преди 2 седмици някъде...

Връщат ги веднага след верификацията.Ако си добавила успешно новата карта в ПП,би трябвало някъде на видно място да ти иска да я верифицираш или влез там където ти казах че показва кои карти са ти регистрирани в акаунта.А и те от ПП няма да те оставят на мира лесно и ще ти пращат имейли да си верифицираш картата,така че предполагам лесно ще намериш от къде точно става това :)

Най-често задаваните въпроси (FAQ) » Post #327

Sun Nov 09, 2014 11:01 in Bulgarian

CarrieBradshaw wrote: Как се пускаше искане за верифициране на картата с код? Защото аз си смених моята карта и не помня честно казано... ?

Ако нямаш онлайн банкиране,отиваш в банката и си вадиш банково извлечение,на което има един 4-цифрен код, който трябва да го въведеш,за да верифицираш картата :)

Едит:Или въпросът ти е в PayPal как да заявиш новата карта??Ако за това иде реч-влизаш в My Account-->Profile-->Add/Edit Credit Card-->Add a card и можеш да въведеш новата си ;)

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2769

Thu Nov 06, 2014 06:12 in Bulgarian

CarrieBradshaw wrote: къде мога да видя id номера си в crowd??

Ако имаш предвид Contributor ID,това става като цъкнеш на стрелката до името ти и влезеш в Edit Profile

Daily Checklist Bonus » Post #632

Wed Nov 05, 2014 08:18 in Bulgarian

CarrieBradshaw wrote: Значи 3-4 месеца работиш за ъпгрейда и после за себе си? :)

Много е относително колко време ще работиш за ъпгрейд :) От задачи могат да се правят по $2 на месец могат да се правят и по над $200.Зависи кой колко може да направи.3-4 месеца е един примерен срок за човек,който си цъка задачки на едно средно ниво,без да си дава много зор :) Така че въпросът е да си прецениш колко време и усилия ще можеш да отделяш и да си сметнеш за себе си дали си струва инвестицията :thumbup: Отделно че ще имаш повече реклами за кликане и уж повече би трябвало да печелиш от грид-а(по въпроса учените все още спорят:D ).
Успех :thumbup:

Daily Checklist Bonus » Post #630

Wed Nov 05, 2014 07:38 in Bulgarian

CarrieBradshaw wrote: Има ли смисъл от тази инвестиция при положение,че нямам реферали и за сега не работя в тази насока (нямам фин.възможност да инвестирам в реклама,а близките ми не са навити да се занимават с това)...?

Нямаш нужда от реферали ,за да си върнеш инвестицията ;) Задачите са абсолютно достатъчни,а виждам че ти вече набираш скорост с тях :) Ако смяташ да си работиш по задачките сериозно и дългосрочно ще си върнеш парите за ъпгрейд за 3-4 месеца.Ето например за вчера ако беше ъпгрейдната щеше да вземеш бонус не 13 цента,а около 30 :)

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2764

Wed Nov 05, 2014 03:24 in Bulgarian

CarrieBradshaw wrote: Имам питане - решавам си задачите вярно адски адски рядко да падна под 80%, през повечето време съм над 93% и много често 100% ,но наблюдавам как процентитв в дашборда ми падат и от 82% ме свалиха на 80,5% вчера, днес 80,4% ... ако така продължават да ме режат безпричинно ще ми вземат второ ниво...какво се случва?!?!

Все още си с малко задачи и се получават резки промени в общия процент.Една-две провалена задача може да те смъкнат с доста...Натрупай няколко хиляди задачи и ще видиш колко бавно се променят процентите :)

ClixSense Задачи » Post #2339

Mon Nov 03, 2014 13:37 in Bulgarian

dila_84 wrote: Здравейте на всички. От няколко дни постоянно ми изписва това Task not yet available на повечето задачи. Дали и на други е така? Благодаря :)

Последните 2-3 коментара отговарят на въпроса ти :) Това е общ проблем,по разрешаването на който се работи от CF :)

ClixSense Задачи » Post #2336

Mon Nov 03, 2014 10:02 in Bulgarian

CarrieBradshaw wrote: И тези какви са : Website advertising functional testing - .... защото от дни ги имам, но нищо не ми зарежда от тях?!

Предполагам излиза ти Task not yet available,което е вид бъг ;)

ClixSense Задачи » Post #2333

Mon Nov 03, 2014 06:19 in Bulgarian

CarrieBradshaw wrote: Реших няколко задачи по 1 цент за статиите и авторите, платиха ми само мве...някаква идея?

Тези задачи се заплащат така-правиш 2 плащат 1.

На този въпрос се отговаря през 1-2 страници :)

ClixSense Задачи » Post #2319

Sat Nov 01, 2014 07:27 in Bulgarian

ofeliq_asgr wrote: Здравейте, появи ми се Minor флаг за една задача,сега немога да решавам задачи, някои имал ли е такъв проблем и как се справил с него?

Може ли да споделиш коя е задачата,за да имаме едно на ум...

ClixSense Задачи » Post #2311

Fri Oct 31, 2014 04:52 in Bulgarian

mario921921 wrote: Може ли да ми обясните какво се прави с това Радио Лоялити?? нещо немога да разбера какво точно трябва да се направи. Благодаря предварително :)

Пускаш радиото и на всеки около 30 мин. ще ти излиза капча.На всеки 4 въведени кода ще ти дава по 1 цент :)

Daily Checklist Bonus » Post #617

Thu Oct 30, 2014 09:54 in Bulgarian

vipopova wrote: Т.е. са ми добавили още 0.1091$ за днес? Защото ги няма в сметката :D

Бонусът не се начислява моментално в сметката,а в края на деня.Заради часовата разлика утре сутринта ако влезеш ще си видиш бонуса в баланса...

Daily Checklist Bonus » Post #615

Thu Oct 30, 2014 09:12 in Bulgarian

vipopova wrote: Някой ще ми обясни ли принципа на работа на Extra бонусите , много моля? :|

Това е дневен бонус,който варира между до 7%(за стандартни членове) и до 16%(за Премиум) ;) Както виждаш бонуса се изчислява на база това което си заработила за деня...

Daily Checklist Bonus » Post #611

Thu Oct 30, 2014 06:45 in Bulgarian

vipopova wrote: какъв е този бонус 50 долара за задачи??

и от кои задачи вадите по на 1 долар? Аз решавам задачи вече почти 3 часа без да спирам, решила съм 19 (а работя бързо) и имам едва 0.31 цента :(

Не бонусът е $50,а на всеки изработени $50 от задачи се получава бонус от $5 ;) 31 цента за 19 задачи означава,че правиш предимно задачи от по 1-2 цента,а повечето са между 3 и 10(и нагоре) цента,така че може да се изкарва по много повече от 1 долар ;)

ClixSense Задачи » Post #2307

Mon Oct 27, 2014 14:11 in Bulgarian

Кода за тази задача Give us feedback on our personal finance app,вече го дават с главни букви,а не като преди да гадаеш на боб как да го въведеш :D

ClixSense Задачи » Post #2301

Sun Oct 26, 2014 11:26 in Bulgarian

ofeliq_asgr wrote: Някои знае ли как се решава успешно тази задача -Identify the Most Likely Nationality of the Twitter Users.
Аз няколко пъти съм я пробвала и все без успех.

Преди съм правил доста от тях и им бях хванал цаката,въпреки че винаги има заложени капани :) Гледаш Туитър профила,името,езика който дадения човек ползва най-много Followers/Following locations и преценяваш...Ако примерно във Followers/Following locations има висок процент държави като Египет,Тунис,Алжир и ползва предимно арабски,най-вероятно е от Северна Африка.Най-лесно се идентифицират филипинците,те ползваха някакъв език тагалог :) По-кофти е да се хващат хората от графа Levant и обикновено там са капаните :) Където съм се колебал дали е сириец или кувейтец примерно съм ползвал и гугъл да преведа туитовете,където понякога има информация за националността :)Иначе европейците лесно се идентифицират,защото те се разпознават по имената и ползвания език :) Като цяло е лесна задача,но със отделни доста заплетени случаи и понякога трябва да се отговаря по усет и интуиция:)
Успех!

ClixSense Задачи » Post #2296

Thu Oct 23, 2014 12:12 in Bulgarian

PhxMember wrote: EDIT: Сега стана, след като го написах с главните букви. Мерси! :thumbup:

Голям смЕх с тази задача :D И аз я бях направил сутринта и не ми прие кода.И няколко пъти я мернах след това,но като я отворя ми стоят запаметени отговорите и нищо не мога да направя.Но си бях запомнил кода "polonius" и сега го написах с главни букви и го прие поне 10-12 часа след като я бях изпълнил :D
Благодарности и от мен на колежката за добрия съвет! :D
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 25, 2024 19:39:34 PST