Please wait...
HomeForumPosts by incomehomejob

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by incomehomejob

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #379

Fri Feb 10, 2017 22:42 in Ex-Yugoslavia

Jeste dozvoljeno.
Medjutim ti si pricala sa najnizim lvl-om PP zaposlenog iz ko zna koje kukuriku zemlje. Shodno tvojoj 'kkvalifikaciji' da postavis takvo pitanje. Tvoja kvalifikacija = no name broj u PP bazi podataka.

Svako ko ocekuje da SME da pozove nekog tako velikog kao sto je PP i da se USUDI da trazi podatke o ma kojoj firmi (u ovom slucaju CS), dobije sta si ti dobila no name lowest lvl employee bez ikakvih kvalifikacija i bez ikakvog uvida u ma kakvo stanje stvari.

Ukoliko imas informaciju od ma kog direktora PP-a, a narocito onog zaduzenog za CS, da, molim te, postavi ovde i sa zadovoljstvom cu preneti Jim-u tu i takvu novu informaciju.

U suprotnom, svako od vas ko ocekuje da kao no name person, jedna od 'brojki' u PP listi od zilion korisnika, moze da dobije ma kakvu validnu i PRAVU informaciju, taj neko nema pojma o poslu.

Kafana » Post #837

Fri Feb 10, 2017 13:55 in Ex-Yugoslavia

Cak i da mi ostali ne mozemo jednog dana, ti ces moci 'student', ti si privilegovan kod banaka. :D

Kafana » Post #830

Fri Feb 10, 2017 12:01 in Ex-Yugoslavia

pupijevi wrote: E pa posto si ti vrlo vredan trazices cashout svakih 6 meseci :lol:

Svaka cast pupijevi. :D To je prava 'mera' za njega da pocne da radi.
jeckamil i ja smo probale lepim i motivacionim postovima, ali dok mu Nole76 nije pripretio uzmanjem %, nije krenuo da radi. :D


Nema na cemu, Garagos :), zao mi je sto ne mogu da uradim vec sada neki zbirni utisak i da popisem sve, ali se potrefilo da imam gomilu svojih nekih stvari da pozavrsavam i izvinjavam se svima, probacu sve za vikend da popisem od informacija na gomilu.

Kafana » Post #825

Fri Feb 10, 2017 11:11 in Ex-Yugoslavia

Garagos wrote: Income, da sumiramo, ni jedna od opcija Paytoo, Tango, Skrill nece biti bolja nego sto je Payoneer ? :)

Nemoj jos da sumiramo, molim te. :) Skupljam utiske jos uvek, ne mogu nista definitivno da ti kazem. Ide vikend, pa cu da iscitam sve opet nekoliko puta. :D


Hvala za info, dream45. :)

Kafana » Post #822

Fri Feb 10, 2017 08:29 in Ex-Yugoslavia

To sto je 'radis' za medalju kolega je korisno. :D
Hvala za zbirni utisak sta treba raditi, podrzavam predlog skroz. :D

Kafana » Post #819

Fri Feb 10, 2017 06:16 in Ex-Yugoslavia

Payza je ukinuta svima, na to ne racunaj.

Sto se tice ovih ostalih, svi ih imamo, neces dobiti dodatne opcije.
Idi na svoj nick na vrhu strane i klikni na Profile and Settings. Tu sa desne strane na sredini imas "Method" i prazno polje gde ti je ranije bio PP email. Klikni na tu strelicu i videces Paytoo, Payoneer i Tango. A uskoro ces tu videti i Skrill, cim bude zavrsena procedura izmedju CS-a i Skrill-a.

(Koliko sam ja upoznata, jedina druga opcija, koju mi nemamo je cek. I koliko znam to je za USA i Kanadu.)

Kafana » Post #817

Fri Feb 10, 2017 05:59 in Ex-Yugoslavia

Maxim72, prvo dobrodosao. :)

'Ajde u temu za taskove za nulti nivo ili Pitanja i Saveti, ako mozemo nesto da pomognemo i/ili da olaksamo. :)


Garagos, napisi tiket CS-u. (Ako sam ovaj put ukapirala iz 100.-og na sta mislis. :D )
Kazi im sta bi da uradis, tj. ako sam dobro razumela hoces sve da vezes za tatim racun, sto bi znacilo da (na pr. u slucaju PP kao sto je bilo), das tatin email vezan za PP?
(Ali mi prvo napisi da li sam dobro ukapirala ovaj put, da znamo sta da se pise CS-u. :D )

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #357

Fri Feb 10, 2017 05:53 in Ex-Yugoslavia

Ne brini AlbertTop, svi pisemo off topic, medjutim kada neko nesto napise i doda i nesto validno u temu, nije problem, ali kada neko 'zalepi' samo svoju statistiku kao validan post u temi za platne procesore = ne moze.
(Skinula sam iz tvog posta quote da ne zapusava stranu, to je razlog, da ima manje u postu.)

A u situaciji kao sto je ova nasa zajednicka, gde pokusavamo da nadjemo najbolje resenje, nemam razumevanja za post iznad tvog.

koki1983, molim te drzi se tema sa taskovima za nulti nivo, Pitanja i saveti i slicnih njima, ukoliko nemas validnu i korisnu informaciju za neku drugu temu.

Kafana » Post #810

Fri Feb 10, 2017 01:29 in Ex-Yugoslavia

Ne, vidis da true_hiker kaze da nema skeniranih dokumenata. :)

Mislim da je najbolje da sacekas da napise neko je vezivao neciju tudju karticu za svoj nalog na Payoneer da ti kaze. :)
Ne znam cak kako ide registracija na Payoneer, tako da ne znam da li traze da se upisuje vlasnik kartice, ime i prezime.

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #344

Fri Feb 10, 2017 00:25 in Ex-Yugoslavia

igorboris wrote: Ja sam to na svom primjeru rekla posto sve radim na internetu npr imam PP i jedna firma mi uplati u Euro, a moja banka u J. Africi radi samo sa $ ja na Pp izvrsim konverziju iz Eura u $ Ovaj Payoneer nisam jos koristila posto nemam vecu sumu na CS ali po cjenovniku i kako vidim da mozes ti da si isplatis sam na svoj racun" trebalo" bi da ide direktno naravno ako imas inernet bankarstvo na svom racunu. ja se izvinjavam mozda ne trebam da poredim bankarstvo u razlicitim zemljama ali samo pokusavam da pomognem :roll:

Naprotiv, hvala puno sto pokusavas da pomognes. :)
Svi smo ovde u istom problemu i pokusavamo da nadjemo resenje, a da nas sto manje kosta. :)

Ispravila sam ovaj moj post pre nego sto si ga ti qoute-ovala, ja sam pogresno procitala da se odnosi i na dinare. A imamo toliko varijacija u nasim drzavama, a onda jos i kod banaka, da je to strasno.

Hvala jos jednom sto pokusavas da pomognes. :)

(Molba samo da napises, ukoliko se odnosi na neku specificnu drzavu/banku/Internet opciju, za sta je vezana informacija. :) Izvini za ovo, ali kod nas je haos, tako da je to razlog.)


makideeney, mene je manje kostala konverzija na PP nego preko moje banke dolari u evre. Zavisi sve od kojekakvih faktora. :D (A ima i opcija da se radi konverzija na PP preko VISA, a ne preko PP, to kazu da je najpovoljnije.)

Izboricemo se valjda, gomila nas je ovde, smislicemo nesto. :D

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #340

Thu Feb 09, 2017 23:51 in Ex-Yugoslavia

Kod mene u banci ne moze dolari, samo evri, zato sam napisala. :)
U nasim drzavama je sve razlicito.
Svaka drzava ima svoje neke zakone, onda banke koje imaju svoja pravila koja se razlikuju od jedne do druge u istoj drzavi, i jos i svaka drzava ima razlicite ugovore potpisane sa svakim platnim procesorom. (Na pr. u Bosni imaju besplatno povlacenje 1.-og u mesecu, mi u Srbiji imamo samo opciju 5 dolara rucno povlacenje.)

Edit:
Drugi deo sam ja omasila u citanju da "mora" i u dinare. :(

Svejedno, ostaje molba za potvrdu da li mora u dolare, jer u mojoj banci to ne moze, nemaju dolarske devizne racune, vec samo vezane za evre.

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #338

Thu Feb 09, 2017 23:11 in Ex-Yugoslavia

igorboris wrote:
CicoSreckovic wrote: A moze li novac da se posalje na racun bez konverzacije u euro? Ne vidim razlog da ga konvertujem ako moze da se posalje u dolarima. Jedino ako bas mora da se konvertuje..

Ne da moze nego mora ,ako ide preko tvoje banke onda se samo iz dolara pretvori u dinare.

Nisam sigurna za ovo. Molim te da potvrdis da li imas informaciju i iz Srbije da li je to tako, jer vecina banaka kod nas ne funkcionise tako.
Na pr. u vecini banaka u Srbiji dolari nisu opcija, vec samo evri. Moja banka nikada meni nije isplacivala dolare niti ih je registrovala na mom deviznom racunu kao takve - samo evre.
Cak vecina banaka kod nas nema opciju da imas deizni racun u dolarima, vec samo u evrima, samim tim konvertuje se automatski.
Shodno tome, isplatu sam mogla da trazim sa svog deviznog racuna, na salteru, u evrima ili da trazim da mi ih banka konvertuje na moj dinarski racun u dinare i onda da 'baratam' dinarima, bilo da ih podignem na salteru ili da placam karticom.

Edit:
Izbacen komentar o konverziji dolari u dinare.

Kafana » Post #807

Thu Feb 09, 2017 21:56 in Ex-Yugoslavia

Za dobro jutro. :)

Forza makideeney!!! :D :clap: :thumbup:
Forza CicoSreckovic!!! :D :clap: :thumbup:
Forza dsalopek!!! :D :clap: :thumbup:

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #335

Thu Feb 09, 2017 21:03 in Ex-Yugoslavia

Stavicu i ovde, ubacila sam i u nove informacije:

Quote:In light of the bad news I posted earlier today I now have some good news :).

I just got off the phone with Skrill, they have approved us for an account and we will immediately begin working on integration. It will take several days to get this completed and then funded but very soon we will be able to receive and send payments by Skrill.

Thanks
Jim

We've been approved by Skrill | ClixSense Forum've_been_approved_by_Skrill


mala_maca, ja nisam koristila Skrill, ali davno jesam bivsi 'naziv' MoneyBokers i bila je opcija tada da clanovi MoneyBokers-a mogu jedni drugima da prebacuju novac bez ikakve provizije, sto drugi platni procesori tada nisu imali. Neki cak nisu imali ni tu opciju uopste, internog prebacivanja para.
Da li je to i dalje isto sa Skrill?

Nove informacije » Post #29

Thu Feb 09, 2017 20:57 in Ex-Yugoslavia

Quote:In light of the bad news I posted earlier today I now have some good news :).

I just got off the phone with Skrill, they have approved us for an account and we will immediately begin working on integration. It will take several days to get this completed and then funded but very soon we will be able to receive and send payments by Skrill.

Thanks
Jim


We've been approved by Skrill | ClixSense Forum've_been_approved_by_Skrill


Prevod (skracena verzija):

ClixSense je prosao odobravanje da se isplate vrse preko Skrill platnog procesora.
Ostala procedura ce trajati jos nekoliko dana i uskoro ce moci da se koristi Skrill za isplate novca sa CS.

Kafana » Post #806

Thu Feb 09, 2017 20:54 in Ex-Yugoslavia

Nisam nikada vezivala nista sto nije na moje ime za neki nalog. (U ovom tvom primeru kartica na tatino ime.)
Bolje da neko drugi ovo potvrdi, da li da to radis ili ne.

Mene za Payoneer brine to sto oni rade proveru i ides prko CS-a. Tu su tvoji podaci i traze scan nekog dokumenta, a tata da bi dobio karticu, pretpostavljam da je ona preko neke banke na njegovo ime.

Kafana » Post #804

Thu Feb 09, 2017 07:27 in Ex-Yugoslavia

Ukapirala. :)

Postoji jedan problem. Nema kartica vezanih za CS. Kartice vezes za neki od platnih procesora. CS samo prebacuje pare na platni procesor po nasem izboru. Nikakav broj kartice, niti verifikaciju kartice CS ne trazi od nas. (Da smo u USA, mogli bi cekom, ali nismo. :))
E sada mi pojasni da li sam ovo dobro razumela. :D

Kafana » Post #802

Thu Feb 09, 2017 07:01 in Ex-Yugoslavia

Izvini :(, ja sam omasila, mislila sam da me pitas da prebacis karticu koja je vezana za PP na tatinu.
Hvala sto si me ispravio. :)

Pitas da li mozes da 'nakacis' tatinu karticu na Payoneer? Otvoris nalog preko CS-a i onda tu katicu povezes na Payoneer?

PP i Payoneer nemaju veze jedan s drugim. Bar za sada dok neko nekoga ne kupi. :D
Tj. mozes da se registrujes preko nekog drugog mejla, nevezano od onog koji imas za PP. Ja za CS i PP imam dva razlicita mejla.

Ako je to pitanje :), onda bolje da se ukljuci neko verziran za Payoneer, ja ih nisam koristila ovako jos uvek.

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #301

Thu Feb 09, 2017 06:54 in Ex-Yugoslavia

mirangazda wrote: Samo da vas pitam kako stojite sa porezima :D ? Posto ja sad prvi put treba da dignem pare a nisam upoznat sa ekonomijom uopste ...

Pitaj AlbertTop, on je 'Consigliere' za te stvari. :D

Kafana » Post #800

Thu Feb 09, 2017 06:50 in Ex-Yugoslavia

Quote:Can I change my PayPal address to another country?
No. Due to banking regulations, you can not change your address to a country that is different from the country you used when you opened your account. If you're moving abroad, you’ll need to close your existing account and open a new account. If you maintain residences in 2 countries, you can have 2 PayPal accounts as long as only one is a Premier or Business account.

Quote:How do I edit the billing address linked to my credit card?
Here's how you can change the billing address for your debit or credit card:
Log in to your PayPal account.
Click Profile .
Click My money.
Click Update beside Debit and credit cards.
Select the card to update and click Edit.
Enter the required information.
Select Edit existing billing address or Enter a new billing address.
Enter your information and click Save.

Quote:How do I change the name on my Personal/Premier PayPal account?
We can help you change the name on your account if it's misspelled or if you've legally changed your name. However, it is not possible to change the name on your account to another person's name.

Quote:How do I add additional email addresses to my account?
You may add up to eight email address to your PayPal account, through your profile. Remember that each email address can be associated to one PayPal account at a time.

Log in to your PayPal account.
Click Profile at the top of the page.
Click Update in the Email section.
Click Add.
Enter your new email address.
Click Save. An email confirmation will be sent to this address.

E, sad. Ono sto me buni od ovog ovde je, da od svega ovoga, ne mogu to da uklopim u ono sto tebi treba - povezivanje druge kartice na tudje ime (tatino).
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 26, 2024 18:32:32 PST