Please wait...
HomeForumPosts by incomehomejob

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by incomehomejob

Kafana » Post #3266

Mon Mar 18, 2019 15:17 in Ex-Yugoslavia

Cestitke bassbass12!!! :D :clap: :thumbup:
Cestitke Steffbat!!! :D :clap: :thumbup:
Cestitke Genesis92!!! :D :clap: :thumbup:
Cestitke Ph0bia!!! :D :clap: :thumbup:

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #1548

Fri Mar 15, 2019 20:37 in Ex-Yugoslavia

dodatak, off topic:

Za slucaj da se nekom desi slican 'problem', pa da znate kako da se izvucete. :)
Pisem ja ovo s vremena na vreme, ali dugo nisam pa eto ... :D

Kada pisete dugacke postove, kao ovaj moj prethodni, ili iz nekog drugog razloga, moze da se desi da vam se posle klika na 'Preview' ili 'Submit' pojavi pop up prozor koji kaze da niste ulogovani.
Problem je sto sprecava ma kakvu dalju akciju u tom tab-u, ukljucujuci i copy'paste, tako da ne mozete da kopirate ono oko cega ste potrosili vreme pisuci. :D

Ovo meni resava problem, pa mozda jos nekom pomogne :) :

- jedina dva dugmeta koja se pojave su 'Sign in' i 'Cancel', nema druge opcije osim klika na jedno od ta dva dugmeta
- nemojte da kliknete na 'Sign in', uradice refresh strane i rezultat je da ste izgubili sve sta ste napisali
- kliknite na 'Cancel' - vratice vas na otvoren vas novi post pre klika na dugme
- onda copy/paste sta ste napisali i za svaki slucaj zatvorite tab ili uradite refresh, pa onda otvorite novi post i 'paste'

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #1547

Fri Mar 15, 2019 20:27 in Ex-Yugoslavia

ruma45 wrote: Evo posle par dana stigao odgovor:

Thank you for contacting the Skrill Help Team.

Your withdrawal has been processed successfully as an international transfer. International transfers may be subject to additional charges as a result of currency conversion or intermediary bank fees.

When converting the amount, we use the exchange rate valid at the time of the transfer. For transactions involving currency conversion, we charge a fee. This fee is designed to protect both parties from the volatility and risk associated with foreign exchange markets.

In addition, if your bank account is denominated in a different currency, your bank would also perform a currency exchange using its own exchange rates. Upon request your bank officials can provide you with further details on the exchange in question - including information on their exchange rates, and any possible additional fees applied by them.

International bank transfers are usually processed via one or more partner banks, which may result in additional banking fees. Such fees are standard and are beyond our control as in this case we act as the payer and not a payment service provider. We cover the charges for the sending bank and only apply a €5.50 fee, which is our flat fee for withdrawals.

We hope you find this information useful.


Ako ima neko volje da stručno prevede, bio bih mu zahvalan



Evo direktan prevod rec po rec ako nekom znaci. :)
(Uz napomenu da je prevod sa ne bas biranim recima, na pr. koji od sinoima bi se najbolje uklopio, obracana paznja na sintaksne aspekte i sl. :D )

*
Hvala sto ste kontaktirali Skrill Help tim.

Vas zahtev za povlacenje novca je uspesno zavrsen kao internacionalni transfer novca. Internacionalni transferi novca mogu da imaju dodatne troskove/takse koji su rezultat konverzija iz valute u valutu ili taksi posrednickih banaka.

Kada konvertujemo valutu, mi koristimo kursnu listu koja je vazeca u trenutku transakcije/povlacenja novca. Prilikom transakcija koje sadrze konverziju valuta, mi naplacujemo taksu. Ova taksa je namenjena/definisana kako bi se zastitile obe strane koje ucestvuju u transakciji, od volatilnosti i rizika koji je vezan za internacionalna novcana trzista.

Dodatno, ukoliko vas bankovni racun ima drugaciju valitu (od one koja je na Skrill racunu ili ma kog 'posiljaoca') kao primarno definisanu, vasa banka ce takodje da primeni obracun kursne razlike koristeci sopstvenu kursnu listu. Na zahtev bankovni sluzbenici ce da vam dostave dodatne detalje/informacije o transakcijama i kursnim razlikama, koje se odnose na datu situaciju - ukljucujuci informacije o njiohovoj kursnoj listi i o bilo kojim taksama koje su naplatili.

Internacionalni bankovni transferi se najcesce obavljaju 'kroz' jednu ili vise partnerskih banaka, sto moze da rezultira dodatnim bankarskim taksama. Te i takve takse su standardne/validne/'normalna pojava' i to je van nase kontrole i nadleznosti, jer se u takvoj lancanoj situaciji transfera novca mi nalazimo u ulozi 'isplatioca', a ne platnog procesora koji obezbedjuje servis. Sa nase strane, mi pokrivamo troskove za banku koja je 'posiljalac' i primenjujemo samo taksu u iznosu od €5,50, sto predstavlja nasu fiksnu taksu za povlacenje novca.

Nadamo se da su vam ove informacije bile korisne.


dodatak:
- volatilnost - statisticki/matematicki aspekt koji je vezan za trzisne trendove, trzisne indekse, fluktuacije trzista, ...
(Izvinjavam se, ne znam drugu rec na nasem jeziku za ovaj pojam, koristim ovu samo, pa nisam htela da zbrljam nagadjajuci, jer je u pitaju bankovno/transakciono/trzisno vrlo precizna stvar.)
- internacionalni transferi - sve sto potpada pod transfer novca izmedju dva subjekta koji nemaju istu valutu.
- posiljalac/primalac u novcanim transakcijama - 1. na listi od koga krece transakcija/poslednji na listi na ciji racun 'leze' novac

Ovih par stvari sam dodala na kraju jer nam se tu ubacuju neke dodatne takse, koje jos uvek ne znamo od koga su. Jedino znamo da nisu od Skrill-a :D , jer ih (generalno) 'posiljaoci' nemaju.

PITANJA I SAVJETI » Post #536

Thu Mar 14, 2019 14:38 in Ex-Yugoslavia

Nema na cemu. :)

Taskova za nulti nivo nema stalno, na zalost idu u naletima, a posto dosta ljudi ceka da se pojave, cesto se i razgrabe odmah.
To sto vidis na listi je ono sto ti je dostupno, ali uradi refresh liste, ako si vec za kompom dok cekas. :)

Ako neko od kolega ima ideju kako da nam koleginica sto pre dodje do lvl-a, molba da napisete. :) (Mozda neki tajming kada se pojavljuju, ako ste primetili za neki od njih; izvinjavam se, ja nisam.)

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #1543

Wed Mar 13, 2019 21:12 in Ex-Yugoslavia

I meni je primarno da probamo da 'nabodemo' sta je u pitanju da znamo sta nas ceka. :)

Ja ne koristim FB, pa molba za one koji su u tim grupama - obzirom na vase postove, da li je neko obratio paznju na to da nam se nije 'provukao' negde neki novi zakon koji bi kacio uplate iz inostanstva ili nesto tog tipa?
(Mislim na one objavljene na pr. u Sluzbenom glasniku i nigde drugde u medijima. :D Skroz validni i zvanicni, samo ne bas objavljeni da ih i mi, siroke narodne mase, primetimo. :D )

Kafana » Post #3264

Tue Mar 12, 2019 09:58 in Ex-Yugoslavia

pupijevi wrote: Neke novosti

Appen to Acquire Figure Eight to Create Industry-Leading Solution for High-Quality Machine Learning Training Data | Business Wire

Hvala pupijevi. :)
Stavila u Nove informacije da ima i tamo.

PITANJA I SAVJETI » Post #534

Tue Mar 12, 2019 09:57 in Ex-Yugoslavia

Nemoj da brines, nije do tebe, sto ti kazes zbog znatizelje. :)

Na zalost je ovo sto su kolege navele u prethodnim postovima, prebacili su taj ID da ne ulazi u GA.
Za ubuduce, da ne brines, nema 'penala' za klik na 'Give up'. :) To je uvek najbolja opcija i pravi put ako ne razumes dobro Instrukcije, ako su lose pripremljene, ako nisi sigurna da li si dobro uradila, ako se vreme predvidjeno za task blizi kraju i istice nema svrhe da se klikne 'Submit' nece ga brojati kao uradjenog, ...

Nadam se da ces uskoro dobiti lvl-e. :)

Ako ima bilo sta sto ti nejasno, molim te pitaj nas, svi smo bili pocetnici i prolazili kroz fazu ucenja i pomagali jedni drugima. :)

Nove informacije » Post #108

Tue Mar 12, 2019 09:50 in Ex-Yugoslavia

pupijevi wrote: Neke novosti

Appen to Acquire Figure Eight to Create Industry-Leading Solution for High-Quality Machine Learning Training Data | Business Wire

Clanak o akviziciji F8, da nam se ne zagubi u Kafani, stavila sam i ovde. :)

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #1534

Tue Mar 12, 2019 09:32 in Ex-Yugoslavia

Nema na cemu. :)

Ako je to u pitanju, ne znam nas naziv, to je onda zvanicna 'intermediary' banka. (Mozda bi bio prevod 'posrednicka', ali ne znam nas naziv kako bankari definisu.)
Intermediary banke sklapaju odvojene ugovore sa svakom od banaka, u smislu da ako ti i ja nismo u istoj nasoj banci, bez obzira sto vucemo oboje pare sa Skrill-a, nije kroz istu intermediary banku i u tom slucaju imamo takse koje se razlikuju u iznosima. (Mogu i da budu iste ako obe nase banke imaju ugovor sa istom.)
Obzirom da si od skoro primetio promenu, mozda je tvoja banka (nasa, ne Skrill) promenila banku sa kojom je do sada saradjivala.
(Pisem napamet, sta moze da bude. :) Uglavnom, koliko ja znam, te 'posednicke' banke prave ugovor sa bankom-primaocem novca, ne sa posiljaocem, zato mi je ovo bila prva ideja zasto promena u iznosu, gde je na tvom Skrill racunu sve onako kako vidis na ekranu, a na putu do nase banke se pojavi manjak. :D )

P.S.
Imamo koleginice i kolege na forumu koji su bankarske struke, a i poreske inspektore, oni ce bolje da objasne, ja sam se upetljala, pa ne znam da se ispetljam. :D

Kafana » Post #3258

Mon Mar 11, 2019 06:37 in Ex-Yugoslavia

Cestitke Ph0bia!!! :D :clap: :thumbup:
Cestitke bassbass12!!! :D :clap: :thumbup:

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #1428

Mon Mar 11, 2019 06:33 in Ex-Yugoslavia

Juuupiii!!! :D

Cestitke mickeyand!!! :D :clap: :thumbup:
Napokon. ;)
Nema na cemu. :)

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #1531

Mon Mar 11, 2019 06:30 in Ex-Yugoslavia

Ne bi trebalo nista da se desava u vezi bilo kakvih 'fee' jos par dana, tj. do 13. marta ove godine.
(Ovo je pod uslovom da sam ih dobro razumela. :) )

Pogledaj ovde, post br. 103, ima najava tih novih taksi:

Nove informacije | ClixSense Forum


Ako mislis da se ne uklapa u to sta pise tamo, javni, molim te, pa da zajedno probamo da vidimo sta nas ceka. :D

Kafana » Post #3256

Sat Mar 09, 2019 21:11 in Ex-Yugoslavia

Za dnevnu smenu, taman uz nedeljnu jutarnju kaficu. :D

Forza Ph0bia!!! :D :clap: :thumbup:
Forza bassbass12!!! :D :clap: :thumbup:

Kafana » Post #3255

Fri Mar 08, 2019 09:13 in Ex-Yugoslavia

Hvala kolega. :)


(Oteli mi novogodisnje ikonice za osmi mart, mozda da probam da iskukam jos jedan dan za dan zena. :D )

Kafana » Post #3253

Wed Mar 06, 2019 15:20 in Ex-Yugoslavia

Hvala za post Harakiki i pupijevi. :xsmile:

Znam da su oba iz najbolje namere. :xsmile:

Editovala, diskutovali smo ovo zajedno na mod forumu i brisemo, jer je druga platforma u pitanju, nisu F8 info postovi problem, da naglasim i to, jer su oni kao firma, partner ClixSense.
(Problem je sto je u postovima poenta na drugoj platformi od CS.)


edit:
Ako se ista promeni, javljam. :xwink:

Kafana » Post #3250

Mon Mar 04, 2019 15:30 in Ex-Yugoslavia

Izvinjenje sto kasniim.


Cestitke bassbass12!!! x:D :clap: :xthumbup:


Ziveli notme1206. x:D
Cestitke za skinut flag!!! x:D :clap: :xthumbup:

Nove informacije » Post #107

Mon Mar 04, 2019 15:27 in Ex-Yugoslavia

Quote:Members, we are getting questions from many of you about a ClixSense Telegram Bot and having an upgrade feature. ClixSense does not operate a Telegram bot and if we did we would announce it here. Please do not fall for these scams that attempt to use our good name to fool you. If you are a Telegram user and know about this bot, please report it as we will too.

Thank you
Jim


Prevod (skracena verzija):

Dobijaju mnogo pitanja/tiketa vezano za ClixSense Telegram Bot.
ClixSense nema nikakve veze sa Telegram Bot. Ukoliko ikada budu imali, objavice to javno.

U pitanju je prevara i mole sve clanove da obrate paznju i ne nasednu na tu prevaru, koja koristi ClixSense ime.

Zahvaljuju se.
Dzim

Kafana » Post #3244

Mon Feb 25, 2019 13:06 in Ex-Yugoslavia

Forza Steffbat, na listi si!!! x:D :clap: :xthumbup:

Kafana » Post #3239

Sun Feb 24, 2019 16:33 in Ex-Yugoslavia

ruma45, jos par sati je samo ostalo, probaj da 'maznes' $10, mala je razlika. :xwink: :xsmile:

Kafana » Post #3238

Sat Feb 23, 2019 15:33 in Ex-Yugoslavia

Forza ruma45!!! x:D :clap: :xthumbup:


(Izgleda da sam samo ja od nas svih 'zaostala u razvoju'. x:D Samo ja se jos uvek 'lozim' na ove novogodisnje ikonice. Ziveo Deda Mraz. x:D )
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 19, 2024 11:12:03 PST