Please wait...
HomeForumPosts by incomehomejob

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by incomehomejob

Kafana » Post #2549

Thu Oct 20, 2016 12:59 in Ex-Yugoslavia

'nako, kako 'te vi? :D

Cim je neki kurslus (nema posla), sto kod cf-a, sto kod rf-a, aktivnija nam je Kafana. :D

Tasks za level 0 » Post #955

Thu Oct 20, 2016 07:56 in Ex-Yugoslavia

Fofang wrote: Zaboravih da kazem da mi je 90 odsto tiketa REOPEN.

@incomehomejob , da nasla sam linkove i poslala im u reopen-u.

Ja sam poslusala tvoj savet za slanje tiketa, ranije mi to uopste nije bilo bllisko ni poznato

Iskreno, smucice ti se vremenom. :D
Ima mnogo falicnih testnih pitanja. Iskoristi energiju sad dok si 'pocetnik' u tiketima i salji uvek. ;) Ja to radim vec rutinski. Odmah saljem, posle se 'bavim' re-openom ozbiljnije, a ovaj inicijalni ubacim sve sto traze, screenshot i linkove i dam inicijalno objasnjenje koje smatram da je validno.

I meni je 90% tiketa re-open. :D Imam nekoliko destina strana tiketa u tom inboxu na CF strani. :D

Tasks za level 0 » Post #954

Thu Oct 20, 2016 07:51 in Ex-Yugoslavia

Fofang wrote: Kada sam poslala prvi tiket, trebalo im je oko 6-7 dana, a sada mi odgovaraju u roku od 12h.

Obicno im ,,fali,, neki podatak, kada sam bila pocetnik u slanju tiketa zaista je falilo, ali sada okacim screenshots, a oni mi ih traze i slicno. Za sada su od 14 tiketa, 2 resena u moju korist.

Zapravo cela 3 pitanja u jedom zadatku, i jos jedno u drugom zadatku, a ostalo je Open, videcemo ssta ce biti

Zavisi od 'perioda', nekada odgovaraju odmah, nekada nam svima prodje dosta vremena dok ne odgovore. :(

Da ponovim, ovo je moj sistem kako ja radim, ne znaci da je ispravaan. :) Ja bih re-open tu gde mislis da si u pravu, a dobila si generiski/sistemski odgovor. (To su odgovori gde kazu da ce se ispraviti kada se nakupi dodvoljan broj, odgovori da se ceka da bude 40% prijavljenih gresaka, i sl.)

Dodatno, uvek u re-open-u se potrudi da dodas jos neku informaciju koju nisi pomenula ranije. Da bi imalo smisla da radis re-open i njima bilo logicno kada citaju. :) (Opet, ovako ja radim, ne znaci da sam u pravu.)

Tasks za level 0 » Post #951

Thu Oct 20, 2016 07:45 in Ex-Yugoslavia

ivzo wrote: U tiketu sam poslala dva linka i dva screenshota sa sajtovima koji treba da se provere i screenshot Expelled mode posto je 60% tacnost.

Da li to isto ponovo da saljem?

Hvala :)

Ako sam dobro razumela ovo gore, u pitanju je Quiz Mode i pretpostavljam da je bilo 5 pitanja jer pominjes 2 greske i 60%?

Ako je to u pitanju, onda nikada nemoj da saljes vise ispravki/zahteva za ispravku u jednom tiketu. Tako oni traze - svako testno pitanje = odvojen tiket.

Opet, ako sam dobro razumela ovo gore :), ja bih uradila re-open tog tiketa i izvinila se zbog stavljanja dva pitanja u jedno, napisi da nisi znala (ovo cisto da bi imala 'razlog' za re-open) i tu se 'koncentrisala' na jedno od testnih pitanja i njega obrazlozila.

Otvorila bih novi tiket za to drugo testno pitanje.

Takodje, ne vole, i to cesto ponavljaju, da se otvara novi tiket za istu stvar. Zato ne bih nova dva tiketa, vec bih iskorisstila onaj vec otvoreni za jedno od testnih pitanja.
Ovo je kako bih ja uradila, na tvom mestu, da je moj nalog u pitanju. :)

Tasks za level 0 » Post #948

Thu Oct 20, 2016 07:20 in Ex-Yugoslavia

Fofang wrote: Evo da podelim svoje iskustvo sa prvim poslom (961586 Find The Companies Investor Relations Weblink) za level. Dakle sve sam uradila tacno, ali mi jedan zadatak nisu priznali.
Moj link i njihov link za jedno pitanje vode na potpuno istu stranu osim sto se ne znam kako razlikuje u jednom broju. Zato se ne poklapa s njihovim i nisu mi priznali.
Naravno zalila sam se, ali oni kazu da im treba jos detalja. Mislim da mi traze link u mejlu ka njihovom i mom linku iako sam im poslala screenshots.
Inace puno hvala clanu nogmin za pisanje u vezi ovog zadatka jer sam imala iste dileme kao on i kada je napisao o tome bila sam sigurna kako treba uraditi. Hvala i incomehomejob za informacijje.

Nema na cemu. :)

Razliciti su pristupi svakog od nas prema slanju tiketa. Ja sam uporna kao mazga kada sam ubedjena da sam u pravu i/ili da radim pravu/dobru stvar i 'ne umem' da odustanem u takvim situacijama. :D
U ovom tvom primeru, ja odmah radim re-open. :lol:

Traze screenshot uvek te strane gde se vidi ispravka, to se podazumeva, ali sto se tice linkova, po meni, i to traze uvek da bi ispravili %. Kod mene to funkcionise, do sada. Kada imas task gde su linkovi, kopiraj i taj link u tiket. Skoro uvek ima celo to testno pitanje na kom je bila ispravka na toj strani, sa sve linkovima.

Za ovo tvoje, ako nemas link, idi na Chrome menu (one 3 crte gore desno) i pod History and Recent Tabs klikni na History i tu 'prekopaj' po datumu kada si radila taj task i naci ces. ;) (Ukoliko nisi brisala History u medjuvremenu.)


nogmin wrote: Da, racuna se za level.

Inace dok sma ovde okacio zadatak i onda probao da ga radim izbaci mi "There is no work currently available in this task".
Ali sam resio da budem uporan, sto ranije nisam radio, i posle jedno 30 klikova (sa odredjenim vremenskim rastojanjima) dozvoli mi radim zadatak.

Zasto je to tako ?, jel to uvek tako ?, cisto da znamo za ubuduce :)

Uvek je tako, taskovi se brzo razgrabe, pogotovo oni koji su interesantni - za vas na nultom nivou ih ima malo i mnogi ih 'jure' i cekaju. Kasnije kada dobijes lvl-e, ima taskova koji su lagani, brzo se rade, a dobro su placeni, i za njih je ista prica, brzo se razgrabe.

Sto se tice toga da si rucno radio refresh, proveri ovu temu (post br. 2):

VAZNO - Osnovni pojmovi i informacije | ClixSense Forum

Tu imas info o auto refresher-erima i to mnogo pomaze. :)


ivzo, ja bih uradila re-open. Desava se da TA sam ispravi nekada %, ali ja na to ne racunam. :(
Desava se i da CF ispravi posle izvesnog vremena kada se nakupi taj broj tiketa da oni konstatuju da je to testno pitanje falicno, ali i to nije cest slucaj. Ovako sa slanjem tiketa (ili re-open), isprave ti rucno.
Te ispravke nam svima znace za ukupan %, i ja zato saljem tikete cesto. :)


savmi, genije si za ovaj post na prethodnoj strani. :D
Samo da ti kazem neku procenu, s moje strane. :) Ne znam da se neko vise samo-opljunuo po forumu od tebe i mene, ako misli da je omasio nesto. :D

RF tema - Pomoc za RF pocetnike » Post #335

Thu Oct 20, 2016 06:46 in Ex-Yugoslavia

Idjosko wrote: Da me ne bi opet sefica grdila :) pitacu na ovom delu foruma. Ukoliko ni ovo nije dobro mesto za ovakva pitanja, odustacu od pisanja i sam se snalaziiti kao sto sam i radio od 2011 ;)

1. Koji je maximalni broj rejectionsa koji smes da imas nakon sto ti blokiraju nalog?
2. Da li se nakon mesec dana rejection brise i trajno nestaje ili ga samo ne vidis u statisci,a uzimaju ga u obzir kao da imas tu gresku.

Hvala unapred!

Evo redom.

Ako sam se vec potrudila, kada ti nisi, da ti dam link ka temi gde je najprakticnije da pitas, zasto 'pravis frku tamo gde je nema'?

Pogledaj malo po forumu i videces da ima puno ljudi spremnih da pomognu i retko ce se desiti da neko pitanje ostane neodgovoreno. Smatram da je to lepa stvar koju imamo ovde i svi smo to zajedno gradili. I svi se trude da odrzavaju forum sto preglednijim da bi bio svima korisniji.

Dalje, nema potrebe da reagujes sujetom. I nisam spremna to da trpim. Zamolila sam se te da ne zatrpavas temu za pocetnickim pitanjima (u Pitanja i Saveti) i ti se ili nisi ni potrudio da to procitas ili si odlucio da odignorises i ponovo se vratio u temu koja je za clanove koji aktivno rade RF hitove. I dodatno, imamo temu koja tacno odgovara tome sto tebe zanima.
Na sve to jos i imas potrebu da 'budes ljut'. Sta ti mislis ko si ti?
Izvinjenje bi bilo na mestu, a ne ovo ponasanje.

Razmisli malo da li je iko ovde duzan, i clanovi i mod, da se raspravljuju sa tobom jer tebe mrzi da procitas Pravila foruma i da postujes i njih i ostale clanove.

Nisi ni prvi ni poslednji koji je svoje predstavljanje na ovom forumu poceo ovako. I evo sta sam ispisala ranije da ne pisem ponovo, jer ste stvarno svi isti:

incomehomejob wrote: Ranije sam vise puta ispisala, da clanovi koji prave probleme na forumu i ODBIJAJU da se ponasaju po pravilima su svi isti:

  1. nikada nije do njih
  2. uvek oni nesto nisu razumeli
  3. uvredjeni su kada im se kaze da nesto ne rade

incomehomejob wrote: Ovo su "argumenti" na nivou obdanista. Bukvalno!
"Jesam ja razbio prozor, ali sam ljut sto su me roditelji opomenuli zbog toga." :D

Decja reakcija, ja cu da idem ako me opet neko opomene, zasluzuje da citiram mog kolegu moda koga citiram u ovakvim situacijama - don't let the door hit you on your way out.


Idjosko wrote: Hvala Lutak :) Takvi smo ti mi Banacani - za sve se jedimo ;). Znaci taktika je sledeca... Primiriti se na par dana ukoliko se nakupi oko 8 rejectiona pa onda kada se resetuju, testirati da li izbacuju ako se nakupe jos 3.

Sto se tice Banacana, ja sam Sremica poreklom. ;) Ima vic kada pitaju Sremca da li bi radije Sremicu za zenu ili tumor na mozgu. Odgovor je ovo drugo jer on moze biti i dobrocudan. ;)

Mislim da je bilo 20 rejections-a u toku meseca kao limit, nisam sigurna za ovo.
Ali, neko nepisano pravilo je da nikada niko nije 'doterao' do tih 20, uvek banuju dosta ranije.

Ovo sto ti je Lutak napisala, je i moj savet - pazljivo procitaj uputstva u stepu/koraku i po nekoliko puta. Ne samo zato sto tek pocinjes sa ovim, svi tako radimo kada naidjemo na hit koji ranije nismo radili.

Budi dodatno pazljiv za 'Training hitove', oni imaju svetlo-plavo zaglavlje na vrhu gde pise da je u pitanju 'Training hit'.
Za sve te stvari nas bolje pitaj, nemoj sam, svasta su menjali od pravila u poslednje vreme i menjana su cesto.
Takodje imas u prva dva posta u ovoj temi dosta objasnjenja o svemu ovome.

Ovo je najbitniji link za testiranje, bez iscitavanja ovoga, nakupices rejections brzo, a od RF-a je najveca zarda, budi pazljiv dok ne udjes u fazon.

Guide Rules: Confusing Scenarios · rainforestapp/tester-chrome-extension Wiki · GitHub

Dakle, Banacanin, par predloga:
- eliminisi sujetu i videces da je ovo forum gde ljudi nesebicno pomazu jedni drugima
- pitaj sve sto te zanima i sigurna sam da cemo ti olaksati da sto pre udjes u fazon da zaradjujes od RF
- mod foruma ima nultu toleranciju prema spamovanju i nepostovanju Pravila dok se clan ne 'predstavi' kao neko ko ima postovanja prema ostalim clanovima
- posle 'probnog' perioda, (cenim da) je mod jedan od najtolerantnijih za pisanje off topic. :D

Tasks za level 0 » Post #934

Wed Oct 19, 2016 12:09 in Ex-Yugoslavia

Mislim da je ovo copy/paste iz liste sa drugog sajta.
Ako jeste, nogmin molim te, postuj ovde samo iz ClixSense liste ili postuj bez iznosa, samo ID, naziv i lvl.

Fofang, skoro svi ti taskovi za lvl 0 kojima pise 1c, vrede ispod 1c, nemoj da te iznenadi, ako se placa tek svaki drugi, ceka se da zbirno predju 1c, pa se tek onda placaju. :)

Rainforest Task » Post #3128

Wed Oct 19, 2016 12:04 in Ex-Yugoslavia

Idjosko wrote: Pozdrav ClixSenseri

Jedno pitanje, kakav je to zadatak koji nazivate "suncanje"? :) Tek sam poceo da radim RF taskove pa da ga prepoznam da ne pocrnim hehe

Molim te da prestanes da postavljas pocetnicka/osnovna pitanja u ovoj temi.
Vec sam te je jednom zamolila u temi Pitanja i saveti, i sada je dosta.
Zauzeo si celu stranu prosli put ovde u ovoj temi i pustila sam, vise necu. Da sam bila online, prekinula bih teh odmah i prebacila u drugu temu.

incomehomejob wrote: Idjosko, molim te sledeci put za takva RF pitanja ima ova tema:
RF tema - Pomoc za RF pocetnike | ClixSense Forum

U onoj, redovnoj za RF, su tekuce stvari, a ima bas puno problema u poslednje vreme i bitno je clanovima da ta tema bude za aktuelne stvari i da mogu da nadju sve poslednje informacije.

Pitanja i saveti » Post #3186

Wed Oct 19, 2016 11:54 in Ex-Yugoslavia

Zao mi je. :(

Nadam se da ce da rese pozitivno. :)

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #3625

Wed Oct 19, 2016 08:10 in Ex-Yugoslavia

jeckamil wrote: 957050 Search Results Comparison V2

Novi ID

Ako uopste neko radi ovaj zadatak :D

Samo nas dve izgleda. :D

Hvala puno za ID. ;)


simasrbija, evo nasla sam ti postove sa objasnjenjima:

od posta 3231:
Taskovi - pomoc, saveti, ID | ClixSense Forum

od posta 3105:
Taskovi - pomoc, saveti, ID | ClixSense Forum

od posta 2797:
Taskovi - pomoc, saveti, ID | ClixSense Forum

(Ovde ispod ovog poslednjeg, imas i link ka objasnjenju sto sam ja pisala ranije, ali je jeckamil mnogo bolje objasnila. :D )

Tasks za level 0 » Post #931

Wed Oct 19, 2016 07:54 in Ex-Yugoslavia

Razlicita su misljenja po tom pitanju. :)

Ja saljem tikete uvek i otprilike u 80+% slucajeva mi isprave. (Nekada ja zbrljam i ne vidim da je moja greska. :D ) U vecini tih tiketa moram da radim re-open, jer dobijam taj '40%' odgovor.
Imam dosta visok ukupan % i upornoscu kroz tikete sam ga digla toliko. :D Na zalost je gubljenje vremena veliko, videces vremenom, ali se udje u fazon i ide brzo.
Obavezno uradi screenshot te strane gde je ispravka, inace ne priznaju tiket. Ukoliko ima linkova u tasku kopiraj i njih i ubaci im u tiket.
Kada imas sve to i kada si u pravu, uvek isprave, bar po mom iskustvu. ;)

Pitanja i saveti » Post #3184

Wed Oct 19, 2016 07:40 in Ex-Yugoslavia

Odgovorila ti je tetanus, pre nego sto sam odobrila ovaj tvoj sleeci post.

Jesi probao da se ulogujes preko tog linka sto je napisala, samo sa password-om, bez FB-a?

Kafana » Post #2533

Tue Oct 18, 2016 23:55 in Ex-Yugoslavia

Ne moze da se dobije vise zadataka od onoga sto oni (Crowd Flower) objave u datom trenutku.
Dva problema su sa kojima smo se svi susretali na pocetku: zadataka za nulti nivo ima malo i brzo se razgrabe, jer puno ljudi pokusava da dobije lvl-e.

Postojao je do skoro Entrance Exam (EE), pomocu koga se brze dolazilo do lvl-a, ali se pokazao kao problematican, nekom je doneo lvl-e, a nekoga je kostao ne-dobijanja lvl-a.
Za sada su ga povukli iz opticaja, do daljeg.

Ovde je bitno strpljenje u pocetku i aktivnost za kompjuterom, jer nikoga ne cekaju zadaci, oni moraju da se 'jure'.

Sto se tice Premium clanstva, ako budes bio aktivan, ono se samo od sebe isplati za par meseci.

Procitaj ovde osnovne informacije:
MIKRO ZADACI - NOVI ČLANOVI OBAVEZNO PROČITATI! | ClixSense Forum

A evo i motivacioni post koliko moze da se zaradi, od posta 1530, na dole:
Kafana | ClixSense Forum

Ima dosta stvari da se 'pohvata' u pocetku i bolje je da nas pitas nego sam da probas, kada si u nedoumici kako nesto uraditi, da te ne kosta % tacnosti. :)

Pitanja i saveti » Post #3181

Tue Oct 18, 2016 23:43 in Ex-Yugoslavia

ivannis972 wrote: Ljudi potrebna mi je pomoc.

Ne mogu da radim taskove,kad udjem na task stize mi obavestenje...

A facebook account is required to perform tasks on crowdflower.

Facebook mi je stalno ukljucen i ovo mi se do sada nije desavalo.

Probaj da ocistis kompjuter.
Evo ima ovde par ideja kako. :)

Problemi sa logovanjem na CS | ClixSense Forum

Kada obrises sve, onda uradi restart kompjutera.

Javi, molim te, da li je resen problem, da probamo dalje da resavamo, ako ovo ne pomogne. :)

Pitanja i saveti » Post #3175

Tue Oct 18, 2016 13:17 in Ex-Yugoslavia

Ja se uvek nadam da je bolja opcija u pitanju. :)
Ako smo 'prizvali' skidanje flag-a, dodjes pice u Kafani. :D

Nisu mi uopste jasni sa tim pristupom, kako 'tretiraju' flag-ove.
Na standardne tikete nekada odgovaraju i odmah bukvalno kao na chat-u, a za ovo sto je 'hendikep' za ceo nalog ne odgovaraju.
Razumela bih da imaju idealan uigran sistem za flag-ove, sa proverama pre davanja flag-a, i sa 'debelim' razlogom iza cele price zasto je neko dobio flag, i da u tom slucaju znaju unapred da je flag zasluzen, pa da se zbog toga ti tiketi ubacuju pod low priority.
U ovom sistemu gde je to bzvz nasetovano da moze cak da bude i greska TA jer ne zna cemu sluze flag-ovi (bilo je ranije da daju za neku anketu jer su mislili da to sluzi da im ne radis anketu 2x kada izbace novi ID), ne razumem zasto se ovako ponasaju.

Pitanja i saveti » Post #3173

Tue Oct 18, 2016 12:25 in Ex-Yugoslavia

nesovan wrote: Pojavio mi se jedan zadatak 3 lvl iako imam flag :)
961058 Annotate Stories Related To Terrorism Activity $0.10 50
Da li se jos nekom desilo ovo?

Ili je glitch, ili su ti skinuli flag, a sistem ce da pokaze tek sutra posle update-a da nemas flag.
Nemam ideju sta je sem toga u pitanju. :(

rmpalija wrote: Danas sam došao kući sa posla i hteo da radim na CS-u. Otvorim CS da isklikćem reklame kad na toj stranici umesto reklama stoji poruka "Access to this page has been denied. Access via a Proxy/VPN/VPS or from a country not on your profile is not permitted.". Probam Tasks ali ista poruka i tamo. Nisam napuštao državu niti menjao bilo šta u informacijama. Jei ima neko od iskusnijih članova neku ideju o čemu bi moglo da se radi? Jedino čemu mogu da pristupim je forum.

Koliko vidim promenili su ti zastavu pored nick-a na Kosovo. Moguce da im je bio problem sa tvojom IP adresom, desilo se vec ranije isto jednom clanu.
Obzirom da zastavu moze samo CS da promeni, cenim da si zavrsio sve sto treba vec sa njima. ;)
Ako nisi javi da li i dalje imas problem.

Pitanja i saveti » Post #3172

Tue Oct 18, 2016 12:21 in Ex-Yugoslavia

Idjosko i Lutak, au, ala me baciste u rebus vas dvoje. :lol:

Cim se ulogujem iscitam uvek prvo ove teme za pitanja i vidim njegovo pitanje vezano za CF i tvoj odgovor u vezi RF.
I na sve to, vas dvoje se savrseno razumete. :D Kao da sam u zoni sumraka bila, citam i ne mogu da nadjem vezu. :D Onda sam se tek setila da pogledam i RF temu i tu se 'prizovem svesti'. :D

Hvala Lutak, sto si prebacila ovde. :)

Idjosko, molim te sledeci put za takva RF pitanja ima ova tema:
RF tema - Pomoc za RF pocetnike | ClixSense Forum

U onoj, redovnoj za RF, su tekuce stvari, a ima bas puno problema u poslednje vreme i bitno je clanovima da ta tema bude za aktuelne stvari i da mogu da nadju sve poslednje informacije.

Dodatno, u vezi CF-a, hvala za objasnjenje, i ja bih im pisala tiket. Ne znaci da ce ista da se desi i da ce sistem u nekom trenutnku da poveze tvoja dva naloga, ali postoji verovatnoca da hoce.
Da se ne bi desilo da 'gradis' ovaj tvoj nalog i da te u jednom trenutku samo prebaci na onaj drugi nalog, javi im na vreme i zamoli ih da ti ukinu jedan od ta dva naloga.
Ako si bio lvl 1 na prvom nalogu, trazi da ti ostave taj.

Tasks za level 0 » Post #925

Tue Oct 18, 2016 12:10 in Ex-Yugoslavia

Nema na cemu. :)

Ta poruka koji si napisala mi je nepoznata, tj. ja je nisam imala kao takvu, samo tu jednu recenicu. Pretpostavljam da je sastvni deo one poruke gde ti kazu da se ceka da 40% taskera prijavi problem, pa ce da se ispravi to testno pitanje.
Ako je ta poruka u pitanju, onda se radi re-open tiketa, gore desno u cosku 'I still have issue with this tiket' (ili slicno tome :)).
To je drugi deo strpljenja kojim moras da se 'naoruzas', cesto daju genericke odgovore iz prvog puta, pa tek na re-open reaguju.

Na zalost ima dosta lose pripremljenih testnih pitanja i oduzima vreme to slanje tiketa, ali je vazno da se zalis, jer se tacni/pogresni odgovori sabiraju i na ukupnom 'planu' znaci. ;)

Pitanja i saveti » Post #3161

Tue Oct 18, 2016 05:36 in Ex-Yugoslavia

Idjosko wrote: Incomehomejob,

svaki put se nasmejem sto ovako moram da zovem neku osobu kojoj je to ocigledno nick,a ne po imenu ali privatnost je najvaznija kadaje u pitanju internet :) . Elem, resio sam na svoju ruku problem koji sam imao. U pitanju je bilo sledece. Mail preko koga sam ulogovan na Clixsense-u nisam koristio na Facebook-u tj. nisam imao svoj nalog tamo jer sam na fb ulogovan bio sa drugom mail adresom i automatski mi je napravio novi profil na Clixsense-u. :) Nadam se da sam bio razumljiv. Sve u svemu...Vratio sam se sa originalnom mail adresom na clixsense-u preko koje sam ranije pristupao,a ovaj novi account uopste vise necu koristiti da mi ne bi banovali nalog. Hvala ti na pomoci puno! Pozdrav

Glup mi je nick, sto kazu 'za sve pare'. :D
Ne pitaj, ovo sve je pocelo drugacije nego kako je ispalo i eto i tako tupavog nick-a, a sad mi je bzvz da menjam. Obicno menjaju oni koji hoce da se sakriju na forumima ili koji nesto zbrljaju, pa sam resila da ga ostaivim. :)

Imam ja jos pitanja za tebe.

Ovo mi nije jasno.
Pominjes FB mejl koji se nije poklapao sa registracionim mejlom. To je ok pretpostavka da se greska javlja zbog toga, ali ... ta greska ima veze sa Crowd Flower registracijom, ne sa ClixSense. ClixSense nema veze sa tvojim FB nalogom, to su dva potpuna razlicita registraciona naloga (i dve razlicite firme, CS i CF).

Brine me samo da ti se negde ubuduce u sistemu ne pojave dva ista naloga na tvoje ime i onda dok se izobjasnjavas sa njima prodje vreme, a brinem da ne banuju oba.

Molim te objasni mi redom, da bismo sprecili da se ne desi nesto 'nepredvidjeno'.

1. Da li si se registrovao na Crowd Flower?
2. Zasto si (i kako :)), ako sam dobro razumela, isao preko FB u vezi registracije na ClixSense?

Ako je nalog na ClixSense dupli, reci cu im ja da ti obrisu taj koji neces, ali prvo da utvrdimo sta da ostavimo, a sta da brisemo. :D
Ovo je vazno, da se ne pojavljuju nigde 2 naloga na isto ime, i da to eliminisemo.

Tasks za level 0 » Post #923

Tue Oct 18, 2016 05:25 in Ex-Yugoslavia

Uvek pitaj, u pocetku vas mnogo kosta ako se omasi nesto. Kada se nakupi bar 1.000 taskova, onda se mnogo manje oseti kada dobijemo ispravku nego ovako kada imate malo taskova. :)

Uvek salji tikete kada mislis da si u pravu, ja sam veliki zagovornik toga i cesto mi isprave nazad accuracy.

Najbitnije je da poslusas savet sabljarka-ba, samo strpljivo i bice. ;)
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 20, 2024 02:13:29 PST