Please wait...
HomeForumPosts by incomehomejob

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by incomehomejob

Rainforest Task » Post #1549

Tue Aug 02, 2016 20:08 in Ex-Yugoslavia

Nole76, i meni je rod istom tom linijom. Onda ti i ja dodjemo rod. :D

Ja sam imala puno malera sa ss i connection lost, jedan sam doterala do 20. i prvo ss i onda connection lost i prijava posle refresha na 2. stepu jer ne valjaju podaci na strani; ili ima sta ne treba da ima ili nema sta treba da ima, a ostalo od pre.
Retko inace imam connection lost, a danas, mozda cak i 10 komada. I puno prijava. Bonus mi je ispod 200 na ovaj broj hitova, dovoljno govori. :)

Sad cete uskoro i vas dvojica da potpisete, pa cemo i mi vas da 'prozivamo' da ste u srodstvu. :D

Rainforest Task » Post #1543

Tue Aug 02, 2016 19:05 in Ex-Yugoslavia

Meni bonus nije jak, nisam dobijala nista duze od 30-ak stepova i to malo, par komada, vecina oko 10, i imala sam gomilu prijava.
I ja sam za to da potpisujemo svaki dan, ako ce ovako nama sumnjivima da ide. :D

savmi, ja sam potpisala 2 komada. :) Tacnije dobila sam 2 puta beta testiranje, jedno u Terminalu, tu sam potpisala sa 'testerskim' imenom, a ovo drugo, kao Noletovo, mojim, sto smo dobili kod nas u browseru. Duplo sam sumnjiva. :D
(Zasto je kod tebe bio los dan. Do sada smo svi bili u istoj/slicnoj grupi.)

Ovo sam zaboravila, ne znam kako je kod vas. Imala sam dosta problema sa screenshot-ovima, nije bio bas standardni dan i imala sam vise connection lost nego ikada do sada.

Rainforest Task » Post #1540

Tue Aug 02, 2016 18:22 in Ex-Yugoslavia

Evo i moj izvestaj za danas. :) Pa da uporedimo i da probamo da izvucemo zakljucke.

Kao i kod Noleta, od potpisivanja ugovora prestala je susa. I to ne samo da se vratilo na staro, da ima naleta kise, vec ih imam ceo dan, plus naleti. Proveravala sam ovo sto su kolege rekle da je pocelo da pada i u toku dana i prepodneva.
Od sinoc posle preseka, samo 5-6 komada, nadoknadjeno pre podne i do 14h do 25 komada.
Zavrsetak danas 57. I vec 5 kom. od preseka do sad.

Nole76, jesmo nas dvoje jedina 'sumnjiva lica' koja su ponovo potpisivala ugovor? :D Ne bunim se, obzirom na rezultat/posledicu potpisivanja (ukoliko je jedno s drugim u vezi).
Koga god sam pitala, sto od nasih, sto od stranaca, niko ga nije potpisao.

Tasks za level 0 » Post #745

Tue Aug 02, 2016 04:43 in Ex-Yugoslavia

Nema na cemu. :)

Ovde je strpljenje kljucna stvar. I jako pazljivo i precizno da se radi u pocetku. Ako nisi sigurna da ces dobro da uradis Quiz, ima dugme gore desno "Give up" i nema 'penala' za to.

Isplate sa ySense (Postajte isplate ovde!) » Post #681

Tue Aug 02, 2016 04:29 in Ex-Yugoslavia

Phyz wrote: Evo i moje prve isplate nakon dugo peglanja oko paypala hahaha, uglavnom zanima me samo da li banka "naplacuje" kada konvertuje dolare u KM-ove, tj da li ista uzimaju sebi?

Cestitke na prvoj isplati! :D

Postavi to pitanje u vezi banaka ovde:

PayPal problem BiH | ClixSense Forum

Kod vas je drugacije u Bosni nego kod nas ostalih, a i generalno je specificno od drzave do drzave, i u ovoj temi ce ti odgovoriti neko iz Bosne ko zna. :)

Tasks za level 0 » Post #743

Tue Aug 02, 2016 04:07 in Ex-Yugoslavia

Evo redom da objasnim. :)

Ukupna tacnost se dobija od samo onih pitanja koja se racunaju u GA. Ova sa crnim kruzicem na kraju reda se ne racunaju u GA.
Za lvl 1 ti treba 100 testnih pitanja koja se racunaju u GA.

Pazi da ne budes izbacena ('expelled') iz mnogo taskova, tacnije bilo bi idealno da se odrzis na tom samo jednom izbacenom do sada, jer kada si previse puta expelled, onda se ne dobija lvl/lvl-i bez obzira sto ostvaris te ostale zahtevane uslove (broj razlicitin poslova (Jobs), broj taskova koji idu u GA i ukupna tacnost od minimum 70%).
Iako se neki taskovi ne racunaju u GA, na zalost se broje ako si expelled.

Ne sme po pravilima foruma da se postuju linkovi ka drugim kanalima, ali 'ubaci' u google Entrance Exam i izbacice ti sta treba. ;)

mica_mica_mica wrote: Razmisljala sam da svakako krenem da ga radim, pa ako vidim da mi vec ne ide i da se ne snalazim sa pitanjima, svakako mogu odustati i ne moram ga celog zavrsiti, pa mi se nista i nece racunati... :)

Ovo nikako nemoj da radis, u smislu da mislis da se ne racuna. Na zalost je to najveci problem kod EE - sta god da uradis, racuna se, i ako ne dodjes do potrebnog broja za dobijanje lvl-a. I ostaje zapisano u ukupnoj statistici.
Ja sam licno protiv da vama pocetnicima bas prvi, ili jedan od prvih taskova, bude EE. Mislim da bi trebalo da uradite nekoliko komada ovih standardnih dok malo ne udjete u 'fazon' kako ovo sve izgleda, jer posle uradjenog ma kog taska u okviru EE nema ispravke.

Nema na cemu. ;) Ovaj nas forum je specifican, uvek je neko tu da pomogne. Ne brini, objasnicemo ti sve, i uvek nas pitaj, nego sama da pokusavas jer vas pocetnike mnogo kostaju greske na samom pocetku. Posle je sve mnogo lakse. :)

Rainforest Task » Post #1530

Mon Aug 01, 2016 20:39 in Ex-Yugoslavia

savmi wrote: Livefyre ime interesantnu instrukciju - "Click on the "Sign in" button/link" ,ne mogu,moras da se odlucis "Hoces
monolog ili recitaciju",mislim dugme ili link.

:lol: :lol: :lol:

Ja mislim da ih niko ne ubija u pojam kao ti. :D Ja se nekad smorim i pisem u Test notes sitne stvari. Ti im ne das mira da se provuku ni za sta. :D


Nije, ovaj je taj sa hotelom, iskopacu post negde.
A taj rajib, joooj!!! Ne znam ko ga stiti na glavnom forumu, ili ne gledaju nista, jer ne vidim nacin da ga ne primete. Ima preko 1K postova; da uletim i da mu oznacim za brisanje samo one koji su identicni sa ovim primerima:
jos cekam, ja sam uradio zilion komada, da li neko radi ovaj task, da li se racuna u GA, nema taskova, novi ID?, ... ubedjena sam da bi ga svela na par desetina postova.
Ti si ga zgazio u rf temi. :lol:

Rainforest Task » Post #1528

Mon Aug 01, 2016 20:20 in Ex-Yugoslavia

Definitivno smo mi u nekoj 'istoj grupi'. Identicna situacija i kod mene, i kod mene je bio lep pljusak.
Pazite momci samo da ne izgorite na suncu. :D Sunblock = CIA nazivi i lepo cemo da pocrnimo bez opekotina. ;)


savmi, ljudi su primitivni za sve pare. I ja se pokajem kada se zaletim i pomazem nezahvalnima.
A taj prevarant je meni jedan od najsmesnijih likova. Jel se secas da je izjavio da kao ima hotel. :lol: Ne znam sta mi je jadnije, da li da vlasnik hotela tera sve zaposlene da rade jer to mu je bio tempo pre nego sto je poceo da glumata ludilo kako radi posteno, ili da neko ocekuje da mu se veruje da ima hotel, a u slobodno vreme (ako ga vlasnici hotela i imaju jer rade kao stoka u svom hotelu) umesto da putuje po svetu, on radi taskove. :roll: Ja nekad ne mogu da verujem sta pisu i ocekuje da to prodje.

Rainforest Task » Post #1524

Mon Aug 01, 2016 19:07 in Ex-Yugoslavia

Idealno je sto si prijavio Nole76, resio si se sestica. :D

Videla sam savmi, a videla sam i onog prostacica i agresivca koji ne ume da reaguje na 'izvini'. Ljudski kompleksi su cudo!!!
Ja idem tvojom logikom, ne reskiram i drzim se prventive. Nikad ne znas da li ce nesto da se desi, zasto onda biti u grupi onih koji ce biti 'potkaceni' desavanjima. :D (Omasim i ja naravno gomilu puta i zaboravim se, ali mi je ovo logika.)
A i veselije nam je ovako, bar svima radi masta i ismejemo se sa nasim 'konspirativnim' imenima koje smislimo. :D

Obratite paznju na, ne znam kako da ga 'krstim', lici na ZivaVatra :), brljavi, i to sporadicno sa belim stranama, koje se povremeno i ucitaju posle duuuzeg vremena.

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #2841

Mon Aug 01, 2016 17:36 in Ex-Yugoslavia

Evo da prijavim i ja 'Completed' na clothing-u.
Nikad do sada nisam imala 'completed'. Nisam ih radila puno, ali sam uvek isla preko onih limita koji su prijavljivani za 'completed' (40, 60, 80, 100, ... kako koji ID), pa ako neko uspe da ukapira koja im je logika, neka nam javi, obradovace nas sve. :D

RF tema - Pomoc za RF pocetnike » Post #320

Mon Aug 01, 2016 16:53 in Ex-Yugoslavia

Garagos, opet se pojavljuje potpisivanje ugovora, u okviru hita. Nemoj da potpises sa Garagos, molim te. :D

Rainforest Task » Post #1517

Mon Aug 01, 2016 16:51 in Ex-Yugoslavia

Evo ga, prosao je, trebalo im je dosta da ga odobre. Imala sam error da strane nema, da je ili do mog kucanja adrese ili je strana sklonjena. Posto nije do mene, ja prijavila. :D
Mislila sam da ce mozda biti problem u vidu rejection, pa sam sve dodatno islikala, jer nisam imala nista ni slicno do sada.

I kod mene isto spopadanje, preko cele strane.

Kafana » Post #1897

Mon Aug 01, 2016 16:46 in Ex-Yugoslavia

:lol:

Delovala mi je ova za elektrodistribuciju kao to, ali nisam smela da 'istrcim' da je to u pitanju. :D
Hvala darthjovan, super su. :)
sto kaze Nole, odosmo u CIA, ali kakvo je pocelo ludilo na glavnom forumu i gomila banovanja, cenim da ce nam se isplatiti.

Rainforest Task » Post #1515

Mon Aug 01, 2016 16:24 in Ex-Yugoslavia

Isto, sad sam usla na forum da to napisem. :D

Jesi imao dva za redom, prvi beta testing u Terminalu, drugi beta testing obavestenje u browseru i onda ides na ugovor, pa na test?
Meni je na pendingu jos uvek, prijavila sam ga odmah, a nije klasicna/standardna prijava.

Rainforest Task » Post #1511

Mon Aug 01, 2016 15:11 in Ex-Yugoslavia

Ima mi smisla to sto si napisao. (Sto ne znaci da ti i ja nismo u fazi folie a deux (madness shared by two). :lol: )
Opet, ukoliko je tacno, a deluje mi da jeste sad kad si pomenuo, ocekivala sam vise 'naklonjenosti' prema nama koji smo dokazali da na duge staze radimo posteno i pravilno.

Ovo mi se uklapa sa onim sto sam primetila do sada, a to je da nas nekoliko ovde radimo na isti i vrlo slican nacin taskove, da ih dobijamo u istim talasima (poplava/susa odnos), da nam je bila slicna statistika dok smo je jos videli na profilima, da smo slicnog staza po duzini i da imamo svi po nekoliko hiljada uradjenih hitova.
Ako nam se svima desi ovo - znacajno smanjenje dobijanja hitova, onda ti je teorija skroz tacna.

Rainforest Task » Post #1508

Mon Aug 01, 2016 13:59 in Ex-Yugoslavia

pupijevi wrote: ... od Hita ni mirisa ni smrada ...

:lol:

Da ti posaljem ja opet cvece iz cvecare, mozda nas krene. :D
Kod mene prosek otprilike 1 hit/sat.


pupijevi wrote: bas los dan za sopo,verujem da ce sutra krenuti poplava jer cak 4 dana uzastopno da je ovako lose to ce itekako nadoknaditi,barem je tako uvek bilo :roll:

Samo prizivaj pupijevi, i ja se nadam da ce krene bolje. Zasluzili smo poplavu posle ove suse. :D

Rainforest Task » Post #1505

Mon Aug 01, 2016 12:54 in Ex-Yugoslavia

Probaj ponovo da se logujes, kod mene je ok logovanje na profil. I oni nisu prijavili da imaju problem (mada nije ovde updejtovano svaki put odmah, ali uglavnom brzo objavljuju):

Rainforest QA Status

Kafana » Post #1895

Mon Aug 01, 2016 09:23 in Ex-Yugoslavia

Nole76, i meni je od svega najodvratnije to sto se on usudjuje da 'proziva' IKOGA!
I koliko sam uspela da vidm, glavnog prevaranta za Look at Advertisements su odbanovali. Nema te teme vise, pa ne mogu da nadjem tacno gde je to bilo, tako da mi ove CF 'akcije' lice na ''tresla se gora, rodio se mis'.
savmi, nadam se da ce biti to 'kad-tad', i da ce cf da krene sa generalnom cistkom, ali sumnjam. Ovo mi deluje da ce da bude ova dva talasa banovanja i posle opet po starom.
pupijevi, jedino fer bi bilo da traze od prvearanata da vrate pare koje su direktno ukrali. I da rasporede na listu onih koji su bili ispod tih koji su na varanje dobili bonuse. Na zalost i ovo sumnjam da ce se desiti.
Opet, volela bih da ociste korov iz CF-a i da opet navijamo za vas na nedeljnoj listi. :) Ali dok je ovakva situacija sporadicnog i nepreciznog ciscenja od strane CF-a, razumem sto kazes da nema svrhe ulaziti u trku sa prevarantima.


Dodatak:

Lutak i darthjovan, da me ubijete ako znam sta ste vas dvoje postovali/hteli da kazete u ovim postovima iznad. :D
(darthjovan, obrisala sam web adresu iz jedne od slika.)

Rainforest Task » Post #1497

Mon Aug 01, 2016 09:04 in Ex-Yugoslavia

Da li ti je ovako izgledala poruka:
"This assignment has already been completed. If you have already submitted this assignment (by pressing the blue button at the end), we have received your work and you will be paid shortly. You can now close this assignment and find another one from the list of work where you found this one."?

Ako jeste, a nisi zavrsio hit kao sto si napisao da je bio problem u oba slucaja, neces ni biti placen jer ga nisi 'predao' (onaj finalni 'klik' i posle toga "Thanks" ekran.).
Ova poruka se javlja kada istekne vreme za hit, ili za step a uradis refresh. Ili kada uradis refresh vise do 4x hita koji vec radis (ne odnosi se ovix 4x na 'another worker'.)

Tasks za level 0 » Post #741

Mon Aug 01, 2016 08:49 in Ex-Yugoslavia

mica_mica_mica wrote: Hvala! I samo jos jedno pitanje. Gde mogu da nadjem onaj cuveni entrance exam i koliko se isplati raditi ga? :?: :?:


Nema na cemu. :)

Entrance Exam (ako vidis da pise "EE", to je isto to.) nema na ClixSense, ima na nekim drugim malim kanalima kroz koje se radi.

Sto se tice isplativosti da se radi, vrlo su razlicita iskustva. Uveden je relatvino skoro, mi koji smo poceli ranije sve ovom nismo ga imali. Neki clanovi su za 1 dan dobili lvl/lvl-e preko njega, a neki su tako 'zakopali' ukupan % tacnosti (od toga nam sve zavisi i to je najbitnija stavka) da ce tesko da se izvuku iz toga i da dobiju lvl-e.

Osnovno sto treba da znas cu da ti ispisem ovde, pa ti sama donesi odluku da li ces da krenes u EE ili ne. I pitaj nas ve sto treba da objanimo, ovde uvek ima neko online ko ce da ti pomogne. :)

Ukupan % (svi zadaci zbirno), koji skraceno pisemo GA (Global Accuracy) se sastoji od broja tacnih testnih pitanja (TQ) podeljen sa brojem ukupno uradjenih TQ.
Kod vecine zadataka postoje TQ, kod nekih ne. I kod nekih se TQ ne racunaju u tacnost. Sve te informacije nadjes ovde na forumu i objasnicemo ti posle kako da ih vidis u svom Job History.

Zadaci koji imaju TQ uvek u Quiz Mode imaju sva pitanja kao testna, a posle u Work Mode, samo po jedno po strani (retko kad 2).
EE ima sva pitanja kao testna. To je razlika, jer jako brzo skupis potreban broj TQ za lvl/lvl-e.

Kada pocnes EE mozes da izadjes iz njega i kasnije da nastavis, ali ne vidis sta si tacno/netacno uradila dok ga ne zavrsis.
Kod standardnih zadataka posle svake strane ide ispravka, pa znas odmah 'kako stojis'. :)


Edit:
Al' si brz, perfect_guy, svaka cast. :D
Dok ja ispiseeem, vec neko odgovori. :)
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 24, 2024 08:40:09 PST