Please wait...
HomeForumPosts by incomehomejob

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by incomehomejob

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #1510

Sun Nov 04, 2018 14:55 in Ex-Yugoslavia

Samo udri ruma45. :D

milanmilanovic, nema na cemu. :)
Hvala puno za lepe reci i u pravu si skroz za tvoj komentar. :)
Javni kako se snalazis, ako treba jos nesto da pomognemo.

Hi » Post #2

Sun Nov 04, 2018 14:46 in Ex-Yugoslavia

Hvala koleginiece valerie za divnu i vaznu poruku. :)

Od mene licno od srca hvala za tvoju poruku. :) <3


(Drugari, ubacicu nam ovo kao Sticky, nadam se da nemate nista protiv, ovo je vazan trenutak da se ocisti forum od laganja i podlosti i onih koji nam rade iza ledja da napadaju na ovaj forum podmuklo, lazima, histerijom, zlobom, ... i svim gadnim i odrvratnim oruzjima koje mi ni ne znamo da postoje.)

P.S.
Poruka i objasnjenje za valerie i ostale mod-ove ko procita - mi nemamo teme koje nisu Sticky, niti podrzavamo otvaranje novih tema, da ti ne bude cudan prvi deo moje poruke. :D Tako smo zajednicki dogovorili i zajednicki organizovali forum.


Prevod za valerie:
[Translation for valerie:]

Thank you colleague valerie for a beautiful and important message. :)

From me personally, thank you from the bottom of my heart for your message. :) <3


(Guys, I will make this one Sticky, hope you don't mind, this is an important moment to clean up our forum from lies and ugliness and those who are working behind our backs to attack this forum of ours in a sneaky way, with lies, hysteria, meanness, ... and all other ugly and disgusting 'weapons' which we don't even know exist.)

P.S.
Message to valerie and for other mods who will read this. - we don't have topics that are not Sticky, nor we support opening new topics, in case you find the beginning of my message strange/weird. :D That was a joint decision we all made and we jointly organized this forum in such manner together.

Komentari i prijave u vezi foruma i moda » Post #9

Sun Nov 04, 2018 10:55 in Ex-Yugoslavia

Za sve one koji su napadali nas forum, organizovali se da pljuju po forumu, lagali o nama, dolazili ovde sa namerama da provociraju, vredjali clanove, bilo otvoreno ili prikriveno, ... ova tema nije zavrsena, ovo je tek pocetak.

Kao sto sam ispisala u prvom postu, nece niko vise terorisati ovaj forum i 'provuci se' bez da bude izlistano ko je sta radio.

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #1505

Sun Nov 04, 2018 10:29 in Ex-Yugoslavia

milanmilanovic wrote: Pozdrav svima. Jedno pitanje koje je mozda vec postavljanoali ga nisam nasao... Imteresuje me kojije najbolji nacin za prebacivanje novca sa clixsense na bankovni racun u Srbiji? ( banka Unicredit ) Imam nesto novca na CS i hteo bih da to podignem. Ranije sam podizao sa Payza ali trenutno ta opcija ne postoji vec samo skrill i payoneer.... Sta je bolje od dva ponudjena i kako to uopste obaviti? Hvala za bilo kakvu pomoc...
p.s. koji je najmanji iznos koji mogu prebaciti na bankovni racun sa gore pomenutih procesora?

Evo link sto se tice minimuma za povlacenje, ima tabela na dnu:

When and how will I get paid (Cashout)?(Cashout)#pq

Sto se tice povlacenja novca, sta je bolje od ta dva, to je individualna odluka i zavisi od preferencija, nekom odgovara vise Payoneer zbog kartice, neko hoce novac na racun, nekom vise odgovara fee u % kao Skrill, nekom fiksni fee.

Ne znam koliko novca imas i ne pitam :) , to je samo tvoja stvar, ali pazi da ti razni fee ne 'pojedu' novac u vidu isplativosti povlacenja.
U svakom slucaju, sto se vise novca povlaci to je bolje, manje se oseti fee, a ima ih nekoliko, CS -> platni procesor, platni procesor -> lokalna banka, bancin fee za obradu/prijem novca.

dodatak:

Izvinjavam se sto nisam sankcionisala na vreme kada si postovao prethodni put, nedolicno i neprimereno ponasanje od strane Spee88.
Na zalost izgleda da sam suvise blag i tolerantan mod, sto je u poslednje vreme pocelo da se zloupotrebljava, i sada ce tome doci kraj, sva takva ponasanja ce biti eliminisana sa foruma.
Agresivni i/ili bezobrazni i/ili nevaspitani i/ili jeftini i prostacki clanovi su se malo 'pomamili' i 'pogubili' dokle mogu da teraju.
U njenom slucaju, ona je sklona da pise namerno provocirajuce postove degradiranja clanova i onda ukoliko neko odreaguje da nastavi sa svadjom i dvolicnoscu kako 'ne zna o cemu se radi' i da nabedi na clana koji je odreagovao da je do njega.

milanmilanovic wrote: Pozdrav svima, desilo mi se da su mi oduzeli level ( sa 3. me spustili na 2.) i ako imam tačnost 86,8% a nisam dobio ni jedan flag. Zašto se to događa? Dali još neko ima isti problem?

Spee88 wrote: Dali je umro 1989. od srčanog udara.

Na ovom forumu nema mesta za tako nedolicno i podmuklo ponasanje, kao ni za jeftin namesnko provokatorski humor!
Mi ne docekujemo nove clanove na taj nacin!


P.S.
Auuuuuu ruma45, al' sam spooraaa, :D

Kafana » Post #3078

Sat Nov 03, 2018 15:08 in Ex-Yugoslavia

Sto se tice slobodnog vikenda, to mi 'sporaci' u taskovima imamo slobodne vikende. :D
Vi 'petobrzinasi' (valjda sam dobro uklopila :D ) u taskovanju, nemo' da se vadite nego se penjite na listu, pa da mi sporaci navijamo. :D

Kako doci do referala » Post #106

Sat Nov 03, 2018 12:04 in Ex-Yugoslavia

Opet cu da probam da otkljucam ovu temu i da je bump-ujem da bude odmah ispod svih Sticky.
Do sada nisam uspela 'samozakljucava' mi se stalno. :D
('Mala je nevidjeno glupa, brinem se za nju.' :D Ali se trudim. :D)

Problemi sa logovanjem na CS i/ili CF » Post #265

Fri Nov 02, 2018 15:03 in Ex-Yugoslavia

milkandcacao wrote: Ja sam trazila po forumu, probala sve, a i dalje nece. Zao mi je sto sam ispala bezobrazna. Vise vas necu uznemiravati.

Tacno, neces nas vise uznemiravati, predata si za ban, a clanovima ce biti sve prezentovano.

Problemi sa logovanjem na CS i/ili CF » Post #264

Fri Nov 02, 2018 10:22 in Ex-Yugoslavia

vnada wrote: Pozdrav svima!
Više od 3 godine rešavam task-ove na Crowd Flower-u (sada Figure Eight-u). Pre par meseci promenila sam e-mail (vise ne koristim onaj sa kojim sam se registrovala na CF). Figure Eight je promenio "Policy..." i zahteva potvrdu passworda i e-maila. Ja se ne mogu logovati jer mi stara adresa više ne funkcioniše.
Išla sam direktno na njihov sajt i tražila pomoć više puta, ali mi ništa konkretno nisu odgovorili, upućivali me na slanje zahteva za pomoć u "Consumer support" (što ne mogu uraditi ako nisam ulogovana).
Kako da se vratim na rešavanje zadataka?
Hvala!

Hvala sto si izabrala pravu temu. :)
Izvini, ranije bih ti tamo odgovorila u temi koju sam zatvorila, ali ne vidim ih na dnu, ne obratim paznju, jer mi ne otvaramo nove teme ovde, dok se zajednicki ne dogovorimo.

Imam potpitanje, da bih mogla bolje da pomognem.
Da li si u medjuvremenu, od trenutka menjanja mejla radila taskove, jer to je bitna stvar, u tom slucaju bi imala dva naloga sto nije dobro, ali nemoj da brines, probacemo da resimo nekako. :)
Najbolja opcija je da se nikada nisi logovala sa novim mejlom, jer nam je svima mejl jedina stvar koja definise nas nalog.

Problem sa pristupom taskovima » Post #2

Wed Oct 31, 2018 14:24 in Ex-Yugoslavia

Izvini sto tek sada odgovaram, nisam ni videla tvoj post, jer je na dnu, a mi ne podrzavamo otvaranje novih tema na ovom forumu, tako da nisam ni 'skrolovala' na dno, to je razlog za kasni odgovor.

Molim te, postavi pitanje u odgovarajucoj vec postojecoj temi.

Topic locked.

Komentari i prijave u vezi foruma i moda » Post #2

Wed Oct 31, 2018 13:05 in Ex-Yugoslavia

Rezervisan post ako nam bude trebalo.

Komentari i prijave u vezi foruma i moda » Post #1

Wed Oct 31, 2018 13:04 in Ex-Yugoslavia

Evo ovako, ponovo imamo napad na forum.

Podnete su prijave za koje nemam drugu rec osim no comment:

"we received a complaint on the helpdesk regarding some of your posts. They are saying that you are not very polite and some people are afraid of posting."

Sto se mene tice, moj plan je da ovo teram do kraja, da se izbaci celokupna istina na videlo, ko je ko i sta ko radi iza ledja.

Agresija clanova na Forumu » Post #2

Wed Oct 31, 2018 13:03 in Ex-Yugoslavia

Evo ovako, ponovo imamo napad na forum.

Podnete su prijave za koje nemam drugu rec osim no comment:

"we received a complaint on the helpdesk regarding some of your posts. They are saying that you are not very polite and some people are afraid of posting."

Sto se mene tice, moj plan je da ovo teram do kraja, da se izbaci celokupna istina na videlo, ko je ko i sta ko radi iza ledja.

PITANJA I SAVJETI » Post #514

Tue Oct 30, 2018 15:29 in Ex-Yugoslavia

Tacno:
Neces se vise pojavljivati na forumu, samo je pitanje tehnikalije momenta u kom ces biti banovan, niosta drugo sem toga.
I da budem precizna - ne pitas se ni za sta - tvoje ponasanje se pitalo da li ces ostati na forumu, TI si odabrao da ne ostanes.

U medjuvremenu ostavi ovaj forum na miru.


edit:

Ovo je delic chat-a istog ovog besramnog lazova koji eto 'samo trazi pomoc', a mod je grozan koji vidi omiljene/neomiljene drzave/zastave:
" ... srbo-cetnickih bandi ... "
" ... Ja ne znam što ti ovdje više predstavljaš,moda,kvazimoralistu,poštenjaka ili slijepca.
Vjerojatno živiš u 20.st. još uvijek,
po nekim regulama(jug. jna,bratstvo i jedinstvo) zajebi! ... "

PITANJA I SAVJETI » Post #512

Tue Oct 30, 2018 15:14 in Ex-Yugoslavia

Da se ne biste gnjavili oko ovih laganja, od lazi da mu je ISTA ikada obrisano, pa na dalje. Predat je za ban.

Skloni se sa foruma i ostavi clanove na miru, makar toliko postovanja imaj jer si ih u tom chat-u na koji se sa toliko ponosa pozivas nazvao mojim marionetama koje iz straha od mene "ne smeju" nista da napisu.
Tvoja surova realnost je da - nece!
Takvi kao ti nemaju sta ovde da traze, to sto ti ne razumes da ovakvi forumi postoje to je tvoj problem, ostavi sve na miru.

Cela histerija pravljenja problema na ovom forumu pocinje ovde;
PITANJA I SAVJETI | ClixSense Forum

Nastavlja se ovde:
Dal ste zadovoljni radom naseg moderatora? | ClixSense Forum

Cela olimpijada nonsensa doticnog clana se zove, skakanje samom sebi u usta.


P.S.
U vezi prethodnog posta naseg clana foruma - vec je poslusao tvoj savet da "sredi" odnos sa modom :D, sto pominje u svom postu iznad da se 'napisao', u takvoj formi da bi se svima zgadilo da citate i zato ga ne postujem, sa sve 'pretecim momentom' na kraju, koji ko zna sta njemu znaci: "Ako treba cijeli text ću reć pred svima"

Problemi sa logovanjem na CS i/ili CF » Post #261

Tue Oct 30, 2018 12:28 in Ex-Yugoslavia

Desavalo se i meni, ne brinite nije nista strasno. :)

Nisam pitala za ovo sto se desava u poslednje vreme tako da ovo nije odgovor od CS, vec moje misljenje.
Obicno se desava kada rade maintenance sajta/servera. Na tom ekranu koji opisujete, kod mene stoji uvek i slikica da je kod mene ok, da je net/provajder ok, ali da je problem na trecoj slikici - na izvoru podataka kojima hocemo da pristupimo.
Moze takodje da bude i da provajder koji hostuje CS radi maintenance ili da su u oba slucaja kod ma koga od njih sitni bug-ovi u pitanju.
Ovo je moje vidjenje, opet kazem, nije direktna informacija.

PITANJA I SAVJETI » Post #507

Tue Oct 30, 2018 12:17 in Ex-Yugoslavia

Prvo dobro dosao. :)
U tvom slucaju dobro dosao nazad. :D

Ne znam koliko nisi bio tu, tako da ne znam odakle da pocnem, moras da budes precizniji. Ovako da ti ispisemo eseje napamet, a da ne znamo oko cega ti treba pomoc je bacanje vremena i tebi i nama.
Svasta se menjalo u medjuvremenu. Molim te ispisi mi sto vise podataka da bih mogla da pomognem.

Postoji tema 'Nove informacije', tu imas promene zabelezene, pa kada to prelisas, bice ti lakse da nas konkretnije pitas.

PITANJA I SAVJETI » Post #500

Mon Oct 29, 2018 12:15 in Ex-Yugoslavia

Ne pokusavaj sa mnom 'zamenu teza'!
Da OPET pises kako je mod problematican jer MENI smeta. To je opet laz.
Procitaj sta sam napisala - te stvari idu na automatski ban, moja dobra volja je sto tvoj nick nije na crnoj listi za to. Pojma nemas koliko je ovo ozbiljan forum i ozbiljna firma.
Summa summarum
Moja dobra volja je da ne budes na listi uklanjanja avatara, sto te odmah baca u grupu problematicnih clanova i NIJE tvoja dobra volja da ga skines, vec ti je ovo poslednja ponuda da ne budes na listi 'obelezenih' koji prave problem.
I procitaj ceo moj post ponovo, ukoliko hoces da ostanes na ovom forumu. E to jeste tvoj izbor, da li ces ostati ovde ili ne - da li ces se ponasati po Pravilima foruma ili ne. Za svoj ban nemas koga da krivis osim sebe.
Ovde moze lepim ili nikako.

PITANJA I SAVJETI » Post #498

Mon Oct 29, 2018 11:50 in Ex-Yugoslavia

surgentgrom, ponovo pravis provokativan problem bez potrebe.
Promeni avatar.

1. celokupno tvoje ponasanje do sada, od trenutka koji si nazvao afektom, praceno sa nazivanjem mene, iz vedra neba, 'fasitom' ili koji god hoces termin da upotrebis za svoje pisanje da mod ima "omiljene i neomiljene drzave/zastave", je eksplicitno pokazalo da niko nije nije toliko nacionalno netolerantan kao sto to nacionalno netolerantna osoba misli.

2. posle svega, sto si me nazvao "nekulturnom, netolerantntnom, nabedjenom da sam iznad ostalih, ... ", cenim da smo oboje pokazali ko je ko. I posle svih lazi koje si ispisao o meni, jos eksplicitnije sam pokazala pomenuto.

3. kada si odlucio da navodno 'spustis loptu', ja sam nastavila da pomazem, na moje insistiranje ponudila pomoc da se vratimo na pocetak cele price gde tebi treba pomoc i objasnila ti kako mi funkcionisemo ovde, 'rodi' se militantni avatar, bez obzira sto je u pitanju karikatura.

4.MA KAKVA militano orijentisana opaska, komentar, ili ova zona sumraka eksplicitnosti kao sto je ovaj tvoj avatar je neprimerena za forum zemalja ex-YU, obzirom kroz sta smo sve prosli.

5. taj i takav avatar uz tvoj nick su eksplicitno indikativni po pitanju da ce sa tobom biti jos problema.
Ono sto mogu sa sigurnoscu da ti kazem, da bi kod skoro svakog drugog moda do sada bio uveliko banovan i ovaj avatar bi bio zvanicno skinut, moja je dobra volja da ti trazim ovako direktno preko foruma, a ne da te predam na listu problematicnih i da ti skinu odmah.

Za kraj da ti 'tetka' objasni neke stvari:
sargentgrom wrote: ... Što je moderator? Netko kao Vi i ja,ovdje ima regulatorsku uredbu i ništa više.
To što pomaže drugima je OK,njezina zadaća,ako je moderatorica i to je sve! ...

Posto pojma nemas ni o cemu sta je na ovom forumu moderator, evo da znas. Sve sto si napisao u ovom citatu iznad je lupetanje.
Shodno tome, ja sam sa tobom zavrsila po pitanju pomaganja.
Dodatno, ma kakav sledeci ispad bices banovan.

Problemi sa logovanjem na CS i/ili CF » Post #258

Mon Oct 29, 2018 10:12 in Ex-Yugoslavia

Hvala puno bassbass12 za odgovor. :)

Ovo je identicno pitanje od 22. avgusta, tada je izabrala temu Pitanja i savjeti:

milkandcacao wrote: Narode, pokusavam da se logujem na Figure 8 preko Facebook-a vec neko vreme i stalno mi izlazi ova poruka:

App Not Setup: This app is still in development mode, and you don't have access to it. Switch to a registered test user or ask an app admin for permissions.

Probala sam slati tiket, medjutim niko nista ne odgovara. :(

incomehomejob wrote: Logovanje putem FB je ukinuto u aprilu.

Nove informacije | ClixSense Forum

Ja ne znam kako ove ljude nije sramota da se ovako ponasaju ili nas sve smatraju idiotima ovde, da ce da banu ovde, 'zalepe' sta hoce u post i nikada ne procitaju odgovor.

PITANJA I SAVJETI » Post #493

Sun Oct 28, 2018 09:04 in Ex-Yugoslavia

Nema na cemu, nadam se da ce ti se dopasti ovakav pristup nasem forumu. :)

Evo idem redom, ako sam dobro razumela.
Ti se (po meni, ne znaci da sam u pravu) jesi registrovao na CrowdFlower/Figure8. E sad, gde ja vidim da moze da bude problem ovakav kakav ga opisujes (ne mora ss, nemoj da se gnjavis sa tim, mislim da mozemo i ovako da resimo). Vidim dva moguca problema:
- da li si odradio verifikaciju tvog naloga CF/F8?
(Dobije se mejl, na taj mejl sa kog si se registrovao kod njih, i onda se klikne na taj ponudjeni link u mejlu. Bez toga tvoj nalog "ne radi" jos uvek, pa ti zbog toga ne prepoznaje mejl kada probas logovanje kroz task.)
- da li si odradio verifikaciju SMS?
(To je novijeg datuma, uveli su pre par meseci i radi se posle ove prve gore navedene registracije kao sigurnosna mera. Prva verifikacija je da te njihov sistem 'prihvati'. Ova druga je dodatna sigurnost i njima i nama. I u ovom slucaju, da ovo nisi odradio, isto te sistem ne vidi kao nekoga ko je prosao verifikacioni proces, tako da je moguce da se poruka koju dobijas odnosi na to.)

edit:
koki1983, brzi si od mene. :D
sargentgrom, ako je problem ili se ne snalazis sa ss, za sada moze i ovako da se resava problem. Nisi ni prvi ni poslednji, ako je problem da postavis ss, tako da uradi kako je tebi zgodnije, meni je ovaj opis vec dovoljan za dve ideje sta moze da bude.
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 24, 2024 18:25:27 PST