Please wait...
HomeForumPosts by incomehomejob

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by incomehomejob

Klinika za tehničke probleme (samo ySense) » Post #881

Fri Oct 12, 2018 13:01 in Ex-Yugoslavia

Spee88 wrote: Evo da postavim jedno totalno nepristrasno i logično pitanje na koje bi (mislim) trebalo da se odgovori, tj. odgovor bi trebao biti poznat i novim i starim članovima da ubuduće ne bi dolazilo do linča, drame i šizofrenih cijepanja: AKO je zabranjeno na forumu CS-a postavljati pitanja o stanju naloga, isplate itd. na drugim platformama ZAŠTO NIJE zabranjeno prijavljivati zadatke koji NE POSTOJE na CS listi zadataka(već su dostupni na drugim platf.), pisati o samom kašnjenju isplate na drugim platformama, u ovom slučaju pominjati čekanje isplate u "pending" varijanti, pisati o cijenama zadataka na drugim platformama, ukratko - zašto su neke stvari nekima dozvoljene, a nekim drugim pak nisu?! Selektivna filantropija? ...

Ovaj highlight deo je samo summa summarum sta si napisala KAKO ja vodim ovaj forum.

Da ponovim iz prethodnog posta, sta sam napisala:
"Ja licno nisam primetila da je iko od stalnih clanova zbunjen po tom pitanju (cak ni noviji clanovi, vec samo oni problematicni), svi napravimo neku gresku tu i tamo, najcesce posle toga ide 'izvini', sto ovi koji spopadaju nas forum nemaju ocigledno u recniku."

Ko god hoce da pokaze iole postovanja prema clanovima foruma na koji je 'juce' dosao, smatram da je osnovni red bar nesto da procita. U tom smislu, taj neko bi pronasao desetine i desetine mojih postova gde pise da su mimo zvanicnih Pravila na ovom forumu i dodatna pravila = da su novi clanovi 'pod lupom' dok ne vidimo s kim imamo posla.

Da ce neko da bane na ovaj forum i da postavlja cak i diskutabilno/granicno dozvoljeno pitanje po ma kojim pravilima - nece!

Tvoj post ima jednu jedinu svrhu da pored napadanja vec dva aktera situacije, napadnes i na moda kako je nedosledan, a gore nisi mogla da 'nabodes' da si nabadala prstom u oko.
Takodje si me optuzila direktno za ne-fer tretman prema clanovima kao posledicu "Selektivne filantropije". Sram te bilo!

Do [tvoj citat]: "sizofrenih cepanja" NIJE doslo ni jednog trenutka niti ces ih 'krstiti' u takve samo zato sto tebi tako odgovara, a ako to ikome moze da se pripise, to je clan koji je poceo ceo haos namerno.
Samo zato sto si probala da sedis na svim stolicama odjednom, ne znaci da ce to i da prodje.

Kao sto sam napisala u prethodnom postu:
"Takodje smatram da u ovakvim situacijama razvodnjavanje teme nije primereno, vec se takvih treba resiti sto pre, vrlo jasno i precizno."

Vrlo precizan odgovor na pocetak ovog posta - citat tvog posta pljuvanja po meni, glasi = osnovno vaspitanje i postovanje foruma koji nam je dat SVIMA na poklon GRATIS. I da pojasnim da opet ne bi bilo "zbunjenih" - ko god sta ima da pita, taj je do sada pitao, ali se trudio iz postovanja prema ClixSense da pita u 'zavijenoj formi' i onaj deo koji si USPELA da omasis je da se vecina clanova izvini i naglasi mi, brisi ako ne sme.
Tako da jedini zbunjeni clan za sada, koliko sam ja primetila si ti!
A iskreno ne verujem ni jednu rec od toga da si zbunjena, ceo ovaj deo tvog posta je provokacija direktno mene.

Ko je to lincovan? Gde je drama? Gde su ta samo tebi vidljiva sizofrena cepanja?
1. lincovan niko nije! = LAZ!
2. ostala dva pitanja, odgovor je na onom mestu koje pokusavas da zamaskiras - napad na sve i svakoga da bi zamaskirala sazaljenje, prisan odnos, licni odnos, ... ili sta god sa osobom koja pravi haos na forumu.


Spee88 wrote: ... Steffbat ne vidim poentu tvoje priče o tvom životu i akcentovanje društvenog statusa itd. bez pominjanja istog pa čak i insinuiranja od strane sagovornika. Niko nikog niči omalovažio i direktno uvrijedio nije. Većina nas ovdje smo odrasli na slanini, pasulju prdavcu i bijelom luku i to nije sramota. Sramota je misliti da je to normalnom čovjeku sramota! ...

Mozda ce ovako da bude jasnija poenta, jer je ovo inicijator cele te price:

lazar21 wrote: ... Ako oces mogu da ti posaljem biografiju da procitas ko sam ja. ...

Stoji moja apsolutna podrska Steffbat na njenom postu, jer je svima dosta tih sto nemaju NI JEDAN jedini argument osim:

Quote:Ja jesam razbio prozor, ali sam jako ljut sto su mi mama i tata rekli da je to ruzno.

pa se u ovom slucaju, a to nam nije prvi put da ovo gledamo, pozivaju na svoje 'kvalifikacije' koje nikoga na ovoj planeti, a pogotovo na ovom forumu ne interesuju. Samim tim ja ne vidim nikakvu nelogicnost njene reakcije na post iz obdanista, a kao sto sma vec napisala svi takvi koji su obicni da obicniji ne mogu biti imaju potrebu da naglase sebe kao posebne - toga smo se tek nagledali.

Summa summarum:

1. Za mene postoje samo 3 kvalifikacije SVIH nas ovde - jedna je da smo svi clanovi ovog foruma, druga je da smo svi taskeri i treca je da li je neko voljan i spreman da pomogne drugima ili ne. Ostale 'kvalifikacije' za mene ne postoje.
2. Imate moda kakvog imate, ukoliko smatrate da umete bolje, objasnila sam koji je put u jednom od prethodnih postova.

P.S.
Izvinjenje svima, umorilo me je sve ovo jako, odlogovacu se do sutra, nemam danas vise ni volje ni snage za ovo.

Klinika za tehničke probleme (samo ySense) » Post #880

Fri Oct 12, 2018 12:17 in Ex-Yugoslavia

Ja necu potapati ni krpe niti bilo sta slicno :), ali cu da odreagujem kao mod ovog foruma, jer necu vise da trosim vreme na one koji svracaju na forum samo zato da bi pravili haos ili divljali kao mala deca iz obdanista ako im se kaze da nesto ne moze ili ne treba da se radi.

Nastavak posta je na sledecoj strani kako bi ga videli sto duze svi clanovi koji su eto 'zbunjeni' sta sme da se pise, a sta ne sme da se pise na forumu.

Ja licno nisam primetila da je iko od stalnih clanova zbunjen po tom pitanju (cak ni noviji clanovi, vec samo oni problematicni), svi napravimo neku gresku tu i tamo, najcesce posle toga ide 'izvini', sto ovi koji spopadaju nas forum nemaju ocigledno u recniku.

Takodje smatram da u ovakvim situacijama razvodnjavanje teme nije primereno, vec se takvih treba resiti sto pre, vrlo jasno i precizno.

Klinika za tehničke probleme (samo ySense) » Post #870

Thu Oct 11, 2018 11:40 in Ex-Yugoslavia

Sto se mene tice, ja ne komentarisem pisanje clanova koji ne remete forum, niti vredjaju/napadaju bilo druge clanove, bilo CS.
Medjutim, pod uslovom da sam dobro razumela, 'trpati' u isti kos OVU, jer to sto se nama sporadicno ovde pojavljuje misleci da moze da istrese svoje komplekse ovde je kategorija ONO = trece lice nicega, sa nekim kao sto je Steffbat, koja je tu UVEK za svakoga i da pomogne svakom, je nesto sto ja kao clan nisam spremna da preskocim.

Takodje, Steffbat, hvala ti od srca na uvek spremnoj podrsci da 'uskocis' da mene odbranis od "ONO" sto nam se 'zapati' ovde s vremena na vreme. Jos jednom, od srca hvala.


Sada da se prebacim u ‘mod mode’:

Vi ostali koji 'iskusno' 'kibicujete' sa strane i nikada se ni u sta ovakvo niste umesali, razmislite malo o tome da sam ja mod koji lici na vecinu modova na ma kom forumu sirom Interneta:

  1. da odobravam bukvalno svaki post, i da me bas briga za vas i posledice po vas. (Do sada je odbijeno stotine i stotine i stotine postova kako biste vi bili postedjeni kojekakvih pisanih budalastina i off topic pisanija i mogli da zaradite sto vise.). (BTW, malopre je jedan spamer ‘odleteo’ svom jatu gde god to bilo.) (Nista od toga nije u opisu mog posla.)
  2. da se ne petljam i ne 'tovarim' odmah na svoja ledja nikoga od "ONO", vec da vas pustim da se sami 'rvete' sa istima. I razmislite koliko biste mogli da zaradite tada u odnosu na sada, da ovaj forum lici na haos, a zahvaljuci imanju "ONO" na forumu, garantujem i ubedjena sam da bi forum licio na haos, sto licnih obracuna, sto gadosti, sto zatrpanosti tema i nemogucnosti da se lakse pronadju validne informacije. (Ni ovo nije u opisu mog posla.)
  3. da nikom ne pozelim dobrodoslicu, vec da se i tu pravim 'blesava', gde ne samo da smatram da je to osnovni red za uraditi, vec se time novim clanovima i jasno daje do znanja da imaju moda koji je pristupacan i smatram da to hipoteticki moze da spreci granicne slucajeve da se ponasaju lepse i pristojnije nego sto inace bi. (Ni ovo mi nije u opisu posla.)
  4. da se pravim ‘blesava' kada nekom treba pomoc za razliku od toga sto odmah 'ulecem klizeci' sa pitanjem kako mogu da pomognem. (Ni ovo mi nije u opisu posla.)
  5. da ne ostajem uz clana koji ima problem dok god ne resimo problem, ma sta god da je, cak i kada ne mogu da resim problem, da makar i kao podrska budem tu, koje sam i ja vrlo svesna koliko meni znaci kada je neko uz vas, a pogotovo mi ovde jedni drugima koji prakticno nismo nista niko nikome, time jos vise znaci u ovom poludelom svetu. (Ni ovo mi nije u opisu posla.)
  6. da ne pisem sa svog naloga CF/F8 i/ili CS u ime nasih clanova ovde kada su tehnikalije u pitanju ili engleski ili sta god. Napomena: ne mesam se u politiku tih firmi u vezi flag-ova niti deaktivacija sa mog naloga jer to smatram neprimerenim. (Ni ovo mi nije u opisu posla.)
  7. da ne prevodim nista u temi Nove informacije’, pogotovo ne skracenu verzije da ne morate da se smarate i citate sve redom. (Ni ovo nije u opisu mog posla.)

Za sve one koji u sred rasprave sa jednim od najhistericnijih i najagresivnijih clanova koje smo imali napisu ovo i za sve one koji to smatraju da je ok:

Quote: ...Ne bih da ulazim u vasu raspravu, ali [pa potpuno deseta stvar napisana].

moj odgovor je;
“Nasa rasprava”?!
Stvarno?
Ma nije valjda?

Moja poruka u vezi ovakvog komentara i svima koji se sa tim slazu je da PONOVO iscitate sta sam ispisala iznad, a to iznad je samo deo.
Sledeci koji se nadje tako pametan/na da mene nazove histericnom budalom ciji je jedini cilj da se svadja, jer to DIREKTNO pise u tom citiranom delu komentara, a da ne obrazlozi cinjenicama zasto me takvom smatra, ja cu onda da obrazlozim svim firmama za koje radimo sta mislim o takvim komentarima o meni.
Tada nisam reagovala jer sam smatrala da je bilo bitnije da se resimo te agresije sto pre i da bi bilo kakvo rasplinjavanje u tom trenutku, po mom misljenju bilo kontra-produktivno.

Takodje, za sve one koji imaju ozbiljan “grc” u prstu da pritisnu ‘lajk’ dugme u znak zahvalnosti za pomoc, vecina izgleda da zaboravlja da to dugme izgleda ovako “LIKE/THANKS”.
I nemojte onda da se pitate i cudite zasto se redje pojavljuju neki (ne svi) stari clanovi ovde na forumu.

Izvinjenje svima koji ne vole forume i znam da je to razlog njihovog nepojavljivanja ovde, na njih se ovo ne odnosi; i ja cesto pomenem da sam i ja jedna od njih i da razumem skroz i da je ovo prvi forum na kom sam ikada postovala.
Takodje hvala onima koi su u ovoj iznad pomenutoj grupi, a dosli su ovde kod nas da se zahvale na nasim postovima i na pomoci i naucenom, iako, kako i sami kazu nisu skloni forumima.

Takodje, iskreno i od srca hvala svima koji su bili spremni da se umesaju podrskom kada nas spopadne neko “ONO”.

VAZNO:
Posebna poruka za Steffbat!
Iskreno hvala sto si sa svima nama podelila sta znaci razlika izmedju toga biti lencuga i odluciti da promenis sve sto mozes u svom zivotu, iako ti zivot nije podelio sjajne karte u startu (ako sam dobro razumela, izvinjavam se ako nisam).
Svaka ti cast i treba da budes ponosna na pocetak u zuljevima, a stizanje do Vise skole uprkos svemu. Svaka cast jos jednom!
Imas moje iskreno divljenje!
Moje obecanje je – sta god da ti bude ikada trebalo u vezi skole ili kome god od tvojih, molim te javni mi, propustila sam tonu dece kroz skolu, raznih nivoa skola, napisala se i seminarskih i diplomskih i kojecega, … i nemoj da brines sve mi to ne predstavlja problem, u smislu neces mi oduzeti vreme uopste. :)

P.S.
Izvinjenje SentinelOnyx sto sam ti uzurpirala temu, izvini molim te. :(
P.P.S.
Za sve ostale, Spee88 i ja cesto kuckamo i konsultujemo se oko gomile privatnih stvari, pogotovo macecih :) , zajednicki pisemo nekada tikete clanovima, … tako da je moj post pisan (i kao clana i kao moda) sa svrhom da ne bi doslo do zabune da su Steffbat i “ONO”, za moje pojmove, ne samo sa razlicitih planeta, vec da ne postoje ni u istom univerzumu. (Cak ni po pitanju paradoksa paralelnih univerzuma, ali to je vec druga tema. :D )

Ko god smatra da ume bolje, ovo je put:

Gore desno na vrhu:
“More” (padajuci meni, strelica) -> “Help” (padajuci meni, strelica) -> “Submit a Ticket”
i samopreporucite se za moda.

Rainforest Task » Post #5574

Thu Oct 11, 2018 07:21 in Ex-Yugoslavia

Hvala pupijevi, ubacila u Nove informacije, ali obrisala prvu recenicu, nadam se da se slazes, ta prva je za nas ovde. ;) :D

Mislila sam da je vazno da ubacim tvoj komentar da ne pomisle clanovi da je nebitno za citanje jer nisam prevodila, sto nije standard.

Nove informacije » Post #96

Thu Oct 11, 2018 07:19 in Ex-Yugoslavia

pupijevi wrote: ...
No u svakom slucaju preporuka svima da iscitaju jer ima nekih izmena koje bi mogle dosta da znace a drugacije su nego do sada.

Kafana » Post #3045

Wed Oct 10, 2018 07:56 in Ex-Yugoslavia

Umalo da zaboravim glavnu stvar - slavlje. :D

buchevski

Klinika za tehničke probleme (samo ySense) » Post #866

Wed Oct 10, 2018 07:30 in Ex-Yugoslavia

"To sto si me prijavio Adminu pokazuje ko je frustruiran a ko ne ." :lol:

Sta reci, a ne zaplakati. :D Mozda je bolje primenljivo - ne zna covek da li da se smeje ili da place na ovakav nonsense. :D

Ne mozes ni da domislis koliko me ne interesuje ma cija biografija, a pogotovo vas iskompleksiranih koji se na istu pozivate. Malo si OPET 'pobrkala loncice' kako mi ovde funkcionisemo!
TI ces MENI da pretis Adminom. :lol:
Saberi se sama sa sobom i nauci ko je ko u prici i na forumu i cemu modovi sluze. Ne blamiraj se vise, mene je cak sramota da citam tolike blamove koje si uspela da 'utrpas' u tako malo recenica.

'Juce' si dosla na forum i TI ces da diktiras i postavljas uslove. Iskreno mi je zao, kakve god probleme da imas, koji dovode do manifestacija ovog i ovakvog tvog celokupnog ponasanja.

Taj deo gde se zahvaljujes clanovima na pomoci, imali smo zilion puta od istih takvih kao ti, sto se vraca na ono od ranije da si obicna da obicnija ne mozes biti, a sto rezultira tolikom frkom koju imas sama sa sobom.
Takvi jadni pokusaji - mod je 'grozan', a clanovi su divni, je patetika koju smo vidjali zilion puta do sada, cak ni tu nista originalno ne uspevas da osmislis, osim da demonstriras sebe kao prosekov prosek, sto te i najvise zulja.

Rainforest Task » Post #5572

Wed Oct 10, 2018 06:13 in Ex-Yugoslavia

Sta god da se rodi, mi smo ti koji cemo da 'nagraisemo'. Pod uslovom da se ista i rodi.
Oni ni sami sebe ne umeju da uhvate ni za glavu ni za rep, a kamoli nas da, shodno tome, 'sortiraju' po zaslugama i radu.
Dno dna!

Rainforest Task » Post #5570

Tue Oct 09, 2018 17:09 in Ex-Yugoslavia

Hvala za post dream45. :)

Stavila u temu Nove informacije, nisam prevodila. Ne znam odakle da pocnem prevod, cak ni skraceni, ovo je za mene samo jos jedno od rapid-fire nonsense obavestenja.

Nove informacije » Post #95

Tue Oct 09, 2018 17:05 in Ex-Yugoslavia

dream45 wrote: Opet neke novosti sa RF :shock:

Must Read: Updated Rules + New Educational Articles Coming Tomorrow 2018-10-08 20:39:28, Kristen Hohenstein
Hello, everyone! We wanted to let you know that tomorrow we will be releasing updated testing rules & supporting example documentation, along with 11 new educational articles. These new articles will serve as a supplement to our updated rules, as well as help guide you through the world of QA testing as it relates to Rainforest.
We’ve consulted many people during the course of this update, including many testers, and hope that this thoughtfulness is reflected in the finished product. Additionally, we’ve also created a customer-facing version of the rules that will be shared with all of our customers tomorrow so everyone can be on the same page.
That’s it for now! Tomorrow you should be on the lookout for a new tester contract and a more in-depth announcement that will highlight the changes to our rules, as well as link to any updated documentation. Happy Testing


Prevod:
Izvinjavam se, na zalost ne znam ni odakle da pocnem, te opet stoji molba da pitanja i komentare postavljate u nasoj RF temi.
Hvala. :)

Klinika za tehničke probleme (samo ySense) » Post #863

Tue Oct 09, 2018 16:58 in Ex-Yugoslavia

Svoje frustracije ces da istresas na nekom drugom, ne na meni.
Precizno, tvojim 'tonom' i recnikom napisano - sta ti mislis ko si ti?

Pokazi mi prstom ko je taj koji te je terao da pises sta si pisala!
To sto takvi kao ti imaju problem sami sa sobom, a cesto ne nailze na moda koji na sve obraca paznju je samo tvoj prroblem i nicji drugi!

TI ces MENI da napises: " ... ako nemas sta da odgovoris bolje nista ne pisi."
Tako ces da razgovaras sa onim ko kod te je doveo do tolike kolicine neznanja i nevaspitanja.
TI ces da komenatariese KAKAV sam ja MOD. :lol:

NE LAZI! o meni i o vezivanju broja clanova na ovom forumu za mene u negativnom kontekstu, samo zato sto imas navaspitanu potrebu da LAZES NEPOSTOJECIM KREDIBILITETOM NAPISANOG!

NE LAZI! da na ovom forumu vazi i vlada autokratija. Tako LAZI svoje okruzenje koje hoce da te trpi takvu.

Dalje, TI ces meni da odobravas sta cu ja da pisem na forumu. :lol:

Pa da rezimiramo:

1. tvoj citat " ... ako nemas sta da odgovoris bolje nista ne pisi."
2. Ne mogu da pronadjem trenutno citat koji cesto koristim za sve takve kao sto si ti, koji pokusavate da budete 'unikat', a jedina vam je 'kvalifikacija' da ste standardni i obicni da obicniji ne mozete biti, koji otprilike glasi:

Quote:Ja jesam razbio prozor, ali sam jako ljut sto su mi mama i tata rekli da je to ruzno.

P.S.
Cudo jedno kako clanovi kao ti UVEK uspeju da preskoce rec "HVALA" u postu oko koga pravite 'dramu', verovatno zato sto je nemate u recniku.

Klinika za tehničke probleme (samo ySense) » Post #861

Tue Oct 09, 2018 12:16 in Ex-Yugoslavia

lazar21 wrote: jel moze neko da kaze gde se gleda koji su taskovi na pending a koji su plateni. Znam ono history ovde na sajt ali pokazuje samo oni sto su plateni a na F8 samo lista od koji task koliko su uradgeni a neznam gde da vidim jos koji su mi na pending. Hvala

Ovo je forum sajta ClixSense, ne neke druge firme/platforme.
Pogledala sam unazad sve tvoje postove i hvala na savetima i pomoci koje si davala. :)

Sa druge strane, videla sam post gde od moda ClixSense "trazis" reakciju i pisanje u vezi deaktivacija naloga tako sto ce ona kontaktiktirati CF/F8. To tako ne funkcionise. ClixSense i CF/F8 su dve potpuno razlicite firme.
Da, ja pisem sa mog naloga u ime nekih nasih clanova, ali iskljucivo ako su tehnikalije, bug-ovi, engleski, ... u pitanju. Nemoj to da ocekujes od ostalih modova ovde, to nije nasa obaveza, vec moja odluka.
Isto tako, nikada se nisam mesala u njihovu politiku flag-ovanja i/ili deaktivacija, jer to smatram neumesnim i neukusnim.

Tvoj post ovde se ne odnosi (koliko ja to uspevam da protumacim) na ClixSense, samim tim, odgovor na takav post izostaje.

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #1299

Tue Oct 09, 2018 07:58 in Ex-Yugoslavia

salcile wrote: Nakon pauze od 15 minuta, obaveza oko dece, doceka me lose iznenadjenje

Your Figure Eight account is deactivated. Please contact accountreview@figure-eight.com if you are interested in reactivating your account.

molim za pomoc, u pisanju i savet, sta ciniti dalje?! :shock:

Izvini, molim te, duzna sam ti odgovor od juce. :(
Taj mejl koji su ti dali (iznad u postu) u obrazlozenju je mejl na koji se pise.

Najprakticnije je, ako hoces da ti neko od nas sastavi tiket (bar je meni tako najlakse) da mi ti kazes 'po naski' sta bi da im napises, pa ti ja onda sastavim predlog na engleskom.

Ako ti vise odgovara da to ne radimo preko foruma, napisi mi neke bar smernice sta bi da im kazes, pa cu ja, isto na chat, da ti vratim predlog na engleskom da vidis da li ti je ok.

Zao mi je sto ti se ovo desilo. :(

Kafana » Post #3043

Tue Oct 09, 2018 07:50 in Ex-Yugoslavia

buchevski, pitaj nas sve sta god ti cak i 'iz daleka' izgleda cudno. :D

Izvini, ne znam da li si bio tu za verifikaciju naloga putem SMS.

I jos jednom dobro dosao nazad! ;)

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #1298

Tue Oct 09, 2018 07:47 in Ex-Yugoslavia

buchevski wrote: Drugovi moji dragi, danas dobio email posle nepunih 6 meseca


Hi Dejan,

We have carefully reviewed your work and will be lifting the suspension on your account. Please note that we take the quality of the work on our platform very seriously, so even one instance of particularly bad work or major infraction of our Terms of Service can lead to an account suspension.

Caryll


Jupiiii!!!! :D :clap: :thumbup:
Bas se radujem. :)
(Pozdrav za sve troje. ;) )

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #1289

Mon Oct 08, 2018 15:48 in Ex-Yugoslavia

Daj mi, molim te, dan da razmislim do sutra i pisem ti predlog.

Ukoliko neko od clanova, u medjuvremenu, ima predlog, napisace ti oni. :)

Klinika za tehničke probleme (samo ySense) » Post #853

Mon Oct 08, 2018 15:43 in Ex-Yugoslavia

TamaraRakovic wrote: Kolege mislim da stvarno dizete paniku bespotrebno. Isplata samo kasni,ali se svi taskovi naplate.
Desi se da se task ne nadje odmah na listi odradjenih zadataka,ali ako budete malo strpljivi videcete ih posle nekog vremena na istoj. :)

Takodje obratite paznju jer negde kako bih rekla "zdruzeno" naplate taskove, tj. zaradu od vise zadataka naplate u jednoj.

Screenshot by Lightshot


Slazem se sa ovim postom.
Sve tri firme, ClixSense, CF/F8, cak i treca firma koju bi trebalo zameniti u svakom svetskom recniku pod pojmom "amaterizam" = primarna definicija te reci, i oni cak sve isplate.
Ukoliko se javi razlika posle nekoliko dana cekanja javnite ovde, pa mose zajedno sa se pise. :)

Klinika za tehničke probleme (samo ySense) » Post #846

Sun Oct 07, 2018 15:53 in Ex-Yugoslavia

incomehomejob wrote: Warninzi za clana mariross:

Quote:"How many times will you show nothing but disrespect towards other members by posting stuff wherever you feel like it? [Rhetorical question.]"

Quote:"Don't open new topics when there are already existing ones available. Also read Forum Rules as well as FAQ before posting."

Dosta mi je vas svih koji LAZETE kako ste ugoreni na forumu od strane moda, a pogotovo tom pasivno-agresinom tehnikom.

Takodje si dobila i nekoliko (koliko se ja secam) javnih opomena da neke stvari ne radis, jer sam te ja, izmadju ostalih drugih clanova projavila!

Pokusaj da me nazoves budalom koja ne zna sta pise ti je sledeci warning koji ces dobiti, a i celokupno tvoje ponasanje i nepostovanje ovog foruma je pred kraj tvoje karijere ovde.

Taj esej koji si imala potrebu da ispises direktno PROTIV mene kao moda ti je poslednji, to ti obecavam.

Takodje mi je dosta vas koji ne umete da pokazete elementarnu pristojnost i vaspitanje, jer je sve ovo mnoglo da se zavrsi sa na pr. - (kao sro to mi SVI ovde radimo) - "izvinjavam se ako je doslo do greske, namerea mi je bila ...."
Mada te ni to ne bi 'opralo'.
Problematican si clan od dana jedan!

warning:
"Spreading LIES about a mod is not tolerated! Additional purpose of it is to disturb the forum."

Samo ti nastavi sa passive-aggressive opcijom, svi samo takve kao ti cekamo, kao ludi smo bez tebe, s bobom jos ludji.
Nemam ni jedno orudje, niti alatku da nekom promenim pelene, Dobila si i eksplicitan primer kako mi ovde funkcionisemo: ""izvinjavam se ako je doslo do greske, namerea mi je bila ...."
DA, tacno si ti eksplicitno pokazala da nas forum niti pomaze dovoljno, a pri tom si nas sve nazvala glupima. Direktnije od toga ne moze, a nisi mogla gori forum da izaberse za tako nesto, jer mi sami upucujumeo na glavni forum kada nismo u mogucnosti da pomognemo.
Sumam summarum - prestani da LAZES! u svom pasivno-agresivnom napadu.

A nisam ni nacela ni temu gde si direktno mene nazvala glupom, na sta cu od sada, naravno reagovati, sto kroz warning-e, sto kroz prijave.
A da cu da trosim vreme na nekoga kao sto si ti, odgovor je decidirano - NE!

Klinika za tehničke probleme (samo ySense) » Post #844

Sun Oct 07, 2018 13:03 in Ex-Yugoslavia

Warninzi za clana mariross:

Quote:"How many times will you show nothing but disrespect towards other members by posting stuff wherever you feel like it? [Rhetorical question.]"

Quote:"Don't open new topics when there are already existing ones available. Also read Forum Rules as well as FAQ before posting."

Dosta mi je vas svih koji LAZETE kako ste ugoreni na forumu od strane moda, a pogotovoi tom pasivno-agresinom tehnikom.

Takodje si dobila i nekoliko (koliko se ja secam) javnih opomena da neke stvari ne radis, jer sam te ja, izmadju ostalih drugih clanova projavila!

Pokusaj da me nazoves budalom koja ne zna sta pise ti je sledeci warning koji ces dobiti, a i celokupno tvoje ponasanje i nepostovanje ovog foruma je pred kraj tvoje karijere ovde.

Taj esej koji si imala potrebu da ispises direktno PROTIV mene kao moda ti je poslednji, to ti obecavam.

Takodje mi je dosta vas koji ne umete da pokazete elementarnu pristojnost i vaspitanje, jer je sve ovo mnoglo da se zavrsi sa na pr. - (kao sro to mi SVI ovde radimo) - "izvinjavam se ako je doslo do greske, namerea mi je bila ...."
Mada te ni to ne bi 'opralo'.
Problematican si clan od dana jedan!

warning:
"Spreading LIES about a mod is not tolerated! Additional purpose of it is to disturb the forum."

Klinika za tehničke probleme (samo ySense) » Post #839

Sun Oct 07, 2018 07:38 in Ex-Yugoslavia

martin111, hvala za dodatni komentar na kraju. :lol:
Izuzetno volim tvoj specifican (pozitivan) smisao za humor, hvala. ;) :)
Takodje se slazem da nemamo kontrolu nad kasnjenjem isplata i dodala bih da je trenutno stanje stvari pogorsano u odnosu na ranije, tj. cesce se desava.

Na zalost, iz mog dosadasnjeg iskustva (malog) i iskustva pracenja problema oko kasnjenja ispllata sa CF/F8 na nalozima nasih clanova, sto je vecina mog statistickog uzorka, bar u mom slucaju, zelim da naglasim da ClixSense nema nikakav uvid u gomilu novca koji odjednom dobiju od CF/F8, sta je od svega toga za odredjeni task, po pitanju njihove mogucnosti da razvrstaju tu gomliu novca odjednom po svakom tasku posebno..
Samim tim, kako oni dobilu tu gomilu, tako i upisu na Balance i u Task listu u vidu broja uradjenih Taskova na nasim nalozima.
To moze da 'kosta' dnevne liste (sto smatram da nije strasno jer je u pitanju samo 10 taskova), ali moze i da kosta po ovome sto je Steffbat napisala u vezi ranga na Top 10.

rima45, po mom dosadasnjem iskustvu, iz oba i iz mog licnog iskustva i iz opservacije tudjih naloga, moj odgovor bi bio "da", desava se da postoje nekada veca kasnjenja.

dodatak:
Sto se tice mariross i Idjosko postova.

1. Oboje ste uradili identicnu stvar - postovali ste i kod nas na forumu i na glavnom forumu u vezi identicnog problema.
2. Ne znaci da sam u pravu, ali ili ne verujete njima ili ne verujete nama. Rezulatat je vrlo precizan - spamujete bespotrebno jedan od pomenuta dva foruma.
3. Oboje ste dobili precizne odgovore od clana koji je tu jako dugo, i koji po mom misljenju ne pise nista za sta nije siguran i dodatno uvek naglasi da mozda nije u pravu za neke stvari koje napise. Nikada nisam razmenila ni jedan post sa tim clanom iz Britanije, medjutim njegova doslednost i preciznost mi je izuzetni 'upala u oci'.
4. Ni jedno od vas dvoje nije prenelo nama ovde odgovore koje ste dobili, kao pomoc nasim clanovima ovde.
5. mariross, na ovom nasem forumu si izarzila zabrinutost oko, tvo citat: "(and 1 other job)". Da si ista procitala i u pravilinicima i u FAQ, ne bi spamovala nas forum. U ovom slucaju je u pitanju FAQ, do koga se dolazi:
"More" na samom vrhu strane -> padajuci meni, odaberes: "Help" -> padajuci meni i onda odaberes FAQ, KOJI GLASI;
Quote:Why are only half the tasks I did being counted?
This problem is related to some of tasks paying only half cent and in order to get paid for those tasks you need to complete them at least twice -- only one transaction will show on your ClixSense tasks history.

They show $0.01 on their tasks listing because they are not able to show 3 decimals ($0.005). This is something we have requested them to fix but it doesn't appear it will be fixed anytime soon.

Also sometimes they pay for more than one task at once as you can see on your tasks history, sometimes you see "(and 1 other job)".

The numbers shown on your ClixSense account are not always matching your Figure Eight dashboard for these 2 reasons.
6. Idjosko, imas eksplicitno pokazanu tendenciju da se u vecini slucajeva pojavljujes na ovom nasem forumu iskjucivo SAMO kada ti nesto treba, nema te nigde u vecini ostalih slucajeva.
Dobio si ekspilicitan, jasan i precizan odgovor od clana iz Britanije koga sam vec pomenula, koji ne samo da si ODBIO da podelis sa nama ovde kako bi kolegama olaksao neke nedoumice. Da ne pominjem da si se slozio sa njegovim objasnjenjem, a precutao si ga svima nama i onama ovde ostavio (posle prepiske sa njim) nedvosmisleni post o nepostojecoj greski kao tvoj validan post. Sve to ide u prilog dosadasnjem ponasanju da te zanima samo tebi da se pomogne/objasni sta god da treba u trenutku kada ti domislis da je pravi i najprakticniji momemanat za tebe.
Takodje stoji deo iz prethodnog pasusa o mariross - cemu pisanje na dva foruma, gde je nas forum poznat po tome da ce da se 'polomi' da svima pomogne.
Cak je poznat i po tome da trazimo odgovore i po glavnom forumu ne bismo li pomogli jedni drugima.

Ja ne preskacem pomaganje clanovima, onako kako najbolje umem, tako sa svaki komentar, makar i sliscan po suprotnosti tome cu da prijavim odmah.
Karijera svih koji koriste moda za istresanje licnih frusrecija i kao "vrecu za udaranje" iz prethodno pomenitih razloga u ovoj recenici, je zavrsena zauvek!

edit:

link gde su dobijeni odgovori koji nisu prosldjeni nama su ovde, oba clana su u tom Topiku:
ClixSense Forum
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 19, 2024 21:41:32 PST