Please wait...
HomeForumPosts by incomehomejob

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by incomehomejob

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #1119

Sat Jun 23, 2018 05:17 in Ex-Yugoslavia

Hvala za info za ovaj ID edom2606. ;)

Slazem se sa tvojom konstatacijom, lici da je TA flag happy. :D

Kafana » Post #2837

Sat Jun 23, 2018 05:15 in Ex-Yugoslavia

HeadBurn3r wrote: Pre svega, veliki pozdrav za kolege, drugare, i sve ljude na Ex-Yu forumu Clixsense-a.

Nažalost, napuštam clixsense, zbog toga što sam se napokon ostvario u profesionalnom smislu, i neću imati vremena da se posvetim radu na clixsense-u.

Zahvaljujem se svima koji su mi pomogli svojim savetima i podrškom, oko raznih problema koji su nas mučili prethodnih godinu dana. Iskreno se nadam, da sam pomogao svima koji su mi se obratili za bilo kakvu pomoć oko taskova, flagova itd. :)

Specijalno se zahvaljujem @incomehomejob, jednoj neverovatnoj osobi, koja je uvek bila tu, za svaku nedoumicu, pomoć, i uvek spremna da odvoji svoje vreme da nekome nesto objasni ili uputi u pravom smeru. Hvala ti!

Posećivaću vas s vremena ne vreme. Nedostajećete!

HeadBurn3r has left the building.

Jako mi je drago da si dobio posao koji volis. :)
Nema lepse od toga da covek ide na posao i da jedva ceka da ga radi. :)

Hvala puno na lepim recima i nema na cemu. ;)

U svakom slucaju ovde si deo ekipe koja je prosla i prolazi sve i svasta sa ovim taskovanjem tako da ne samo da si dobrodosao da nam bar svratis ponekad nego se to i ocekuje. ;) :D
(Naravno, koliko i kada ti to vreme dozvoljava.)

Sa srecom u karijeri. :)

Kafana » Post #2833

Thu Jun 21, 2018 13:23 in Ex-Yugoslavia

Cenim da je fudbal u pitanju i da ste ih odvalili Berikai. :D
(Izvinjavam se ne gledam, pa zato baziram ovo na pretpostavci.)

Cestitke komsija i od mene. :D

Klinika za tehničke probleme (samo ySense) » Post #729

Thu Jun 21, 2018 07:11 in Ex-Yugoslavia

Desava se da kada zabaguje placanje, da isplacuju dosta taskova zajdno u jednom cugu, nije prvi put, da ne brinite. :)


dodatak/napomena:

Idjosko, obrati paznju na odredjeni koncept, tipa platformi. Tvoje pisanje posta je za warning, izbegavam da dajem za to koliko god mogu, ali budite pazljiviji. Pitanje se forumulise tipa - Kasne mi isplate, da li je do CS ili do CF/F8 i dobices identicna objasnjenja i ti i svi drugi.
(Realnost je (po mom misljenju) da nekada zabaguje kod CS, nekada kod F8 pa dok CS ne dobije ne isplacuje se ni ovde.)

Klinika za tehničke probleme (samo ySense) » Post #725

Mon Jun 18, 2018 14:36 in Ex-Yugoslavia

Zao mi je ruma45. :(

Nadam se da ce brzo da ga reaktiviraju. :)

Klinika za tehničke probleme (samo ySense) » Post #720

Fri Jun 15, 2018 06:53 in Ex-Yugoslavia

Duka93 wrote: Da se i ja oglasim, ne ulazim vise toliko na CS jer nemam razloga, ponekad prelistam forum radi reda. Necu da podrzavam teorije zavere ali kao kolega sam imao apsolutno istu situaciju, odnosno prebacio sam u trenutku deaktivacije (bila je sreda 16. Maj, dan za transfer novca na PP sa E) 90$ . Sumnjam da njima taj moj novac mng znaci ali nekako mi je prevelika koincidencija.

Da li si probao ovo sto je uradila LordNikola, tj. da li si im pisao ponovo?

Zao mi je da ti ne probas. I nema odustajanja. :D
Tebi su taskovi super isli, nikada ne znas, mozda ti vrate nalog. :)

Klinika za tehničke probleme (samo ySense) » Post #719

Fri Jun 15, 2018 06:42 in Ex-Yugoslavia

Bizmark959 wrote: Neka se vidi na forumu sta god, ne zanima me stvarno ko moze da vidi i sta ce ko da kaze i uradi, ja svoje misljenje imam i imam puno pravo da ga iskazem. Nisam ih nazivao lopovima ni u jednom postu, vec sam rekao da je kradja, a ako se oni nadju u tome to je vec druga stvar, ja ih tako nisam nazvao :D Sok je prosao odavno, jer sam deaktiviran pre skoro mesec dana. Pisacu uredno sve dok mi ne vrate nalog, a i kada me vrate necu raditi iz principa, zasto bih se mucio i trazio informacije za njih kada nisu zasluzili.

1. Ko si ti da tebe ne zanima sta se vidi na TUDJEM forumu.
Sad je dosta, ovo je psoslednja opomena. Malo si pobrkao loncice ko si ti u celoj prici.

2. Laganje ne tolerisem, a pokusaj da slazes tako sto ces da napises da nisi nekoga nazvao lopovom,, a da je u pitanju kradja, ne blamiraj se.


Dobio si vise tolerancije od mene nego sto se obicno dobija jer je u pitanju deaktivacija i zao mi je svih koji su deaktivirani i racunam da svako to dozivi kao sok.
Posto si ti 'iznad cele situacije' i soka kod tebe, po tvojim recima nema = drzi se iskljucivo Pravila Foruma, a svoja pravila sta ce da se pise na forumu ces da sprovodis na SVOM forumu koji sam otvoris i platis.

Klinika za tehničke probleme (samo ySense) » Post #712

Fri Jun 15, 2018 02:15 in Ex-Yugoslavia

Fofang wrote: Ja sam samo htela da napisem da sam kao sto sam vec pisala deaktivirana, ali mogu da se ulogujem na nalog i vidim zadatke koji su u ponudi. Takodje sam mogla da odem na cash out i da uzmem novac koji je bio na nalogu.
Ne znam kako ova situacija za logovanje na nalog ide kod ostalih kolega sa istim problemom?
Samo kada kliknem na odredjeni zadatak i pokusam da se ulogujem, izbaci mi da sam deaktivirana.
Da mozda treba da gajim nadu da ova moja deaktivacija nije klasicna i da je neka greska u pitanju? :)
Inace pisala sam im, jednom, bez spominjanja ovog gore napisanog i rekli su da sam deaktivirana jer smatraju da sam radila neposteno ili sa dva naloga i da ne postoji nista sto bi f8 mogao da ucini po tom pitanju....

Fofang ne znam za tvoj slucaj da li je deaktivacija klasicna ili je neki drugi pristup u pitanju. To ce bolje znati kolege koje su prosle kroz to, pa cete moci da uporedite.
Zao mi je sto jos nisi reaktivirana. :(
Moj predlog je da uradis ovo sto je uradila LordNikola. :)


Bizmark959, sacekaj par dana, znam i razumem da je ovo sve potresno kada se nekom desi, medjutim i dalje ti argumenti nisu validni, ni ovi sto si sada ispisao. Ja kao mod moram da ispravljam neke stvari, ne shvataj licno.
Istresi ovde kod nas sve sto hoces, tome sluzimo jedni drugima. :) Samo se suzdrzi od nazivanja partnera CS-a lopovima i neprofesionalnima, jer ne znas sta su ti pronasli na nalogu. Od toga da moze da bude neki bug sto se desava svim firmama i svakom pojedincu da im/mu se u sistemu pojavi bug, do onoga sto sam ti vec napisala - ne znas da li si sve radio onako kako je TA zamislio i napisao u Instrukcijama. Niko od nas to ne zna za sigurno.

Sve se vidi na forumu, bar velika vecina stvari kako ko radi i po tvojoj reakciji i postovima se vidi da si radio korektno i kako najbolje umes, samim tim ti je i reakcija ovakva, logicno skroz. :)

Ako hoces da prodiskutujemo kako da probas da vratis nalog, to mi je savet da sacekas par dana da se smisris i da prodje sok, pa cemo da nastavimo diskusiju.

Surveys, Offers, Video, Games » Post #537

Thu Jun 14, 2018 17:51 in Ex-Yugoslavia

Hvala. :)

Drago mi je da si napokon resio frku i da je sada ok. :D

Anketa ima gomila stalno, nego na zalost niko nece nas. :D Srbija je problem.

Stvar je u zainteresovanosti firme koja postavlja Anketu (ili to radi neka agencija za njih). Na pr. ako neka firma otvara lanac radnji u SAD ne zanima ih niko drugi osim Amerikanaca po pitanju sta kupuju u slicnim radnjama, koliko daleko bi putovali kolima to neke dobro opremljenje radnje, sta im se ne svidja u radnjama tog tipa, ... To je princip kojim se targetiraju zemlje/regioni. Mi nismo interesna sfera skoro nikom.

Video si kod ove Ankete sto smo radili na samom pocetku je lista zemalja gde treba da se obelezi iz koje si (sto je vec bilo obelezeno). Ako si obratio paznju na zemlje (koliko se ja secam) uglavnom su zemlje koje su na ivici moze/ne moze za ulazak u EU, a anketa je bila sta ko misli o EU i uticaju EU na zemlju iz koje smo.
Biraju po tome koje stanovnistvo koje zemlje ih interesuje. Nije do CS, niti do tih sto postavljaju Ankete na CS, to nase zemlje je, na zalost.

Klinika za tehničke probleme (samo ySense) » Post #707

Thu Jun 14, 2018 10:14 in Ex-Yugoslavia

LordNikola, hvala ti puno za ovaj post. :)

Prvo cestitke na reaktivaciji! :D :clap: :thumbup:

Hvala od srca na podeljenom iskustvu, znacice svima da vide.
Slazem se sa Spee88 skroz, F8 support su divni ljudi, ali jesu i pretrpani poslom, a svaki nas nalog je samo jedan od bezbroj 'bezimenih' naloga (brojki) s kojima se oni susrecu svaki dan, sto svako treba da uzme u obzir.

Jos jednom svaka cast i na strpljenju i na upornosti i drago mi je sto si opet tu. ;) :)

Surveys, Offers, Video, Games » Post #535

Thu Jun 14, 2018 10:10 in Ex-Yugoslavia

Da, bilo bi lepo. :)
Za moj boravak ovde, prosek neki bi bio 1/godisnje. :D

Pa gde si ti jevticbozidar, nema te. :D

Klinika za tehničke probleme (samo ySense) » Post #704

Thu Jun 14, 2018 09:16 in Ex-Yugoslavia

Bizmark959 wrote: E ovako. Deaktiviran sam pre mesec dana, na mail radi ovog problema nisam dobio nikakv odgovor do pre ned dana. Odgovor je bio da sam ili pogreso radio na poslovima ili prekrsio neko drugo pravilo. Znaci konkretnog razloga nema vec je odgovor bio ili ili. Odgovorio sam veoma kulturno na mail, gde sam ih zamolimo da mi obrazloze deaktivaciju, nista nisam napinjao, lepo sam zamolio, i takodje sam zamolio da me isplate jer u trenutku deaktivacije imao sam para na accounut. Odgovora nije bilo nedelju dana, danas dobijam odgovor kako kontributor nije duzan da obrazlaze gasenje mog naloga, i da sam trajno ugasen, naravno novac ne pominju. Uzvratio sam mail, da im se zahvaljujem na saradnji i naravno opet postavljam pitaje za moj novac. I zamislite odgovor dobijam posle 10 minuta, naravno kada je novac u pitanju, a odgovor glasi da necu dobiti svoj novac jer nisu duzni da me isplate na osnovu pravila 13. A pravilo 13 glasi da ne isplacuju novac ukoliko je zloupotreba u pitanju.
Mogu samo na sve ovo da kazem da je ovo kradja najgora moguca. Nije u pitanju novac, ali je moj i nemam nikakvog razloga da ga poklonim nekom tamo levom narocito jer sam stvarno radio sve kako treba, bez brzog submita, tacnop, i korektno, sve govori moj accuracy koji je bio 95%! Zloupotrebe nije bilo i ovo je bezobrazluk najgori moguci!
Sada mi je sa jedne strane drago jer nisam deo tima, jer ovo sto oni rade nema ni kod nas. Ionako od kako su oni preuzeli platformu,posla nema, nekorektnost sve veca, smanjena cena svih zadataka, ljudi koji su na dnevnoj listi bili prvi sa 1000 taskova dnevno, sada su prvi ali sa 200. Ovo je stvarno sramota!
Jedino mi je krivo jer sam stv bio posten i korektan ali se na kraju to nije isplatilo!
Icicu do kraja, i vraticu svoj novac, jer je to moj novac koji je posteno zaradjen i a koji su oni ukrali!!!

Zao mi je sto ti nije reaktiviran nalog. :(

Nemoj pogresno da me shvatis, savet je dobronameran, ali mislim da ti je pristup pogresan.
Svadjanjem sa njima nista neces postici. Mislim da je bolje da sacekas malo i da ih posle izvesnog vremena zamolis da ti reaktiviraju nalog.
Argumenti ti nisu validni, oni nemaju nikakvu obavezu da objasnjavaju gasenje naloga, a vidi se i na forumu i nasem i glavnom da to nikada ne rade, to nije trebalo da ocekujes, zato nemoj to da te brine ni da shvatas licno.
Pravilo 13 je njihovo pravilo na koje smo svi pristali registracijom. Ukoliko oni smatraju da je bilo zloupotrebe, onda nisu duzni da ti isplate novac.

Niko od nas ne zna sta smo pogresno uradili u kom tasku. Svako do nas radi najbolje sto ume, sto ne znaci da radimo kako treba i da smo dobro razumeli konkretne Instrukcije.
Ako uzmes ovo u obzir da mozda jeste bilo nesto pogresno uradjeno, onda probaj da se stavis u njihovu poziciju i da procitas tiket u kom contributor (ti) tvrdi da nije nista pogresio, a oni na pr. vide da jesi. Tu je vec u stratu 'clash' i to ne u tvoju korist.

Procitaj ovaj post sta ne treba pisati kada se pise support-u i mislim da ces videti sta smatram pod tim sto sam ti napisala da ti je pristup pogresan:

ClixSense Forum


Razumem da si razocaran i da si ljut.
Medjutim zvati ih lopovima jer primenjuju pravila koja si ti potpisao registracijom, je kleveta. Razmisli samo u kontekstu da mozda postoji nesto sto si pogresno radio.
Ovaj deo je u vezi toga sto si napisao da ces 'ici do kraja'. Pretpostavljam da ovde mislis na advokata. U tom slucaju ramisli o troskovima istog koje ces ti platiti i o ovom da si mozda neke od Instrukcija razumeo drugacije od onoga kako je to TA napisao.

Opet kazem, ja sam pre za to da probas da zamolis da ti vrate nalog, a ne za ovaj tvoj pristup.

Klinika za tehničke probleme (samo ySense) » Post #703

Thu Jun 14, 2018 08:57 in Ex-Yugoslavia

Cestitke eufrat! :D :clap: :thumbup:

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #1116

Wed Jun 13, 2018 16:32 in Ex-Yugoslavia

1275624 Private High School Url Discovery V2

Prijavljen major flag na glavnom forumu.

Klinika za tehničke probleme (samo ySense) » Post #698

Wed Jun 13, 2018 12:37 in Ex-Yugoslavia

Zao mi je eufrat i Feferedon. :(

Nadam se da ce sto pre da vam vrate naloge. :)

ID-ovi taskova koji ne ulaze u GA » Post #804

Mon Jun 11, 2018 21:35 in Ex-Yugoslavia

Mprof wrote: 1273273 Help Us Understand How Women Are Portrayed In The Media (Instagra...
Kviz 4/5. Ja sam ispala sa 0. :shock: . Očito nemamo isti pogled na žene i oblačenje :D

Nisi jedina. :D
Imala sam kod raznih TA, u raznim taskovima, prilicna razmimoilazenja, od duzina kaputa gde mukica evidentno nikada nije video dugacak kaput do tako uzasnih estradnih momenata koje sirotan svrstava u eleganciju tipa vecernjih haljina, ili nazovi kotel haljina gde bi takvu spodobu izbacili i sa seoske proslave a kamoli sa koktel party.
Svasta se covek nagleda za ove godine taskovanja. :D
(Jedino sam imala problem da se suzdrzim kod deskriptivnog dela recnika pisuci tikete u tim situacijama. :D )


Cestitke ruma45! ;)

Kafana » Post #2830

Mon Jun 11, 2018 00:11 in Ex-Yugoslavia

martin111 wrote: Pa, draga moja Income,

Jadran je zaista poseban (idem dolje gotovo od rođenja i nisam još vidjela niti pola !!), ali ima neka tajna veza između mene i Scotlanda, pa eto da malo i ja odšetam "preko grane" (nisam bila nigdje već prilično dugo).

A imam najbolje frendice na svijetu, pa se nadam baš dobrom provodu ( a i i pivo im nije za bacit' ako već klopa i nije Bogznašto :P ).

Još jedamput i tebi i cijeloj ekipi želim zaista puno odmora i gušta svake vrste. :thumbup:

I ja, od nepunih godinu dana. :D
I koliko god je vreme dozvoljavalo, tj. kasnije raspusti u skoli celi i kasnije su mi malo skracivale neke druge obaveze koje se nametnu, ali sve slobodno vreme sto mogu je bilo na vasem moru. :)
Putovala sam ja dosta, ali ta kombinacija misrisa borova i mora nema nigde. :)
U pravi si skroz Jadran je poseban. :D

TamaraRakovic, slazem se skroz, motiv je cudo. :D
Sa srecom da skupis sto vise i da mozes da biras gde ces. ;) :)

Kafana » Post #2827

Sun Jun 10, 2018 12:22 in Ex-Yugoslavia

Sta ces u Skotskoj kad vi vec imate najlepse more na svetu. :D

Salim se za putovanje u Skotsku, lepo se provedi kada odes. ;) :)
(Ali stoji sta sam rekla za more. :D )

Kafana » Post #2825

Fri Jun 08, 2018 10:09 in Ex-Yugoslavia

Koga cemo da 'napadamo' ako ne mezimce foruma. :D

ruma45, trajalo je nagovaranje, branio si se svojski. :D
I lep provod u Grckoj. ;)

Garagos, evo da olaksa vrucinu. :D

Kafana » Post #2821

Fri Jun 08, 2018 06:35 in Ex-Yugoslavia

Garagos wrote: :lol: :lol:

Hvala na dobrodoslici, tu sam ja, pratim sve, samo slabo radim zadatke, nekako sam se bas ulenjio, ali mozda je razlog taj sto sam vec skupio pare za more, pa se ni ne trudim... :D

Samo da si ti nama tu, to je vazno. ;) :)

I da mi ne zvrljas po temama kada otkljucam povremeno da se ubaci nesto. :D

Svaka cast za more. ;)
Nemo' da se vratis bez slika da vidimo kako si se proveo. :D
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 25, 2024 14:49:38 PST