Please wait...
HomeForumPosts by incomehomejob

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by incomehomejob

Klinika za tehničke probleme (samo ySense) » Post #519

Fri Apr 13, 2018 08:36 in Ex-Yugoslavia

salatica wrote: Imam isti problem sa taskovima kao i vi.Sta su gifovi,i kako da ih nadjem i otvorim taskove? Unapred hvala....

Vec imas opomenu u temi Spisak flag-ova, koja se odnosi na ovo isto - ocekuje se od clanova da i citaju sta pise na forumu, a ne samo da ga zatrpavaju pitanjima.

Pokazi dobru volju da pocnes da citas forum i neke stvari sam da nadjes i iznenadices se koliko su svi spremni da pomognu ovde. Kao sto si video, cak i za one koji postuju kao ti.
Ono sto te ceka ubuduce, ako nastavis sa ovakvim ponasanjem, je zvanicne opomene, pa ban. Pocni da pokazujes postovanje prema ostalim clanovima i da nesto i procitas.

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #976

Fri Apr 13, 2018 08:29 in Ex-Yugoslavia

salatica wrote: 1256236 Help Us Moderate Images 12 20 21 95% dobio sam flag na ovom tasku, MAJOR FLAG.Kako se skida flag,da li ugrozava moj rad na taskovima?Ovo mi je prvi flag ,mada i ne razumem zasto sam ga dobio.

Zao mi je za flag. :(

Za ubuduce, fer prema ostalim clanovima bi bilo da si pogledao 1. post u ovoj temi gde boldovano pise: Kako proveriti da li vas nalog ima flag:.
Ispod toga je slika koji i kakav flag sta radi na nalogu po pitanju lvl-a.

Ukoliko se ne snalazis sa Dispute pored flag-a, javni da pomognemo. :)
Pazi na Dispute dugme, cim ga kliknes, salje se Dispute bez obzira da li ti zatvoris taj tab be z slanja (tako je do sada funkcionisalo), samim tim i bez da stignes da dopises nesto inicijalno. Postoji opcija da se doda cak i ako tako ode, ne brini.

Rainforest Task » Post #5522

Thu Apr 12, 2018 10:28 in Ex-Yugoslavia

sophieblue wrote: Pozdrav,
desava li se jos nekome da dobije zvucnu notifikaciju za task, medjutim, chrome ne otvara zadatak i nakon nekoliko sekundi ekestenzija se iskljuci

Ocekivala sam da ce neko da ti odgovori da ima slican problem. Obzirom da nije, pretpostavljam da se kolegama to ne desava.
Probaj da je deintaliras, pa instaliras ponovo sa svog profila.
Desavali su se stalno razni bug-ovi svima. Nadam se da je kod tebe ovo u pitanju i da ce reinstalacija da resi problem. :)
Ako ne, javi molim te da probamo da smisljamo kako dalje da resavamo.

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #971

Thu Apr 12, 2018 10:23 in Ex-Yugoslavia

Mprof wrote: Pozdrav svima.
Major flag na 1256236 Help Us Moderate Images.

Zao mi je za flag. :(

Da li si poslala/poslao Dispute i ako treba pomoc ili oko toga ili oko pisanja dodatka javni. :)

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #3040

Wed Apr 11, 2018 09:45 in Ex-Yugoslavia

TamaraRakovic wrote: 1251897 Online Psychology Study (Reaction-Time-Based Lie Detection Test, 25-35 Minutes)

lagan i tripozan. :)

Ovaj nisam radila, ali ako je to onaj stari na koji mislim, da se pritiskaju 2 tastera tacno/netacno. Pitaju vas za datum rodjena i odakle ste, za omiljene boje i zivuljke i onda vam sve to zadaju kontra i drugacije od toga kako jeste i to zadato treba da se zapamti kao cinjenica i kao 'istina', pa na osnovu toga ide tacno/netacno.

Ako je to taj, samo se opustite, super ce vam biti taj task vremenom kada se naviknete. :D Meni je bio bas interesantan. :)
(Ako sam omasila koji je task u pitanju izvinjavam se. :()

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #966

Tue Apr 10, 2018 04:34 in Ex-Yugoslavia

Hvala svima za postove sa novim informacijama i update-om u vezi flag-ova, znaci svima koji su u toj grupi da nisu usamljen slucaj po pitanju ovog tehnickog promblema koji imaju sa i de facto skidanjem flag-a iako je vec odobreno da bude skinut. :)

Za clanove kojima se ovo prvi put desava, ne brinite resice, na zalost je bilo i ranije da im se desi neki bug ovog tipa. Da znate da ne brinete, uvek rese. :)

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #3006

Sat Apr 07, 2018 05:49 in Ex-Yugoslavia

smota9 wrote: 1255230 Categorize Businesses - A $0.15 200
lvl 0

Dobro jutro.
Ne znam koliko dugo stoji ovaj, ja ga tek jutros spazio.
Kviz je u redu, ali sam bio veoma oprezan.
Nešto je zahtevniji nego ranije.

p.s. Ne ulazi u GA.

Za one koji nisu ranije radili ove taskove koji izlaze u turama A, B, C, D, ...
Desava se da neki ulaze u GA, neki ne. Medjutim, cak i ako ne ulaze u GA neki od njih, nemojte skroz da se 'opustate', desavalo se ranije da ga posle par dana nakon sklanjanja taska sa liste odjednom prebace da ide u GA. Nije ovo bio cest slucaj, ali da napisem za svaki slucaj. :D

P.S.
smota9, evo i moj monolog da ti se pridruzim. :D

Klinika za tehničke probleme (samo ySense) » Post #507

Fri Apr 06, 2018 14:42 in Ex-Yugoslavia

Da li si probala sve ove opcije koje smo ispisali ovde?
I da li si probala ono sto smo pricale na chat-u, da je jedan nas clan dobio odgovor od njih da pokusava stalno i dalje da se loguje, da ce uspeti u jednom trenutku.

Ako koristis neki link iz bookmark-a za logovanje, i to moze da bude problem, promenjeno je sve sa CrowdFlower na Figure Eight.

Jesi probala da se izlogujes iz svega, ukljucujuci i CS, pa da probas logovanje na F8 preko email i pass, pa tek onda da se ulogujes na CS i udjes u task neki?


edit:
Nemoj samo da probas moj post sa prethodne strane, prvi na strani, on je vazio samo za taj dan i to jutro po njihovom vremenu. :D

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #962

Fri Apr 06, 2018 09:19 in Ex-Yugoslavia

Nema na cemu. :)
Drzimo. :D
Evo i dodatak. :D

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #960

Fri Apr 06, 2018 07:51 in Ex-Yugoslavia

Nema na cemu. :)
Uf, zao mi je sto su 2 komada. :(

Super da su otisla 2 razlicita tiketa, na tome insistiraju.
Izvini, vidim datum registracije ovde da je stari nije novi, ali za svaki slucaj da napisem, ne znam koliko si citala nas forum. :) Uvek pisi razlicite tikete za svaku stvar ponaosob, na primer i kada su 2 ispravke u istom Quiz-u ili na istoj strani cak, ili u istom ID, ... svaka ispravka odvojen tiket, tako trazi F8 (bivsi CF).

Da li si uspela da posaljes i dodatak, tj. da ti ispises sta jos hoces da dodas. Pitam jer ovih dana malo 'brlja' sistem.
Za svaki slucaj, ako nisi, proveri da li postoje tvoji Dispute tiketi.

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #958

Fri Apr 06, 2018 03:43 in Ex-Yugoslavia

smota9 wrote: Hvala, slično razmišljamo (edit. odnosno dodaću im ovo za potvrdu dispute-a, to ga se nisam setio, hvala!), uradiću tako.

Bitno da je ovo masovan flag, pa se previše i ne nerviram, jedino što sam ispao trapav, ali bože moj, dešava se.

Nema na cemu. :)
Drzim palceve da bude sto pre odgovor. ;)

Slazem se skroz sa ovim sto je buchevski napisao, 'zamrznut' je Dashboard kod dosta clanova vec danima, pa to moze da utice i na ostale stvari, u ovom slucaju na flag-ove i lvl-e.

Evo ja sad imam problem da posaljem tiket, htela sam da ih pitam nekoliko stvari i nece da ode tiket. Ono sto sam primetila kao razliku u odnosu na ranije, mogla sam da ostavim prazno Job ID, a sada pise Required, mozda je to u pitanju. I vidim razliku u padajucem meniju za issue, nema vise opcije General, ima Other na kraju liste.

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #955

Fri Apr 06, 2018 03:21 in Ex-Yugoslavia

Drago mi je da si uspeo. :)

Desavalo se u poslednje vreme, malo pre i sad posle ovog prelaska na F8 da clanovima pise Disputed, a da tiketa nema u inbox-u.
Ne znaci da mi je predlog ispravan, ali ja bih napisla jos jedan uz izvinjenje sto pises dupli, medjutim da je razlog sto ne vidis Dispute flag-a i samo da ih zamolis da ti potvrde da li postoji originalni Dispute.
Nesto ovog tipa, jer ako ga ti ne vidis, nisam sigurna da ga oni vide. Ne znam da li je ovo tacno, ali za svaki slucaj, jer bi trebalo da vidimo i mi sve nase tikete.

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #951

Fri Apr 06, 2018 02:36 in Ex-Yugoslavia

Zao mi je smota9. :(

Ovo je stari link koji je radio do pre neki dan, pre F8 implementacije, gde se ulazilo u nas CF inbox za tikete:

https : // communitysupport . crowdflower . com / customer / portal / private / cases


Pazi sad ideju. :lol:

U tom linku, zameni crowdflower sa figure-eight i mene je upravo bacilo na logovanje screen (jer nisam ulogovana). Tako mi je bilo i sa starim linkom kada hocu da udjem samo u tikete, a zaboravim prvo da se ulogujem na CF.
(Svuda sam ubacila space-ove,i pre i posle :, ., //, /, ... Skupi to zajedno, tj. eliminisi space-ove i probaj. :D)


edit:
Drugari usla direktno u tikete. :)
Ulogovala se kada mi je ponudio login ekran preko onog izmenjenog linka i posle email i pass otvorio inbox F8 odmah direktno. :)

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #946

Fri Apr 06, 2018 01:18 in Ex-Yugoslavia

Sacekaj i da se kolege razbude :D, pa zajedno odlucite kada je pravo vreme za pisanje ponovo.
Moj predlog je bio da se saceka tih 48h minimum, nekada znaju da 'bace' tiket na kraj ako se ne ispostuju elementarne stvari koje traze. Sto je, po meni, ok iskreno. Medjutim ako prodje vreme koje su dali kao limit, pisi tiket, ako treba pomoc javni. :)

Kafana » Post #2774

Fri Apr 06, 2018 01:11 in Ex-Yugoslavia

Cestitke svima koji su u grupi za bonuse za Transcribe!!! :D :clap: :thumbup:

Kafana » Post #2773

Fri Apr 06, 2018 01:10 in Ex-Yugoslavia

koki1983 wrote: ...(Serbian lesson..."Pa šta je ovo jbt"!?? :lol:)

koki1983, ima i Srbijansko 'ne' kao definicija (bar ja tako znam :) )', ali ne smem ovde, definitivno nije za forum. :D

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #944

Fri Apr 06, 2018 00:59 in Ex-Yugoslavia

brano20, sta ti pise u tiketu koji je presao u status Resolved, da li si dobio isti odgovor u tiketu kao CicoSreckovic, da ce biti uklonjen flag u roku od 48h?
Ako ti isto pise, daj im prvo tih 48h vremena kako su trazili i rekli, pre pisanja ponovo, tj. re-open tiketa.
(Ko zna da li i kakve probleme imaju sa sistemom posle ovog celog prebacivanja na F8.)

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #939

Thu Apr 05, 2018 08:47 in Ex-Yugoslavia

Pretpostavljam da je geo-targeted, obzirom da se (za sada) na glavnom forumu zale samo clanovi iz Turske, ali za svaki slucaj ako postoji i na nasim Task listama:

1252295 The Turkish Gezi Protest 2013 task!

Admin flag je u pitanju, neki postovi kazu da je bio posle samo Quiz mode uradjenog.

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #934

Thu Apr 05, 2018 02:59 in Ex-Yugoslavia

ole73 wrote: Isti flag imam i ja na isti task ,pojma nemam zasto

Prvo dobro dosao/dobro dosla. :)

Zao mi je za flag. :(

Jesi poslao/poslala Dispute i da li treba pomoc oko toga?

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #923

Wed Apr 04, 2018 04:13 in Ex-Yugoslavia

Zao mi je CicoSreckovic, buchevski, Duka93 i nase koleginice koja mi je javila na chat pa sam napisala odmah. :(
(Ako ona bude htela da doda sama ko je u pitanju, nije moje da pominjem. :) )

Dobra stvar je sto je masovno krenulo, u smislu brzog skidanja.
Zelim vam svima ekspresno skidanje, da budete brzi od jevticbozidar i da kupujete srecke za lutriju danas vec. :D
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 26, 2024 13:02:30 PST