Please wait...
HomeForumPosts by incomehomejob

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by incomehomejob

Kafana » Post #2762

Fri Mar 30, 2018 05:09 in Ex-Yugoslavia

Mlad si, vreme radi za tebe, naucices sve sto treba, nisi kao mi sto smo matoooriii. :D

Kafana » Post #2760

Fri Mar 30, 2018 03:56 in Ex-Yugoslavia

:lol: :lol: :lol:

Sta te briga, niko nema toliko tvojih podataka kao ja, sta sam sve brisala sa foruma. :D

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #1443

Fri Mar 30, 2018 03:23 in Ex-Yugoslavia

Jupiiiiiiiiiii. :D

Svaka cast Garagos. :)

(Nadam se da nismo potpisivali nick-om. :D Salim se, nisam mogla da odolim. :D)

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #1441

Fri Mar 30, 2018 00:11 in Ex-Yugoslavia

eufrat wrote: mislila sam na uplate od zarade i povlacenje na karticu, tu se za nas nista ne menja.
probala sam i ja jednom uplatu na drugi paypal nalog (licni nalog), uracunao je proviziju, tj. onome kom sam poslala pare stigao je iznos umanjen za proviziju, zato me i buni sve ovo jer nisam sigurna 100% na sta se tacno odnosi :?

Nisam ukapirala uopste na sta si mislila u prvom postu ocigledno. :D

Ako nista drugo, bar imamo 2 informacije, meni slata uplata, ti slala, po pitanju ovih Licnih uplata. :) I tu upada ovo pod d) u definiciji sta je Licna uplata, da troskovi idu na teret posiljaoca, tebi su naplatili, a kod mene strani koja je slala.

Hvala jos jednom. :)

Rainforest Task » Post #5508

Thu Mar 29, 2018 23:04 in Ex-Yugoslavia

Da li si potpisao Ugovore sa RF?
Ne ide po automatizmu da pocne isplata sa RF bez potpisanih Ugovora.

Surveys, Offers, Video, Games » Post #522

Thu Mar 29, 2018 23:00 in Ex-Yugoslavia

Ono sto mogu da ti odgovorim je samo ono sto sam citala ovde po glavnom forumu.
Da, traze takve stvari ponekada.
Nekada traze mejl samo i za to je glavni mod sa glavnog foruma pominjala da ima mejl samo za to, ne daje svoj licni.

E sad, za ovaj deo vezan za podatke, jedan bivsi mod je objavio da je dobio nagradu, dao je sve licne podatke ukljucujuci i svoj bankovni racun, neka kao lutrija je bila u pitanju. Dobio je 5.000 evra. Probacu da iskopam taj njegov post.
Sve ovo sto sam ti ispisala je iz druge ruke, sta sam procitala i na sta sam naletala.

Kafana » Post #2757

Thu Mar 29, 2018 22:53 in Ex-Yugoslavia

koki1983, morala sam da editujem ovo, u pitanju je link ka nekom eksternom blogu/sajtu. :(

Hvala puno za info. :)

Ostvaicu recenicu ovde da kolege znaju sta da googlaju, pa da zajedno dodjemo do odgovora na tvoje pitanje. :)

Quote:Senior HR and People Operations Leader for AI company CrowdFlower (soon to be rebranded Figure Eight) shares his thoughts on hiring top talent and the evolution of HR and TA.

Na prvi pogled deluje mi da je odgovor 'da' - menjaju ime firme. Ovo je moje misljenje, ne znaci da sam u pravu. :)

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #1439

Thu Mar 29, 2018 22:37 in Ex-Yugoslavia

Hvala puno eufrat na odgovoru. :)

Ja sam probala ranije uplate (ove Licne) na moj racun, sitno nesto, provere radi, i radilo je, iz druge drzave, Tier 1.
Izvini sto te gnjavim, da li mislis na to, da nam se to nije promenilo? Ako smo obe dobro razumele ovo sto su turili u tabelu. :D
(Nisam nikada probala ja da uplatim nekom iz druge drzave Licnu uplatu, taj info nemam. Trebalo je i to da probam, pa bismo bar znali. Mozda je neko drugi probao.)


dodatak:
Kada Garagos kaze da treba da menja karticu za Skrill ili PP, ne misli na njihove kartice vec na svoje bancine (iz nasih banaka) koje treba da poveze ponovo sa platnim procesorom koji pominje. :D Jesam dobro 'prevela' Garagos? :D

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #1434

Wed Mar 28, 2018 07:55 in Ex-Yugoslavia

eufrat wrote: promena je za personal payments. Mi iz Srbije personal payments nemamo pa to ne vazi za nas, ako sam dobro shvatila :shock:

Izvini, nisam videla tvoj post ranije, kuckala sam moj u isto vreme. :D

Isto i po onom sto ja znam, mi iz Srbije nemamo to da mozemo da saljemo sa jednog PP naloga registrovanog na nekog iz nase drzave, na drugi PP nalog registrovan na nekoga iz nase drzave.
E sad, po onoj tabeli (koju nisam mogla da ubacim kao tabelu), da li mi potpadamo pod posdlednji njen red - Any other country, kada se radi o slanju sa naseg ili ka nasem PP nalogu u ili iz neke druge zemlje gde je registrovan PP nalog.
Ako moze pomoc oko ovoga, tj. misljenja? :)

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #1433

Wed Mar 28, 2018 03:10 in Ex-Yugoslavia

Gresaka, slovnih, ima verovatno gomila, izvinjavam se. :)

Molim vas da proverite da nema materijalnih/cinjenicnih gresaka. :)
Kao i da proverite tabelu koju sam prevela sortiranjem na specifican nacin, jer nemam mogucnost tabele ovde. Molba je da proverite i tacnost podataka i da li je razumljivo i pregledno dovoljno. Hvala. :)

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #1432

Wed Mar 28, 2018 03:08 in Ex-Yugoslavia

buchevski wrote: PAYPAL Policy Updates


thanks!


Promene Zakonskih/Pravnih Ugovora/Dokumenata kod PP

Stupa na snagu: 10. maja 2018.


PayPal uvodi promene vezane za neke od Pravnih dokumenata, koje ce stupiti na snagu 10. maja 2018. godine. Napravili smo ovaj 'Update' [spisak dodatnih informacija] kako bismo vam olaksali da bolje razumete vazne/cinjenicne promene. Nastavljanjem koriscenja nasih usluga posle 10. maja 2018. godine ste automatski pristali na ove promene. Ukoliko se ne slazete sa ovim promenama, mozete nas o tome obavestiti pre 10. maja 2018. godine i zatvoriti vas nalog kod nas.


Sta cete videti/procitati u okviru ovih nasih promena u delu Privacy Policy [Pravila o Privatnosti]

Dopune vezane za PayPal Privacy Policy [Pravila o Privatnosti]

Kod nas u PayPal-u nam je vazno da svi shvatite nase principe vezane za privatnost i vase izbore vezane za privatnost. To je razlog zbog kog smo napravili ove Dopune i bolje i efikasnije organizovali ove informacije u dopunjenim Privacy Plicy, kako bismo rascistili i precizirali koje vase informacije skupljamo, kako ih cuvamo, kako ih koristimo i koje su vaase opcije vezane za izbore i kontrolu tih i takvih informacija, a koje su vam dostupne kroz PayPal usluge/servise. Ove dopunjene Privacy Policy ce zameniti u potpunosti postojece Privacy Policy vezane za PayPal Usluge/Servise.

Nacini na koje mi koristimo i delimo vase informacije se nece promeniti uvodjenjem ovih novih Dopunjenih Privacy Policy. Nastavicemo da odrzavamo vase podatke sigurnim i nikada necemo podeliti vase privatne podatke za nekom Trecom Stranom samo iz razloga deljenja informacija sa Trecom Stranom bez vaseg pristanka. U isto vreme zelja nam je da vi budete zadovoljni i sigurni/opusteni po pitanju ovih promena/dopuna koje smo napravili. Nekoliko znacajnih promena/dopuna su:

  1. Prosirena Primena: Uklopili smo/objedinili nasu praksu vezanu za privatnost i za PayPal i za Xoom servise, web sajtove i aplikacije u jednu Privacy Policy.
  2. Detaljnija objasnjenja: Ukljucili smo vise detalja vezanih za vazne karakteristike/prednosti nasih servisa, kao i kada se konektujete na vas PayPal nalog koji je vezan za web sajtove i platforme Trece Strane.
  3. Prilagodjena [specificno napravljena za korisnike] Iskustva i Marketing: Precizno smo definisali nasu marketinsko-analiticku praksu kako bismo vam olaksali da razumete kako mi i ostali sa kojima mi saradjujemo, biramo i ciljamo koje ponude PayPal-a, prilagodjena iskustva i oglasavanje u okviru PayPal vlasnistva i sajtova Trece Strane, stize birano do vas. Takodje smo objasnili kako mozete da izaberete da limitirate/ogranicite ucestvovanje u ovim i ovakvim programima.


Nasa Dopunjena Privacy Policy stupa na snagu (vazi od) 10. maja 2018. godine. Predlazemo vam da pogledate i pregledate celokupnu Privacy Policy unapred, pre ovog datuma.


Menjamo neke od taksi (fees) koje potrazujemo za odredjene servise/usluge.

Povlacenje novca na US bankovni racun ce zahtevati takse koje su definisane u ovoj tabeli:

[Nisam prevodila ni pravila ni tabelu, jer se ovo odnosi samo na povlacenje novca na bankovni racun u SAD. Ukoliko smatrate da nam je potrebno da stoji, molim za predlog da dopunim.]


Menjamo neke od taksi (fees) koje potrazujemo za Licne/Privatne/Pojedinacne Uplate (za naloge na kojima postoji takva mogucnost).

Menjamo primenjene takse za Licne Uplate i tekst koji sledi ce biti ubacen u Aneks A tako sto ce zameniti postojeci deo koji se odnosi na takse za Licna Placanja:

Takse za Licna Placanja.

  1. Licna Placanja su placanja prijateljima ili clanovima porodice kao na primer da delite racun za stanarinu ili racun za veceru u restoranu.
  2. Licna Placanja su ogranicena u vezi dostupnosti i nisu dostupna u vecini zemalja.
  3. Ukoliko koristite kreditnu karticu kao metod placanja za Licna Placanja, postoji mogucnost da vam biti naplacena taksa za kes unapred, od strane kompanije ciju kreditnu karticu imate.
  4. Taksa pada na teret posiljaoca.

Slanje ili primanje uplata u okviru iste drzave:

- zemlja iz koje se salje;
odnosi se na zemlje gde je usluga dostupna
- zemlja u koju se salje
odnosi se na zemlje gde je usluga dostupna
- takse za Licna Placanja ukoliko je, kao nacin placanja, u pitanju iskljucivo balance na vasem nalogu ili preko bankovnog racuna
besplatno je, nema taksi
- takse za Licna Placanja ukoliko je u pitanju neki drugi metod placanja, bilo da se u potpunosti ili delimicno pokriva iznos racuna, ukljucujuci i placanja kreditnim ili debitnim karticama. Ukoliko koristite neki drugi metod placanja kako biste pokrili/platili delimican iznos, a ne ceo, taksa ce biti proporcionalno raspodeljena
3,4% + fiksna taksa

Slanje ili primanje uplata izmedju razlicitih drzava:

a)
- zemlja iz koje se salje:
Island, Monako, Hrvatska, Moldaavija, Crna Gora, Makedonjia, Ukrajina, Andora, Albanija, Bosna i Hercegovina
(opcija 1)
- zemlja u koju se salje
SAD, Kanada, Severna Evropa*, Euvopa I**, or Evropa II***
- takse za Licna Placanja ukoliko je, kao nacin placanja, u pitanju iskljucivo balance na vasem nalogu ili preko bankovnog racuna
1,99 EUR
- takse za Licna Placanja ukoliko je u pitanju neki drugi metod placanja, bilo da se u potpunosti ili delimicno pokriva iznos racuna, ukljucujuci i placanja kreditnim ili debitnim karticama. Ukoliko koristite neki drugi metod placanja kako biste pokrili/platili delimican iznos, a ne ceo, taksa ce biti proporcionalno raspodeljena
1,99 EUR + 3,4% + fiksna taksa
(opcija 2)
- zemlja u koju se salje
bilo koja druga zemlja, osim izlistanih u (opcija 1)
- takse za Licna Placanja ukoliko je, kao nacin placanja, u pitanju iskljucivo balance na vasem nalogu ili preko bankovnog racuna
3,99 EUR
- takse za Licna Placanja ukoliko je u pitanju neki drugi metod placanja, bilo da se u potpunosti ili delimicno pokriva iznos racuna, ukljucujuci i placanja kreditnim ili debitnim karticama. Ukoliko koristite neki drugi metod placanja kako biste pokrili/platili delimican iznos, a ne ceo, taksa ce biti proporcionalno raspodeljena
3,99 EUR + 3,4% + fiksna taksa

b)
- zemlja iz koje se salje
bilo koja druga zemlja, osim izlistanih pod a)
- zemlja u koju se salje
bilo koja druga zemlja, osim izlistanih pod (opcija 1)
- takse za Licna Placanja ukoliko je, kao nacin placanja, u pitanju iskljucivo balance na vasem nalogu ili preko bankovnog racuna
4,99 USD
- takse za Licna Placanja ukoliko je u pitanju neki drugi metod placanja, bilo da se u potpunosti ili delimicno pokriva iznos racuna, ukljucujuci i placanja kreditnim ili debitnim karticama. Ukoliko koristite neki drugi metod placanja kako biste pokrili/platili delimican iznos, a ne ceo, taksa ce biti proporcionalno raspodeljena
4,99 USD + 3,4% + fiksna taksa


* Northern Europe: Denmark, Faroe Islands, Finland (including Aland Islands), Greenland, Iceland, Norway, Sweden.

** Europe I: Austria, Belgium, Cyprus, Estonia, France (including French Guiana, Guadeloupe, Martinique, Reunion and Mayotte), Germany, Gibraltar, Greece, Ireland, Italy, Luxembourg, Malta, Monaco, Montenegro, Netherlands, Portugal, San Marino, Slovakia, Slovenia, Spain, United Kingdom (including Channel Islands and Isle of Man), Vatican City State.

*** Europe II: Albania, Andorra, Belarus, Bosnia and Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Czech Republic, Georgia, Hungary, Kosovo, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Macedonia, Moldova, Poland, Romania, Russia, Switzerland, Ukraine.


Pojasnjenja u vezi odnosa i tretmana Licnih Podataka

Ovim pojasnjavamo da Prodavac ima sopstvene obaveze o nacinu na koji prikuplja, cuva i koristi korisnicke licne podatke procesuirane (kojima barata) u vezi sa transakcijama koje su obavljene putem PayPal servisa. Razni zakoni namecu obaveze Prodavcima da odrzavaju sopstvene Privacy Policy na nacin da je Prodavac obavezan da njegovi kupci budu informisani o tim i takvim njegovim praksama i nacinima primena njegovih Privacy Policy. Uvedene promene se reflektuju na Prodavce u smislu da imaju obaveze da prate i ispune uslove vezane za ove nase promene.


Promene u taksama vezanim za Komercijalna Placanja u koreji:

[Nisam prevodila.]


Zastita prodavaca za digitalne proizvode u Indoneziji, filipinima, Singapuru, Tajlandu, Koreji i Tajvanu:

[Nisam prevodila.]


Takse za Konverziju/Promenu Valuta.

U vezi klauzule/clana vezanog za Promenu Valuda su unete ispravke i sledeci (ovaj navedeni) tekst ce biti ubacen u Aneks A, tako sto ce zameniti prvi paragraf u okviru postojeceg teksta o Promeni Valuta:

"Gde se pojavi potreba za Promenom Valuta, ista ce biti uradjena i izvrsena po transakcionom kursu koji smo mi postavili za tu odredjenu razmenu valuta. Transakcioni kurs se redovno prilagodjava i menja i ukljucuje Taksu za Promenu Valuta primenjivanu i uspostavljenu od strane nas na osnovu osnovne kursne liste, kako bismo formirali kurs za tu vasu odredjenu konverziju valuta. Osnovna kursna lista je bazirana na kursevima/stopama u okviru trgovine valutama na veliko, na dan izvrsenja vase transakcije promene valuta ili u odnosu na prethodni jedan radni dan ranije ili, ukoliko tako zahteva neki zakon ili propis, bazirana je na relevatnoj/odgovarajucoj kursnoj listi drzave. Transakcioni kurs, koji se odnosi na vasu Promenu Valuta, moze biti primenjen/naplacen odmah bez ikakvog prethodnog obavestenja.

Hvala sto ste klijent PayPal-a.

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #2844

Tue Mar 27, 2018 23:30 in Ex-Yugoslavia

Mojsa030 wrote:
nogmin wrote:
eufrat wrote: 1250758 Job Seeker Query Sanitization lvl1

sjajan task!
Inace kod ovog mi pise da sam uradio max, a nema ga po id-u u historiyu, a i nije mi poznat po nazivu....

Sta se to desava kod mene :shock:

i kod mene isto... prvi put vidim ovaj task, a pise da je uradjeno max... u history-u ga nema

Ovo sto se desilo kod vas dvojice je do sada znacilo da ste u nekom trenutku usli u task i kliknuli na Give up bez odradjenog Quiza.
Neki taskovi reaguju tako za Quiz + Give up. Davno je Clothing (dok je jos imao naziv Metadata ... [tako nesto] reagovao identicno na nekoliko [na pr. 3] Give up tokom rada, kada smo isto kao i sada bezali od 'other' i slicnih stvari.

Razlog mog posta je da ne brinete da je problem na vasem nalogu, razne stvari nekada budu okidac za ovo. :)
(Nekada je neki task generalno falican kod vecine, ali to bi vec pisalo za ovaj.)
Sacekajte da vidimo da li ce biti jos ovakvih prijava masovnije za ovaj task, pa da pisemo tiket. :)

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #1430

Tue Mar 27, 2018 08:41 in Ex-Yugoslavia

Bice sutra, mrtva sam umorna, odradicu nocas ili sutra u toku dana, izvinjavam se za kasnjenje, ali ovo je o svim nasim parama, pa da budem odmorne glave. ;)

P.S.
Hvala za link. :)

Kafana » Post #2755

Tue Mar 27, 2018 08:25 in Ex-Yugoslavia

Cestitke Mirakrs!!! :D :clap: :thumbup:
Cestitke buchevski!!! :D :clap: :thumbup:

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #1428

Tue Mar 27, 2018 08:20 in Ex-Yugoslavia

Hvala puno za info. :)

Ako je lakse stavi ovde link, dozvoljeno je pitala sam ranije, za platne procesore i njihove sve zvanicne kanale ukljucujuci i youtube platnih procesora i banaka.
Pa da nam prevedem redom.

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #2823

Tue Mar 27, 2018 08:18 in Ex-Yugoslavia

TamaraRakovic wrote: Meni je upravo ovo izaslo-

Error
Uh oh! You've been flagged by our quality control mechanisms. We won't let you continue on this task, but you are welcome to start a different task. If we're mistaken, please visit our support forum and make sure to reference Error 301 in the title of your post.

Ovaj Error 301 je do sada, uglavnom, bio znak da je geo-targeted.
Nekada se desava da u pola rada TA prebaci.
Nemojte nikoga da brine sto u opisu stoji 'flagged'. :)


Podsetnik i molba za postove kada se pise info o tasku :D:

- ID taska
- naziv taska
- lvl taska
- cena

Klinika za tehničke probleme (samo ySense) » Post #469

Sun Mar 25, 2018 06:53 in Ex-Yugoslavia

edom2606 wrote: Nisam, ali znam da su od RF-a.

Bilo je ranije na RF profilu nasem da se klikne da li hoces da ti poruke od RF stizu u CF ingox ili na mejl.
Probaj to da promenis, meni je bilo kliknuto na CF inbox.

Ovo sto je savmi napisao o prekidu saradnje izmedju te dve firme meni deluje da pravi tu razliku u broju poruka koje prikazuje da imas i onih koje de facto imas.

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #1424

Sun Mar 25, 2018 06:49 in Ex-Yugoslavia

Hvala puno sto si proverio. :)

I ja sam nase 3 drzave upisala pod G iz tog 'all other' razloga. :)

Klinika za tehničke probleme (samo ySense) » Post #466

Sat Mar 24, 2018 14:05 in Ex-Yugoslavia

Jesi nasao te dve nove poruke? :)

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #2734

Fri Mar 23, 2018 16:11 in Ex-Yugoslavia

Da su trazili da trazis sankove i barske stolice u tom izdanju, zavrsio bi do max sa 100%. :D
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 19, 2024 03:30:09 PST