Please wait...
HomeForumPosts by incomehomejob

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by incomehomejob

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #1348

Thu Dec 14, 2017 15:55 in Ex-Yugoslavia

Moji su poceli da deru za loro doznake, posizela sam prvi put kada su to uveli, bez najave naravno. 10 evra po povlacenju para je minimum koji uzimaju. Zvanicno je 0,40%, ali njima sleduje zagarantovani minimum od 10 evra.

P.S.
Nisam razumela deo ovog drugog posta jer si napisao u prvom da ces da menjas instrukcije, zato sam ispisala za moju banku da meni na zalost to ne znaci i da mozda vama u Intesa znaci.

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #1346

Thu Dec 14, 2017 15:28 in Ex-Yugoslavia

Ne znam koliko vam promena instrukcija ima veze u izbegavanju konverzije. Ja povalcim na Skrill i pise info na svakoj strani da je valuta za nasu zemlju evri i da nece prebacivati dolare. Ne znam da li ce i Payoneer to da uvede. Ako uvede (pod uslovom da vec nemaju, ne znam), onda nista tu ne moze da se promeni.
Dodatno, koliko sam u toku, vi u Intesa imate i dolare i evre, kod mene u banci su samo evri kao opcija, pa i to proverite da li na vas racun mogu dolari.
Ja sam zakucana za evre, pa zato pisem, da proverite i shodno tome da ne menjate ako nema svrhe. :)

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #1344

Thu Dec 14, 2017 12:03 in Ex-Yugoslavia

smota9 wrote:
incomehomejob wrote: Danas je 14.-i, a Payoneer je najavio da ce poslati informacije o promenama do 13.-og.

Ja nisam kod njih pa nemam informacije. Ako neko ima da je dobio info, a hocete da prevedem, molba da zalepite ovde da bih mogla da vidim sta da prevedem. :)

Biće novih informacija 13.-og, ali tek 13. 1. 2018.

Bio sam se nešto unervozio pa sam malo guglao (pisao o tome na prethodnoj strani) i ovi iskusniji IT freelanceri po internetu kažu da ne bi trebalo da nas ove promene pogađaju u nekom negativnom smislu. Ali nikad ne reci nikad kad imaš posla sa platnim procesorima. : )

Do tada, ko je na Intesa+Skrill kombinaciji (a možda i Payza, to nisam shvatio), neka baci pogled na post iznad mojeg.

Hvala puno za ispravku. :)
Upanicila sam bez razloga, misleci da je u pitanju 14. decembar. :)

PITANJA I SAVJETI » Post #221

Thu Dec 14, 2017 10:01 in Ex-Yugoslavia

jevticbozidar wrote: pozdrav incomehomejob
:D :D :D :D ovde je neko "lud" ( mislim na mene i moj nalog ) il zbunjen :D :D :D pa vide dobri ljudi da mi nepravedno nanose nepravdu pa je isprave.jeste da sam ja vrlo uporan sa pisanjem tiketa :D :D :D caksu mi jednom napisali,otprilike,da sam blizu da BUDEM REKORDER u pisanju tiketa :D :D :D :D prosto receno...salju oni meni instrukcije itd i ja im jednom prilikom napisem da im se jako,mnogo itd. izvinjavam,da sam "posvadjan " sa engleskim i da urade sta smatraju da je ispravno a ja cu postovati svaku njihovu odluku(a sta mi drugo ostaje ) pa malo poniznog klanjanja itd... iiii ....funkcionise :D :D :D :D :D :D pa kako da nepisem tikete ( do skora sam pisao i za kviz mode tikete a skontao sam da se tad nepisu tiketi),bas su mi probili usi objasnjavajuci to i da oni sve pregledaju i ako je nepravedno,vracaju te na zadatak.medjutim,dok neprodje ta procedura,moj zadatak stoji "zarobljen" mesecima pa kako onda da se nezalim a znam da sam u pravu. :D :D :D :D i malo presam dosao u iskusenje da saljem tiket u kviz modu za ove sajtove za automobile.dajem ruku da sam tacno odgovorio,pre sam ih brdo uradio,a oni me izbace.al imam i ja dusu :D :D :D pa sam odustao.kad bi ta procedura bila na nivou brzine mog dobijanja i uklanjanja flagova,nikad im ne bih poslao ni jedan tiket :D :D :D :D

:lol:

U istoj smo grupi ako ti je lakse po pisanju tiketa i ja pisem tikete za sve gde mislim daa sam u pravu. :)
Jesu fini ljudi, slazem se sa tobom, samo nikada ne znas na koga ces da naletis, da li je ustao na levu nogu ili mu je ok dan, tako da izbegni pisanje za Quiz pitanja to naglasavaju da se ne radi, da se ne bi desilo da bude drugacija reakcija. :D

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #1340

Thu Dec 14, 2017 05:58 in Ex-Yugoslavia

Danas je 14.-i, a Payoneer je najavio da ce poslati informacije o promenama do 13.-og.

Ja nisam kod njih pa nemam informacije. Ako neko ima da je dobio info, a hocete da prevedem, molba da zalepite ovde da bih mogla da vidim sta da prevedem. :)

PITANJA I SAVJETI » Post #219

Thu Dec 14, 2017 05:41 in Ex-Yugoslavia

Ti si fenomen kako ti se ponasa nalog. :D
Neka samo da nastavi tako, sve samo od sebe da se resava. :)

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #1413

Wed Dec 13, 2017 13:08 in Ex-Yugoslavia

Hvala leptirmili. :)

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #1339

Wed Dec 13, 2017 08:57 in Ex-Yugoslavia

mrgud78 wrote: Ja cu morati ovde da se obratim iako rizikujem kritike zbog pogresne teme. Ali nemam izbora.
Naime ranije sam povlacila novac preko Pej pala. Ali jako dugo n isam aktivna, vidim promenjeno je. Nemam vremena da trazim informacije, ne ulazim ni na nalog. Dodjem kada dobijem mail We are missing you... Imam nekih 40$, uskoro ce oni nestati sa racuna jer tako mi je ranije nestalo 50$ radi neaktivnosti.
Moze li pomoc, kako sada da povucem tih 40$. Mogu li na racun nekog od vas, pa da mi onda prosledi u dinarima na moj racun?
Izvinjavam se sto smaram ali jedva sam uhvatila i ovaj minut da udjem na sajt :)

Odgovor za sve vas ovakve. Ostavite nas na miru, pogotovo mene sa vasim ponasanjem na nivou obdanista. Nemam nameru da trosim energiju i na koga od vas, vec samo na ljude koji pokazuju postovanje prema ostalim clanovima.
Sta ti znaci ta drama "iako rizikujem kritike". Prestanite da lazete i izmisljate laznu ugrozenost na forumu, ni trun tolerancije prema laganjima i izmisljanjima nemam, pogotovo od nezahvalnih koji su dobili, kao i svako drugi, svu mogucu pomoc na ovom forumu koju su trazili.

Ovo sto si sad uradila je i za warning i za ban, takvi clanovi ne trebaju ni jednom forumu - 'mrzi me da pogledam ista, pa cu vas da spamujem'.
Dodatno, vec si pravila probleme ovde pisuci gde sta hoces i spamujuci i onda ti je naravno, kao i svima vama sujetnima, moderator i forum kriv sto to ovde nije dozvoljeno.

Takodje postovanje laznih i netacnih informacija o ClixSense je nedozvoljeno, procitaj ista pa onda postuj validne informacije, a ne lazi o sajtu! - Nikom se novac ne uzima - "Imam nekih 40$, uskoro ce oni nestati sa racuna", postovala si laz. Da si ista procitala ikada vec samim ovim svojim logovanjem si produzila period 'neaktivnosti' na jos 90 dana, ne postuj lazne informacije o sajtu!

Ceo ovaj tvoj post je nista drugo vec provociranje i namerno pravljenje problema jer ovakvo nepostovanje clanova iskazano svim sto si napisala ostavlja bez teksta.
Jednostavno si mogla da zatrazis pomoc i da se izivinis jer nemas vremena da citas, pa bi i to bilo diskutabilno po pitanju velikog nepostovanja prema clanovima, a kamoli ovo.
Cela ova drama na nivou obdanista, gde lazes da ces dobiti kritiku za postovanjje u temi koju si napokon izabrala pravu, nije nesto sto ce iko da tolerise.
Mozete lepim ili nikako, izbor je samo vas. Lecite komplekse negde drugde, moderatori i clanovi ovog foruma nisu vama vrece za udaranje gde cete da istresate vase frustracije!

Da iko od vas sujetnih moze i jedan delic sekunde da pobegne od svoje sujete, videli biste da imate moda kome moze da se 'visi' za vratom za sta vam god treba i da ostajem tu, uz svakog clana, dok se problem ne resi.
Ko za ovo nema postovanje, nece ostati na forumu!

Summa summarum, kako si postovala, takvu si i reakciju dobila.


smota9, hvala na objasnjenju. :)

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #838

Wed Dec 13, 2017 08:25 in Ex-Yugoslavia

Jupiii. :D
Cestitke za skinut flag. :D :clap: :thumbup:

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #1332

Sun Dec 10, 2017 09:31 in Ex-Yugoslavia

Hvala. :)

Evo ovaj drugi pdf, prvi su celokupni uslovi update-ovani, a nemam original da uporedjujem, mada obzirom na broj strana ne verujem da bih imala snage. :D

Drugi pdf su oni sazeli najbitnije promene:

!. Izvrsavanje platnih transakcija
Vase platne transakcije putem kartice ce biti izvrsene do kraja radnog dana, aposle prijema relevantne platne narudzbine, sto je podlozno odredjenim odsupanjima definisanim u Uslovima koriscenja.

2. Neautorizovana/Neovlascena transakcija
Ne mozete zaustaviti placanje transakcija kupovine koja potice od vas, osim ukoliko nas ne obavestite, bez odlaganja, istog trenutka kada primetite neautorizovanu ili nepravilnu izvedenu platnu transakciju, a u krajnjem roku od trinaest (13) meseci posle datuma zaduzenja.

3. Platne transakcije za nedefinisane iznose
Za platne transakcije za koje ne znate tacan iznos te platne transakcije u trenutku autorizacije placanja, sredstva na vasoj kartici nece biti blokirana/vezana ukoliko vi ne odobrite tacan iznos koji ce biti blokiran/vezan. Primer ovakvih transakcija su placanja u hotelima, na benzinskim pumpama, ...
Blokirana/vezana sredstva ce biti pustena bez odlaganja cim postane jasno koliki je tacan iznos platne transakcije i odmah nakon prijema relevantnog platnog naloga.

4. Povracaj sredstava
Mozete zatraziti povracaj sredstava vasih kupovnih transakcija samo u takvim slucajevima gde nas obavestite, bez odlaganja, istog trenutka kada primetite neautorizovanu ili nepravilnu izvedenu platnu transakciju, a u krajnjem roku od trinaest (13) meseci posle datuma zaduzenja.
Ukoliko imate prava na povracaj srtedstava, koji se utvrdjuje sprcificnim okolnostima denisanim Uslovima koriscenja, vraceni iznos ce biti kreditiran na vasu karticu odmah, a ne kasnije od kraja narednog radnog dana u odnosu na vreme prijema novca na nas racun.

5. Odgovornost za neautorizovane transakcije
Bicete odgovorni samo za iznos od £35 (ili taj ekvivalent u valuti vase kartice) do trenutka kada nas obavestite da vam je kartica izgubljena ili ukradena, ukoliko se niste poneli u duhu prevare ili u duhu namere ili u duhu sveukupnog nemara. Necete snositi odgovornost za ma kakve gubitke nastale posle trenutka kada ste nas obavestili da je vasa kartica izgubljena ili ukradena.

6. Komunikacija
Unapredjene mere komunikacije sa vama, od strane nas, su detaljno objasnjene u update=ovanim Uslovima koriscenja.

7. Usluzni/ne-direktni izvrsioci usluga
PSD2 obezbedjuje nove vrste usluznih izvrsioca usluga (TPP), koji mogu da pristupe informacijama iz vaseg naloga, da kombinuju i prikazu informacije iz vaseg naloga sa informacijama iz vasih naloga koje imate kod drugih izvrsioca platnig usluga i, ukoliko je to moguce, da vrse placanja za vas sa vaseg naloga, pod uslovom da je usluzni izvrsilac usluge (TPP) autorizovan od strane Financial Conduct Authority (FCA) ili nekog drugog evropskog supervizora iz te oblasti i ukoliko ste vi dali vasu eksplicitnu saglasnost tom TPP.
Ukoliko razmisljate da koristite usluge nekog TPP, vazno je da prvo proverite sa nadleznim supervizorom da li je taj TPP autorizovan, pre nego sto pocnete da koristite njihove usluge, kao i da se upoznate sa relenatnim provizijama u njihovim Uslovima koriscenja.
Ova promena se nece odnositi na korisnike koji ne koriste usluge TPP firmi.

8. “Usluga slanje uplata/isplata” (“Send Payment Service”) i “Usluga slanja uplata/isplata sa kartice na banku” (“Card to Bank Service”)
Posle 13. januara ove usluge ce za vas obavljati Payoneer po posebnim Uslovima koriscenja, koji ce vam biti dostavljeni pre ovog datuma.

9. Ne-potrosacke organizacije
Odredjene provizije update-ovanih Uslova koriscenja se nece primenjivati ili ce se primenjivati u drugacijem obliku, ukoliko niste potrosac, mikro preduzece (organizacija koja se bavi ekonomskom delatnoscu koja zaposljava manje od 10 ljudi i ciji godisnji prihod i/ili godisnji balans stanja ne prelazi €2 miliona) ili dobrotvorna organizacija (definisano po Regulativama platnih usluga Velike Britanije 2017.).
Primeri ovakvih provizija su period od prijema obavestenja u vezi promena u usluznim taksama ili Uslovima koriscenja i vasa odgovornost za neautorizovane transakcije sa vase kartice.


P.S.
Drugari znate da sam falicna po pitanju gomile slovnih gresaka, a za ovo nisam imala snage da prolazim sve opet, izvinjavam se, na sta naletite, ignorisite. :D Osim ako nije smisaona greska, onda molba za komentar da ispravim. :))

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #1330

Sun Dec 10, 2017 07:03 in Ex-Yugoslavia

Zalepi link ovde, molim te, na sta mislis konkretno, pa cu da nam prevedem skracenu verziju. :D
(Sa njihovog sajta, ne sa nekog privatnog bloga/sajta. Prva varijanta je dozvoljena, druga ne. :))

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #836

Sat Dec 09, 2017 08:48 in Ex-Yugoslavia

Ubacila i ovde u prvi post:

Problemi sa logovanjem na CS i/ili CF | ClixSense Forum

Hvala buchevski za ideju. ;)

Kafana » Post #2617

Fri Dec 08, 2017 07:18 in Ex-Yugoslavia

Jesi obratio paznju na nazive taskova, a i na kolicinu i cenu. :D
Taj lvl 4 je san svakog od nas. :D

Kafana » Post #2615

Fri Dec 08, 2017 06:52 in Ex-Yugoslavia

Mozda uvedu lvl 5, obzirom da je lvl 4 vec uveden pre par godina. :D

ClixSense Forum

Kafana » Post #2612

Thu Dec 07, 2017 11:02 in Ex-Yugoslavia

Nadam se da ce da bude nesto novo i ovaj put dobro po nas. :D
Moj predlog je da se ne pipaju ti Potential dok ne ustanovimo o cemu se radi, za svaki slucaj. :)
Ne znaci da sam u pravu za ovo, svako vodi svoj nalog kako misli da treba.

Kafana » Post #2610

Thu Dec 07, 2017 10:41 in Ex-Yugoslavia

Nole76 wrote: Nemam flag. Imam 3 nivo i radim normalno sve zadatke koji su 3 nivo.
Neki se nalaze i na "normalnoj" listi. Kao npr 955628 Find Thoroughbred Racetrack Official Names And Other Data.
Kad otvorim neki dobijem samo poruku - There is no work currently available in this task.

E onda nista, to mi je bila jedina ideja. :D
Mozda nesto opet petljaju, pa dok se ne iskristalise (prestane da bug-uje taj novi algoritam), lista malo brlja. Vidjam u poslednje vreme neke kao bug-ove koji se javljaju kod par clanova, a kod ostalih ne, pa me asocira na to. Nadam se da nije prolupao sistem, vec da je implementiranje nekih novotarija u pitanju.

Drugari svaka ideja dobrodosla. :D

edit:

ruma45 wrote: ... Nema flag... daleko bilo ;) ...

Da citiram sta me Lutak naucila - pu,pu,pu sto se tice flag-a. :D

Kafana » Post #2607

Thu Dec 07, 2017 10:12 in Ex-Yugoslavia

Nole76 i ostali koji su pominjali, imam sasavo pitanje. :D Da li imate neki flag, tj. da li imate lvl 3, pa da su sklonjeni zato tu ti taskovi?

Idjosko, ne znam sta da ti kazem za pisanje. Do sada je bilo dosta predloga i 'kampanja' na glavnom forumu da nam se odobre neke stvari, da se ukinu druge, da se uvedu neke olaksice, ... i koliko se ja secam, nista od svega toga nismo dobili.
E sad, ne bih da 'zracim' negativno, ne znaci da pisanje tiketa za ovo nece pomoci. :) Sto kazu, za sve postoji prvi put. :D

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #1254

Wed Dec 06, 2017 04:15 in Ex-Yugoslavia

HeadBurn3r wrote: Bila je i jedna slika, na kojoj je ocigledno da je rodjendanska zurka u pitanju (puno balona, dece, kapica itd.), i naravno stavim da nije sport u pitanju, medjutim task author se ne slaze i njegovo obrazlozenje je "They are all wearing the same shirts, so it must be some sports" :D

:lol: :lol: :lol:

Ako nam ikada bude dovoljno dosadno i resimo da skupljamo bisere iz taskova, moram da priznam da imas velike sanse za zlatnu medalju. :D
Ismejala sam se naglas. :D

Kafana » Post #2601

Tue Dec 05, 2017 23:15 in Ex-Yugoslavia

SentinelOnyx, hvala puno draga. :) :*<3


Garagos, slazem se skroz, u toj kategoriji bi nas sve oduvao kao tornado. :D
Spremaj se za leto, radi polako, skupljaj parice, brzo ce da dodje vreme za odmor. ;)

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #1249

Tue Dec 05, 2017 23:10 in Ex-Yugoslavia

Mojsa030 wrote:
dulenator wrote:
HeadBurn3r wrote: Image Categorization 0.07, Categorize sports etc.

Skoro pa totalno unfair poslovi...

Jedan kviz sa 80%, a ostalo ni ne pokušavam, jer je stvarno haotično, a za automobile sam pretpostavio da ne ispravljaju, jer tako su u mogućnosti. :D

hahaha totalno nerealno, od 9 koje sam otvorio 4 sam pao... posle mi dao korekciju za scrrable da je sport... :)

Sto se tice tih 'sedecih' igara, vecina je kao sport.
Nisam radila task, ali mozda nekom moze da pomogne ko radi. Kada naletite na te 'sedece' izguglajte za svaki slucaj. Ovo sve bi trebalo da spada u sport: bridz, sah, domine, poker, ...
Imaju zvanicne 'olimpijade', cak su neki ubaceni i u prave olimpijske igre, imaju kondicione pripreme (da bi mogli da odsede ceo turnir. :D). Generalno sve sto je turnirskog tipa je sport.
Ne znam samo gde bismo stavili babe koje vicu 'Bingoooo'. :D
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 26, 2024 18:58:05 PST