Please wait...
HomeForumPosts by incomehomejob

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by incomehomejob

Kafana » Post #2116

Sun Jul 30, 2017 17:46 in Ex-Yugoslavia

savmi wrote:
bublikkilbub wrote: nije mi bila namera da sirim neistine,odlicno znam da je CF distributer taskova,sve mi je jasno,pa na kraju krajeva i ne treba bogzna sta dase skonta kako sve to funkcionise,ne bih da mi niko potcenjuje intelektualne sposobnosti,ja to ucinio nisam,a samo sam hteo da kazem da je dosadno,da nema taskova,da nema klikovaclix grida,pa imam valjda pravo na misljenje??Nemojte odmah da "skacete" na mene,nisam hteo nikog da uvredim,a ako jesam izvinjavam se,mada mislim da nema potrebe al eto,izvinjavam se

Najbojle je da posaljes jedan tiket gazdi i da mu kazes: "Izvinite, ja nemam nameru nikoga da vredjam,ali mislim
da je vasa firma s****e ",pa molim te reci mi sta ti je odgovorio.Eto,ja vise necu da skacem.

:lol: :lol: :lol:

Nasmeja me naglas savmi, hvala. :)

Samo se 'uklopio' u ekipu uvredljivih koji su svi isti:
- nisu oni to napisali sta su napisali
- uvredjeni su kada ih se opomene da ne lazu
- oni su 'napadnuti' na forumu kada im se kaze da ne rade protiv pravila foruma

Sujeta je cudo, narocito kod onih sto bi da se svadjaju a nemaju cim, argumenti = 0!


bublikkilbub, sad je vreme da prestanes sa spamovanjem foruma, svadjanjem sam sa sobom i nadasve sa vredjanjem clanova na forumu.
1. da si se potrudio da obratis paznju na ovaj nas forum video bi da je savmi jedan od clanova koji uvek reaguje na agresivno ponasanje. Tvoje licno shvatanje njegovog komentara samo potvrdjuje ono sto ti je ispisano u postovima iznad - evidentno imas problem.
2. Pre nego sto se odlucis da 'budes veci katolik od pape (pametniji od svih clanova ovde)', naoruzaj se cinjenicama nemoj se ovako sramotiti - savmi je musko. :D Sto bi znao da si obratio paznju bar malo na forum a ne da dolazis kada ti nesto treba, sto nije problem generalno, ali jeste problem kada se odlucis da kao 'sporadicni' clan ulazis u rasprave na forumu sa clanovima zahvaljujuci kojima ovaj forum i postoji.
3. Dosta laganja!!! od svih vas kojima 'radi' sujeta - niko vas ne tera da pisete sta pisete, sami se blamirate, niko vas ne tera.
Molba da mi neko objasni koji su prvi znaci disleksije ili regresije IQ-a (sa teznjom prema nuli) koji je evidentno kod mene prisutan, jer je jedini nacin da ja razumem tvoj inicijalni post bio da pojma nemas o cemu pricas jer si napisao da je CS postao s***e, a promenilo se nista nije nekoliko godina po pitanju stvari koje si ti pomenuo u postu. Obzirom da nastavljas raspravu vredjajuci i bez ikakvog argumenta, cenim da mora da bude neka poprilicna zavrzlama kod mene u glavi jer odjednom ne umem da procitam sta pise u tvom postu. :D
4. Niko te nije vredjao TI si taj koji vredja:
- seksisticki zatucani komentari - ko je kog roda na forumu. Niko to ne pominje osim tako zatucanih ljudi kao ti. Svima je svejedno ko je musko ko je zensko osim vama takvima, koji to pominjete. Ofirao si se nastrasnije da imas problem sa zenama koje se 'usudjuju' da raspravljaju, jer da nemas ne bi to ni pomenuo. :D
- 'Ko ce koga ako ne svoj svoga' - sram te bilo! Ovde ima 6 drzava, a sve potekle iz jedne jedine. Ova kolicina tvoje zatucanosti na nacionalnom nivou je za 'bez komentara'.
- vredjao si ti moju inteligenciju, ne ja tvoju, praveci me budalom, da nisi napisao sta si napisao, a to stoji samo par postova iznad.
5. Pravila foruma, jos jedan blam za tebe. :D
Pravila Foruma | ClixSense Forum
(Savet: edituj post, ne dupliraj. Pored toga sto nije dozvoljeno, dodatno pokazujes sramotu odsustva netikecije.)
6. Pravila foruma, jos jedan blam za tebe:
Pravila Foruma | ClixSense Forum
Histericno koriscenje emotikona nije dozvoljeno.
Sto se mene tice, ja to uvek pustam i super mi je, ali ne kada se ovako pateticno koristi kao 'argument'.
Bas si se iznervirao. :lol:

Edit:
savmi, pisali smo u isto vreme. :)

Kafana » Post #2110

Sat Jul 29, 2017 21:20 in Ex-Yugoslavia

Slazem se sa savmi skroz. :)

Ni jedan argument nisi naveo da je sajt postao bzvz. Tacnije, nemas ni jedan argument u svom postu u prilog svojoj tvrdnji - Surveys i Offers se nisu promenili u odnosu ni na jednu od drzava iz naseg regiona.

Dalje, sto se tice taskova, nemoj da siris neistine o CS samo zato sto ne razumes kako ovo funkcionise - CS nema veze sa taskovima, a samim tim ni sa kolicinom/brojem istih koji su ma kome dostupni. CF je firma koja 'snabdeva' sve taskovima, tvoje neznanje nije opravdanje za pisanje ovakvog posta.

Suma sumarum, tvoj post izgleda da je tipa 'Laki je malo nervozan', tako da sta god da te 'muci', nemoj petljati CS u to, jer to sto si napisao u postu je neistina i kleveta.

Kafana » Post #2105

Thu Jul 27, 2017 21:23 in Ex-Yugoslavia

Hvala jevticbozidar za upozorenje. :)

Nema te, sta se desava sa tobom? Kako ide taskovanje? :D

Može netko objasniti novi izgled Clixsensea? » Post #2

Wed Jul 26, 2017 21:21 in Ex-Yugoslavia

Procitaj malo nesto po forumu, videces da ne otvaramo nove teme.
Ako svi ostali mogu da koriste postojece teme, mozes i ti.

Topic locked.

Ako moze odgovor za pocetnika » Post #118

Mon Jul 24, 2017 11:17 in Ex-Yugoslavia

Dobrodosao. :)

Sve sto mislis da ti je konfusno pitaj nas, da ne zbrljas nalog u pocetku (GA i %), posle se tesko vadi iz toga. :)

Ako moze odgovor za pocetnika » Post #115

Mon Jul 24, 2017 05:01 in Ex-Yugoslavia

Prvo dobrodosao. :)

Ima jako puno razlicitih taskova, tako da moras da nas pitas malo konkretnije u vezi nekog odredjenog taska ili grupe taskova, kako bismo mogli da pomognemo.

Ako moze odgovor za pocetnika » Post #111

Sun Jul 23, 2017 02:53 in Ex-Yugoslavia

Marko882, ta tema Skriveni taskovi je za taskove koji se vrte stalno, a prati i ove druge dve vezane za taskove, tu se postuje sta je na listi.
Ako za neki nisi siguran kako se radi, ukucaj u 'Search' gore levo na strani (dovoljno je samo jedna rec) da vidis da li je neko ranije vec objasnio.
Ako nije, pitaj nas ovde da pomognemo. :)
Nadam se da si vec dobio i ostale lvl-e dok pisem ovo, pa obrati paznju na temu Racuni/priznanice, ti su skroz fer sto se tice ispravki (sa malo falicnih TQs) i na njima dizi GA isto.


Bokiq1, prvo dobrodosao nazad. :D
Da li si proverio da li ti je aktivan nalog kod CF-a?
Mozda to pravi problem.
I ne znam da li si u toku, ali sada je potreban FB profil i da se veze nalog za njega da bi imao pristup taskovima.

Ako moze odgovor za pocetnika » Post #108

Fri Jul 21, 2017 07:29 in Ex-Yugoslavia

Cestitke za lvl 1. :D :clap: :thumbup:

Evo redom cu, da probam :), a ti pitaj dodatno sve sto ne 'pokrijem' ovde. Kao sto sam ti vec napisala ima dosta stvari, a od svih tih sitnica zajedno zavisi ceo tvoj nalog.

Submit zavisi od ID do ID, to nalazis u temama za taskove (Taskovi koji ulaze u GA, koji ne ulaze u GA i za nulti lvl).
90% je odlican GA. ;) Pazi samo na previse expelled. Zbog toga ne dodeljuju lvl-e, cak i skidaju unazad. Ako nisi siguran, bolje Give up dugme nego predaja Quiz-a, za Give up nema penala nikakvih.
Takodje kada se priblizis expelled u Work mode, bolje Give up nego da reskiras, pogotovo sada u pocetku kada imas malo testnih pitanja uradjenih. Oyptilike je preporuka 'matoraca', do 1.000 testnih jako pazljivo i nikako ne zuriti u pocetku da te ne kosta gubljenja lvl-a, a para i zarade ce biti, ne brini, samo strpljenje u pocetku. :)
Expelled % varira od ID do ID i vidis ga u Quiz mode, na primer 4/5 za prolaz = 80%, 7/10 = 70% ili pitas ovde ko je vec radio da ti kaze. :)

Taskovi za nulti nivo su uglavnom po pola centa, u poslednje vreme ima tih koji kostaju vise, tako da nemoj da te brine mala zarada u pocetku, oni sluze samo tome da se dodje do lvl-a.

Ima taskova koji se pojavljuju sporadicno u toku dana, a dugo bude ID na listi, iako se retko vide na samoj listi, njih postujemo u temi Skriveni taskovi.

Sad je tvoj red za nastavak pitanja. :D

Ako moze odgovor za pocetnika » Post #106

Fri Jul 21, 2017 04:32 in Ex-Yugoslavia

Prvo dobrodosao. :)

Hvala sto si odabrao ovu temu, prava je za tvoje pitanje, i sto si pregledao ceo forum pre postovanja. ;)

Ima puno stvari koje treba 'pohvatati' kako funkcionisu tako da prvo pitaj nas ovde, nemoj sam, bolje je da pitas nego da zbrljas nalog na pocetku, tesko se posle vadi iz toga.

Sto se tice tvog pitanja, neki taskovi (ID) ulaze u ukupni % (GA), neki ne. To vidis u Job History (onaj od CF-a, ne CS-a). Ako ima crni kruzic sa minusom u sredini na kraju reda, onda ne ulazi u GA.
Takodje ako ima samo crtice u redu, umesto broja uradjenih (kao kod Anketa koje se rade preko CF), takodje ne ulazi u GA.
Sto se tice drugog dela pitanja, zvanicno im se server update-uje oko 5-6h po nasem vremenu (zavisi od zetnjeg/zimskog vremena), ali se desava da se radi update u realnom vremenu. Takodje nekada im ubaguje server, pa pitaj ovde ako se ne update-uje kod tebe da znas da li je vezano za tvoj nalog ili je i kod ostalih tako. :)

Napisi mi, molim te, ID taska i nazive pa cu moci precizije da ti kazem zasto su neka usla u GA, a neka ne.

Kafana » Post #2096

Fri Jul 21, 2017 04:18 in Ex-Yugoslavia

nenad92ks, dobrodosao na forum onda posle par godina. :D


Garagos, lepo se provedi. :D
Nije ni cudo sto ima manje taskova, sve si ti pokupio spremajuci se za odmor. :D

P.S.
Hvala sto brines o temi. ;)

Isplate sa ySense (Postajte isplate ovde!) » Post #769

Mon Jul 17, 2017 15:16 in Ex-Yugoslavia

Cestitam marijamaja8. :D

P.S.
Obrisala sam ti ime i prezime da se ne vidi. :)

Nove informacije » Post #56

Mon Jul 17, 2017 14:55 in Ex-Yugoslavia

Quote:Payoneer Cashouts

Members, as of today the minimum cashout required for Payoneer has been lowered from $20.00 to $10.00.

Please note, the minimum balance needed to transfer funds from your Payoneer account to your bank account has not changed.

Thank you


Prevod (skracena verzija):

Smanjen je potreban minimum za povlacenje novca na Payoneer sa $20 na $10.

Nove informacije » Post #55

Mon Jul 17, 2017 12:01 in Ex-Yugoslavia

Quote:July 17th Update

Members, we would like to give you an update on the progress of our changeover. As you can see we have already moved to the new site layout and removed PTC ads and ClixGrid. Many of you are still writing in asking where did the PTC ads go. If you happen to miss our announcement you can access it here:

Frequently Asked Questions | ClixSense

Also, not everything is updated and we're still working on the site. If you find a bug or something that isn't working right please submit a ticket and let us know.

Refunds: We are also getting a lot of questions on the status of your upgrade refunds. This will be done as soon as some other updates are taken care of. We're hopeful we can get all refunds taken care of today, but if not it should be done in the next day or so. We promise that we will get everything done as quickly as possible.

Affiliate links/banners: We've had some questions about advertising campaigns on other sites that are targeted to the PTC or ClixGrid pages. We have now setup a redirect for you so if a campaign you have running is targeted to one of the pages we removed, it now redirect to our new homepage.

We have all the new banners and splash pages updated. If you are using the html code we gave you to promote then you do not need to do anything to change your advertising banners as they will automatically be updated. If you have an old banner on your website we suggest you update it with a new one.

We appreciate your patience during our changeover and we will keep you updated on our progress or if anything changes.

Thank you


Prevod (skracena verzija):

Iznad je link gde mogu da se nadju sva prethodna Obavetenja i informacije.
Molba za sve clanove da prijave putem tiketa ukoliko primete da postoji 'bug' na sajtu.
Povracaj novca se ocekuje da bude danas, a ukoliko ne, najdalje tokom narednih par dana.
Referal linkovi i baneri su 'update'-ovani. Ukoliko ste oglasavali ClixSense na drugim sajtovima, a da je to bilo vezano za Dnevne oglase i GlixGrid, sada ce to piti preusmereno na novu naslovnu stranu ClexSense. (Takodje su 'udate'-ovani i htl kodovi.)
Zahvaljuju se na strpljenju i ukoliko se ista bude menjalo bice objavljeno.

Klinika za tehničke probleme (samo ySense) » Post #310

Wed Jul 12, 2017 12:54 in Ex-Yugoslavia

Nisam ni sumnjala da si tu. :D

Steta sto ne otvaram zakljcane teme da ubacujem nesto, dobio bi priliku da 'zvrljnes' nesto tu. :D

Klinika za tehničke probleme (samo ySense) » Post #308

Wed Jul 12, 2017 12:46 in Ex-Yugoslavia

Uvek. :D
Cim krene da radi ozbiljno, napravi haos na CF serveru. :D

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #1264

Wed Jul 12, 2017 12:06 in Ex-Yugoslavia

cebence wrote: Da li neko zna kako pocinje taj IBAN broj za Unicredit banku
Hvala :D

Ukucaj Unicredit u Search u platnim procesorima kod nas u temi, mozda je neko napisao, mada se ja ne secam iskreno. :(

Najsigurnije da pozoves njih, Unicredit, i da trazis IBAN i SWIFT, to ce na bilo koji broj telefona da ti daju. :) (Tj. bilo koja sluzba njihova.)

Rainforest Task » Post #5239

Tue Jul 11, 2017 15:54 in Ex-Yugoslavia

Novi ID za promenu kanala:

1029477 Change Payment Channel For Rainforest Qa
lvl 1

Kafana » Post #2053

Tue Jul 11, 2017 14:34 in Ex-Yugoslavia

Evo i od mene pupijevi. :D

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #605

Tue Jul 11, 2017 14:13 in Ex-Yugoslavia

Hvala za info. :)

Zao mi je sto mu se to desilo. :(

Kafana » Post #2046

Mon Jul 10, 2017 16:09 in Ex-Yugoslavia

Nisu nova pravila, imali su to i ranije, pominjali su.
Vezano je za zloupotrebu i likove koji pokusavaju da preko onih sajtova gde platis da se neko registruje preko tebe dobiju tih 30 ili 10 centi provizije.
To su sajtovi gde za sitne pare dobijes zilion potpisa/signups, ili druga varijanta da se ti uclanis negde preko nekog, a taj neko preko tebe gde tebi odgovara.

Takvi clanovi nikom ne trebaju, a pogotovo da se za to plati provizija. To je razlog zasto hoce da sacekaju da vide da li je regularan signup ili taj placeni ili razmena ili slicne stvari.

Deo vezan za ovo sto si citirao je deo koji je skriven i nije javno definisan da ne bi pokusali da ga 'premoste'. To je razlog zasto nema specifikacije sta je konkretno u pitanju da se trazi od referala da uradi.

Nadam se da nisam samo dodatno zakomplikovala ovim odgovorom. :D
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 23, 2024 16:45:52 PST