Please wait...
HomeForumPosts by Turkuaz24

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by Turkuaz24

payzaya gönderdiğim para! » Post #2

Tue Mar 06, 2018 08:58 in Turkish

derya7878 wrote: Payzaya 18 şubatta yaklaşık 30dolarlık gönderim yaptım ama hala param hesabıma iletilmedi. Alt limit 50 dolar oldu gibi bişey duydum ama benim gönderdiğim zaman öyle bişey yoktu. Bir de payza hesabımı daha onaylamadım ondan olabilir mi acaba bilgisi olan bana yardımcı olabilir mi? Parayı iptal etme gitti ama geri clixsense çekebilir miyim paramı?

Ben 21 şubatta 33 dolar çekmiştim payzaya gelmişti bir kaç güne. Gönderdiğimde hesabım onaylı da değildi ama sonradan onayladım tavsiye ederim onaylatmanızı. Clixsense den çıkış olduysa muhakkak gelmiş olması gerek paranın . Sorun için payza supporttan yardım istemeyi deneyin.

Clixsense Yardım » Post #1902

Mon Mar 05, 2018 02:35 in Turkish

yarenb wrote: Taskları açıp quiz modunu yaptıktan sonra gönderdiğimde giriş yapmamı istiyor ve taska devam edemiyorum. Açılan yerden sign in dediğimde facebook ile bağlanmalısınız diyor fakat zaten facebook ile bağlıyım. Yardımcı olur musunuz?

Öyle bir sorunla şahsen karşılaşmadım. Peki quiz modunu yaptıktan sonra tekrar facebook ile bağlanınca giriş oluyor mu ? Ya da her görevden sonra mı bunu soruyor ? Eğer öyleyse CFlower ve Facebook tan tam bir çıkış yapın tarayıcıyı temizleyin ve her şeye yeniden bir giriş yapın bakalım düzelecek mi.

Deutsche Entität Aufgabe_group1_2judgements » Post #1

Fri Mar 02, 2018 22:20 in Turkish

Bu task (0.07 ) hakkında yardımcı olabilecek var mı ? Burada neye dikkat etmeyi önerirsiniz ?

Clixsense Yardım » Post #1900

Fri Mar 02, 2018 13:08 in Turkish

angarali_bebe wrote: artık silip yeni hesap açıcam.

peki bu hesabı silince aynı maille ve face ile yeni hesap açılabilir mi?

ve

sileceğim mevcut hesaba bağlı payoneer hesabımı yeni clixs hesabımla kullanabilir miyim?

Hayır Clixsense hesabını silmene gerek yok çünkü sorunun ondan olduğunu sanmıyorum. Önemli olan şey CFlower a hangi mail ile görev yaptığın..

Clixsense Yardım » Post #1899

Fri Mar 02, 2018 13:05 in Turkish

angarali_bebe wrote:
Turkuaz24 wrote:
angarali_bebe wrote: hiç görev yapamadım. çünkü face ile girdiğimde iki mail kayıtlıydı. clixs e girdiğim değil diğer mail ile girmişim cf e. sonradan face maili eşitledim ama kabul etmiyor

Şimdi normalde bu uyarı eğer bütün görevlerde çıkıyorsa hesabının CF tarafından askıya alınmış olması ve sana da bunu bildiren ''suspended'' yazısı içeren bir paragrafla bildirmeleri gerekirdi. Eğer ki mailinde böyle bir yazı yoksa askıya alma durumu muhtemelen yoktur. İki ayrı sitede görev yapmayı bundan sordum. Yani askı durumu yoksa girmene engel net bir sebep göremiyorum.

+ CF üzerinde yanlış olan mailden tam çıkış yapmayı dene ve sonra facebook dan da tam çıkış yap. Ondan sonra doğru mailin ile facebook profili sayfanı aç ve ardından Clixcence açıp task görevlerini deneyerek tekrar CF'ye bu facebook ile bağlan sorunun çözülmesi gerekir.

Bunun dışında iki mailinde gelen kutusu ve diğer kutularını kontrol et. Birşey yoksa CF den gelen yukarıdakinin sorunu çözmesi gerek aklıma gelen başka bir neden yok.

hepsini denedim olmadi
CF de ki mailin Clixcence ile aynı olması önemli değil benimki farklı mailler. Pekala o halde CFlower Support a ticket at You don't have permission to work on this job yazsını belirt. - Olmazsa son çare yeni bir mail ile yeni bir facebook hesabı yarat ve onunla giriş dene ama son çareden pek emin değilim çünkü daha önce bir maille görev yapmışsın neticede.. Aklıma gelen bunlar umarım çözersin.

Clixsense Yardım » Post #1896

Fri Mar 02, 2018 12:45 in Turkish

angarali_bebe wrote: hiç görev yapamadım. çünkü face ile girdiğimde iki mail kayıtlıydı. clixs e girdiğim değil diğer mail ile girmişim cf e. sonradan face maili eşitledim ama kabul etmiyor

Şimdi normalde bu uyarı eğer bütün görevlerde çıkıyorsa hesabının CF tarafından askıya alınmış olması ve sana da bunu bildiren ''suspended'' yazısı içeren bir paragrafla bildirmeleri gerekirdi. Eğer ki mailinde böyle bir yazı yoksa askıya alma durumu muhtemelen yoktur. İki ayrı sitede görev yapmayı bundan sordum. Yani askı durumu yoksa girmene engel net bir sebep göremiyorum.

+ CF üzerinde yanlış olan mailden tam çıkış yapmayı dene ve sonra facebook dan da tam çıkış yap. Ondan sonra doğru mailin ile facebook profili sayfanı aç ve ardından Clixcence açıp task görevlerini deneyerek(hepsini) tekrar CF'ye bu facebook ile bağlan sorunun çözülmesi gerekir.

Bunun dışında iki mailinde gelen kutusu ve diğer kutularını kontrol et. Birşey yoksa CF den gelen yukarıdakinin sorunu çözmesi gerek aklıma gelen başka bir neden yok.

Kıyafetleri Kare İçine ALMA. Sakın ALMA! » Post #7

Thu Mar 01, 2018 10:37 in Turkish

Bu görev levele katkı sağlıyor mu ? ben yüzde 40 lardayım yeni başladım ne önerirsiniz?

Clixsense Yardım » Post #1893

Thu Mar 01, 2018 10:12 in Turkish

angarali_bebe wrote:
angarali_bebe wrote: clowdflover hesabına girdiğim facebook taki emaille clixs farklıymış. sonradan crowdflower daki maille clix dekini eşitledim ama hala

You don't have permission to work on this job

mesajı gelip task vermiyor.

yardımcı olabilecek var mı?

tşk

bu sorunu çözmeme yardımcı olacak kişiyi sponsor olarak kabul edecem.

belki biri yardımcı olur

1 - Tüm görevlerde aynı yazı çıkıyor mu ? 2 - Görevlerini buranın dışında başka bir yerde yapıyor musun ?

Payoneer çekim hakkında » Post #19

Thu Mar 01, 2018 01:58 in Turkish

BerAd1 wrote: Arkadaşalr selam,

payonere üye olmaya çalışrken resimde sorulara cevap bulamadım..özellikle ıban sorunu nu çözemedim..lütfen resime bakarak sorularıma cevap verebilirmisiniz..

teşekürler.


Emin değilim sadece bir fikir olarak aklıma geldi: IBAN noyu çok bitişik yazmışsınız belki karttaki gibi boşluklar gibi uygun yazarak deneyin belki olur. Ama yinede bilmiyorum sadece bir an öyle düşündüm.

Payoneer çekim hakkında » Post #14

Tue Feb 27, 2018 11:40 in Turkish

alisonlauren wrote: bir haftadır kimlik onayı yaptıramadım hep ret geliyor

Resmini gönderebildiğin halde red geliyorsa resmin kenarları ile ilgili olabilir. Bir akıllı telefon kamerasıyla kimliğinin sadece ön yüzünü kenarları da görünecek şekilde çek ( mesafe bir karış ölçülerinde olabilir belki az daha yakın) ve gönder onaylanmaması için pek bir sebep olamaz. Eğer ki resmi hiç gönderemiyorsan ve upload hatası veriyorsa aynı resmi defalarca tekrar içe aktar birini alır. Çünkü başıma geldiği için yardımcı olayım dedim.

Payoneer çekim hakkında » Post #12

Tue Feb 27, 2018 11:08 in Turkish

Eğer onaylı Payza hesabınız varsa Paribu btc hesabı açıp oraya dakika içinde paranızı aktarabilirsiniz. Hemen gelir gelmez de Paribu'dan banka Iban numarasına yollayabilirsiniz. Bu işlemler çok hızlı gerçekleşiyor. Eğer yapacak olan olursa önce Paribu'da bilgileri tam hazırlayıp yani Iban gibi zaman kaybetmeden Paribu dan banka hesabına aktarmalıdır. Çünkü Payza dan para btc olarak geleceği için Paribu'ya, dakika dakika değişen btc oranı bir kaç lira düşürebilir ya da çıkarabilir o sebeple bu işlemleri hızlı yapmanızı öneriyorum. Benim yöntemim bu ama tabi siz bilirsiniz.

Paribu hesabına bitcoin yatırma alt limiti: 0.001 BTC' dir. Paribu hesabına bunun altında miktar göndermeyin sakın.Çünkü paranız ziyan olur. Buradan banka hesabına çekimde Paribu 3 tl kesmektedir. Payza ise 0.75 kuruş almaktadır. Bilginize ..

Ödeme Yöntemleri Güncelleme-Admin » Post #9

Fri Dec 02, 2016 04:01 in Turkish

Yahu 1 ay olacak payza ya hala gelmedi. 1 ayda kesin gelir diyenler vardı , payza şimdi tamamen devredışımı şimdi gerçekten .. iyi bilen varsa payza konusunu lütfen bir açıklık getirsin..:(

payzadan başka payza hesabına para gönderme » Post #20

Tue Nov 22, 2016 11:51 in Turkish

Clixsense de bekleyen paraya ekleme yapınca sıramız geriye düşüyor mu ? yoksa aynı kalıyor mu ?

en yakın zamanda PAYZA'dan odeme alan yazsın lutfe » Post #10

Mon Nov 14, 2016 14:04 in Turkish

Ben diğer iki siteden Scrltclx ve gtpplnt ödeme aldım payza ya ? Bir sorun varsa onlar da göndermezdi ama ? Böyle bir şey olmaz yav , para çekecek düzgün bir şey kalmadı . Paypal kesin mart ta geliyor mu ?

en yakın zamanda PAYZA'dan odeme alan yazsın lutfe » Post #8

Sun Nov 13, 2016 12:42 in Turkish

clixsense 2 haftadır parayı payza ya göndermedi burda bir sorun yoktur umarım ?

Clixsense Yardım » Post #1616

Sun Jul 24, 2016 14:53 in Turkish

Offers da radio açmak isteyince şu yazı çıkıyor ve dinlenmiyor ;


An ad blocker is turned on. Please consider turning it off while visiting our site, or whitelisting us. We depend on advertising to fund our expenses.

Eskiden açıyordum bir gireyim dedim neden böyle bilen ya da başına gelen var mı bu durumdan ?

ANKET (GENEL) » Post #1125

Wed Jul 13, 2016 13:57 in Turkish

Şu Simplico dan anket yapıp da para alan var mı çok merak ettim şuana kadar bir tane bile kabul etmedi sebep ne anlamadım ayrıca CİNT te iyiydi ama oda bu sıralar reddediyor anlamadım gitti .. :(

ÖDEME GÖRÜNTÜLERİ » Post #1011

Wed Jul 13, 2016 13:51 in Turkish

Turkuaz24 wrote: Payza ya ödemem geldi şükür ancak Payza da banka hesabımı onayladım çekim isterken şu yazı çıkıyor : The following errors occurred:
You cannot withdraw more than what is available in your Payza E-Wallet.

Payza da 30.78 dolar var nasıl çekicem bunu şimdi ?

Tamam çözdüm mevzuyu

ÖDEME GÖRÜNTÜLERİ » Post #1009

Wed Jul 13, 2016 13:37 in Turkish

Payza ya ödemem geldi şükür ancak Payza da banka hesabımı onayladım çekim isterken şu yazı çıkıyor : The following errors occurred:
You cannot withdraw more than what is available in your Payza E-Wallet.

Payza da 30.78 dolar var nasıl çekicem bunu şimdi ?

ÖDEME GÖRÜNTÜLERİ » Post #1005

Tue Jul 12, 2016 21:02 in Turkish

7 gün oldu clixsense hala ödeme yapmadı payza ya ne zaman gelir artık bu para kızıyorum yav
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 19, 2024 23:54:10 PST