Please wait...
HomeForumPosts by jumpinjack22

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by jumpinjack22

Paypal Alternatif Yöntem » Post #308

Wed Oct 12, 2016 09:04 in Turkish

FIRAT7 wrote: 200 usd tango ya cekim talebi verdim.Payza yi tamamen iptal ettim artik.gondermeyecekler belliki oraya.

limit 150 usd biliyordum 200 müş tango da

Tango'ya yatırdılar mı ilk talebi?

Paypal Alternatif Yöntem » Post #303

Wed Oct 12, 2016 05:44 in Turkish

mavis34 wrote: clixsense tango ile para göndermiyormu şimdi? payza bahanelerini biliyoruz tango için ne diyorlar?

Ben mesaj attım dün, işte belirttiğiniz iş gününü çoktan geçti, herhangi bir problem var mı diye sordum Tango ile ödemelerde. Klasik "2-5 business days" cevabını verdi. Ama bir problem olsaydı Payza'daki gibi belirtirlerdi mesajda. Gelir muhtemelen ama her ödemede olduğu gibi süründürür. İçerdeki "parayı sıfırlamamız" uzun sürecek.

Paypal'da bile böyleydi, bir kere 8-9 dolar civarı biriken anket parasını çekmiştim 3 hafta sürmüştü onun bile yatması. :thumbdown:

Tango Card » Post #24

Mon Oct 10, 2016 03:51 in Turkish

Evet arkadaşlar, Tango ile parasını çekebilme şerefine nail olan var mı aramızda? Bunda da bir ay bekletecekler sanırım. Ben ticket açtım, şu kadar iş günü geçti ödemem hala gelmedi, herhangi bir problem var mı diye sordum.

Yüklü Miktarda Ödeme Bekleyen Üyeler » Post #10

Sun Oct 09, 2016 09:28 in Turkish

Clixsense'nin Payza'dan aldığı yatrımın miktarı önemli değil. Çekim talebi verenlerin beklediği miktar da önemli değil. Kaç günde bir ödeme yapıyorsan (ister 10 günde bir olur ister ayda bir), bakarsın çekim taleplerine en eski talepten başlarsın elindeki para kaç tanesine yetiyorsa bu şekilde en eskiden ileri doğru ödemeyi yaparsın. Sonra bir dahaki ödeme yapacağın günde (eldeki, yatırımlardan gelen para birikince) yine aynı şekilde sıraya göre ödemeyi yaparsın.

Sitenin tutumunu anlamak gerçekten mümkün değil. 2-3 aydır bekleyen varken böyle tombalayla çekip de rastgele ödeme yapılmaz.

Tango Card » Post #22

Thu Oct 06, 2016 16:25 in Turkish

Smyrnaa35 wrote: Clixsense accept Bitcoin Payout with third party tango card, How to get payment from Clixsense - YouTube bu videoyu buldum clixsense'den tangoya para çekimi ile ilgili yanlız bitcoin seçeneği olarak maksimum 50 $ gözüküyor burda 150 dolar seçeneği nasıl ayarlıyoruz?

Videoyu çeken kişinin hesabında 100 doların altında para olduğu için 100 ve 150 dolar seçenekleri görünmüyor. Bakiyenin yettiği seçenekler görünüyor yani. Maksimum da 150.

Tango Card » Post #18

Thu Oct 06, 2016 02:08 in Turkish

Bir ay da buraya yatırmalarını bekleyeceğiz sanırım :thumbdown: Ödemeleri at arabasıyla gönderseler daha hızlı ulaşacak.

Paypal Alternatif Yöntem » Post #292

Thu Oct 06, 2016 01:08 in Turkish

mavis34 wrote: doların fırlaması güzel oldu payzadaki kur 2,95 civarı 100$ bozdum havale ettim. bankaya 1 güne geldi. bu arada neobuxtan gelen paralar bunlar ve neobux fee de kesmiyor kuruşu kuruşuna geldi payzaya oda güzel oldu..

sonuç olarak şuan neobuxta task yaparak anında payzaya ödeme alabiliyoruz ordan da bankaya biriktirip çekince zararınız sadece 10,5 tl olucak paypal gelene kadar böyle artık. tabi bu arada clixsense 650$ ödememi gönderirse güzel olur. hazır dolar fırlamışken..

Aslında Paypal'dan daha karlı. Paypal olsa kur en fazla 2,86 falan olurdu. Ayda bir kez havale yapılırsa sadece 10,50 lira vermek daha avantajlı.

Bu arada neo'dan açacak arkadaşlara uyarı, reklamlara hiç tıklamazsanız, sadece task yaparsanız site sizi aktif saymayıp hesabınızı banlıyor ve paranızın üstüne yatıyor. Hem de bu mevzu kurallarda belirtilmemiş olmasına rağmen. Bunun gibi bir çok bahaneyle banlayıp, hiçbir cevap vermeden paraya konuyorlar. Yani bir şekilde gelir kaynağı olarak belirlemişler banlama işini, bahane vermemeniz lazım. Ben iletişim kurmak için 2. bir hesap açtım iletişimi de kurdum, dedim bu aktif olma şartı kurallarda yazmıyor faq kısmında yazıyor orayı da okumak zorunda değilim dedim; hesabı açın bu 2.'yi de kapatın diye talepte bulundum, hatta canlı yardımdaki kişi de hak verdi. Sonrasında talep ettiğim gibi 2. hesabı kapattılar ama ilki hala banlı, herhangi bir cevap da yollamamışlar zahmet edip. Neo kadar saygısız ve iletişim konusunda problemli bir şirket görmedim, alışmışlar bazı insanların bunlara yalakalık yapmasına, adminler üyelerle marabayla konuşur gibi konuşuyor. Çoğu kişi için tek alternatif ama tam anlamıyla rezil bir site.

Paypal Alternatif Yöntem » Post #282

Sat Oct 01, 2016 01:38 in Turkish

Bu arada Koinim ile ilgili yakın zamanda bir tecrübesi olan arkadaşlar paylaşırsa iyi olur. Btctürk şu anda havale ile yollayamıyormuş. Sadece Koinim'i kullanabiliriz btc'leri çevirip çekebilmek için. Türkiye merkezli tek site bu konuda bildiğim kadarıyla.

ÖDEME ZAMAN VE YÖNTEMLERİ-YSENSE » Post #532

Tue Sep 27, 2016 01:48 in Turkish

mavis34 wrote: neobux ta ilk 7 gün ödeme isteyice söylediğin hata çıkıyor. ödeme alabilmek için 7 gün boyunca aynı ülkeden giriş yapmak gerekiyormuş. bendede aynı hata çıktı 7 gün bekledim düzelmedi, 10 gün bekledim gene aynı.

en sonunda mesaj attım dedimki kardeşim 2 senedir cf kullanıyorum paypal sorunu olmasa sitenize gelmezdim. kuralları ve forumdaki konuları okudum. herhangi bir ihlal söz konusu değil. para çekmek isteyince hata veriyor. bu sorunu düzeltin yada başka site bakıcam dedim.

ertesi gün 6 saat sonra yine deneyin dediler denedim para şak diye geldi. adamlar senin hesabı incelemeden direk ban atıp paranın üzerine yatmışlar, muhtemelen yeni bilet açsanda cevap vermezler geçmiş olsun.. clixsense ve neobux al birini vur ötekine..

Bir yanlışlık olduğunu umarak bekliyorum bugün cevap. 42 doların üstüne yatacaklarına bekleseler zaten komisyonla daha fazla kar ederler, bu kadar da küçük hesapların peşinde koştuklarını zannetmiyorum :)

İşin tuhaf tarafı herhangi bir açıklama koymamışlar ban sebebi hakkında.

ÖDEME ZAMAN VE YÖNTEMLERİ-YSENSE » Post #530

Mon Sep 26, 2016 13:39 in Turkish

Paypal gitti diye ne şirketlere kaldık. Burası para yollamıyor diye Neo'dan 4 gün önce hesap açtım ilk çekim talebimi bugün verdim 43 dolar, error verdi birkaç saat sonra tekrar deneyin dedi. Ben de ticket attım konu ile ilgili. Akşam baktım hesap kapatılmış, suspended.

Açıklama tam komedi: "YOUR ACCOUNT HAS BEEN SUSPENDED You have violated our terms of service
You'll find more information in our terms of service. If you've fixed what you've done wrong and want to request your account back you can contact us. The request will be evaluated depending on the severity of your violation."

Yani diyor ki yanlış yaptığınızı düzelttiyseniz bizimle iletişim kurabilirsiniz. Ama bomba kısım şu ki açıklama kısmında neyi yanlış yaptığım hangi kuralı ihlal ettiğim yazılmamış. İnternetten baktım banladıkları herkese açıklama kısmında gerekçesini de yazmışlar ama bende hiçbir şey yazmıyor. Bir kişiyi adam kendi blog'unda site hakkında küçük bir eleştiri yazdı diye banlamışlar, resmen kafa buluyorlar milletin emeğiyle. Herhangi bir ihlal yapmadığımdan eminim (zaten 3 gün olmuş üye olalı, tasktan başka bir şey için kullanmadım), bütün kuralları biliyorum dünkü çocuk değiliz her şeyi biliyoruz.

Bütün email adreslerine mesaj yolladım şimdi cevap bekliyorum. Cf'den iş yapmak için vasıfsız sitelerin ağız kokusunu çekiyoruz, zaman israfından başka bir şey değiller.

TASK (GÜNCEL) » Post #11039

Thu Sep 22, 2016 06:45 in Turkish

953141 Look At Advertisements And Judge Them.

ÖDEME ZAMAN VE YÖNTEMLERİ-YSENSE » Post #519

Thu Sep 22, 2016 05:23 in Turkish

Aramızda Paytoo ile ödeme alan ya da talep veren oldu mu? Ben bir hafta önce ticket atmıştım Payza'daki problem beunda da var mı diye belirtmiştim, cevap olarak da her şey normal Payza'dan iptal edip Paytoo ile çekebilirsiniz cevabını almıştım. Aklımda da Prepaid kart alıp buradan atm'lerden dolar olarak çekmek vardı bakiyeyi. Ama geçen Paytoo Ödeme | ClixSense Forum sayfasında başka bir arkadaş Clixsense'nin uzun süredir beklettiğini yazmıştı Paytoo talebini.

Ben de belge yollamıştım, kabul etmemişler. İrtibata geçtim pasaportumun süresi geçtiği için hem iki tane yerel kimlik kartı arkalı önlü ayrı dosyalar halinde (toplam 4 dosya ediyor) bir de tüm bilgilerin İngilizce'ye çevrilmiş dökümanını yollayacakmışım. Sanki başkan adayı olduk yıllardır 100 yere üye oldum böyle zırva görmedim. Clixsense zaten ona da yollamıyorsa boşa uğraşmayayım, tecrübesi olan arkadaşlar paylaşırsa iyi olur. Çalışıp kazandığımız parayı çekmek için kırk tane takla atıyoruz, bol kazançlar herkese.

Tango Card » Post #7

Thu Sep 22, 2016 05:08 in Turkish

darlingscastle wrote: Neden Tango cardtan çekiniyorsunuz ki.. Tango card ile ödeme alırsanız Clixsense size prepaid visa debit card veriyor Tango Card reward listesinden..Yani ister bitcoin alın isterseniz visa debit card kabul eden başka bir yerden başka ürünler satın alın.
3d secure alışverişlerde bir de telefona pin geliyor.. Sanırım bu tip yerlerde kullanılamayabilir.. 3 dolar öderseniz size bu kartı fiziksel olarak yolluyorlar ama ameri dışına bir de posta masrafı ödersiniz. Herhangi bir web sitesinden bitcoin satın almakta hiç bir sorun yaşanmayacağını düşünüyorum çünkü gerçek bir karttaki tüm bilgiler bu dijital kartta mevcut

Peki adresimize gönderilen kart ile döviz olan atm'lerden dolar olarak çekebiliyor muyuz parayı, bu konuda bir bilginiz var mı?

TASK (GÜNCEL) » Post #11034

Thu Sep 22, 2016 03:41 in Turkish

953125 Look At Advertisements And Judge Them.

TASK (GÜNCEL) » Post #11013

Tue Sep 20, 2016 01:24 in Turkish

capaxa wrote: 952175 Help Us Moderate Images

Edit: 11 de all complete dedi acaba süre sınırı mı vardı hızlı mı yaptım hatırlamıyorum.

Bana da 20.'de dedi. Hem de toplamda bir tane bozuk resim çıkmasına rağmen. Cevaplarda da çeşitlilik vardı, doğruluk oranı da 90'ın üzerindeydi. Saçma sapan bir şey neye göre verdikleri belli değil.

Paytoo Ödeme » Post #2

Sun Sep 18, 2016 11:03 in Turkish

Paytoo hesabınızda level'inizi yükseltmiş miydiniz? Clixsense'ye ticket attınız mı?

Geçen gün Clixsense'ye mesajla "Paytoo ödemeleri konusunda Payza'daki problemin bunda da olup olmadığını özellikle kendi yazdıkları üzerinden net bir şekilde sordum bazı arkadaşların 2 aydır beklediğini söyledim ve problem yoksa Payza talebimi iptal edip Paytoo'dan talep vereceğimi söyledim. Cevapları "yes you can cancel and use Paytoo it is working as normal.". Yani problem olmadığını normal çalıştığını söylediler. Ben de bunun üzerine dün belgeleri yolladım Paytoo'ya level 2'ye yükseltmek için. Sonrasında da Prepaid kart almayı düşünüyordum çekmek için ama dediğiniz gibi Clixsense buna da yollamıyorsa kullanabileceğimiz düzgün hiçbir seçenek yok demektir.

TASK (GÜNCEL) » Post #10992

Fri Sep 16, 2016 09:21 in Turkish

951346 Look At Advertisements And Judge Them.

Üç gündür devamlı geliyor da parayı çekemiyoruz :)

ÖDEME ZAMAN VE YÖNTEMLERİ-YSENSE » Post #497

Wed Sep 14, 2016 23:52 in Turkish

Clixsense bu konuda gerçekten çok umursamaz. Paypal varken ki halini de biliyoruz. Bir kere anket paraları birikmişti 8-9 dolar bir şey, Paypal'la çekim talebinde bulunmuştum o bile 2 haftada gelmişti.

Payza konusunda, madem Payza'nın keseceği komisyonu ödemek istemiyorlar kendileri para yatırmıyorlar ve başkalarının onlara yatırdığı paraların birikmesini bekliyorlar ödeme yapmak için (o iş de nasıl olacaksa anlamak mümkün değil, kim o kadar para yatıracak da bunlar ödemeleri yapacak) o zaman ödemeniz 2-5 iş günü içerisinde gerçekleşecek demesinler ya da Payza ile çekim seçeneğini kapasınlar, ödeme bekleyenlerin de parasını ödesinler bir zahmet.

%30 komisyon kesip, her ödemede sineğin yağının da yağını çıkarıp küçük komisyonlar daha kesip iş kendine gelince 3'e 5'e burun kıvırmak da enteresanmış gerçekten.

TASK (GÜNCEL) » Post #10982

Wed Sep 14, 2016 23:01 in Turkish

950640 Pinterest - Categorize An Image $0.10

Tam eskisi gibi güzel bir task geldi demiştim ki toplamda 4 tane verdi quizle birlikte :) CF'de Look ve Clothing Categorisation Task hariç devamlı gelen kayda değer bir task kalmadı. Ucits taskları bile gelmiyor artık.

TASK (GÜNCEL) » Post #10916

Fri Sep 02, 2016 00:44 in Turkish

Rf'de ilk defa 61 step'li çiçek sitesi geldi, güne iyi bir başlangıç :)
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 25, 2024 18:02:07 PST