Please wait...
HomeForumPosts by lunake

Jump to
Members LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanNederlandsGreekHindiUrduBengaliFilipinoIndonesianMalayArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by lunake
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies

Surveys samplicio en anderen betalen ze en..? » Post #13

Fri Mar 29, 2019 08:28 in Nederlands

Tasks doe ik ook niet meer , kost allemaal teveel tijd en brengt zo weinig op met een paar uitzonderingen maar die zijn er niet dikwijls . We blijven maar hopen op beterschap , ondertussen ben ik wel niet meer zoveel actief :mrgreen:

Surveys samplicio en anderen betalen ze en..? » Post #11

Thu Mar 28, 2019 12:51 in Nederlands

bitchy50 wrote:

Daar heb je helemaal gelijk in Lunake...
Er is een moderator hier de baas,en die geeft gewoon een ban aan leden die haar tegenspreken

Wordt toch tijd dat Clixsense eens wat doet aan al die klachten over surveys...
Ken ze ook ja :thumbdown: Tja , is echt niet meer leuk werken zo aan de surveys , gaan er meer niet dan wel :(

Surveys samplicio en anderen betalen ze en..? » Post #9

Wed Mar 27, 2019 14:12 in Nederlands

Vandaag al drie gedaan die niet betaald werden , volledig gedaan en noppes , dat was vroeger bij opinion world nooit :x De langere doe ik al lang niet meer , max 15 min , meer niet en als het kan onder de 5 min :lol: Het is echt triest geworden . Het Nederlandstalig forum is stilletjes geworden sinds een bepaalde persoon een ban kreeg :thumbdown:

Surveys samplicio en anderen betalen ze en..? » Post #5

Thu Mar 21, 2019 05:13 in Nederlands

En ze hebben weeral 5 ct van de opinion world afgedaan :o

Surveys samplicio en anderen betalen ze en..? » Post #3

Thu Mar 14, 2019 15:39 in Nederlands

Ik heb al best wat surveys van samplicio kunnen afmaken , in het begin zijn er ook een paar reversed bij mij maar de laatste maanden krijg ik ze altijd betaald en blijven ze betaald . En de meesten zijn wel meer betaald dan opinion world nu met 65 ct maar is zoals dimperium zegt zijn er ook veel minder van , de verdiensten hier zijn het afgelopen jaar gehalveerd bij mij . Ik heb ook geen zin meer om op 30 of 40 surveys 2/3 keer dezelfde profielvragen in te vullen dus de meeste laat ik links liggen zeker die van 20 min of langer , kan mijn tijd beter gebruiken ;) Ik probeer alleen nog de meest betaald en de kortste in tijd , soms loont dat en soms niet :lol:

Back to level 0 » Post #2

Fri Feb 08, 2019 08:15 in Nederlands

Hier geen probleem Kristel , nog steeds in level 3 , hopelijk is het snel opgelost bij jou ;)

Hoe uitbetalen in Nederland???????? » Post #19

Sat Jan 26, 2019 13:56 in Nederlands

supadupa wrote: Dat More TV time werkt niet bij mij. Er zou een groene play button moeten staan, maar ik zie alleen een foutmelding :(
Bij mij werkt dat ook niet :?

Hoe uitbetalen in Nederland???????? » Post #15

Wed Jan 23, 2019 11:28 in Nederlands

Heb ook is Skrill geprobeerd, gaat wel 5,5 euro af om over te schrijven naar je bankrekening + 1 % fee wat ik wel heel duur vind , zit je algauw aan 7 euro , plus de wisselkoers van dollar naar euro . Als je hier geen hele dagen verslijt ( waar ik geen tijd voor heb )is het ook de moeite niet meer eigenlijk . Payoneer is toch iets goedkoper dan ! Paypal was de beste , blijft jammer toch dat die verdwenen is !

ClixAddon » Post #7

Mon Jan 07, 2019 03:52 in Nederlands

Idd , heb wat zitten opruimen en heb een paar processen uitgezet en nu blijft het voorlopig toch staan , bedankt voor je hulp ;)

ClixAddon » Post #5

Sun Jan 06, 2019 14:28 in Nederlands

supadupa wrote: Misschien heb je fouten in je Registry. Met CCleaner kun je dat ook oplossen. Anders weet ik het ook niet, behalve dan een nieuwe computer kopen.
Het zal dat tweede worden vrees ik :lol: Beestje begint fouten te vertonen , thx voor de hulp , seffes de CCleaner nog is laten lopen , wie weet helpt het nog ;)

ClixAddon » Post #3

Sun Jan 06, 2019 01:04 in Nederlands

supadupa wrote: Ik gebruik ook google chrome (op windows 7) maar heb hier geen last van. Misschien moet je google chrome updaten?, of anders die plugin even uitschakelen en weer inschakelen. Of je cookies weggooien. Of de hele plugin verwijderen en opnieuw installeren. Dat zou je allemaal kunnen proberen.
Werkt nu weer is , alles wat je zegt al geprobeerd dus weet ook niet aan wat het ligt :(

ClixAddon » Post #1

Sat Jan 05, 2019 06:50 in Nederlands

De laatste maanden is die clixaddon bij mij meer uitgeschakeld dan ingeschakeld en mis daardoor heel dikwijls de bonus . Soms zelfs dagen dat ik het gewoon niet kan inschakelen en dan is het er plots weer , ik gebruik google chrome . Hebben hier nog mensen last van of een suggestie hoe ik dit kan oplossen ?

Hoe uitbetalen in Nederland???????? » Post #7

Tue Oct 23, 2018 12:17 in Nederlands

In België moet je nog altijd min 50 dollar hebben voor je het kan overschrijven naar je bank , weet niet in Nederland , pas uitbetaling gehad en is nog altijd zo ;)

You did poorly, please make sure you are providing » Post #10

Thu Aug 02, 2018 13:28 in Nederlands

sniper1001 wrote: Waarom kan ik geen tasks doen? Krijg de melding dat ik niet geautoriseerd ben
Je moet je gsmnr doorgeven om tasks te doen tegenwoordig , heb je dat gedaan ?

You did poorly, please make sure you are providing » Post #7

Fri Jul 20, 2018 07:51 in Nederlands

Ik sta nog op level 3 maar ik vind de meeste tasken niks meer om te doen ! Wat het deze maand is weet ik niet , heb amper iets verdiend , ik heb deze week alleen al zeker 10 surveys gedaan die niet betaald zijn , helemaal gedaan en dan op het einde wordt je gewoon niet meer naar cs doorgestuurd , blijft de pagina gewoon staan of je krijgt melding dat het aantal om mee te doen bereikt is maar ondertussen heb je ze wel helemaal gedaan ! Dat is toch niet normaal meer , heeft nog iemand dat ?

You did poorly, please make sure you are providing » Post #5

Thu Jun 14, 2018 03:43 in Nederlands

Kan jij nog geen tasken maken Kristel ? Ik ben er terug aan begonnen omdat de surveys zo weinig opbrengen tegenwoordig en gisteren een hele goeie dag gehad !

ik ben nieuw en stel me ff voor (tips plz :) ) » Post #4

Mon Jun 11, 2018 08:57 in Nederlands

Welkom , en veel tips heb jij niet nodig precies want je doet het al uitstekend ! Ofwel woon je in een heel ander deel van België dan ik ofwel ben je nog heel jong maar heb nog nooit op zo'n korte tijd zoveel verdiend met surveys alleen ! De offers blijf ik af want is bijna allemaal scam , de laatste tijd wat minder (ook bij tijdsgebrek ) maar tasken doen brengt af en toe toch ook goed op . Eerst zorgen dat je naar level 3 gaat , kan je door slim te werken vrij snel bereiken en dan zijn er best wel beter betaalde tussen . Verleden jaar bv met vertaal tasken die vrij gemakkelijk waren op een paar weken tijd toch meer dan 200 dollar gehaald . Veel succes !

You did poorly, please make sure you are providing » Post #2

Wed Jun 06, 2018 05:27 in Nederlands

Er gaat niks meer fatsoenlijk laatste dagen , 2 surveys die ik deed niet betaald en 3 die niet werkten op het einde als je ze al volledig gedaan hebt of bijna , allen van opinion world , dat heeft altijd zo goed gegaan , snap ook niet wat er aan de hand is !

Payza » Post #63

Thu May 31, 2018 02:43 in Nederlands

Lijkt me allemaal nogal omslachtig ik hou het maar bij Payoneer , gaat prima !

figure eight » Post #11

Mon May 28, 2018 12:28 in Nederlands

En is zover , gsm nummer doorgeven als je tasken wil doen , bye , bye figure eight :)
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are EST - Server Time: May 24, 2019 22:16:06 EST