Please wait...
HomeForumPosts by Nole76

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by Nole76

Ako neko zna... » Post #3

Sun Nov 29, 2015 09:53 in Ex-Yugoslavia

Tamo sam pokusao da se registrujem jos pre mesec dana. Popunim onaj njihov formular i nikada mi nije stigao odgovor od njih. Posle im opet posaljem mail da ih pitam o cemu se radi - opet nikada nisam dobio odgovor. Sve u svemu pet puta sam im slao mail i nikada mi nista nisu odgovorili. Zasto? Pojma nemam. U svakom slucaju hvala na pomoci.

Ako neko zna... » Post #1

Sun Nov 29, 2015 07:02 in Ex-Yugoslavia

Ako neko zna za neki dobar forum o CrowdFlower-u molio bi ga/je da ostavi link. Ovde bas i ne moze otvoreno da se prica o svemu.

Isplate sa ySense (Postajte isplate ovde!) » Post #412

Thu Nov 12, 2015 15:28 in Ex-Yugoslavia

The following funds have been credited to your NETELLER Account.

Transaction details:

Merchant Name: ClixSense.com
Transaction Amount: 100.47 USD
Foreign Exchange Rate: --
Account Amount: 100.47 USD
Merchant Reference ID:
NETELLER Transaction ID:
Date: Thu Nov 12 20:17:29 GMT+00:00 2015
Message: Thanks for your business

Neteller » Post #6

Fri Oct 23, 2015 17:35 in Ex-Yugoslavia

Ja budala cekam da dodje postar a on mi kovertu sa karticom ubacio u sanduce :lol: . Ko zna kad je stigla, sve u svemu oko nedelju dana i kartica je tu. Bez problema sam je aktivirao. Nego, jel zna neko ima li neki minimum koji treba da se potrosi ili mogu recimo u prodavnici da kupim samo 2-3 piva?

Neteller » Post #5

Thu Oct 15, 2015 09:23 in Ex-Yugoslavia

Ja sam trazio verifikaciju naloga sa starom licnom kartom i proslo je sve bez problema. Za sve licne karte sa datumom isteka 27.07.2011. stavite datum isteka 31.12.2016. Posle tog datuma vise ne vaze stare licne karte. Inace kad otvorite nalog mogu da vam legnu uplate bez verifikacije. Onda verifikujete nalog sa slikom licne karte, pasosa ili vozacke dozvole. Uplatite bar 13 dolara prvi put da mozete odmah da trazite karticu.

UPLATA??? » Post #2

Thu Oct 15, 2015 07:51 in Ex-Yugoslavia

Sredom. Meni je juce legla prva isplata na Neteler bez ikakvih problema. Ostalo mi je samo da verifikujem nalog i da trazim karticu.

Da li je neko radio EXTRANCE EXAM » Post #3

Wed Sep 30, 2015 05:07 in Ex-Yugoslavia

Ma nema od toga nista! Cim se niko zvanican nije oglasio - sve ti je jasno. To ce biti "Jednog lepog dana". A i kad izadje mogu misliti na sta ce da lici taj test. Bice gomila nefer pitanja sigurno. Ja sam od 16-tog na 96 pitanja i cekam samo jedan jedini j'eni zadatak pa makar sve odgovorio pogresno.Od tada su se samo na kratko pojavila 2 zadatka koja sam vec radio, nista drugo.

taskovi? » Post #45

Tue Sep 15, 2015 15:45 in Ex-Yugoslavia

Treba citati instrukcije, znam da smara al se mora. Danas sam naleteo na novi problem. Juce navatam dva zadatka sa tim "kontinentalnim" pitanjima i uradim 15/15 tj sve tacno odgovorim. A danas mi gospoda iz CF-a uracunaju 14 tacnih od ukupno 15 odgovora. Lepo se vidi u job history da je 15/15. Ja im napisem tiket a oni mi odgovore nesto bezveze, ja opet a oni isto neku nebulozu. Sad sam opet poslao i cekam sta ce biti. Vec sam se navikao za ovo kratko vreme na gluposti tipa da na kraju nekog clanka pise -written by xy a da je u stvari tacan odgovor nesto drugo. Ali ovako bezobraznu kradju nisam ocekivao. dobro pazite kako vam racunaju kviz pitanja. Ako se nista ne resi moracu na engleskom forumu da trazim pravdu.

Pitanja i saveti » Post #1242

Wed Sep 09, 2015 10:59 in Ex-Yugoslavia

Da li treba da otvorim nalog na CrowdFloweru ili je dovoljna ova prijava preko ClixSense-a? Kad odem na CrowdFlower | People-powered Data Enrichment Platform trazi mi username a ja se uvek logujem sa Facebook-a. Koliko se secam nisam popunjavao nista sa username-om vec sam samo izabrao opciju sign in with facebook.

taskovi? » Post #40

Wed Sep 09, 2015 10:59 in Ex-Yugoslavia

Juce odradim 6 taskova za level 0 i odgovorim tacno na 66 od mogucix 68 pitanja na testovima. I danas mi ne racuna ni jedan jedini zadatak tj test za level. Stoji mi i dalje statistika od petka. To mi se isto desilo i za 02.09 i 03.09. I tada sam imao preko 90% tacnih odgovora na testovima u nekih 7-8 zadataka i nista mi nije racunato. Napisem im ticket i evo sta kazu
1. Simple search jobs where you locate information on the internet and answer Yes or No questions, such as the job “Help us Identify Authors”.

2. Jobs that do not have test questions. Jobs listed in your Job History with a “-” in the Test Question columns, do not have test questions. Examples are surveys, jobs that use the Bookmarklet or CrowdFlower Extension tools, Test a Web Application, etc.

3. Jobs that are identified as broken or problematic. The stats from these jobs are removed by admins if the overall impact on our Contributors was negative. Even if you did great on a job, the job’s stats are removed (even after first being added) or excluded from everyone’s Dashboard Work Statistics.

4. Test questions that were missed by many Contributors. Test questions considered to be unfair are removed from everyone’s statistics, even if you were marked as correct.

Sto znaci da mogu da me drze na level 0 koliko god hoce i da rade sta hoce. Od sada radim samo testove a ostalo me ne inreresuje dok ne dobijem neki level.
A ovo pod 2 je tek smejurija. Svi ti taskovi sa minusom su imali test pitanja sto se lepo vidi u kolonama za test pitanja i tacan broj odgovora.

Expelled » Post #3

Mon Aug 31, 2015 23:33 in Ex-Yugoslavia

Hvala na podrsci! Bice valjda bolje.

Expelled » Post #1

Mon Aug 31, 2015 07:16 in Ex-Yugoslavia

Na testu sam odgovorio na sva pitanja i onda dolazi hladan tus. Kazu na tri pitanja niste odgovorili nista?!
Onda se u pitanju gde su navedena na samom pocetku clanka cetiri autora moj odgovor multiple authors smatra pogresnim?! I jos mi kazu tacan odgovor je taj,taj,taj ili taj pisac, bilo koji od njih. A lepo pise ako su navedena dvojica da je multiple author.
Pa onda odgovor na clanak koji je napisala osoba xy koja objavljuje knjige i ima svoj sajt za koji ceo svet zna da je njen nije xy nego je -no author or broken link. A na dnu strane ima mogucnost da se postave pitanja i tamo se jasno vidi ime autora koji odgovara.Ma stvarno...
Zadnje se vise ni nesecam, nije ni bitno.
I ja im lepo napisem tiket gde im kazem da je sve ovo previse ocigledno i da mogu bolje od toga.
Na kraju mi povecaju tacnost sa 40% na 60% :roll:
I sad ja treba da se opet zalim tj da pisem tiket. Ma nek ide sve....
Nisam ocekivao ovako nesto.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 23, 2024 21:46:18 PST