Please wait...
HomeForumPosts by VeGans

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by VeGans

ClixSense Задачи » Post #3278

Thu Jun 09, 2016 06:47 in Bulgarian

plamsi87 wrote: Пинеже виждам че доста хора не могат да качат ниво защото го няма вече теста за ниво ще ви дам един съвет. Теста за ниво си го има, но липсва в нашия сайт, както в Neobux i Elite. Поради това, може да си направите регистрация в друг сайт, където има такива задачи и там ще можете да използвате теста за да качите ниво. Потърсете в гугъла за такива сайтове има ги много. Резултатите от теста важат и в Clixsense. Късмет!

Стига сме с оправдавали с този тест.

Аз съм влизал в първо ниво три пъти, и три пъти съм го губил, като намаля процента си...

Никога не съм правил тест за ниво...

ClixSense Задачи » Post #3255

Wed May 18, 2016 08:29 in Bulgarian

jerko0 wrote: Още съм нов.Защо не мога да решавам задачи?

От 27 април до днес имаше една единствена задача (на 10 май) и тя не играеше за ниво...

Просто чакай ...

ClixSense Оферти » Post #1264

Sun May 15, 2016 06:07 in Bulgarian

cvetidoncheva93 wrote:
Платено !!! 0.63 $ ! Благодаря Clixsense <3

На кого благодарите, cvetidoncheva? Участвали сте в анкета поръчана на CINT от частна компания. Платили са Ви и толкоз...

Благодарности на ClixSense??? Че и сърчица???

ClixSense Задачи » Post #3247

Sat May 14, 2016 06:40 in Bulgarian

@valkoo8 и mirko2001

В кое ниво са тези задачи?

ClixSense Задачи » Post #3243

Wed May 11, 2016 23:04 in Bulgarian

Нямах лично обръщение. То беше към всички и съжалявам, ако някой се е почуствал засегнат. Целта ми не е да обиждам когото и да е.

Говоря предимно за хелпа на CrowdFlower.

Успех.

ClixSense Задачи » Post #3241

Wed May 11, 2016 05:28 in Bulgarian

pisetu wrote: Освен това имам доста случаи, в които съм опровергавала отговор, които съм дала за верен, а ми е счетен за грешен, и то очевадно проблема е бил в тях...

@Pisetu,
това служи само и единствено за да си оправят статистиката. Няма да ти променят резултата след report.

@всички
Хора моля ви четете.
Четете предишни постове. Четете хелпове. CrowdFlower имат страхотен хелп. Там всичко е обяснено до най-малка подробност. Включително и проблема с недостигането на ниво, въпреки покритите критерии.

ClixSense Задачи » Post #3237

Wed May 11, 2016 01:21 in Bulgarian

pisetu wrote: Искам да попитам, защо след като съм покрила всички изисквания за качването на левел, отдолу пише Something else is preventing you from reaching the next level. Keep on working in order to gain experience and level up. Разбирам, какво означава текста де, но какво друго трябва да направя за да вдигна ниво след като съм покрила всичко? Благодаря предварително ако някой се отзове :)

Преди време ти го казах... Изглежда в началото си допускала твърде много грешни отговори, често си била expelled.

Аз мисля, че това е нормално за всеки начинаещ и, че те просто си измиват ръцете. Явно са се надценили, не са очаквали толкова хора да се включат в тази платформа...

Сега чакам да направя 80% и ако не ме пуснат ще се разкарам, но преди това ше се постарая, максимално много хора да разберат, колко са некоректни.

ClixSense Оферти » Post #1250

Sun May 08, 2016 08:28 in Bulgarian

@pisetu.

Hungry friends, не е "златна рибка" а небезизвестната игра Pacman. Тук тя се играе веднъж и си взимаш 40те цента... След това я играеш за удоволствие. Изрично е казано," you have to be new user".

Относно Adscent: така е. Некоректни са. Не плащат за всяка инсталирана игра.. Ще отговорят на мейла ти, но ще бъде нещо от рода на "има няколко причини, поради които не си получаваш парите." Изброени са. дрън-дрън-дрън. Нито една от тях не е вярна.

Имаш право да се ядосваш, но от самото начало трябваше да си готова за бавното "забогатяване". Трябва да сме готови и за некоректно отношение...

И аз страдам от това. Вече съм на 80% точност, а все още съм с нулево ниво. След като ме въртяха близо два месеца се оказа, че това е така, защото в началото съм имал много сгрешени задачи. Аз се примирих... И се пуснах по течението

Сама решаваш дали ще се махнеш... Пари се печелят, но не веднага. И не лесно. Ще мине доста време и ще изхабиш доста нерви докато започнеш да си доволна от резултата.

Това е тяхната цел. Изнервят хората... Приеми го като цедка. Накрая остават най-добрите... И тогава се печели.

Успех.

ClixSense Оферти » Post #1211

Wed Mar 30, 2016 22:26 in Bulgarian

@cvetidoncheva93
На мен ми ги плаща след като "шер-на" във Фейсбук (Туитер).

Дали обаче си заслужава, заради един цент??? Всеки сам да си решава.

Успех.

ClixSense Задачи » Post #3171

Mon Mar 28, 2016 08:24 in Bulgarian

Не искам да изземам функциите, нито пък се вживявам в ролята на модератор, но хора...,преди да попитате - моля ви потърсете в темите, поровете се из постовете. Ако не намерите отговор на въпроса си, тогава пишете. Винаги, ще се намери, някой който да ви отговори.

Малко по-трудно е, наистина. Но всички сме минали по този път. Всички проблеми с които, като начинаещи се сблъсквате са дискутирани и обсъждани многократно. Просто трябва да се поровите, не да да чакате готовия отговор.

Поздрави и успех.

ClixSense Задачи » Post #3114

Mon Feb 01, 2016 06:45 in Bulgarian

bobi4oo wrote: Някой знаели Tamil има една задачка ама незнам как да я изпълня някой ако може да помогне ?

Ха-ха-ха

Браво бе пич. Дори и някой да го знае тоя ш***н език, как мислиш, че може да ти помогне? Като ти прати отговорите?

Нали се сещаш, че това е извън всякакви правила.

Както nadiatg те посъветва... придържай се към оферти и задачи, за които си сигурен. Иначе губиш.

Тук можеш да разчиташ на съвети, помощта е...

Успех

ClixSense Задачи » Post #3110

Sun Jan 31, 2016 06:44 in Bulgarian

За последен път се хващам да пиша (да се жалвам, като...). За последно, защото разбирам, че кучето си лае, керванът си върви.

След, като няколко пъти Growdflower, искаше да превеждам от виетнамски на английски, реших да се пробвам. Сдобих се преводачи, с помощници и ... Не е истина минах quiz mode (на 100%). Стига бе, не е страшно. Супер, ще се пробвам, пък каквото стане...

Да ама не. Пръста ми залепна на F5 (Скоро някой го каза) и няма рефреш, също както на руския преди няколко дни, когато тотално ме прецаха. Включително и за accuracy.

Естествено, няма центове, няма ниво.

Вчера се хванах на евтините задачки. За пореден път. С триста зора ме докара до 11 Task, това разбира се са 5 цента и 5 за прословутото дейли. Отново залепнах на F5, но...

Тук трябва да кажа, как тотално те цакат с отговорите. Доказани грешни такива, не можеш да промениш по никакъв начин. Дори да оспорваш грешка, никой не те ***** за слива. Това с обжалването е за парлама. Никога по никакъв начин, нищо не ти връщат.

Днес по едно време, пусна маааалко по-различни задачки, но пак от евтините. Изкарах няколко часа блъскайки по F5 на клавиатурата... Няма да кажа резултата, вероятно се досещате.

Накратко, новобранци - дерзайте. Нямате ли първо ниво в Тасковете, забравете за печалба... А за да постигнете това нещо се изисква страшно много свободно време и инат, който аз започвам да губя поради липсата на стимул. Ааа, и много добър английски, който за 1во ниво вече е задължителен.

Като споменах първо ниво... Там трябва да се внимава, защото задачи, с ДОКАЗАНО грешни отговори те връщат за секунди, както споменах по-горе без право на обжалване (пример: адресите на ресторанти в Лондон)

Съжалявам за дъъъългото писание, но както казах - мисля да е последно.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #3122

Fri Jan 29, 2016 09:44 in Bulgarian

И тъй като преди малко се отнесох забравих ... да се оплача, разбира се.

Вчера направих две от "ефвтините" задачи (по две за цент). Веднага след първата си погледнах Dashboard-а и видях, че тя играе за ниво... Ха. Супер. Опитах се да я продължа, но...

Хванах другата. Тя не беше за ниво.

И на двете имам по 85%.

Сутринта си проверявам статистиката иииии... двете задачи не участват за ниво. Това вече е прекалено.

Никой вече не може да ме убеди, че CrowdFlower играят честно и че зад гърба ни не прескачат правилата, както им се харесва.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #3121

Fri Jan 29, 2016 07:57 in Bulgarian

Тръгнах да пиша за проблемите с CrowdFlower... Там всичко се е сбъгясало. Даже не може и да им пише човек.

После се сетих, че OfferToro две седмици не могат да открият защо мобилните устройства нямат достъп до тях. Това е проблем дискутиран, не само от мен. Има го и в англоезичния форум.

Сега и това, което пише CLIX-er... Вероятно това е целта, но...

Аз постове от админите (buildan и the_AA) виждам само за да поздравят новодошлите. Моля, не го разбирайте, като упрек, но мисля, че работата ви е да потушавате подобни дрязги и недоразумения.

Иначе. На мен малко ми трябва, но още държа, не съм се отказал.

ClixSense Задачи » Post #3097

Thu Jan 28, 2016 04:59 in Bulgarian

respekt wrote:
Да попитам какво искаш да ти платят? При правенето на задачата си получил заплащането за нея.

Искам да ми платят два пъти по седем цента. Имам две РЕШЕНИ задачи и нямам нито цент за тях.

Но в случая това е по-малкия ми проблем. Повече ме е яд, че ми прецакаха точността.

ClixSense Задачи » Post #3090

Wed Jan 27, 2016 08:41 in Bulgarian

vivian_westwood wrote: VeGans , при мен се получи същото на тази задача. 100% точност и ме блокираха. Още нямам отговор защо. А платиха ли ти нещо за направената задача?

Нищо не платиха гадовете.

Освен "извинете" и по-нисък процент accuracy - друго не получих.

Толкова съм бесен, че нямам думи.

Това е толково обидно отношение. Толкова некоректно...

Още един подобен случай и ще си кажем довиждане...

Пп.
Сега ме пълнят с преводи от Индонезийски, Суахили и Фарси... Което ме изнервя допълнително...

ClixSense Задачи » Post #3083

Wed Jan 27, 2016 05:17 in Bulgarian

Добре де...

Махнаха ми flag-чето. Грешка било... Да съм ги бил извинял... И да си продължа задачката.

Хубаво, ама не виждам нито задача, нито центове в сметката си. На всичкото отгоре и accuracy-то ми е по-ниско от вчера.

Това е повече от тъпо, гадно, некоректно, подло... Щес пра до тук, защото иначе ще наруша добрия тон във форума.

*****

ClixSense Задачи » Post #3081

Wed Jan 27, 2016 00:50 in Bulgarian

Получих писмо с извинение.

Махнали са ми флага и мога да продължа с задачата....., ако е активна.

Познайте дали е активна...

ClixSense Задачи » Post #3079

Tue Jan 26, 2016 11:47 in Bulgarian

Нали знаете, че си загубих първото ниво...??? ;-) заради задачата с лондонските ресторанти, която оказа се, че е грешна отвсякъде...

Както и да е.

Въпреки, че нямам 70% вчера ми пусна задача от 1во ниво. Трябваше да превеждам от фарси на английски. Не посмях да играя тото, като nikipoli и се отказах

Днес отново ми даде задача от първо ниво - да препревеждам от руски на английски... ???

Аз обаче се справям с руския и завърших всичко на 100%.

Сега обаче получавам оранжев флаг. Major... За пръв път ми се случва. Какво означава това?

П.п. Като капак на всичко, не ми плати двете решени задачи.

ClixSense Оферти » Post #1195

Mon Jan 25, 2016 11:44 in Bulgarian

nadiatg wrote:
Не знаех, че там също има accuracy.
Него можем ли някъде да го проверим?

Понякога го изписва в горен десен ъгъл в началото на новото проучване. Когато ми попадне, ще го снимам и ще го постна, за да го видите.

Не му казват accuracy, а quality score и също се измерва в проценти.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 23, 2024 00:47:44 PST