Please wait...
HomeForumPosts by extraordinaire

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by extraordinaire

ClixSense Оферти » Post #1236

Tue Apr 26, 2016 10:36 in Bulgarian

pisetu,когато излизат тези сините видеа,ако са от youtube ти плаща както ти каза на 3 видеа я ти плати 1,я не..
останалите клипчета,видеа и реклами се плащат винаги (като мак доналдс,реклама на някой филм,рецепта и т.н.)
надявам се да съм помогнал,успех

Daily Checklist Bonus » Post #786

Wed Apr 13, 2016 04:47 in Bulgarian

cvetidoncheva93 wrote:
extraordinaire wrote: Дълго не бях се изявявал,но ето моето скромно постижение,успех на всички!


Здравей ! От какъв тип бяха тия 22 оферти по 0.01 ?

Видеа :)

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #3165

Sat Mar 26, 2016 17:43 in Bulgarian

ketififi wrote: Вече цял месец няма задачи за мен... Не мога да разбера помкаква система ми дава достъп до задачите!?!? Може ли да ми отговори някой,моля!

Здравей,като гледам си в Гърция,аз съм във Франция,имах късмета да отключа бързо нивата като се регистрирах,но наистина няма много задачи за левъл в началото,луд късмет е,ако искаш да си сериозен не се отказвай,дерзай офертите и наблюдавай за нови таскове :)

Процесори за Разплащане и как да си служим с тях » Post #259

Sat Mar 26, 2016 09:48 in Bulgarian

sneji8812 wrote: здравейте , искам да попитам как мога да сменя езика си на български в пей пал , защото нещо при регистрацията си съм го дала на английски ?

Мисля си,че не можеш,аз винаги съм на английски,долу има знаменца накрая на главната страница,там избираш от Европа -> България и отново си е на английски,но все пак ако някой знае със сигурност нека каже :)

Daily Checklist Bonus » Post #780

Fri Mar 25, 2016 17:55 in Bulgarian

Дълго не бях се изявявал,но ето моето скромно постижение,успех на всички!

Ръководство/Информация за използване на ClixSense » Post #74

Sat Jan 30, 2016 06:29 in Bulgarian

MedyR wrote: Здравейте.

До колкото разбрах, тук не може да се наемат реферали. Може само директни с линк, който трябва да се праща към хора, които да искат да се занимават с това.

Как тогава да спечеля от тук.

Започни с гледането на рекламките.Лесно и бързо е от началната страница.
После имаш Clixgrid,от който също може да спечелиш с малко повече постоянство и търпение,а furiq е права,проверявай редовно менюто Tasks,там също има печалба и не на последно място са офертите,погледни в Offers -> Trialpay те мисля за България предлагат най-много,ще играеш игри - било моментни,било във Фейсбук и отново ще припечелиш.
Успех и дано те видим сред редиците из бг форума :)

Процесори за Разплащане и как да си служим с тях » Post #242

Thu Jan 21, 2016 11:02 in Bulgarian

bibo35 wrote: Здравейте! Имам акаунт в Пейпал и имам верифицирана дебитна карта към акаунта,но...не мога да прехвърлям пари от акаунта към картата! Нали наскоро направиха някакви промени в дизайна на сайта и като дам Withdraw и ме прехвърля към страница,където да въведа номер на сметка,а самият сайт в страница за възможни грешки при плащане,не разрешава превод към дебитната карта,а иска номер на сметка,към която да прехвърли парите от акаунта! Обаче иска номер на сметка в US банка! Защо се получава така? Да не би Пейпал вече да работи само с клиенти от САЩ? Защото ми е странно,че сайта си дръпна някакви си 2 долара от картата,прие си 4 цифрения код за верификация,а сега упорито отказва да прехвърля пари към картата,въпреки че тя излиза като възможен вариант при прехвърляне на средства! Аз още не искам да прехвърлям,че сумата е малка,а от Уникредит казаха,че при трансфер на пари от Пейпал,освен 2-те евро от Пейпал и Уникредит взимат по 7 евро за всеки трансфер,но...поне искам да съм сигурен,че превода е възможен! А не да се занимавам с тези сайтове,да трупам някакви пари в сметката и накрая да се окаже,че мога само да пазарувам с тях,а не мога да си ги прехвърля в картата и изтегля кеш! Благодаря предварително!

Здравей,каква карта използваш и си регистрирал в Пейпал ,защото до колкото знам за трансфериране на пари от сайта към карта може само към VISA,ако е това проблемът разбира се и таксата е 2.50 евро винаги независимо от сумата.

ClixSense Оферти » Post #1173

Thu Jan 21, 2016 10:59 in Bulgarian

Plamen wrote:
ganiva wrote: Здравейте!
Опитвам новото сърви, но ме изхвърля като чукна 500-1000. Гледам вашите постове, изхвърля ви при повечето отговори. Следващия път ще кликна на отговор Не знам/Не работя, може пък да имам късмет. :D

абе ние сме в България и явно това е проблема... като гледам по другите форуми хора от други държави колко оферти и задачи са направили - това е извода, дори и тук ни имат за последната дупка на кавала

Със задачите за 1 и 2 ниво поне във Франция също е много зле,но поне анкети дават по-често..

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #3045

Wed Jan 13, 2016 07:08 in Bulgarian

plamsi87 wrote: Да, аз за 5 дни ги избих тея 17 $....

Ако си отключил задачите - да има голям смисъл,тъй като ще печелиш двойно и отгоре от чеклист бонуса и ако го попълваш всеки ден,то бързо ще ги избиеш,отделно ще припечелваш повече от рефералите и ще имаш гарантирани ежедневни рекламки (скъпо платени от 0.01 ц.)
Но ако още нямаш ниво на задачите мисля,че все още няма смисъл от Премиум :)
Успех!

Всичко за ClixGrid » Post #951

Mon Jan 11, 2016 03:52 in Bulgarian

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #3041

Sun Jan 10, 2016 09:04 in Bulgarian

marsimmar wrote: Нямам никакви флагове. Чист като сълза ;)

Ако наистина си "чист" както казваш и си изпълнил всички критерии,то се обърни към съпорта с прикрепен скрийншот,успех и дано всичко е наред!
Submit a Ticket | ClixSense

Всичко за ClixGrid » Post #950

Sat Jan 09, 2016 04:28 in Bulgarian

ClixSense Задачи » Post #3032

Wed Jan 06, 2016 03:18 in Bulgarian

Plamen wrote: Здравейте, аз отдавна не съм виждал задачи при мен... не знам причината. Опитвам се да изпълня нещо от офертите, но и там има нещо куцо... от 3-4 безплатни ми отчете само 1, как да рискувам с платените при това положение ? Бихте ли ми казали кои оферти да приемам ( матоми, офер торо и т.н.) и от какво зависи получаването на задачите ? :roll:

Аз бих ти предложил офертите на Trialpay , за мен те са най-коректни,може да се довериш и на платените,стига да имаш печалба разбира се,плащат всичко,нямал съм проблеми с тях.

Честита 2016 година » Post #20

Wed Jan 06, 2016 03:14 in Bulgarian

Честита да ни е новата 2016 година и от мен.Нека бъдем по-добри,по-весели и по-сериозни през тази година.
Пожелавам на себе си и на всички вас много здраве и късмет пък останалото само ще се нарежда. :thumbup:

Въпрос » Post #2

Thu Dec 17, 2015 04:04 in Bulgarian

CAPITALIABG wrote: Здравейте! От доста време съм в сайта и общо взето съм доволен от него :) Днес се пробвах за пръв път да правя Таскс но ми се появява само 1 и не ми дава да я изпълня.Въпроса ми е защо не мога да правя задачи като гледам ,че много хора от България имат изпълнени..или просто зависи от държавата в която живееш или от това ,че нямам направена нито една ??

Здравей,след като никога не си решавал задачи,значи трябва да гониш нивата.
Трябва да отключиш поне 1во ниво за да виждаш задачите,които решават и останалите,за тази цел има теми из форума,но като цяло трябва да решаваш задачи (минимум 100 въпроса,5 различни пакета задачи и разбира се над 70% успеваемост за да отключиш 1 ниво).До тогава ще ти е зор,но ако ти е цел - не е невъзможно,просто трябва да дебнеш в менюто за задачите,тъй като не качват всеки ден за новопостъпилите... :)
Успех!

ClixSense Задачи » Post #3014

Wed Dec 16, 2015 04:31 in Bulgarian

dsmilyanov wrote: Здравейте и от мен!

Може ли някой да ми обясни, като се предлагат задачи, и пише че има 11 за изпълнение, а аз съм направил едва две, при опит да продължа, ми се съобщава, че съм направил максимума от задачи, и въпреки, че съм ги изпълнил на 100%, не ми се отварят другите 9?

ето и номерата на задачите, ако искате проверете ги конкретно 610428, 610462

Няма обяснение.Не е само при теб,стискай зъби и пробвай други.

Za teglene » Post #2

Wed Dec 16, 2015 04:30 in Bulgarian

Здравей,за да изтеглиш сума от сайта трябва да направиш минимален Баланс.
В твоят случай за стандартен потребител сумата е 8 долара,след като я направиш в профилната ти страница от ляво ще изкочи бутон cashout,там вече е лесно след като си дала имейл адрес за Пейпал или друг сайт,който си посочила при регистрацията.
Ако си Премиум потребител,минимумът е 6 долара.
Успех

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #3012

Fri Dec 11, 2015 03:53 in Bulgarian

jujakotzeva wrote: Има ли някакви проблеми този сайт.

За какви проблеми говориш?
С плащания - със сигурност не.
С някои задачи,оферти - разбира се,че има,но те не са проблеми,които касаят пряко потребителя,просто не печелиш понякога..
Ако има по-конкретен въпрос,питай :)

Всичко за ClixGrid » Post #932

Mon Dec 07, 2015 05:19 in Bulgarian

ClixSense Задачи » Post #2998

Sun Dec 06, 2015 11:51 in Bulgarian

AimJourney wrote: Jokera93, extraordinaire
благодаря на двама ви, благодарение на вас успях да реша няколко от Identify Recommended Businesses, а то в БГ си е голяма суша и от към задачи и от към оферти. Обаче все още си ми изглеждат ТОТО тези задачки...

Радвам се да помогна винаги :thumbup:
А до това за задачите в България,ами аз съм във Франция и един от рефералите ми ,който е в България има същите задачи като моите , единствено получавам от Италия и Франция понякога задачи само за моята държава явно,но италиански не зная,а тези на френски винаги са много малко,тъй че да ти кажа поне за Франция-България от към задачи е едно и също.
За офертите-да,доста имам,а и мога да печеля от сайтовете за залагане,които предлагат във Франция,в България до колкото знам,според закона на хазарта е забранено..
Тъй ,че не се притеснявай,дебни задачите в големи пакети и ги атакувай.. ;р
Успех и наслука.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 25, 2024 14:02:20 PST