Please wait...
HomeForumPosts by extraordinaire

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by extraordinaire

ClixSense Оферти » Post #1131

Wed Nov 18, 2015 14:41 in Bulgarian

И аз се придържам към мнението на respekt!
В задачите и офертите са парите,там влагай време и усилия..
А до това,че не ти се получават,както съм казвал мисля и преди тук - подбирай тези,които са по-лесни за теб за да държиш процента,след това ежедневно идват по-лесни,даже елементарни,а и ако имаш проблем с английския има речници (онлайн) , а времето за задачите е достатъчно да ги ползваш.
Ако имаш въпроси по конкретна задача и имаме опит с нея,с радост ще помогнем.
Успех !

ClixSense Оферти » Post #1126

Tue Nov 17, 2015 12:37 in Bulgarian

Браво на nadiatg и jokera93!
Ръчкайте ги и аз имам 3 печалби от там,мисля бяха по-скромни от 1 долар едната и две от по 50 цента.

ПС.Buldan75 извинявам се,че съм нарушил правилата като съм споделил скайпа си,просто исках да помогна,а и не знаех за тези условия :) Няма да се повтаря,успех ;)

Похвали се. » Post #1117

Mon Nov 16, 2015 12:56 in Bulgarian

Не знам дали е тук мястото и дали това е правилната тема,но ще рискувам :)
След дълго цъкане,но за жалост нямах изцяло свободна седмица,все пак стигнах до третото място,което за мен си е постижение,в неделята беше напрегнато за 3 и 4 място (10 долара за 3то , 5 за 4то) и явно за съперника ми беше въпрос на чест или въпрос на пари,той си знае,но се надпреварвахме почти до края на деня (в САЩ 12 вечерта,тоест в европа някъде 6-7 сутринта),но все пак го надвих с малко,50тина задачи.
Радвам се за постигнатата цел и я споделям с вас.
Пожелавам на всеки Българин да успява в тази класация и да превзема първите места!
Успехи :cs:




ClixSense Tasks Weekly Contest

CONGRATULATIONS Hristov!

You've just won a $10 bonus for being one of the top 10 workers (#3) of the past week's Tasks Weekly Contest (Monday, 9 Nov to Sunday, 15 Nov).

Keep up the good work!

ClixSense Оферти » Post #1122

Mon Nov 16, 2015 12:48 in Bulgarian

Забранено е да се обменят лични данни във форума, включително и скайп!

Не си рискувайте ClixSense акаунтите.

Модератор

ClixSense Задачи » Post #2944

Sun Nov 15, 2015 17:59 in Bulgarian

jokera93 wrote: 2 и 3 ниво получават ли повече задачи и по високо платени? Аз съм си хванал тия от 0,07 и са доста леснички, ако и нагоре има такива леснички за повече центове, ще е супер.

До колкото знам,всяко ниво е отделно само за себе си.За 1 ниво имаш набор от задачи,като отключиш 2 получаваш още задачи , но от второ ниво - тези от първо остават.Същата работа е и с 3то ниво.
Не бих казал,поне при мен,че има по-високо платени и по-апетитни задачи,но е хубаво да се стараеш да ги отключиш,така ще имаш по-голям избор и разнообразие,ако тези от 7 цента ти омръзнат,но моят съвет е - Наблягай на тях докато можеш! :)
Успех :!:

ClixSense Оферти » Post #1119

Sun Nov 15, 2015 17:49 in Bulgarian

rocky8888 wrote: Extraordinaire
Как направи толкоз пари за 1 месец ?
rocky8888 October 11, 2015 - 2.64$
extraordinaire 9 Oct 2015 - 281.66$

С много старание и отделено време,решени задачи най-вече :)
Всеки го може стига да иска,ти гледам не си отключил още задачите,но когато успееш и ти ще правиш по толкова,стига да има нужното свободно време,което да прекарваш в сайта,искрено ти го желая!
Успех ;)

ClixSense Оферти » Post #1116

Sat Nov 14, 2015 13:59 in Bulgarian

VeGans wrote: Не може да е вярно...

extraordinaire за месец е направил 3780 таска???

Ами не знам дали е минал още 1 месец :)
Иначе да,толкова направих...боря се в класацията,но тези не са хора или играят цялото семейство 10 човека яко таскове,последните 2 дни по 7 часа на ден решавах и не мога и не мога да се докопам,все на 3 място седя...
В началото е трудно,а българи сега зарибявам да почват от България,защото аз съм във Франция и ще ти кажа до седмица дали е толкова трудно,колкото си мислиш.
Първите 7 дни за мен бяха рекламки и игрички от офертите,ако има задачи..решавах 2 за 1 цент,кофти но това е положението,а сега..сега сайтът ми се отблагодари и вярвам,че старите кучета , които повтарят всеки ден едно и също,че трудът се заплаща рано или късно - са Прави!
Не се отказвай,рано или късно ще отключиш нивата със задачите и ще се чудиш от къде да изкараш време да решиш всички на куп,има стотици долари там..но все пак имаме и други занимания,ако бях обвързан единствено само с КликсСенс..да ме гледаш вече Номер 1 навсякъде..но уви всички имаме задължения,занимания и прочие ..различно от сайта.
Забавлявай се на първо място,учи нови думи както казваш за английския , че не си на 100% на ти с него и не на последно място печели...
За мен това са нещата тук и съм много доволен , че има такива неща из нет пространството , които малко или много да те обогатяват,да те учат,а и да печелиш от тях...символично,но факт.
УСПЕХ и само НАПРЕД!

Представете се. » Post #762

Thu Nov 12, 2015 15:48 in Bulgarian

Привет и от мен!
От 1 месец съм тук , но чак сега забелязвам,че има тема за представяне :)
Казвам се Максим и съм от София,но от 5 години живея във Франция.
На 22 години съм,студент,работещ.
Записах се в КликсСенс напълно случайно,изкефи ме това,че има статистика за топ10 на седмицата и това ме задържа,дано ние българите покажем,че сме номер 1,аз също ще се постарая да вземам първото място , когато имам време :)
Важното е да си доставяме кеф,да се забавляме,а печалбата,колкото и минимална да е тя - сладка е.
Успех и на всички,доходно и весело прекарване в сайта!

ClixSense Оферти » Post #1112

Thu Nov 12, 2015 15:40 in Bulgarian

rocky8888 wrote: Здравейте!

Аз не мога да направя офертите имам само 1 оферта и не мога. Как да го направя ? Офертата ми се казва Radio Loyalty......

Здрасти,да не би да не виждаш от горе фирмите за офертите (trialpay,matomi...с различни цветове малко по нагоре от радиото)
Не е възможно да нямаш,погледни по-хубаво :)
Ако наистина нямаш,напиши тикет до съпорта да попиташ!
Успех барета :ugeek:

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2977

Wed Nov 11, 2015 14:51 in Bulgarian

rocky8888 wrote: Здравйте!

Защо при мен не излизат задачи и оферти и анкети ?

Да не би да си се регистрирал от едно място и да пробваш да влезнеш от друга държава?
Ако е така трябва да пишеш тикет до съпорта и смяна на държавата :)

ClixSense Оферти » Post #1110

Wed Nov 11, 2015 11:19 in Bulgarian

CooperRoss wrote: extraordinaire

Искам само да изкажа възхищението си като гледам статуса ти във форума :clap:
С регистарция от преди месец вече имаш близо 3000 tasks и стабилна сума в баланса, за разлика от доста по-отдавнашни мембъри. Много е вдъхновяващо.
Колко време на ден отделяш за задачи, ако си ОК да споделиш, и как си държиш нивото, че аз два пъти стигам до 1-во и два пъти го губя като се издъня на някой въпрос, който ми сваля accuracy-то и нищо, че в dashbord-а съм с 83%, пак си седя на ниво 0, където задачи няма.
Много им съм се нахъсала на тия задачи, защото са ми интересни и са предизвикателство в повечето случаи, но не знам с колко още търпение да се заредя и не знам дали не съм си проиграла шансовете.
Ако имаш някаква стратегия по отношение на задачите и ако, разбира се, нямаш нищо против да я споделиш, ще съм благодарна да науча нещо ново :idea:

Привет,ами да зарибих се много,не за парите,а защото има класация и се надъхвам да гоня първото място за седмицата,но уви има и по-луди :)
А за стратегия,не знам дали задачите са ни същите,но гледам да решавам такива задачи,които са много в пакет ,гледам да ги разбера за да не правя грешки и ги карам само тях,останалите не ме интересуват докато не свършат тези,с които съм се захванал.Иначе смъкнах и аз нивото бях и с 1-2-3,сега само 1 и 2 са ми отключени,но пък в 3то няма апетитни задачки ;р
Отделям колкото време имам,днес 5-6 часа,вчера 2-3,в зависимост от свободното ми време в нас,колкото повече цъкаш-толкова повече печелиш.
В общи линии е това,като имаш задачи набелязвай най-лесните ,после най-доходните за да държиш ниво и дерзай.
Успех!

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2973

Tue Nov 10, 2015 13:43 in Bulgarian

kaka2202 wrote: Здравейте,тук съм от няколко дни и малко по малко мисля,че навлизам в нещата,но все пак искам да попитам за нещо.По принцип,когато кликна на Surveys имам Cint и OpinionWorld.Когато кликна на тях все пише,че не са намерени Surveys за мен-това окей,но преди малко се появи available Survey и когато натиснах на него отново се изписа,че няма проучвания за мен.След това пишеше Clicked и изчезна.Някаква идея защо е това ?Благодаря :)

Привет!
И аз не съм от много дълго време в сайта,но нямам никакъв опит с тези Surveys,сигурно от 50 кликнати имам 2 завършени.Просто няма как да отговориш на критериите ако не си Ванга и не знаеш какво Те искат от теб,тоест като те питат колко пари изкарва фирмата ти и отговориш 250-500М,а то е 1-2М си е грешка.Системата на тези работи и за мен е объркана,но пробвай чат пат може и да успееш,след като аз имам 2 успешни (от 27 цента и от 1,27$)!
Успех :)

ClixSense Задачи » Post #2931

Tue Nov 10, 2015 02:53 in Bulgarian

rocky8888 wrote: Как да изпълня задачите , че не мога + тва не ми излизат задачи ?


Здравей,тук в същата тема на първа страница ще намериш подробно помагало за задачите,което ще е полезно за теб.
Гледам,че си нов потребител - това означава,че в началото няма да виждаш много задачи,даже ще има дни,в които няма да имаш никакви достъпни..но ще дойде момент,в който ще ти се отключат и ще започнеш лека полека да решаваш,докато не покриеш критериите за 1,2,3 ниво където са по-добре платените и по-многобройните.
Всички сме започнали от там ,от където си тръгнал,така че прояви търпение,после малко упоритост и ще бъдеш възнаграден рано или късно!
Добре дошъл и успех! :thumbup:

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2971

Mon Nov 09, 2015 14:22 in Bulgarian

Пламен здравей!
ClixAddon Бонус е 1% поне за стандартните потребители,тоест при изпълнението му печелиш 1% печалба на това,което си спечелил през деня,тоест ако изпълниш всички критерии бонуса ти е 7% (общият) за стандартен портебител.
А дали се печели и има ли сметка,давам ти моя бонус от днешния ден за 14 спечелени долара в решаване на задачи , бонусът ми отчита 1 долар-това за мен е добре и има сметка да си спечелил 14 долара и да ти дават 1 допълнителен на следващия ден :)
Изпълнявай критериите за бонуса и следи статистиката си,навсякъде я има по трасето.
Ще видиш,че този бонус ще ти допринесе на 100 долара поне 4-5 % от печалбата отгоре!
Успех и дерзай!

ClixSense Оферти » Post #1104

Fri Nov 06, 2015 15:00 in Bulgarian

CooperRoss

Не е само с теб,така е предполагам с всички.
Офертите особено за телефон се бъгват,изпълнявай тези от Trialpay,там е най-сигурно :) !
Успех!

ClixSense Задачи » Post #2926

Wed Nov 04, 2015 16:53 in Bulgarian

Да,понякога така се получава.
Дадена задача пише ,че ще има 500 достъпни,решавам 100...лягам си и на следващата сутрин вече ги няма,както и в твоят случай пише 50 решавам 10 и пише,че съм направим всички.. :)
Трябва да подхождаме без да се ядосваме,излизат много други след тези..
Дерзай и успех!

Най-често задаваните въпроси (FAQ) » Post #347

Sun Nov 01, 2015 05:24 in Bulgarian

Най-добрият вариант според мен е да пишеш Ticket с обяснение за смяната ти на държавата.
Submit a Ticket | ClixSense

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2965

Sat Oct 31, 2015 16:26 in Bulgarian

Здравей!
И аз мисля,че за някои неща си прав,абсолютно..
За задачите,просто трябва да подбираш и да отключиш всички нива (1,2,3).От там вече гледаш кое може да правиш без проблем за да не сваляш % си,бавно,капка по капка...вир става.
Стига да имаш желание и малко свободно време,в месеца може да си докарваш някакви не толкова много,но задоволяващи плюс доходи :))
Не се отказвай и аз съм нов,но намирам начин да отделям малко време за рекламите,малко задачи ,някои оферти от Trialpay за мен те са най-честни,както и разцъкването в Clixgrid-a.Според мен след още малко инат и нерви ще се убедиш,че в сайта до някъде има резон,плюсовете може би са на равно с минусите. :)
Желая ти успех,както и на всички останали.
Поздрави :thumbup:

ClixSense Задачи » Post #2919

Fri Oct 30, 2015 10:14 in Bulgarian

fei0707 ,аз не съм много компетентен тъй като не съм от отдавна в сайта,но знам,че това съобщение се появява ако влизаш от друга държава,както и прокси в профила си без да си уведомил Clixsense c ticket и няма как да решаваш задачи и оферти.
Надявам се да съм помогнал,поздрави.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2956

Sat Oct 24, 2015 12:07 in Bulgarian

Здравейте на всички!Сравнително нов потребител съм в сайта и имам два важни въпроса,на които се надявам да открия отговорите от Вас.
Първият:Тъй като живея във Франция,но доста често се прибирам в България,възможно ли е от настройки да сменя държавата и да ме пуска и в България да попълвам задачи и прочие?
Вторият:Възможно ли е в етап на развитие отново чрез настройките да сменя имейла за плащане към Пейпал,ще се зачете ли промяната и ще има ли усложнения при евентуални тегления за в бъдеще?

Ако някой знае от личен опит ще съм много благодарен да сподели.
Предварително Ви благодаря за вниманието и отделеното време.
Поздрави!
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 19, 2024 06:55:39 PST