Please wait...
HomeForumPosts by SAGE-84

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by SAGE-84

TASK GÜNCEL! » Post #845

Tue Sep 11, 2018 03:48 in Turkish

emiron60 wrote: Task hesabina sifreyi kabul etmiyor yeni sifre istedim onuda girdim kabul etmiyor . çözebilen varmi ?


TÜM ÜYELERDEN ŞİFRE DEĞİŞTİRMESİNİ İSTİYOR F8, GÜVENLİĞİ ARTIRMA GİBİ BİR DURUM VAR..! EN AZ 12 KARAKTERLİ VE BÜYÜK, KÜÇÜK HARF , RAKAMLAR VE SEMBOLLER İÇEREN GÜÇLÜ BİR ŞİFRE KOMBİNASYONU OLUŞTURMANIZI İSTİYOR..! KISACA DURUM BUNDAN İBARET..! ;)

Clixsense Yardım » Post #1991

Tue Sep 11, 2018 03:36 in Turkish

Company24 wrote: dostum emin misin parayı gönderdikten sonra açılır mı settings ve ben skrill'i türk parası olarak kayıtt ettim 29 dolar var bende banka hesabıma kaç gelir tahminen ?

Skrill çapulcu hırsızın biridir..! Fark etmez dolar ya da tl hesabının olması çünkü euroya çevirip paranı buharlaştıracaklar bu kesin..! Ödemeyi de euro yapacaklar..! Çünkü " SKRİL DE ÖDEMELER EURO YAPILIR " diye saçma sapan bir kuralları var...! :D

Skrill yeni hesap yardım lütfen » Post #10

Tue Sep 11, 2018 03:28 in Turkish

Company24 wrote: Beyler aradığım cevabı alamadım ?

sen skrili kullanmaya mecbur musun ? Mecbursan zaten parayı yinede göndereceksin o zaman niye tereddüt ediyorsun anlamadım..! Skril de paran kaybolmaz ancak yukarıda " SKRİLL KULLANMAYIN " isimli bağlantıda anlattıklarımı okudun mu ? Yani paranı çok keserler bunu bilmeni isterim..! Ona göre illa ben Skrill kullanacağım dersen zaten tereddüt etmemen lazım..! ;)

Skrill yeni hesap yardım lütfen » Post #7

Mon Sep 10, 2018 14:04 in Turkish

moneymakingways wrote:
Tamerrr wrote: Benim hesabım Euro çünkü Skrill'den banka hesabına euro olarak gönderdikleri için açmıştım. Hesabınıza dolar gelirse biraz kırpıp euroya çeviriyorlar. Kart alırsanız hesabınıza hangi döviz geliyorsa o cinsten açın, kart almazsanız bankaya euro olarak gönderdikleri için euro açmanız yararınıza olur, ben bu yüzden biraz zarar ediyorum maalesef..

Cevap için teşekkür ederim.
Ben kısa veya orta vadede kart almayı düşünmüyorum.

Şimdi gelen parayı her türlü euroya mı çeviriyorlar?
Clixsense'den 10 dolar çekersek ve dolar hesabı seçersek hesabımızda dolar olacak ama bankaya istersek önce euroya çevirecekler sonra TL'ye ve banka hesabımıza TL olarak geçecek doğru mu?

Euro seçersek bu sefer Clixsense'den gelen 10 dolar önce euroya çevirilecek ve devamı yukarıdaki gibi olacak. Her halukarda çevrimlerden aldıkları kesinti aynı olmuyor mu?

Burada vurgunu anlattım..! ;) SKRİLL KULLANMAYIN..! | ClixSense Forum

Clixsense Yardım » Post #1989

Mon Sep 10, 2018 13:57 in Turkish

Company24 wrote: selamun aleyküm benim clixsense hesabımda 28 dolar var bu parayı çekmek istiyorum paraya ihtiyacım var arkadaşımın bana söylediği bu parayı çekersin banka hesabına ancak 5.5 euro kesinti alır dedi bende dedim sorun yok ancak benim skrill hesabım vardı ismi soyismi tolga b. idi banka kartının ismi ise barış b. olacağı için sıkıntı çıkar dedi skrill hesabını kapat yeni hesap aç dedi bende açtım yeni hesap ancak sanırım site deposit istiyor o yüzden sitede ayarlar kısmını açamıyorum bana yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar

Siteye parayı gönder sende ayarlar o zaman açılır bunun için bir başkasının bir şey yapmasına gerek yok..! Skril de işler biraz sıkıntı ya harbiden mallar ya da salağa yatıyorlar..! :D

Clixsense Yardım » Post #1988

Mon Sep 10, 2018 13:53 in Turkish

Azerbaycan dan 1 sene önce üye almıyordu ancak bu değişmiş olabilir çünkü geçen Uluslararası forum da ( diğer ülkelerin forumlarında ne olup bittiğini araştırırken..! :D ) Azerbaycan bayrağına sahip bir üye gördüm..! Şunu belirteyim Türkiye de açılmış bir hesapla başka bir ülkeden giriş yapamazsın clixsense. Yapabilmen için Türk operatörün internetini yabancı ülkede kullanıyorsan seni Türkiye de diye algılar bu sayede girebilirsin..! ;)

ÖDEME GÖRÜNTÜLERİ » Post #1581

Thu Sep 06, 2018 07:50 in Turkish

hopelessbiri wrote: 05/09/2018 saat 01:59 itibariyle payoneerde beklettiğim 80 dolarımı bozdurup hesabıma istedim.
Bakalım kaç günde gelecek.




Edit

05/09/2018 saat 16:50 itibariyle 522.81 TL Hesabıma eksiksiz olarak yatmış. :clap: :clap:

GÜLE GÜLE HARCA. ASLINDA BU PAYONEER DOLAR OLARAK ÖDEME SEÇENEĞİNİ SAĞLAYACAKTI 1 SENE OLDU HALA İCRAAT YOK. YİNE BİRİLERİNİN RANTI BOZULMASIN DİYE YAPMAMIŞ OLABİLİRLER..! ;)

Üzgünüz.. Teknik bir hata meydana geldi.(anket) » Post #2

Thu Sep 06, 2018 05:13 in Turkish

MustivanBuuren wrote: Arkadaşlar son 2 gündür sürekli olarak " Üzgünüz.. Teknik bir hata meydana geldi. Bu ankete erişmek mümkün değil . Lütfen yardım masasına başvurun" yazılı olan bir uyarı-hata alıyorum anketlere tıkladığımda.Waypoint error message yazıyor üst sekmede ise başlık olarak. Sizce bunun sebebi ve çözümü nedir? Normal bişey mi yoksa bir sıkıntı var mı ?

Diğer anket şirketlerinin yönlendirdiği son anket mercii olan " PANEL STATİON " dan kaynaklanan bir hata olduğunu düşünüyorum..! Yakın bir zamanda düzelir düzelmezse sadece PANEL STATİON anketlerini yapamazsınız..! Diye düzeltelim..! ;)

Help Us Find Official/Directory Websites - B » Post #9

Thu Sep 06, 2018 02:43 in Turkish

rationalcherry wrote: İşlerin popülerliğine baksan çok az yüksek puanlı iş var. Demekki çoğu işte hata var. Çalışanlar kadar görev yazarlarını denetlemiyorlar. Mesela işlerde correctionslara yapılan itirazları okumuyorlar belli, millet ne güzel anlatmış ama bakmıyorlar.

Ortaya kalitesiz bi iş çıkıyor.

İşler AI için yapıldığından artık basit ve bariz hatalar için şöyle düşünüyorum. " Sonuçta yapay zeka (AI) her zaman kusursuz olamayacak yani makineye insansı hataları, kusurlarıda öğretmek gerekir..! " Mesela yabancı bir taksçı'nın itirazı çok hoşuma gitti paylaşıyorum..! Ve bu hataya ben de itiraz ettiğim için o kişinin itiraz cümlesini kullandım..! :D

https://hizliresim.com/7DJzAL

Clixsense Yardım » Post #1982

Tue Sep 04, 2018 14:25 in Turkish

Igormars2 wrote: Hattım kıbrıs hattı siteye giriş yapabiliyorum. Ee bunun bi çözümü yok mu içeride 44 dolarım var 50 dolar olmadan çekkim de yapamıyorum

Çözüm eski posta kodunu tekrar yazman. Zaten Kıbrıs'tan giriş yapman ilginç bir durum. Demek istediğim Türkiye de açılan bir hesapla başka bir ülkede olduğun zaman clixse giriş yapamazsın. Kıbrıs'tan ancak Türkiye de kullandığın operatörden (TÜRKCELL, TELEKOM, VODAFON VB.) sağladığın internet paketini kullanıyorsan giriş yaptırıyordur. Aksi halde giriş yapman ilginç bir durum..! ;)

Clixsense Yardım » Post #1980

Mon Sep 03, 2018 07:51 in Turkish

Igormars2 wrote: Arkadaşlar merhaba ben edirnede yaşıyordum. Şimd bazı sebeplerden Kıbrıs'a yerleşmem gerekti. Geldiğimden beri anketler geliyor ama henüz hiç anket çözmedim. Profilden posta kodumuda güncelledim. Acaba kıbrısta bu anketşeri çözemicekmiyiz

Maalesef Kıbrıs farklı bir ülke olduğu için siteye bile giriş yapamazsın..! Ancak internetin hala Türk operatörlerinden sağlanıyorsa siteye giriş yaparsın. Posta kodunu Kıbrıs olarak değiştirmeseydin Tekirdağ da ki posta kodunun sıkıntı olacağını zannetmiyorum. ;)

Clixsense Yardım » Post #1978

Thu Aug 30, 2018 06:49 in Turkish

owc_thiscat98 wrote: günlük anketlerde
Unfortunately you did not qualify for that survey.
As you were not able to complete this survey, the personal data you've provided will be promptly discarded.
uyarısı alıyorum, katılalı 3-4 gün oluyor. bunu nasıl düzeltebilirim?

Anket kotası var, bölge , yaş, cinsiyet gibi. Eğer tüm kotalar dolduysa bu anketi sana yaptırmaz. Tuzak sorularda vardır bunlardan birine olumlu cevap verirsen anketten de atar..! Bazen saçma sapan şeyler yaptıkları da olur genelde zamanla alışırsın ( mesela anketi çözdürür sana %99 anket bitti bitecek son tuşa bas anketi bitir der ancak yönlendirme yapmaz clixsense ve o anketin ücretini sana ödemez..! :D )

ÖDEME ZAMAN VE YÖNTEMLERİ-YSENSE » Post #1017

Thu Aug 30, 2018 06:40 in Turkish

busears11 wrote: arkadaşlar ziraatin kartı var bende ama kyknın kredisi için verildi.Ödemeyi Hiç ordan çektiniz mi ? Sıkıntı olur mu yaani?

Sana kyk için verilen kart bir tl hesabına bağlıdır. Sen payoneer'e bu ziraat bankası hesabını kaydedersen sorun olmadan kartınla parayı hesabından çekebilirsin. ;)

Task Accuracy » Post #2

Wed Aug 29, 2018 12:26 in Turkish

mrjamestansel wrote: İki taska başlıyorum %80 de bırakıyorum. Sonra bir taskın quiz mode unda &40 gibi bir sonuç alıyorum.

%69 düşüyor %66 ya ve bu task işi cidden çok can sıkıcı.

Advance, C1 iki ayrı sertifikam var, sesli taskları yapabiliyorum, ki İngilizce sadece onlarda yarıyor ciddiyim. Lakin şu ürünlere kutu çizme taskları can sıkıcı oluyor. Demişki Mickey&Mini içeren ürünleri kutu içine al. E kardeşim ben 2 sini içereni mi alacağım? ikisinden 1 i yetiyor mu?
& olunca insan ikisini de içerecek diyor. Mickey/Mini yaz da daha anlaşılır olsun. Düşe düşe mahvoldu task accuracy'im.

Zamanla alışırsın biz nelerini gördük nelerini ve hatta itiraz ettik diye major flag çaktılar..! :D

Yeni başlayanlar için Task Rehberi » Post #111

Tue Aug 28, 2018 03:05 in Turkish

metehankck61 wrote: 2-3 görevde böyle oldum. level olurken sıkıntı olur mu ?

Level 1 olduğunu farz edelim. Eğer expelled yersen devamlı bu senin doğruluğunu düşürür. Mesela level 1'in %70 doğruluğu var ortalama olarak. Sen expelled yedikçe doğru cevap sayın düşer bu da ortalamanı azaltır. Ortalaman %69.9 a düşerse level 1 den düşersin. Elveda dersin level 1'e. Sonra beklersin levelsiz task gelsinde ortalamayı %70 ve üzerine çıkarayımda level 1 e kavuşayım diye. İşin özü bu ve dikkat etmek gerekir..! ;)

Clixsense Yardım » Post #1973

Tue Aug 28, 2018 02:49 in Turkish

molekullll wrote: en son ödeme aldıktan sonra siteye girmemiştim.bugün hesabımın engellendiğini farkettim.bu konuda beni aydınlatabilecek arkadaşlar varsa sevinirim.

Hesaplara çok uzun bir ara sonra giriş yapmayın..! Eğer 1 ayı geçerse kazandığınız bakiyelerde silinebilir ( clix tarafından cebren icra..! :D ) referansınız varsa kaybetme riskiniz bile var. Bunlara dikkat edin. Zaten clix email adresinize uzun bir ara giriş yapmadığınızda sizi uyaran mailler gönderiyor. Sorununuz devam ediyorsa Kankam Clix Admini BRİAN ile iletişime geçin ( bir faydası olurmu bilmem ama BRİAN'ı ikna ederseniz kralsınız..! :D )

Clixsense Yardım » Post #1972

Tue Aug 28, 2018 02:43 in Turkish

atsutota wrote: Arkadaşlar merhaba. Ben tasklara yeni başladım. Şuanki görevlerin neredeyse hepsinden expelled yedim. Bana bir daha task gelir mi? Eğer gelmezse Figure 8 sitesinden farklı bir email ile kayıt olursam olur mu? İllaki clixsense ile figure 8 sitesinde aynı email ile mi kayıt olmak zorundayız?

Task her zaman gelir. Çok expelled yemenin zararı eğer level 1 olsaydın levelini kaybetmek olurdu. Şuan level 1 olmadığın için levelsiz tasklar gelir ve ıd numarası değişen tüm levelsiz tasklara girebilirsin. Id numarası değişmemiş olan ve daha önce expelled yediğin bir taska giremezsin. ;)

Yeni başlayanlar için Task Rehberi » Post #106

Sun Aug 19, 2018 11:35 in Turkish

keskin18 wrote: arkadaşlar bu taskları yapmaya yeni başladım 0.02 olan bir taskda başarı %91 lerdeydi sonra 83 e düştü göreve erişemedim bu ne zaman düzelr.

Task bitmiştir ya da doğruluğun düştüğü için expelled oldun. Önünde ki yeni görevlere bakacaksın artık..! :D

Yeni başlayanlar için Task Rehberi » Post #105

Sun Aug 19, 2018 11:32 in Turkish

metehankck61 wrote: Düşük oranlı bir task eğitimi yaptım. Ancak düşük yaptığım için taskta daha fazla ilerliyemiyorum . Düzelme şansı var mı ?

Expelled yazıyorsa o taskta Türkçesi kovuldun demektir..! ID numarası değişmediği sürece o taskı yapamazsın, ID değişirse guizi geçersen doğruluğun düşene kadar ya da limiti bitene kadar tekrar yapabilirsin. ;)

kapattıgım hesabın taskını yenisine nasıl gırerım » Post #4

Sat Aug 04, 2018 06:46 in Turkish

XfrtcgapX wrote: suan actığım hesapta levelsiz taskları görüyorum yeni hesabımın maili ve şifresiyle yeni task hesabı açmadım
ama eskı hesabımın sifresi ve maili ile girdiğimde eski hesabımın levelini görebiliyorum ama
''You don't have permission to work on this job''diyor
ve task yaptırmıyor,aslında o level benim levelim isimde aynı ama bir türlü çıkış yolu bulamadım,ticket attım siz anlayamıyoruz diyorlar,ekran fotosu gönderdim ama yinede anlamadılar,sorum şu?
ben hesabımı kendı isteğimle kapattım ve yeni hesabımda eski task bilgilerimle çalışmak istiyorum ama nasıl olacak bilemiyorum bu durumla muhakkak karşılaşan olmuştur lütfen yanıtlayınız
teşekkürler

Sana ilk yazdığım yorumda da söyledim. Clixten hesabını kapatsan bile f8 hesabın kapanmaz çünkü ikisi ayrı bir şirket. Yani f8'i destekleyen başka sitelerde levellerin gözükür ve görevleri yaparsın. Sorun şurada kaynaklanıyor yönlendirmede..! Yani yeni hesap açtığın için clix seni acemi olarak görüyor ve f8 görevlerine yönlendirmiyor işte o sayın clix adminlerine bu yazdığımı ingilizce olarak gönder bakalım ne diyecekler..! Ve yine söylüyorum ikna etmen lazım..! F8 ile ilgili ekran görüntüsü de gönder yani levellerini ve job history sayfasına ait dediğim gibi ikna edersen belki yönlendirmeyi yaparlar ya da yapmazlar tamamen clix adminlerinin kendi tasarrufuna kalmış bir durum bu ( bana göre..! ) ;)
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 23, 2024 09:32:08 PST