Please wait...
HomeForumPosts by SAGE-84

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by SAGE-84

SKRİLL KULLANMAYIN..! » Post #5

Fri Aug 03, 2018 12:34 in Turkish

tantE41 wrote:
Tamerrr wrote: 2 aydır Skrill kart için uğraşıyorum adreste hata olmamasına rağmen bir türlü kart gelmedi, Ptt dağıtım yerine gittim kart orada da yok, takip kodu olmadığı için çalışanlar maalesef yardımcı olamadı. 2. kez kart talep etmiştim ama ondan da ümidi kestim artık, eposta atıyorum 28 gün bekleyin diyorlar başka da bir şey yok..

Payoneri denediniz mi.2 günde para banka hesabında

Ben genelde Payoneer Paşayı kullanıyorum..! :D Şimdi bakın para nasıl buharlaştı ve kur farkından zararı görün ben 60 dolar alacaktım (dolar alış kuru 5.06 ) 60 x 5,06 = 303,60 TL para alacaktım. Şimdi euro ya çevrilmiş hali 49 x 5,86 = 287.14 TL yapıyor . 16.46 TL bana zarar ettirdiler..! (euro alış kuru 5.86 ) 10 euro yüzünden skrili bir deniyeyim dedim pişman oldum ve diğer arkadaşlara örnek olması için burada paylaştım. Skrilin bana maliyeti 16.46 TL kur dan zarar 6.44x5,06 = 32.58 TL işlem ücreti toplamda 49 TL hiç oldu..! Siz siz olun sakın bulaşmayın ve Payoneer den şaşmayın..! ;)

SKRİLL KULLANMAYIN..! » Post #1

Fri Aug 03, 2018 08:54 in Turkish

Başka yerde birikmiş 10 euro vardı skrill'e ödeme yaptığı için skrill'e gönderdim. Sonra Clixte ki kazandıklarımı da göndereyim bir yerde toplayıp sonra bankaya çekerim dedim. Keşke hiç yapmasaydım pişman ettiler..! Adiler sizin gönderdiğiniz paraları buharlaştırıyorlar..nasıl mı şimdi anlatacağım..!

İlk önce skrillden hesap açarken dolar cüzdanını kabul ettim ve açtım hesabı. Sonra 10 euroyu gönderdim skrill'e ve 10 euroyu dolara çevirdiler 11.43 dolar tekabül ediyormuş neyse 10 euro'nun biraz buhar olması sıkıntı değil dedim. Sonra clixten kazandığım 55 doları gönderdim tabi 6.44 dolar kesinti olur 60 dolar çekerim banka hesabına diye. Sonra ziraat bankası dolar hesabımı kaydettim parayı çekeyim dedim. Ondan sonra başladı şerefsiz İNGİLİZLERİN oyunları..! Ben parayı dolar olarak almak isterken onlar tekrar EURO'ya çevirerek parayı biraz daha buharlaştırdılar. Dolar karşısında güçlü Euro'ya çevrilince 60 dolarım oldu 49,12 euro. Adamlar bizim para almamamız için utanmasalar Venezuela Bolivar'ına çevirecekler parayı..! Parayı çekerken " bu işlem Euro olarak gerçekleşecek " diye bir yazı vardı ben de dedim bu salaklığı yapmazlar diye çünkü hesap olarak dolar hesabıma çekiyorum parayı ve clix bize dolar olarak ödüyor neden parayı dolar olarak almıyoruz dedim. Bu saçma sapan işi yapacaklarını ciddiye almadım ancak nasıl müşteri memnun edilmez bunu kanıtladılar..! Benim Ziraat hesabımda dolar üzerine olduğu için ödemeyi şuan alamıyorum. Ziraat bankasını aradım skrillde ki aç ingiliz zihniyetinin yaptıklarını üstü örtük bir şekilde anlattım ve dolar hesabına euro biçiminde bir paranın kabul edilmeyeceğini söyledi müşteri hizmetleri ( mantıken de öyle olur ) Ancak gel bunu anlat skril de ki üstün zekalılara..! Sonra mail yazdım ve dalga geçer gibi maile cevap yazmışlar..! Uluslar arası ödemeler EURO ile olur diye " Ulan biz müneccim miyiz de bileceğiz..! " İş işten geçtikten sonra bana böyle cevap veriyorlar ve devamı da var " eğer paranız hesabınıza gelmezse gönderi tarihinden 10 gün sonra bize mail yazın ve hesap hareketlerini gösteren bir kopya ile gönderin..! Sonra biz 1 ay içinde bu işi çözeceğiz diyorlar..! " Ya siz ne kullanıyorsunuz kardeşim ben de bu kafayı yaşamak istiyorum..! :D :D :D Velhasılı kelam siz siz olun sakın bulaşmayın skrill'e tabi ben burda yaşadığım saçma sapan işleri anlattım herkes istediği ödeme yöntemini kullanmakta özgürdür, ha bir de skrill'den skrill'e Türkiye içinde para göndermek yok ..! yani bunu da kendileri lütfedince öğrendik..! :D :D :D Skrill Euro Saçmalığı - Hızlı Resim Skrill Dolar 1 - Hızlı Resim

Task Sorunu » Post #2

Wed Aug 01, 2018 15:48 in Turkish

efecoskn wrote: Merhaba arkadaşlar benim bir sorum olacaktı. Bu tasklar hep aynı mı kalıyor yoksa hep değişiyorlar mı çünkü bir kaç tanesi accuracy yüzünden kapandı ve şuan çok az yeni geliyor bu gidişle hiç task yapamayacağım. Şimdi yeniler gelecek o accuracyim düşük olduğundan yapamadıklarım gidecek mi yoksa kalacaklar mı?

Önemli olan level 1 için % 70 doğruluktan aşağı düşmemektir..! yani bir ıd numaralı taskı yapıyorsun diyelim ilerledin ve bazı hatalardan dolayı ( f8 den kaynaklanan hatalarda olabilir, senden de kaynaklanan hatalarda ) doğruluğun düştü expelled olursun ( yani görevden kaba tabirle kovuluyorsun ). burda ki doğru cevapların ve yanlış cevapların % 70 level 1 doğruluğuna etki yapar. Devamlı expelled olman bu oranı düşürür aksine doğru cevapların bu doğruluğunu artırır ve % 80 olursan level 2 olursun tabi farklı görevlerde yapman şartıyla diye hatırlıyorum. şimdi expelled olduğun ıd li göreve gelelim eğer ıd numarası değişirse o göreve tekrar girersin ancak aynı ıd ile gelirse o göreve giremezsin çünkü expelled olmuştun sistem unutmaz..! Give up diyeceksin ve önündeki diğer görevlere bakacaksın tabi her göreve atlama çünkü % 70 ten aşağı düşersen level 1'i kaybedersin ve levele etki eden tasklar şu aralar az geliyor..! ;)

kapattıgım hesabın taskını yenisine nasıl gırerım » Post #2

Wed Aug 01, 2018 15:31 in Turkish

Bu tür işleri yapmadan önce sorsan daha iyi olurdu..! Ne derler bilirsin " olmuşla , ölmüşe çare bulunmaz..! " Şu yeni açtığın hesabında task bölümüne tıkladığın levelli taskları görüyor musun ? Büyük ihtimalle hesabı yeni açtığın için levelsiz taskları görüyorsundur eğer aksi ise yani level olan taskları görüyorsan çözüm F8 in destek kısmına yazı yazıp durumunu belirtmen. Levelsiz taskları görüyorsan clix'in destek kısmına yazıp ikna edeceksin kabul ederlerse olur..! ( kesin olur demiyorum..! ) ;)

Skrill Hakkında » Post #60

Sat Jul 21, 2018 05:47 in Turkish

summer1971 wrote: skril hesabımı onaylamak için kimlik arkalı ölü foto gönderdim. skrll den cevap geldi gönderdiğiniz belgeler onaylanmıştır diye .. clixsense den çekim yaparsam skrille e yatar mı artık?

Skrille hiç bulaşma tavsiye etmem. En az 6 dolar kesinti yapıyor bankaya para çekmeye çalışırsan. Şuan en iyi yöntem payoneer bence. ;)

ÖDEME GÖRÜNTÜLERİ » Post #1572

Sat Jul 21, 2018 05:16 in Turkish

bluearrow wrote: Payoneer hesabından garanti bankasına para cekecegim Garanti Bankası herhangi bir masraf kesintisi yapıyor mu

Ziraat bankası hesabı açtır sana tavsiyem. Garanti, yapıkredi gibi bankalar açgözlüdür yurt dışından gelen 3 kuruş dolara bile göz dikerler. Bu arada payoneer de dolar alış kurundan bozdurulur para nereye gidersen git kimse sana satış kurundan bozmaz şunu bir anlayın artık..! ;)

bitcoin » Post #2

Sat Jul 21, 2018 04:58 in Turkish

kepce wrote: bitcoinden para çekimi nasıl yapılıyor?içinde kalmış param var ama nasıl çekilir bilmiyorum:)şimdiden teşekkür ederim:)

biraz bitcoinin mi var ? hangi borsanın cüzdanındaysa orada satmalısın. eğer yabancı bir borsadaysa türk borsalarından bir btc hesabı oluşturup oraya transfer ederek türk borsalarından birinde satıp tl ye çevirebilirsin. bahsettiğin sorun bu değilse biraz daha detay vermelisin..! ;)

Yeni başlayanlar için Task Rehberi » Post #98

Fri Jul 20, 2018 10:20 in Turkish

guldence80 wrote: level etkileyen tasklar ne zaman geliyor .2 tane yaptım level etkisi yok . nasıl level alırız yardımcı olabilecek varmıdır

LEVELSİZ TASKLARI YAPACAKSIN SONRA GİVE UP DE YANİ MOLA VER. ARDINDAN JOB HİSTORY DE TASKA BAK BAKALIM İNCLUDED LEVEL YAZAN (-) İŞARETİ TASKIN SONUNDA VAR MI ? EĞER VARSA LEVEL ETKİLEMEYEN BİR TASKI YAPIYORSUN İŞTE O ZAMAN KARAR VER DEVAM MI EDECEKSİN YOKSA O TASKI YAPMAYI BIRAKACAK MISIN ? TERCİH SENİN YANİ..! AMA BENCE DEVAM ETMELİSİN EN AZINDAN PRATİK YAPARAK İŞİN ÖZÜNÜ KAPARSIN BU DA SANA DİĞER GÖREVLERDE AZ ÇOK YARDIMCI OLUR..! ;)

Not Level 1 - Hızlı Resim

Yeni başlayanlar için Task Rehberi » Post #97

Fri Jul 20, 2018 10:14 in Turkish

Makaay611 wrote: Selam, taskları yaparken Your accuracy is too low. bu uyarıyı alıyorum . 40 task yaptıktan sonra %69a dustu başarı oranım sımdı ben bırdaha task yapamaz mıyım ?

Expelled yediğin taskı yapamazsın ta ki aynı görevin ıd numarası değişene kadar. yani ıd numarası değişirse önceden expelled yediğin taskı doğruluk oranını düşürmeden yapabildiğin kadar yaparsın..! Bunun haricinde diğer görevleri doğruluk oranını düşürmeden yaparsan ilerlersin level alırsın. ;)

Yeni başlayanlar için Task Rehberi » Post #96

Fri Jul 20, 2018 10:09 in Turkish

laedriamca wrote: ben yeni kayıt oldum kayıt olurken kimsenin referans linkini kullanmadım ama biri referansım olmuş sistem otomatik mi atıyor

sponsorun olmuş olmasın ? genelde böyle olur. Birinin affiliate linkinden üye olmuşsun ancak fark etmediğin için sponsorun olmuş. Herkese genel uyarımdır eğer internette bir linkin sonunda seri rakamlar varsa bilin ki o rakamları silmezseniz başkası sizin sponsorunuz olur. Sadece burası için söylemiyorum başka referans linki verilen yerler içinde bu geçerlidir. Sponsor olarak size yardımcı olan ve size destek olan kişileri seçmelisiniz tabi bu benim düşüncem katılırsınız katılmazsınız herkes özgür. :D

TASK GÜNCEL! » Post #729

Fri Jul 13, 2018 01:58 in Turkish

Az önce görev yapıyordum level 1 imi çalmışlar baktım flag mı yedim diye ortada flag yok ve işin ilginç yanı level 2 ve level 3 seviyelerim duruyor. Yani benden ne istiyorsunuz kardeşim neden engellemeye çalışıyorsunuz beni bir türlü anlamadım gitti. Off off.

Clixsense Yardım » Post #1956

Thu Jul 12, 2018 02:53 in Turkish

claraxazal wrote: merhaba, ben ev arkadaşıma ref linki yolladım ve o da benim üzerimden kayıt oldu. aynı interneti kullandığımız için bugün bir ankete katılırken bir uyarı çıktı uyarıda o anketi aynı ip üzerinden girildiğini söylüyordu acaba benim hesabımın kapatılmasına neden olur mu? yardım ederseniz çok sevinirim iyi günler

Senin hesabın şuan kapanmaz ancak devamlı aynı şeyi yapmakta uçurumun kenarında gezinmek gibi bir şey. Demek istediğim bir göz yumarlar 2 göz yumarlar ancak 3 te göz yummaya bilirler..! Clix tek bir ağ bağlantısına tek bir kullanıcı mantığı ile gidiyor. Seninde deneyimlediğin gibi o ağa gelen anketi bir kişi yapar sonra o anket tekrar gelirse farklı kullanıcı olsada ağ aynı olduğu için bu anketin daha önce yapıldığı uyarısını verir..! ;)

TASK GÜNCEL! » Post #553

Tue May 22, 2018 07:27 in Turkish

basar150 wrote: Ne bulursan onu yapacan :)

502 BAD GATEWAY devamlı görürsen görev yapmazsın daha..! Bu f8'in serveride biz görev yapınca yavaşlıyor nedense..! Kısaca benim görev yapmamı istemiyorlar her türlü engellemelere rağmen 753 task yaptım..! :D

TASK GÜNCEL! » Post #543

Fri May 18, 2018 05:53 in Turkish

tantE41 wrote:
FIRAT7 wrote:
tantE41 wrote: dalga mı gecıyo bunlar 10 soru sayısı 0.02 odeme moderate taskı

evet dupeduz dalga geciyorlar.

yapılmaz abi bu task

Bunlar dengesiz..! Daha önce cinsel ihlal olanı şimdi küfür ihlale almışlar..! Ardından hatalı sorulara itiraz ediyoruz ancak doğruluğumuzu düşürüp expel veriyorlar..! Hiç düzeltme yok hep eksi not verme peşindeler..! Zaten gezi protest ile tüm Türklere admin flag çakmalarından belli oldu ne oldukları..! ;)

Clixsense Yardım » Post #1950

Fri May 18, 2018 05:44 in Turkish

Rengin wrote: Slm arkadaşlar, clixsense ye hem tabletten hem bilgisayardan giriş yapıyordum ama dün itibariyle bilgisayardan sayfa açılmamaya başladı, tabletten giriş yapabiliyorum, sorun ne olabilir? Yardımcı olursanız sevinirim

Dün bir ara benimde açılmadı ancak sonra düzeldi. Sistemsel bir sorun olabilir. Ancak benim uzun süre sayfa açık kalmıştı belki bu yüzden de olabilir diye düşünüyorum. Yine sorun devam ediyorsa pc nizi yeniden başlatın ve kullandığınız tarayıcıyı bir temizleme programınız varsa CCLEANER gibi temizletin. ;)

Clixsense Yardım » Post #1949

Fri May 18, 2018 05:34 in Turkish

lucratives wrote: bu ekran ne anlama geliyor

Home › Surveys
We need to verify a few things about your company. The reason you are given this opportunity is because the researchers need your valuable input and if you are not being honest, your answers are not useful. Honesty is of paramount importance when answering surveys.

According to your profile information you claim to be the President/CEO/Owner or Vice-President of a very large company. If this information is correct please complete the following for verification:
Company Name

Website

Full Address (Street, City, ZIP/Postal Code, State)

If someone showed you how to complete your profile in a certain way please note that there is only one correct way of completing your profile, and that is with truthful information. All you have to do is give honest and accurate information.

1.25 usd lik anketler geldi yaptırmadı ardından bu ekran geldi,CEO değiliz diye mesaj attık ama yanıt gelmedı,diğer anketlerede giremıyoruz ne olacak aynı durum sizlerde varmıdır?

SELAMIN ALEYKÜM, anket profilinde kendini şirket sahibi olarak kaydetmişsin ve doğal olarak clix senden bunu doğrulamanı istiyor. Şimdi anket kısmına git bu doğrulama yazısının en altında sarı uzun bir kutucuk olacak şuan üzerinde ingilizce ne yazdığını hatırlamıyorum bu sebeple yazamadım buraya işte onu tıkla tekrar anket profilini kaydettiğin yer açılacak orda ceo yazdığın yeri düzelt müdürlük felan yap tercih senin. Sonra diğer bilgilerini değiştirmeden en son bilgilerinin doğruluğunu onaylayacağın kutucukları tıkla sonra düzelir. ;)

Clixsense Yardım » Post #1945

Thu May 17, 2018 09:05 in Turkish

selvinaznaz wrote:
seyyah06 wrote:
humblev1 wrote:
seyyah06 wrote: ref linki ile birisi uye olacak. ıd numaramın oldugu linki acınca altta falan kişi tarafından davet edildiniz yazması gerekiyordu. ama oyle yazmıyor ref siz kayıt ana sayfası acılıyor. sizde de aynı mı acaba? tşk

Eğer yukarıdaki URL'de ref kodunuz yazıyorsa sıkıntı yok.

yukarda yazıyor evet ama daha önce şu kişi tarafından davet edildiniz gibi bir ifade vardı. linkte kod varsa bu yazı yoksa olur mu ?

Sign In - ClixSense

bu bölüme gir options kısmına gel

Clix anasayfasında yazması gerek bu kısımlarla alakası yok..! Yani yeni bir ref yapmak için ref linkinizi verdiğiniz arkadaşınız o linke tıkladığı zaman clix anasayfasına yönlendirilir ve clix'in şuana kadar ödeme yaptığı rakamın ya üstünde ya da alt kısmında sizin kullanıcı adınız yazar ve buraya sizin tarafından yönlendirildiğinizi belirtirdi..! Ben de affilite linklerimi siteme yüklemiştim ve firefoxta tıklayıp açtığımda eskiden yukarıda belirttiğim gibi kullanıcı adımı görüyordum ancak şimdi göremedim..! Clix ya sponsorları gizlemek adına böyle bir şey yaptı ya da sistemsel bir hata var..! Ya hatanın farkındalar ya da değiller..! Ticket atılırsa en net cevabı alacağız umarım..! ;)

TASK GÜNCEL! » Post #523

Sat May 12, 2018 14:29 in Turkish

seandillon wrote:
SAGE-84 wrote: Benim leveller geldi başka leveline kavuşan var mı ? ;)

Level 3 sıkıntılı..Birgün görünüyor başka birgün kayıp.

level 3 duruyor ben de ama dash ilerlemiyor..! %84.2 ile level 3'üz . Level 3 normalde %85 ve üzeri olduğun zaman alıyorsun. kısaca sistem erol yine..! :D

TASK GÜNCEL! » Post #522

Sat May 12, 2018 14:26 in Turkish

bertman73 wrote: yok artık 1017 tane task var :)

Var amma server erol misali..! :D

TASK GÜNCEL! » Post #513

Fri May 11, 2018 14:49 in Turkish

basar150 wrote:
SAGE-84 wrote: Benim leveller geldi başka leveline kavuşan var mı ? ;)

Lanet olası bayrak hala orda duruyor... 3 haftadır kalkacak diye yazıyorlar ama tık yok.

Birazdaha sabret umarım çözerler sorununu. ;)
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 23, 2024 05:03:41 PST