Please wait...
HomeForumPosts by SAGE-84

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by SAGE-84

ÖDEME GÖRÜNTÜLERİ » Post #1037

Thu Sep 22, 2016 20:23 in Turkish

Forstemann wrote:
mavis34 wrote:
SAGE-84 wrote:
mavis34 wrote:
nusibet wrote: 6 temmuzda Payzadan talep ettiğim ilk ödeme bugün banka hesabıma geçti...Herkese hayırlı kazançlar.


bitcoin daha karlı, payzadaki kura göre 290tl vardı. tlye çevirmeden bitcoin aldım btctürkte tlye çevirdim. 310 tl verdi. bankaya havale ücretide 5 tl

payza havale ücreti alsaydı elime 280 tl geçecekti. ama böyle 305 tl geçti.

Merhaba mavis34, btctürkten bitcoin alabiliyormuyuz ? btctürk bankalarla ödeme sorunu yaşadığını duyurmuştu en son bu durum düzeldi mi ? siz bu işlemi yakın bir zamanda mı yaptınız ? anlatırsanız çok yardımcı olursunuz teşekkür ederim.

BTCTURK artık kullanılabilir değil. siteden para alımı-yatırılması durdu.

Koinim den alabilirsiniz Btcturk kıbrıs bağlantılı siteydi kapandı, Koinim türkiye bağlantılı.

Sağolun arkadaşlar, teşekkür ederim.

ÖDEME GÖRÜNTÜLERİ » Post #1034

Mon Sep 19, 2016 12:38 in Turkish

mavis34 wrote:
nusibet wrote: 6 temmuzda Payzadan talep ettiğim ilk ödeme bugün banka hesabıma geçti...Herkese hayırlı kazançlar.


bitcoin daha karlı, payzadaki kura göre 290tl vardı. tlye çevirmeden bitcoin aldım btctürkte tlye çevirdim. 310 tl verdi. bankaya havale ücretide 5 tl

payza havale ücreti alsaydı elime 280 tl geçecekti. ama böyle 305 tl geçti.

Merhaba mavis34, btctürkten bitcoin alabiliyormuyuz ? btctürk bankalarla ödeme sorunu yaşadığını duyurmuştu en son bu durum düzeldi mi ? siz bu işlemi yakın bir zamanda mı yaptınız ? anlatırsanız çok yardımcı olursunuz teşekkür ederim.

ÖDEME ZAMAN VE YÖNTEMLERİ-YSENSE » Post #508

Sat Sep 17, 2016 12:30 in Turkish

Anlamadığım bir durum var arkadaşlar..! Ödemeyi payzaya aldınız peki payzadan nereye gönderiyorsunuz ?

BTC TÜRK ÖDEME SORUNU DUYURUSU..! » Post #4

Tue Aug 30, 2016 09:37 in Turkish

inci65 wrote: ben de 20 $ biriktirip payzaya cekip bitcoin alacaktım ki btc de sorun çıkmış.. şimdi btc alamayacakmıyım ?
tek odeme şekli payzadan hesaba mı?
yardımcı olursanız sevinirim


benim de hesapta param kaldı aynı bahtsız bedevi den birisi de benim..! ben tam bu işi fark ettim paypal türkiye den çekildi. sonrada bu BTC TÜRK patladı..! paralarımın hepsi hesaplarda rehin kaldı..! alternatif yöntem sunucaklarını söylüyorlar o zamana kadar kumbara misali biriktiriyoruz..! :)

Arkadaşlar kendiliğinden dosya iniyor » Post #4

Mon Aug 29, 2016 13:31 in Turkish

Tek mağdur ben değilmişim anlaşılan. Bir gün cep telefonumdan clixsens reklamlarına tıklıyordum ardından bir virüs uyarısı geldi ( telefonunuza virüs bulaştı diye hani şu virüs programı kurdurmak isteyen uygulamaların reklamları gibi eset'in virüs uyarı değildi anlayacağınız, tabi ki ben de ciddiye almadım ) çünkü ben telefonda yüklü olan eset'e güveniyordum. Ve telefonum saçmalamaya başladı kendi kendine saçma sapan uygulamalar yükledi, oturumum açık olmamasına rağmen google play den internetim açık olunca bir sürü uygulama yüklüyor ve şarjımı bitiriyordu. Üstüne bir de telefonumun şarj soketi arızalanınca toplam tamir bedeli 45 tl ye ulaştı..! Ben bu virüs sorununu tespit ettim ve hemen bir mail yolladım ama inkar ediyorlar..! yakında bilgisayarım yeni bir virüs yükleyen bir reklam tesbit etti..! şimdi o resimleri sizlerlede paylaşayım..! tavsiyem benim bir telefoncu arkadaşım vardı hem soket yerini tamir etti hem de yeni yazılım yükledi şimdi sorun yok. ve bir de anti virüs programı olarak DR.WEB adında bir program yükledim ilk o program virüsleri tespit etti. reklam yazılım virüsleri ve işletim sistemi dosyalarını ele geçiren virüsler diye ayırdı. işin kötü tarafı DR. WEB programı ücretli ancak şuan ücretsiz halide iş görüyor gibi sıkıntı yok cümleten geçmiş olsun diyorum.

ekran görüntüsü yüklemeyi bulamadım burda nasıl yüklüyorsunuz ? bu konuda yardımcı olursanız tesbit ettiğim virüsün sizlere resmini paylaşayım. ;)

BTC TÜRK ÖDEME SORUNU DUYURUSU..! » Post #1

Sun Aug 28, 2016 01:26 in Turkish

1 hafta önce BTC TÜRK tarafından yapılan duyuruda bankalarla ödemeler konusundan anlaşılamadığı ve parası olan kullanıcıların paralarını çekmelerini istediler. kimse bu konu hakkında bir şeyler forumda paylaşmamış. payzada ki paramızla BTC TÜRK kanalıyla bitcoin çekmek istediğimizde ve bunu sonra bankamıza tl olarak gönderdiğimizde sorun yaşamayacağız anlaşılan..! kimse bu konuya değinmediğine göre bizi etkilemiyor..! :)

TASK (GÜNCEL) » Post #10771

Mon Aug 08, 2016 23:05 in Turkish

Scariorr wrote:
SAGE-84 wrote: SELAMIN ALEYKÜM, arkadaşlar. Bu cf den task gelmiyor. ( kusura bakmayın ama geçen darbeyle ilgili 50 görevi yapan bendim.) Adamlar sıkışınca level 3 lük taskı yapmama izin verdiler. Ama başka görevlere daha level 1 olmadığımız için kabul etmiyorlar. Rain forest'e üye olmak için bir özel bir şart var mı ? teşekkür ederim. ;)

as kardeşim şimdi öncelikle cfden level alman lazım bunun içinde 0 level task yapman lazım 0 levelde taskda son zamanlarda çok az geliyor haklısın arada bir geldiği onlarıda kaçırmadan doğru bir şekilde yüksek yüzdeyle yapman gerek.rainforest üye olmak içinde cfde en az 1 level olman lazım ama rf de şuan alımları kapattı galiba bazen üye alımını tekrar açıyorlar sen 0 level task yakalamaya bak ve yüksek yüzdeyle yapmaya ama tabiki 0 level task çok nadir geliyor onda haklısın.

Sağolasın kardeşim bu bilgi için. Hepimize akmasada damlar misali kazançlarımızın bol olması dileğiyle..! ( LEVEL 1 oluncu daha çok kazanacağız..! ) :)

TASK (GÜNCEL) » Post #10768

Mon Aug 08, 2016 11:41 in Turkish

SELAMIN ALEYKÜM, arkadaşlar. Bu cf den task gelmiyor. ( kusura bakmayın ama geçen darbeyle ilgili 50 görevi yapan bendim.) Adamlar sıkışınca level 3 lük taskı yapmama izin verdiler. Ama başka görevlere daha level 1 olmadığımız için kabul etmiyorlar. Rain forest'e üye olmak için bir özel bir şart var mı ? teşekkür ederim. ;)
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 20, 2024 08:20:59 PST