Please wait...
CasaForoMembers LoungeGeneral TalkStill some trouble in here.
Topic Rating:

Jump to
Members LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanNederlandsGreekHindiUrduBengaliFilipinoIndonesianMalayArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Still some trouble in here.

Locked

#1 by Lisen » Mon Sep 05, 2016 04:32

Site is up, but half the ads doesn't load and when I click on surveys they take me to google search. I guess one should only sit back and relax, and wait for the US to wake up :o) In the meantime; Good morning to the part of the world who's already up :D
Lisen
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
15
Member Since21 Jun 2016
Last Visit6 Mar 2019
Likes Given11
Likes Received20/8
Balance$3.46
Earned$213.61
Referrals0
Tasks51
Offers288

#2 by voltej » Mon Sep 05, 2016 04:34

Yeah!Some parts of the site didn't work fine for sometime.I'm currently using Chrome(Incognito mode)+cleared browser cache and site is working fine. :thumbup:
voltej
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
2,417
Member Since23 May 2015
Last Visit17 Mar 2018
Likes Given2,886
Likes Received1,551/919

#3 by imab99 » Mon Sep 05, 2016 04:39

Geez I was just locked out. I succeeded to get in again by following a link to tasks (Complete Tasks | ClixSense)
Lots of people are again crying on Facebook :shock:
imab99
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
368
Member Since5 Nov 2015
Last Visit28 Jun 2019
Likes Given484
Likes Received340/167
Tasks10,640
Offers443

#4 by voltej » Mon Sep 05, 2016 04:45

imab99 wrote: Geez I was just locked out. I succeeded to get in again by following a link to tasks (Google)
Lots of people are again crying on Facebook :shock:
yes because everything is now being redirected to Google home page.Btw it is working fine at the moment! :thumbup:
voltej
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
2,417
Member Since23 May 2015
Last Visit17 Mar 2018
Likes Given2,886
Likes Received1,551/919

#5 by voltej » Mon Sep 05, 2016 05:02

yeah Adds are not loading for me too! :geek:
voltej
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
2,417
Member Since23 May 2015
Last Visit17 Mar 2018
Likes Given2,886
Likes Received1,551/919

#6 by evenublueg » Mon Sep 05, 2016 05:11

Some ads were loading but not crediting. Others were not loading. I did get credit for about 8 or 10 $0.005 ads. Then there were some, all sticky & $0.01 ads that ended with some kind of error or the ad did not load correctly.
Guess there's still lots of kinks and bugs to work out after that fiasco. 8-)
evenublueg
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
520
Member Since7 Jul 2010
Last Visit12 Jul 2019
Likes Given776
Likes Received209/137
Tasks19,674
Offers65,535

#7 by voltej » Mon Sep 05, 2016 05:14

evenublueg wrote: Some ads were loading but not crediting. Others were not loading. I did get credit for about 8 or 10 $0.005 ads. Then there were some, all sticky & $0.01 ads that ended with some kind of error or the ad did not load correctly.
Guess there's still lots of kinks and bugs to work out after that fiasco. 8-)

yeah!It seems so! :)
voltej
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
2,417
Member Since23 May 2015
Last Visit17 Mar 2018
Likes Given2,886
Likes Received1,551/919

#8 by Nikorj » Mon Sep 05, 2016 05:47

I had 1 hour access between 10 and 11 local Danish time.

Now Clixsense is only available in incognito mode for me.

Still some issues to be fixed i'll guess.
Nikorj
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
1,401
Member Since27 Apr 2014
Last VisitToday
Likes Given1,112
Likes Received1,205/756
Balance$443.33
Earned$1,500.41
Tasks116
Offers1,883

#9 by rpdesign » Mon Sep 05, 2016 05:57

u need to execute command prompt and type ipconfig /flushdns to be certain of flushing that gay away
rpdesign
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
1,450
Member Since20 Jul 2015
Last Visit15 Jul 2019
Likes Given341
Likes Received941/527
Earned$3,346.11

#10 by Nikorj » Mon Sep 05, 2016 06:04

rpdesign wrote: u need to execute command prompt and type ipconfig /flushdns to be certain of flushing that gay away

I did that.

It just replaced it with google search instead.
Nikorj
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
1,401
Member Since27 Apr 2014
Last VisitToday
Likes Given1,112
Likes Received1,205/756
Balance$443.33
Earned$1,500.41
Tasks116
Offers1,883

#11 by Lisen » Mon Sep 05, 2016 06:11

Yup. Got kicked out again...only Google search available. Back now though...see how it goes this time :D
Lisen
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
15
Member Since21 Jun 2016
Last Visit6 Mar 2019
Likes Given11
Likes Received20/8
Balance$3.46
Earned$213.61
Referrals0
Tasks51
Offers288

#12 by fumodasi » Mon Sep 05, 2016 06:29

Nikorj wrote:
rpdesign wrote: u need to execute command prompt and type ipconfig /flushdns to be certain of flushing that gay away

I did that.

It just replaced it with google search instead.


Where did you do that (ipconfig /flushdns)? Inside your web browser?......It is supposed to be done inside the CMD window.

Goto START
Search for "run" window. Once "run" window is open, type CMD and press ENTER.
Once CMD is open, type ipconfig /flushdns and press ENTER.

This should flush your DNS.
If you can't find run or CMD by the above method, directly go to C:\Windows\system32 folder and search for cmd.exe file. Once you find the file, right click on the file and open it with Administrator privileges (Run as Administrator). Then type ipconfig /flushdns and press ENTER.
fumodasi
Posts
Subscribe to this Member's RSS Feed
Topics Only   Topics & Replies
321
Member Since21 Nov 2014
Last Visit13 Oct 2017
Likes Given428
Likes Received262/160
Return to 'General Talk' Forum     Return to the forums index
All times displayed are EST - Server Time: Jul 17, 2019 23:17:53 EST