Please wait...
HomeForumInternationalTurkishTeklifler (Offers) Hakkında Duyuru (20 Nisan 2012)
Topic Rating:

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Teklifler (Offers) Hakkında Duyuru (20 Nisan 2012)

Locked

#1 by moneymakingways » Fri Apr 20, 2012 10:56

Herkese selam;

Clixsense teklifleri de geldi arkadaşlar.. Böylece clixsense tam manasıyla bir GPT sitesi oldu. Burda yönetimin uzun bir duyurusu var;

ClixSense Offers Have Arrived | ClixSense Forum

Halen ofisteyim o yüzden detaylı bir açıklama yazamıyorum ama eve geçtiğimde önemli noktaları buraya eklerim. (Açıkçası doğru düzgün okuyamadım ben de :) )

Ama kuşkusuz en güzel haber (adetli refi olan arkadaşlar için); artık reflerimizin tamamladığı tekliflerden de komisyon kazanabilmemiz... Son değişiklikler ref sayısı fazla olan üyeler için muhteşem oldu tek kelimeyle..
Last edited by moneymakingways » Fri Apr 20, 2012 11:13 » edited 1 time in total
moneymakingways
Posts2,142
Member Since20 Sep 2010
Last VisitYesterday
Likes Given270
Likes Received1,342/722

#2 by moneymakingways » Fri Apr 20, 2012 14:32

Evet;
Uzun bir duyuru yapılmış ama anlaşılmayacak çok birşey yok. Dediğim gibi "offers" seçeneği genel olarak kazanç yöntemleri arasına eklenmiş.
Birçok GPT sitesinde olan, reklamcıların sizden istediklerini yerine getirerek clixsense aracılığıyla para kazanabileceğiniz bir sistem. Reklamcının reklam için ödediği paranın bir kısmı size komisyon olarak clixsense vasıtasıyla gelmiş oluyor.Çoğu arkadaşımızın aşina olduğu veya kullandığı PTSU sistemiyle aynı mantık diyebiliriz.

Menünüzde "Offers" adlı butonu artık görebiliyorsunuz. Buraya girdiğinizde, o an için size açık olan tüm teklifleri görebiliyorsunuz. Teklifler farklı şekillerde olabiliyor;

Surveys ; Bildiğimiz anket doldurarak para kazanma.. Sizi anket sitesine yönlendiriyor ve bu sitede anketinizi tamamlamaya çalışıyorsunuz. Anketinizi tamamladıktan sonra (veya tamamlayamazsanız) Clixsense ekranınızda anket için sizden bilgi istiyor (tamamlayıp tamamlamadığınızı soruyor) ve verdiğiniz cevaba göre sizi yönlendiriyor.

Shopping ; Başka bir aracı siteyi kullanarak alışveriş yapmanızı istiyor. Adet, miktar vs. konusunda reklamı veren tarafından yönlendiriliyorsunuz. Yani cepten para ödeyerek bir ürün satınalmak zorundasınız.

Downloads ; Sizden herhangi bir dosya, program vs. yi bilgisayarınıza indirmeniz isteniyor. Gene aynı şekilde reklamveren tarafından yönlendiriliyorsunuz.

Games ; Herhangi bir oyunu indirerek, belli bir süre oynamanız gerekiyor.

Sign Ups ; Herhangi bir siteye, foruma, vs. üye oluyorsunuz.

"Free" kapsamında olan teklifler, herhangi bir ödeme yapmanızı gerektirmiyor. Ekranınızda gözüken teklifleri, "sort by" seçeneğiyle istediğiniz gibi süzüp sıralayabiliyorsunuz (en yeniler, populerler, vs. şeklinde) Veya herhangi bir teklifi görmek istemiyorsanız imlecinizle görev kutucuğunun üstüne gelip sağ tarafta çıkan x'ya basıp ekranınızdan çıkarabiliyorsunuz. Tekrar ilgilenmek isterseniz "View>Ignored" kısmından görevi bulup tekrar aktif edebiliyorsunuz. "Offer History" 'den o ana kadar yaptığınız teklifleri ve kazandığınız paraları görebiliyorsunuz..

Teklifiniz onaylandığı anda alacağınız komisyon hesabınıza işleniyor. Bazı siteler gibi saçma sapan puan sistemi vs. ile uğraştırmıyor Clixsense bizi..

Tabi ki her teklifi başarıp komisyon alacağız gibi bir kaide yok. Tekliflerin tamamlanmasında uyulması veya dikkat edilmesi gereken birçok parametre var. Kısaca bunlardan da bahsedilmiş;

- Reklamcının hedef kitlesinde yer almamak (Ülke, yaş, cinsiyet, vs.)
- Aynı teklifi başka bir sitede daha önceden tamamlamış olmak
- Sahte bilgi vs. vermek
- Reklamcının sayfasını tam olarak açmamak veya e-postanızın reklamcıda önceden olması
- Tarayıcınızın çerezlere izin vermemesi veya reklam bloklayan programlar kullanmak
- Proxy, vs. tarzında aracı programlar kullanmak
- Peşin ödemeli kredi kartı veya kontörlü telefon kullanmak

gibi şeyler, tekliflerde başarısız olmanız ve dolayısıyla komisyon alamamanız demek.

Ayrıca ödemelerden (komisyonlar) kısaca bahsedilmiş;
Herhangi bir teklifi tamamladığınız zaman alacağınız komisyonlar anında hesabınıza işlenebileceği gibi reklamverenin şartlarına göre 1 ile 4 hafta sonrasına kadar da sarkabilir diyor. Başarıyla tamamlanan görevlerin henüz ödemesi yapılmamış komisyonlarını "Pending Balance" kısmından görebileceksiniz.

Ayrıca verilen komisyonların geri alınma ihtimalinden bahsedilmiş. Sebep olarak da;

- Reklamcının istediği şartlara uyulmaması (Örneğin bir oyun indirdiniz ve oynamaya başladınız. Ama 1-2 gün sonra bıraktınız. Eğer reklamcı ilk oyunu indirdiğinizde komisyon vermişse ama X gün kadar oynamanız şartı varsa bu komisyon Clixsense hesabınızdan düşebiliyor)

- Sipariş iptalleri (İstenilen ürünü sipariş vermeniz ama daha sonrasında bunu iptal etmeniz)

- Genel olarak sahte bilgi verme, çalıntı kredi kartı kullanma vs.

Arkadaşlar teklif tamamlamak ciddi bir iş. Dolayısıyla bunu yapcaksanız mümkün olduğunca vereceğiniz bilgilerde veya reklamcının istekleri doğrultusunda dürüst olmanız lazım. Özellikle yüksek komisyon kazanabileceğiniz teklifler için bu daha çok önem kazanıyor..

Tabi her zamanki gibi, ülkelere göre tekliflerin adet ve komisyonlarının farklı olacağından bahsedilmiş. Ama genel olarak tekliflerin sayısı zamanla artacakmış.

Ve son olarak, premium üyeler, t-1 reflerinin tamamladıkları teklifler için aldıkları komisyonların %10'unu standart üyeler de %5'ini kazanacak.

Bir de tekliflerin (ve görevlerin) en çok çıktığı ülkeleri yazmışlar. Eğer bu ülkelerden ref edinirseniz daha fazla kazanacağınızdan bahsetmişler. Genel bir ülke listesi vermişler ama en çok Kanada, Amerika, Avustralya ve İngiltere'de yaşayan insanlara teklif, görev, vs. çıkıyormuş...

Arkadaşlar "offers" (teklif) mevzusu kısaca böyle.. Bu olay yeni birşey değil. Yani bu tarz hizmetleri üyelerine sunan çok site var.. Artık Clixsense de bu sitelerin arasına katıldı. Belki sitenin popüleritesinden dolayı, diğer sitelere oranla daha fazla ilgi olacaktır bu tarz tekliflere..

Ve gene rica ediyorum; bana bu teklifler hakkında özel soru vs. sormayın. Çünkü aynı görevlerde olduğu gibi bu tarz şeylerle de ilgilenmiyorum ve vakit ayıramıyorum.. Ama ilgilenen arkadaşlar forumda konu açıp istedikleri gibi bilgi alış-verişinde bulunabilirler..

Herkese bol kazançlar :)
moneymakingways
Posts2,142
Member Since20 Sep 2010
Last VisitYesterday
Likes Given270
Likes Received1,342/722

#3 by woki » Mon Jul 30, 2012 00:36

videolar izlenmiyor bağlantı hatası veriyor izleyen varmı ?
woki
Posts26
Member Since1 Dec 2011
Last Visit16 Dec 2013
Likes Given6
Likes Received8/7

#4 by yemreyarici » Thu Aug 09, 2012 02:45

bende hiç offers cıkmadı su ana kadar bi bilgin varmı ?
yemreyarici
Posts50
Member Since11 Jul 2012
Last Visit18 Jul 2016
Likes Given2
Likes Received2/1

#5 by moneymakingways » Thu Aug 09, 2012 07:47

yemreyarici wrote: bende hiç offers cıkmadı su ana kadar bi bilgin varmı ?

tekliflerde de ulke filtremesi var o yuzden cikmamis veya yakalayamamis olabilirsiniz....
moneymakingways
Posts2,142
Member Since20 Sep 2010
Last VisitYesterday
Likes Given270
Likes Received1,342/722

#6 by ekocro » Tue Aug 14, 2012 10:56

tek bildiğim harika site. vakit varsa ve ref varsa bi de biraz ingilizce varsa süper para kazanırsın :)
ekocro
Posts5
Member Since15 Mar 2012
Last Visit4 Dec 2012
Likes Given1
Likes Received0

#7 by moneymakingways » Sat Dec 15, 2012 04:18

Arkadaşlar;

Offers>Matomy Videos kısmından vidyo izleyerek kazanç sağlayabiliyorsunuz artık. İzleyebileceğiniz vidyo sayısı değişken olsa da, diğer tekliflere göre tamamlaması oldukça kolay. İzlediğiniz vidyo başına 0.01 dolar kazanıyorsunuz. Gün içerisinde 2 vidyo bile izleseniz, check list için geçerli olan "offers" şartını tamamladığınız için artık günlük check list bonus'ndan daha kolay faydalanabileceksiniz.

Eğer herhangi bir vidyo çıkmıyorsa, aynı vidyoları başka sitelerde izleyip para kazanma ihtimalinize karşı, modeminizi resetleyip, çerezleri silerek tekrar denemenizi tavsiye ederim. Ayrıca teklife girdiğiniz zaman, görebildiğiniz tüm vidyoları izlemeden de çıkmayın, tekrar girdiğinizde kaybolabiliyorlar :)

Not: Tüm bilgiler için tolgacan86 rümuzlu arkadaşa teşekkür ediyorum.
moneymakingways
Posts2,142
Member Since20 Sep 2010
Last VisitYesterday
Likes Given270
Likes Received1,342/722

#8 by top10payingsite » Sat Dec 15, 2012 04:39

paylaşım için tşkler, oda size tşk ediyor hocam :)
top10payingsite
Posts176
Member Since10 Jan 2012
Last Visit13 Mar 2018
Likes Given23
Likes Received59/49

#9 by magicbaris » Tue Dec 25, 2012 05:34

yeterli sayıda offer ve task çıkmıyor bende ?
magicbaris
Posts10
Member Since14 Jan 2012
Last Visit5 Aug 2019
Likes Given0
Likes Received0

#10 by semkar1 » Thu Dec 27, 2012 00:00

arkadaşlar şu teklif ve görevleri bir türlü beceremedim ayrıntılı anlatacak biri varmı acaba. ing olunca bilmeyenler için çok zor. çeviri olsa da tarzanca çeviriyor maalesef goog.. bazen yapılması gereken birşeye yapmayın yada olumlu bir şey olumsuz gibi çevrilebiliyor

mesela matomy video izledim ama neyi yapmadıysam artık

You have marked this offer as complete on Mon Dec 17, 2012 at 03:19 EST but confirmation has not yet been received. Unmark this offer as complete.
çıktı

yardım pls teşekkürler
semkar1
Posts4
Member Since17 Feb 2010
Last Visit12 Apr 2017
Likes Given0
Likes Received0

#11 by semkar1 » Thu Dec 27, 2012 02:17

mesela aşağıdaki korece görevde 이 사업체의 정확한 카테고리는 무엇입니까(디렉토리)?
karikatürdeki karakter ne görünüyor diye sormuş
şıklar
annesi sahip görünmüyor
onun lakap zorunda görünmüyor
büyükannesi sahip görünmüyor
kardeşi gibi görünmüyor

karikatürdeki balondaki konuşmalar çevrilirse ancak cevaplanır
tahmini cevapladım sonuç aşağıda






Sorry - you cannot work on this task
Sorry, you are not qualified for this job. We are always adding new jobs and would love to have your help. Please return to the list of available tasks and find another one you would like to try.

You can find more tasks by going back to the list of available tasks.
semkar1
Posts4
Member Since17 Feb 2010
Last Visit12 Apr 2017
Likes Given0
Likes Received0

#12 by EnfectioN » Sat Feb 16, 2013 02:53

Şuan en son gelen offer ismi SSI olan offer, orda Türkiye yok acaba ingilizce kullanan başka bir ülke seçip yapmamız legal midir illegal midir?
EnfectioN
Posts4
Member Since9 Feb 2013
Last Visit16 Mar 2013
Likes Given0
Likes Received0

#13 by moneymakingways » Sat Feb 16, 2013 02:56

EnfectioN wrote: Şuan en son gelen offer ismi SSI olan offer, orda Türkiye yok acaba ingilizce kullanan başka bir ülke seçip yapmamız legal midir illegal midir?

Eğer o teklifi şu an bulunduğunuz IP, internet bağlantısından, ülkeden görebiliyorsanız, Clixsense hesabınız açısından herhangi bir sıkıntı olmaz. Fakat teklife, yanlış bilgi vererek başlarsanız, tamamlayıp komisyon alabilseniz bile, aksi anlaşıldığı durumda komisyon geri alınır. Yani sadece kazanacağınızı kaybetmiş olursunuz.
moneymakingways
Posts2,142
Member Since20 Sep 2010
Last VisitYesterday
Likes Given270
Likes Received1,342/722

#14 by EnfectioN » Sat Feb 16, 2013 03:35

Teşekkür ederim.
EnfectioN
Posts4
Member Since9 Feb 2013
Last Visit16 Mar 2013
Likes Given0
Likes Received0

#15 by hdturkey » Fri May 10, 2013 07:48

Arkadaslar anketlere katılamıyoruz. video izleyemiyoruz. Bu nasıl task ve offers.
hdturkey
Posts1,042
Member Since5 Mar 2012
Last Visit30 Apr 2020
Likes Given8,117
Likes Received217/186

#16 by Coimbra22 » Sat May 18, 2013 04:31

evet yani ne zamana kadar böyle olacak bir türlü hedef kitleye girmiyoruz video izlemiyoruz tasklar ağır ingilizce istiyor clixgridde kazanmak ölüm ptc reklamları005lerde geziyor
Coimbra22
Posts4
Member Since1 Mar 2013
Last Visit31 Jul 2013
Likes Given0
Likes Received1/1

#17 by ekk12 » Sat May 25, 2013 02:59

güzel paylaşım teşekkürler
ekk12
Posts3
Member Since18 Aug 2012
Last Visit5 Sep 2013
Likes Given0
Likes Received0

#18 by hdturkey » Wed Jul 10, 2013 10:53

Arkadaşlar Offerlardan inanilmaz bir şekilde kazanmaya başladım. Bence Offer'lara ağırlık vermelisiniz.
hdturkey
Posts1,042
Member Since5 Mar 2012
Last Visit30 Apr 2020
Likes Given8,117
Likes Received217/186

#19 by hearme » Sat Jan 18, 2014 00:58

offer'lar gercekten cok guzel ama sayilmayan cok fazla oluyor; surekli onlari onaylatmaya calismak cok ugrastiriyor
hearme
Posts103
Member Since31 Jan 2012
Last Visit6 Mar 2017
Likes Given67
Likes Received51/32
Return to 'Turkish' Forum     Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: May 4, 2024 01:16:42 PST