Please wait...
HomeForumInternationalEx-YugoslaviaPITANJA I SAVJETI
Topic Rating:

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
PITANJA I SAVJETI

#221 by incomehomejob » Thu Dec 14, 2017 10:01

jevticbozidar wrote: pozdrav incomehomejob
:D :D :D :D ovde je neko "lud" ( mislim na mene i moj nalog ) il zbunjen :D :D :D pa vide dobri ljudi da mi nepravedno nanose nepravdu pa je isprave.jeste da sam ja vrlo uporan sa pisanjem tiketa :D :D :D caksu mi jednom napisali,otprilike,da sam blizu da BUDEM REKORDER u pisanju tiketa :D :D :D :D prosto receno...salju oni meni instrukcije itd i ja im jednom prilikom napisem da im se jako,mnogo itd. izvinjavam,da sam "posvadjan " sa engleskim i da urade sta smatraju da je ispravno a ja cu postovati svaku njihovu odluku(a sta mi drugo ostaje ) pa malo poniznog klanjanja itd... iiii ....funkcionise :D :D :D :D :D :D pa kako da nepisem tikete ( do skora sam pisao i za kviz mode tikete a skontao sam da se tad nepisu tiketi),bas su mi probili usi objasnjavajuci to i da oni sve pregledaju i ako je nepravedno,vracaju te na zadatak.medjutim,dok neprodje ta procedura,moj zadatak stoji "zarobljen" mesecima pa kako onda da se nezalim a znam da sam u pravu. :D :D :D :D i malo presam dosao u iskusenje da saljem tiket u kviz modu za ove sajtove za automobile.dajem ruku da sam tacno odgovorio,pre sam ih brdo uradio,a oni me izbace.al imam i ja dusu :D :D :D pa sam odustao.kad bi ta procedura bila na nivou brzine mog dobijanja i uklanjanja flagova,nikad im ne bih poslao ni jedan tiket :D :D :D :D

:lol:

U istoj smo grupi ako ti je lakse po pisanju tiketa i ja pisem tikete za sve gde mislim daa sam u pravu. :)
Jesu fini ljudi, slazem se sa tobom, samo nikada ne znas na koga ces da naletis, da li je ustao na levu nogu ili mu je ok dan, tako da izbegni pisanje za Quiz pitanja to naglasavaju da se ne radi, da se ne bi desilo da bude drugacija reakcija. :D
incomehomejob
Posts7,047
Member Since24 Jan 2015
Last Visit21 Oct 2020
Likes Given32,720
Likes Received12,536/5,065

#222 by stevica66 » Wed Dec 20, 2017 08:41

Zdravo svima.
Potrebna mi je pomoc, ako iko moze da mi pomogne (ako budem znao lepo da objasnim sta me muci). Nadam se da to mogu ovde, jer mozda, do nekle i nema veze sa ClixSense, ali ima sa taskovima.
Nov sam u ovom poslu iako nalog ima dve godine.
Elem...
Prilikom registracije na Mod edit (u daljem tekstu CF) i popunjavanja podataka, nisam lepo popunio opciju u Settings/PersonalSettings/Payment Method/PayPal, umesto e-mail, napisao sam ime i prezime na PayPal nalogu.
To se desilo pre 2 godine, ali sam aktivan postao septembra ove godine. Tada sam i primetio problem. Primetio sam tako sto sve zahtevane uplate nisu registrovane na PayPal, a na CF pise da su kompletirane (realizovane). Nakon toga (polovinom septembra ove godine) pisao sam im tiket, ali do danas mi niko nista konkretno nije odgovorio, niti se desila neka promena, sem toga da su me shvatili o cemu se radi (bar sam ja tako razumeo njihovu poruku). I dalje imam problem. Na CF pise da su “kompletirane” uplate “zelene su”, ali na PayPal ih nema.
Sta da radim dalje? Preko foruma sam saznao da ne prihvataju da se za isti problem salju dva ista tiketa.
Nije neka suma u pitanju, ali cisto hocu da znam druga iskustva, da li je neko drugi imao isti ili slican problem i da li ima svrhe na dalje odvajati vreme za taskove na CF.
Nadam se da sam imalo bio jasan.
Unapred se svima iskreno zahvaljujem na pomoci, ma kakva ona bila.
Nadam se da je ovo pravo mesto za moje obracanje.
Last edited by incomehomejob » Wed Dec 20, 2017 14:08 » edited 1 time in total
stevica66
Posts8
Member Since24 Dec 2015
Last Visit5 May 2020
Likes Given0
Likes Received9/7

#223 by incomehomejob » Wed Dec 20, 2017 14:15

Izvini sto nisam ranije odgovorila, imala sam problema sa netom. :(
Editovala sam drugu platformu, poostreno je malo, nije dozvoljno, ne brini nista strasno. :)

Mislim da bi, za pocetak, trebalo da uradis re-open tog tiketa gde si im izlozio problem i dobio odgovor od njih da su razumeli o cemu se radi.
Re-open radis tako sto udjes u taj tiket koji si vec slao i gore desno bi trebalo da bude dugme 'I still have na issue ...'. Tu klikni i dobices jos jedno polje ispod svega, na dnu, kao kada pises novi post. Tu im napisi da jos uvek postoji isti problem i ako mogu da provere ponovo.

P.S.
Ako treba pomoc za pisanje tiketa, ili neka druga pomoc, javni. :)
incomehomejob
Posts7,047
Member Since24 Jan 2015
Last Visit21 Oct 2020
Likes Given32,720
Likes Received12,536/5,065

#224 by stevica66 » Thu Dec 21, 2017 11:38

Mnogo Vam hvala “incomehomejob” na odgovoru i trudu da mi pomognete. Prihvatam svaku Vasu ponudu vezanu za pusanje tiketa i resavanje ovog problema.

A sada...
Izvinjavam se sto pre nego sto sam zatrazio pomoc, nisam lepo proverio sve detalje (od pre par meseci) oko mog dopisivanja sa CF. Ustvari, nisam im poslao tiket preko njihovog Help centra, nego “licni” e-mail, Help centru. Tako da sada ne mogu da nadjem opciju Re-open.
Ocigledno je da cu morati prvo da posaljem klasican tiket preko Help centra, a posle sve ostalo. A kako sada stoje stvari, ocigledno je da ja nisam dobro razumeo njihove programske (automatske) poruke i odgovor, nakon mog prvog e-maila. Ja sam nastavio dopisivanje klasicnim putem, a ne preko tiketa.

Prvo molim za savet sta dalje, odnosno da nastavim resavanje problema, po mogucstu prema Vasim instrukcijama.

Jos jednom se izvinjavam i jos jednom hvala.
stevica66
Posts8
Member Since24 Dec 2015
Last Visit5 May 2020
Likes Given0
Likes Received9/7

#225 by incomehomejob » Thu Dec 21, 2017 12:12

Nema na cemu. :)

Obzirom da ne znamo da li je tiket/mejl uopste stigao do njih, moj predlog bi bio da napises novi. Oni ne vole otvaranje novih tiketa za isti problem, medjutim ja bih da razlog za to objasnimo u tom novom tiketu, ako si ti za.

Menjali su skroz nase inbox-e sa tiketima, tako da vise nema klasicne opcije da se udje u inbox, vec preko ovog linka:
CF Inbox

Uloguj se na CF (ne na taj kanal koji si pominjao) i udji u Dashboard.
Onda gore desno klikni na Help i otvorice ti se support centar, mozes i preko ovog linka direktno:
Support center

Tu ima slikica Create ticket, tu klikni i izaberi iz padajuceg menija, pod Issue type, Payments. Ja bih taj odabrala deluje mi najprikladniji za tvoj problem.
Obavezno upisi tvoj Contributor ID koji je vezan za taj kanal koji si pomenuo jer sa njega hoces da povuces isplatu.
(Job ID ostavi prazno, to moze da se izostavi, a i nema ga u ovom slucaju.)

Ovo gore je postupak kako cemo pisati novi tiket, molim te proveri da li tu mozes da udjes i to sve vidis. Ako je sve to ok, javni da sastavim poruku ako hoces. :)
Ako ima neki problem u medjuvremenu, dolaska do ove stranice i slanja i otvaranja opcije za novi tiket, javni i to da to prvo resimo, pa tek onda da se bacimo na pisanje. :D
Nemoj jos nista da saljes i ako udjes u prozor za slanje novog tiketa, samo ga zatvori ili gore na vrhu klikni na Home i to ce da te vrati na pocetnu stranu Support strane.

Nadam se da nisam zakomplikovala objasnjenje. :D
incomehomejob
Posts7,047
Member Since24 Jan 2015
Last Visit21 Oct 2020
Likes Given32,720
Likes Received12,536/5,065

#226 by stevica66 » Thu Dec 21, 2017 13:03

Mogu da udjem na link CF Inbox.
Sada sam nasao tikete i to nase dopisivanje (malo me i stid kako odmah nisam mogao da se snadjem). :oops:
Znaci da sam im ipak poslao tiket (kao sto sam i mislio) i postavljen je pod temu Payments. Ali, na kraju ipak ne vidim opciju Re-open, samo prostor za “Reply To This Ticket”.
Necu nista slati dok ne dobijem dalje instrukcije ;) odnosno, ako odlucite da Vi sastavite tiket, pa da ga prepisem (kopiram).
stevica66
Posts8
Member Since24 Dec 2015
Last Visit5 May 2020
Likes Given0
Likes Received9/7

#227 by incomehomejob » Thu Dec 21, 2017 15:32

Ne brini sto nisi nasao ulazak u inbox, svima nama je to novo i od skoro je tako. :)

To 'Reply To This Ticket' stoji (bar kod mene je tako) kada nije odgovoreno na tiket uopste, kada je status New ili Open, a nisi dobio odgovor.
Mozemo i to da iskoristimo kao dopunu, mada mi je cudno da ti od septembra niko nije odgovorio. Mozda to sto sada dopisemo 'baci' tiket na vrh liste. (Ovo ne znaci da je tako, samo mi je pretpostavka da probamo prvo to. :))

Daj mi 10-15 min da sastavim i zalepicu ti ovde da vidis da li ti je ok. :)


edit:

Evo ga, pa vidi da li ti je ok. :)
Da posaljemo ovo tu gde je vec tiket, pa da vidimo sta ce da se desi i da li ce biti odgovora. Sta mislis o ovoj ideji?


Hi,

I apologize for writing again but it's been few months since I sent this ticket, and I am afraid that it might sliped thru the cracks.

The issue still exists about the payments being sent from [ovde stavi taj kanal koji je u pitanju] and being marked as 'completed' but nothing is showing in my PayPal account.

The initial problem is on my end since I made a mistake when registering on [naziv kanala opet] and filling in the data. Instead of putting my PayPal email address in the required field, I put my first name and my last name in that field.

Could you please recommend some solution, maybe to give me an opportunity to change the data in the payment processor email field or any other solution to this problem.

Thank you.
Last edited by incomehomejob » Thu Dec 21, 2017 19:37 » edited 2 times in total
incomehomejob
Posts7,047
Member Since24 Jan 2015
Last Visit21 Oct 2020
Likes Given32,720
Likes Received12,536/5,065

#228 by stevica66 » Fri Dec 22, 2017 01:16

Dobar dan.

Opet nisam objasnio kako treba. Odgovorili su oni meni, ali mi nisu resili problem. Slazem se sa Vasom porukom (snacicu se valjda sa kanalima - postavljanjem). Mada, kad sa druge strane pogledam, ja sam im i u mojim porukama nesto slicno napisao. Razmisljao sam i imam predlog (nadam se da time necemo mnogo zakomplikovati situaciju)...
Da li ovde ili na nekom drugom mestu ja Vama posaljem tih par poruku mog dopisivanja sa njima, pa da se na osnovu toga mozda preciznije obratimo Supportr centru (da dodamo ili oduzmemo)? ;)
stevica66
Posts8
Member Since24 Dec 2015
Last Visit5 May 2020
Likes Given0
Likes Received9/7

#229 by incomehomejob » Fri Dec 22, 2017 08:41

Razumela sada i ja bar donekle. :D

Ako ti je lakse, obzirom da je to privatno dopisivanje sa njima, posalji mi na chat da iscitam sta ste pisali, pa onda da sastavimo novi. :)
(Za otvaranje chat-a samo klikni na moj nick ili na baloncic gore desno na vrhu strane.)
incomehomejob
Posts7,047
Member Since24 Jan 2015
Last Visit21 Oct 2020
Likes Given32,720
Likes Received12,536/5,065

#230 by Ph0bia » Tue Dec 26, 2017 02:38

Hteo bih da se prebacim od Chrome na Firefox

Pa dali moze tacno ime AR-a koji koristite za Firefox
Ph0bia
Posts671
Member Since28 Jul 2014
Last Visit30 Apr 2021
Likes Given1,747
Likes Received2,134/634

#231 by randymarsh10 » Tue Dec 26, 2017 03:11

buchevski wrote: Hteo bih da se prebacim od Chrome na Firefox

Pa dali moze tacno ime AR-a koji koristite za Firefox
Probaj check4change za firefox. Oznacis neku rec koju hoces da pratis na stranici koju refreshujes, izaberes za koliko sekundi da se refreshuje i zvuk za obavestenje.
randymarsh10
Posts19
Member Since10 Oct 2017
Last Visit16 Jan 2019
Likes Given17
Likes Received37/19

#232 by incomehomejob » Tue Dec 26, 2017 04:45

buchevski wrote: Hteo bih da se prebacim od Chrome na Firefox

Pa dali moze tacno ime AR-a koji koristite za Firefox

Pogledaj i ovde u postu od sizika66, ima nekoliko, pa probaj koji ti odgovara najvise. :xsmile:

VAZNO - Osnovni pojmovi i informacije | ClixSense Forum
incomehomejob
Posts7,047
Member Since24 Jan 2015
Last Visit21 Oct 2020
Likes Given32,720
Likes Received12,536/5,065

#233 by Feferedon » Wed Dec 27, 2017 11:16

Moze pomoc?
Upravo sam uclanio jednog referala, ali je problem sto je nisu racunali u referale, iako se registrovala preko mog linka. Registrovala se preko mobilnog, mozda je do toga?
Pokusali smo da ugasimo profil pa da napravi novi, medjutim ne dozvoljavaju. I dalje moze da ulazi u profil, kao da nismo ni isli na ono "close accaunt".
Sad ne znam da li imam neki limit za referale posto je ona tacno deseti pa mi treba ono da sam premium korisnik.
Sta da radim, moze neki savet? Jedinu opciju koju vidim je da pisem tiket, mislite li da ce to pomoci?
Da li ona moze sad nekako naknadno da me ubaci posto nema sponzora?
Last edited by Feferedon » Wed Dec 27, 2017 11:27 » edited 1 time in total
Feferedon
Posts251
Member Since16 Sep 2017
Last Visit18 Mar 2020
Likes Given387
Likes Received625/236

#234 by smota9 » Wed Dec 27, 2017 11:22

Feferedon wrote: Moze pomoc?
Upravo sam uclanio jednog referala, ali je problem sto je nisu racunali u referale, iako se registrovala preko mog linka.
Pokusali smo da ugasimo profil pa da napravi novi, medjutim ne dozvoljavaju. I dalje moze da ulazi u profil, kao da nismo ni isli na ono "close accaunt".
Sad ne znam da li imam neki limit za referale posto je ona tacno deseti pa mi treba ono da sam premium korisnik.
Sta da radim, moze neki savet? Jedinu opciju koju vidim je da pisem tiket, mislite li da ce to pomoci?

Are there any limits on how many affiliates you can have?
We do not set any limits on the amount of direct or indirect referrals you can have as it is unlimited.
Are there any limits on how many affiliates you can have?

Nema limita. Onda tiket...
smota9
Posts545
Member Since12 Dec 2016
Last Visit10 Jan 2021
Likes Given664
Likes Received1,188/519

#235 by Feferedon » Wed Dec 27, 2017 11:42

Mozda smo napravili gresku sto smo pokusali da ugasimo acc.
Sad mi se cini da sam procitao u pravila davno da ne moze da se napravi novi ako zatvoris jedan.
Jel tacno to ili umisljam samo?
Strah me je sad da mozda nisu jos obradili zahtev da se zatvori acc i posle da se desi da nece moci napraviti novi.

EDIT: Ok, naso sam u pravilima da se moze jednostavno ponovo otvoriti.
Last edited by Feferedon » Wed Dec 27, 2017 12:03 » edited 1 time in total
Feferedon
Posts251
Member Since16 Sep 2017
Last Visit18 Mar 2020
Likes Given387
Likes Received625/236

#236 by incomehomejob » Wed Dec 27, 2017 13:35

Nemojte da otvarate i gasite naloge, moze sistem da detektuje kao dupli nalog, ista IP i isti kod kompa i da ugase oba.

Nisam tacno razumela sta je problem kod nje na nalogu i sta njoj prijavljuje kao gresku, to ako mozes malo preciznije da mi opises da ih mogla da pomognem. :xsmile:

A sto se tice ovog dela da je ne vidis kao referala, niko od nas ne vidi referala dok referal ne popuni sve podatke u Profile and Settings (gore desno na vrhu u cosku, padajuci meni kada stane na avatar/ovog malog ClixSense coveculjka. :xsmile: )
Tako je sistemski namesteno svima.


Edit:
Pitala sam za njen nalog sta se desava i za to duplo otvaranje, jer je CS jako dobro organizovan sistemski protiv varanja, sto nije kod vas slucaj, ali ima svega, pa su se zastitili.
Ako ima dva naloga, bolje to sada srediti nego da joj se desi gasenje kada ga sistem prepozna u nekom trenutku.
Zato mi treba objasnjenje da im javimo sta se desavalo, pa da oni odrade gasenje tog koji ona nece da ima.
Last edited by incomehomejob » Wed Dec 27, 2017 13:39 » edited 1 time in total
incomehomejob
Posts7,047
Member Since24 Jan 2015
Last Visit21 Oct 2020
Likes Given32,720
Likes Received12,536/5,065

#237 by Feferedon » Wed Dec 27, 2017 14:53

incomehomejob wrote: Nemojte da otvarate i gasite naloge, moze sistem da detektuje kao dupli nalog, ista IP i isti kod kompa i da ugase oba.

Nisam tacno razumela sta je problem kod nje na nalogu i sta njoj prijavljuje kao gresku, to ako mozes malo preciznije da mi opises da ih mogla da pomognem. :xsmile:

A sto se tice ovog dela da je ne vidis kao referala, niko od nas ne vidi referala dok referal ne popuni sve podatke u Profile and Settings (gore desno na vrhu u cosku, padajuci meni kada stane na avatar/ovog malog ClixSense coveculjka. :xsmile: )
Tako je sistemski namesteno svima.


Edit:
Pitala sam za njen nalog sta se desava i za to duplo otvaranje, jer je CS jako dobro organizovan sistemski protiv varanja, sto nije kod vas slucaj, ali ima svega, pa su se zastitili.
Ako ima dva naloga, bolje to sada srediti nego da joj se desi gasenje kada ga sistem prepozna u nekom trenutku.
Zato mi treba objasnjenje da im javimo sta se desavalo, pa da oni odrade gasenje tog koji ona nece da ima.

Kada smo pokusali da otvorimo drugi nalog, jednostavno su joj odgovorili da vec ima jedan i ne moze da napravi drugi. Nakon toga nista nismo dirali oko toga.

Popunili smo sve podatke ali i pored toga je ne registruju kao referala, ne znam sta je problem.

Poslao sam im tiket. Odgovorili su nakon 5 pinuta, na moje iznenadjenje. Kazu da mora ona da im napise tiket u kome zahteva da joj budem sponzor. Obavicemo to sutra, posto je sad nedostupna, pa cemo videti kako se situacija odvija.

Hvala na pomoci i cenim sto si se raspitivala za resenje.
Feferedon
Posts251
Member Since16 Sep 2017
Last Visit18 Mar 2020
Likes Given387
Likes Received625/236

#238 by incomehomejob » Wed Dec 27, 2017 15:00

Nema na cemu. :xsmile:

Super je sto nema dva naloga, to je jedna briga manje i jedan 'maltretman' manje da se pise tiket. x:D
Izvini, nisam ukapirala iz prve.

Nadam se da ce da bude ok. Jedino sto mi pada na pamet je da je mozda pokupila neki drugi cookie, a ne tvoj. Zvanicno bi trebalo da se u kompu cookies 'prelepljuju' i da bude vazeci poslednji, tacnije taj sa tvog ref linka.
Najbolja opcija bi bila da je registrovana neutralno samo preko CS. Ako bude iz nekog razloga necji drugi ref cookie pokupila, javni mi, molim te, pa da vidimo sta cemo dalje. :xwink:
incomehomejob
Posts7,047
Member Since24 Jan 2015
Last Visit21 Oct 2020
Likes Given32,720
Likes Received12,536/5,065

#239 by Feferedon » Thu Dec 28, 2017 02:26

Da javim da su je dodali kod mene cim je podnela zahtev, sve je dobro proslo.
Feferedon
Posts251
Member Since16 Sep 2017
Last Visit18 Mar 2020
Likes Given387
Likes Received625/236

#240 by incomehomejob » Thu Dec 28, 2017 08:51

Jupiii! x:D :clap: :xthumbup:

Imas novog referala, mogli bi da zalijemo u Kafani nesto su nam svi presli u trevenjake. x:D
Drago mi je sto je ok i sto je brzo reseno, hvala sto si javio. :xsmile:
incomehomejob
Posts7,047
Member Since24 Jan 2015
Last Visit21 Oct 2020
Likes Given32,720
Likes Received12,536/5,065
Return to 'Ex-Yugoslavia' Forum     Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 26, 2024 05:30:07 PST