Please wait...
HomeForumPosts by buldan75

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by buldan75

Откраднат PayPal акаунт! » Post #3

Mon Jun 29, 2015 15:29 in Bulgarian

@didkocska В писмата, които си получил трябва да има и линк ако не си направил ти промените да се свържеш с PayPal. Следвай стъпките, които PayPal ти дават. Ще отнеме време, но ще си върнеш парите. Точно затова трябва всичко, което предоставяме на PayPal да е реално.

И още веднъж ще вметна, че паролата за PayPal трябва да е уникална и никога да не я употребяваме в други сайтове, особено в PTC-та.

Пиши какво се случва случва за да можем да помагаме ако имаме възможност.

Представете се. » Post #741

Sun Jun 28, 2015 13:39 in Bulgarian

Здравей Олег и добре дошъл в българската част от форума на ClixSense.
Тук ще намериш много полезни теми и ще получиш отговор на всеки твой въпрос.

Желая ти много успехи!

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2898

Tue Jun 23, 2015 16:21 in Bulgarian

@fenomenyt84 Има много информация и въпроса не е повдиган само веднъж за комисионните. Точен отговор можеш да получиш само от администрацията на ClixSense.
Това, което аз мога да споделя е опит. Имах един реферал, който за 1 месец си привлече още 60 реферала под себе си - всички от Пакистан. В един момент станаха неактивни и съответно приходите от тях бяха ревърснати. Оказа се, че човека е използвал прокси за да си направи ботчета под него.

Друг пример е, когато се купува реклама от реферала ти и той използва фалшива карта или акаунт, от който плащането минава, но след 2-3 дни се разбира, че е било фалшиво и тогава програмата "възвръща" дадените средства.

Когато използваме втори акаунт от един компютър то системата не ни засича веднага. Обикновенно става, когато заявим плащане. В този случай по-новия акаунт бива автоматично блокиран и приходите искарани от него също се блокират (не се изплащат).

Както казах има много случаи и конкретно какъв е твоя може да каже само админа, защото той има достъп до цялата система.

Наистина се извинявам, че не мога да бъда по-изчерпателен, но нямам тези правомощия тук.

Процесори за Разплащане и как да си служим с тях » Post #221

Sat Jun 20, 2015 17:46 in Bulgarian

@aastraa Извинявай за късното включване, но плащането от ClixSense се извършва всеки Понеделник и Петък и това не зависи какъв ъпгрейд имаме.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2892

Sat Jun 06, 2015 16:57 in Bulgarian

Разбирам те напълно, защото и аз съм имал подобни случаи. Често взимам ъпгрейд на реферал, а той в последствие се откаже и затова се свързвам предврително с него или наблюдавам поведението му 1-2 месеца.
Както и да е, мисля че в случая става впрос за т.н. "Reversals", които можеш да видиш в своите My Affiliate Statistics

Ето ти и снимка за което говоря:


Системата на ClixSense е доста автоматизирана и няма начин как по друг начин да е, защото потребителите и са много.
Ако все пак не можеш да намериш отнетата комисионна в "Revs" те съветвам да се свържеш със СЪПОРТА на ClixSense, които най-добре ще ти кажат какво се случва с акаунта ти.

Пожелавам ти успех!

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2889

Sat Jun 06, 2015 06:13 in Bulgarian

#fenomenyt84 Не ми се отваря снимката, която си споделил и реално не мога да видя какъв точно е проблема. Вероятно и другите не могат да я видят след като никой не отговаря по въпроса ти. Би ли направил нова снимка и да я качиш?

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2887

Tue Jun 02, 2015 05:07 in Bulgarian

Най-вероятно реферала ти вече не е активен.
В страницата с рефералите имаш филтри, така че избери да виждаш и неактивните. Така ще можеш да го видиш.

Новини » Post #1

Fri May 08, 2015 15:07 in Bulgarian

Форумът е отново достъпен! - 21/02/2016
В превод от Forum is back!
Трябва да Ви се извиним, че държахме тази, така важна форма за комуникация изключена за толкова дълго време. Нашият форум е отново отворен, но за съжаление ни се наложи да го върнем от по-ранен етап.

Това означава, че част от информацията бе изгубена! За да бъдем точни се губаят точно 9 часа, така че всичко написано след 07:34am на 19/02/2016 EST (14:34ч БГ време) е изгубено, в това число теми, мнения, анкети, харесвания, абонаменти, предпочитания и т.н.

Изискването за Checklist бонусът "Forum View" ще бъде подновен от утре (22/02/2016г) за да бъде дадена възможност на всеки да си получи бонусът от днес.

Приятно кликане!
:clixsense:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Празнични бонуси от ClixSense - 22/12/2015
В превод от ClixSense Holiday Bonus

Искаме да пожелаем Весели Празници на Вас и Вашите семейства и много успехи през Новата Година!



В следващите 11 дни (От 23 Декември до 02 Януари 2016г) ClixSense удвоява daily checklist bonus. През този период Standard потребителите ще получават 10% бонус при завършване на техния checklist, докато Premium потребителите ще получават впечатляващите 24% бонус!

Допълнителните checklist бонуси (ClixAddon and Activity) няма да бъдат променяни и ще бъдат прибавяни към обикновения бонус, както обикновено, давайки възможност на Standard потребителите да увеличат бонуса си до 12% и съответно 28% за Premium потребителите!
*Отворете тук за повече информация относно Checklist Bonus

Вероятността за печалба при ClixGrid играта през този период, също ще бъде значително повишена, така че не пропускайте тази възможност.

Благодарим Ви, че бяхте с нас през 2015г. Очакваме да Ви видим отново и през новата 2016 година!

Приятно кликане и Весели Празници! :xcs: :xsmile:
От Екипът на ClixSense
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Нови Афилетни Комисионни - 01/12/2015
В превод от New Affiliate Commissions

Предната седмица Ви съобщихме, че ще повишим "signup" комисионните за новите Ви, активни реферали.
Молим Ви да прочетете внимателно новите условия:

Получаване на "signup" комисионни съгласно новите условия:
Влизайки в сила от днес - Вторник, 1-ви Декември 2015г правим промени в комисионните получавани от нашата Афилетна структура.

Стандартни потребители: Ще получават по $0.10 при регистрация на реферал от страните с приоритет, изброени в списъка по-долу или по $0.05 от всички останали държави. Преди настоящата промоция се получаваха по $0.05 за всички държави.

Premium потребители: Ще получават по $0.30 при регистрация на реферал от страните с приоритет, изброени в списъка по-долу или по $0.10 от всички останали държави. Преди настоящата промоция се получаваха по $0.10 за всички държави.

Списък на страните с висок приоритет

Australia
Austria
Belgium
Brazil
Canada
Chile
China
Denmark
Finland
France
Germany
Greece
Hong Kong
Ireland
Israel
Italy
Japan
Malaysia
Mexico
Netherlands
New Zealand
Norway
Poland
Portugal
Saudi Arabia
Singapore
South Africa
South Korea
Spain
Sweden
Switzerland
Thailand
United Arab Emirates
United Kingdom
United States

*Тъй като някои потребители се опитват да мамят системата ни, правейки множество акаунти или използват PTSU за да регистрират нови потребители, ние няма повече да изплащаме signup афилетните комисионни моментално. Това ще става, когато бъдат покрити група от нови критерии, но не по-рано от 10 дни след датата на регистрацията.

Новите критерии включват редица изисквания, като например да се изпълнят 3 действия в 3 различни дни. Не можем да споделим всички изисквания, с цел да избегнем злоупотреба. Или казано накратко, ако вашите реферали са активни, то Вие ще получите комисионна за тяхната регистрация под вас.

Високо ценим Вашата подкрепа на ClixSense. Бъдете в очакване на Коледните ни промоции, които ще Ви представим съвсем скоро.

От екипът на ClixSense
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Нови условия за разплащане и следващи, по-високи комисионни - 24/11/2015
В превод от New Cashout Policy and Higher Commissions coming

Уважаеми потребители, към момента извършваме голяма промяна в начина, по който извършваме плащанията. Преди няколко месеца, когато променихме условията и започнахме да правим плащания веднъж седмично, ни изглеждаше, че идеята е добра. Но ClixSense се разраства, а с него се увеличават и сумите за изплащане. Влизайки в сила веднага, започваме да правим плащания всеки работен ден. Това означава, че ще правим изплащания от Понеделник до Петък, освен ако няма национален, почивен ден в САЩ. Плащания няма да се извършват и през уикендите. Например, този Четвъртък (26 Ноември) е Thanksgiving (Денят на благодарността) в USA и изплащане няма да бъде правено.

Самата процедура по плащанията ще работи, както следва:

Всяка сутрин ще разглеждаме заявените плащания и 30% от всички плащания ще бъдат направени в същия ден. Ще има дни, когато ще се пращат всички плащания, но това ще зависи от броя на заявките, които сме получили. Няма да даваме точно време или до кога ще бъдат изплатени, но Ви уверяваме, че плащания ще бъдат правени всяка сутрин.

**Молим Ви да имате предвид следното** - Няма да ви бъде разрешавано да правите повече от едно плащане на седмица. Въпреки това ще можете да добавяте средства в плащане, което е очакващо (Pending).

Това не означава, че ако заявите плащане в Понеделник сутрин, то ще Ви бъде изплатено в Понеделник.
Вашата заявка ще бъде добавена към очакващите плащания, които ще бъдат изплащани по реда на тяхното получаване.

Този процес няма да окаже влияние върху потребителите, които заявяват плащания, чрез чекове или потребителите от USA и Канада, които първо трябва да преминат през адресна верификация, получавайки първото си плащане с чек. Чековете все още ще се изплащат веднъж месечно, преди всяко 10-то число от месеца.

Ние вече изпратихме няколко хиляди плащания днес.

Нови, афилетни signup комисионни
Считано от 30 Ноември, увеличаваме афилетните signup комисионни до 300%. Да, правилно сте ме разбрали, тъй като ще направим голямо повишаване на signup комисионните в нашата афилетна структура. По-късно ще направим още едно съобщение, относно въпросното повишаване, с повече подробности как ще работи, така че следете за следващото ни съобщение, което ще бъде направено скоро.

Бъдете в очакване и на "Празничните Промоции", които сме планирали през месец Декември.

Ние истински ценим вашата подкрепа и Ви пожелаваме много успехи тук, в ClixSense!

От екипът на ClixSense
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


**Важна информация за разплащателния процес** - 29/07/2015
В превод от **Important update to our cashout process**

Уважаеми потребители,
Запознайте се внимателно със следващата информация, тъй като тя е много важна.

Към момента правим по две електронни изплащания на седмица. Всеки Понеделник и Петък следобед, като изплащанията биват завършвани до 5PM EST. В стремежа си да рационализираме този процес, ще променим изплащанията на веднъж седмично и това ще се осъществява всяка Сряда, отново следобед преди 17:00 EST. Тази промяна влиза в сила веднага, което означава, че до Сряда, 5 Август няма да бъдат правени никакви плащания. Това означава, че този Петък, 31 Юли и в Понеделник, 3 Август - изплащания няма да бъдат правени.

Осъзнаваме, че това би довело до известни неудобства за хората, които извършват тегления 2 пъти седмично, но смятаме че тази промяна е необходима. Тъй като нашият бизнес модел продължава да се променя от PTC към Rewards Network, работата която вършим зад сцената, също нараства. Смятаме, че може да бъдем по-продуктивни ако извършваме плащания само веднъж седмично, вместо два пъти, както бе до сега.

Тази промяна няма да се отрази на хората, които получават плащанията си посредством чекове. Същите ще бъдат изпращани веднъж месечно - на всяко 10-то число от месеца.

Извиняваме са за евентуалните неудобства, които тази промяна би ви причинила, но ви молим да проявите разбиране, че тази стъпка е наложителна.

Благодарим ви за разбирането
Jim Grago
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Плащания в Петък, 08 Май - 08/05/2015
В превод от Friday May 8th Cashouts

Уважаеми потребители,
Знаем, че е малко късно, но за съжаление депозитът, който направихме към PayPal не премина, както това се случва обикновено, така че няма да ни бъде възможно да извършим всички плащания за днес. Надявахме се всичко да бъде нормализирано, докато доjде времето за изплащанията, но за съжаление това не стана. Според PayPal много банки днес извършват софтуерен ъпдейт, на което се дължи и забавянето на нашия депозит.

Извинявамe се за причинените неудобства, но за съжаление депозитът ни не може да бъде изпълнен преди Понеделник, така че ако не сте включени в изплащанията днес, то средствата ще ви бъдат приведени с второто ни изплащане. Всички чакащи преводи ще бъдат извършени в Понеделник, възможно най-бързо след като ACH депозитът ни бъде завършен (предполагаме, че това ще стане още предиобяд) и след това отново ще има обикновенното плащане преди 5PM EST.

Някои от вас ще си получат плащанията днес, тъй като ще направим преводи на всичките средства, които са налични в PayPal акаунта ни.

**Плащанията към Paytoo и Payza ще бъдат извършени, както обикновено.

Благодарим ви за разбирането!
Jim
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Проблем с Пейпал » Post #11

Tue Apr 28, 2015 14:40 in Bulgarian

Предлагам дискусията да продължи в темата Процесори за Разплащане и как да си служим с тях

Благодаря!

ClixSense Задачи » Post #2763

Fri Apr 10, 2015 19:18 in Bulgarian

Здравейте,
Пиша по въпроса с новото изискване на Crowdflower за Facebook профил. Трябва да ви кажа, че няма никакъв риск в опцията и не са страница, която често пише и изпраща СПАМ, така че не виждам проблем.

На някои от потребителите се премахват нивата и това е в резултат на автоматичната система, която сравнява имейлите и ако този в CrowdFlower е различен с този във Facebook е възможно сваляне на всички приоритети, които ползваме към момента.
В случая трябва да се свържем с CrowdFlower и да им кажем за връзката между Фейсбук и Crowdflower - два имейла позлвани от един и същи човек.

Обикновенно няма проблеми.

Представете се. » Post #737

Fri Apr 10, 2015 18:35 in Bulgarian

Здравейте на Божидара и Стилян,

Добре дошли във форума на ClixSenese!

Ще направя коментар към въпроса на Стилян, но той се отнася за всеки работещ с ClixSense, независимо дали е регистриран преди 3 дни или 3 години!

Аз съм регистриран в тази програма от 2009г и в началото не я разбирах или по-скоро не знаех напълно какви са нейните възможности (тогава нямаше форум).
Много бях горд, когато изкарах първите си $0.10 за деня, а и смятам че всеки е минал през този етап.
Голямото приемущество на ClixSense е че се е утвърдила с годините и на практика няма проблем с плащанията.

ClixSense е програма, която предлага няколко начина за печелене на пари, посредством секцията със Задачи, Оферти или Късметът от ClixGrid, в успоредност с рекламите, които се появяват през цялото денонощие.

Тук е момента да изкажа благодарността си към хората, които помагат в съответните теми, като Задачи, Оферти и Реферали. Към всеки въпрос има даден адекватен отговор!

БЛАГОДАРЯ!

Представете се. » Post #729

Mon Apr 06, 2015 15:36 in Bulgarian

Здравей Лазар и добре дошъл във форума на ClixSense!
Не ми стана ясно, къде не се виждат постове от 2015г?

Представете се. » Post #727

Wed Apr 01, 2015 21:22 in Bulgarian

Здравей Йонка и добре дошла във форума на ClixSense!
Пожелавам ти много успехи и големи печалби, но най-вече да си много щастлива със своята "заетост"!

Здравей и на теб Илия!
Никога не е късно да се представиш във форума, независимо колко вече си активен в него.
Интересно хоби имаш ;) А колкото до онлайн бизнеса ти - пожелавам ти да е супер успешен!

ClixSense Задачи » Post #2692

Thu Mar 05, 2015 14:33 in Bulgarian

yra_yra wrote: Здравейте, аз съм съвсем нова (със стара рег-я :-) ) и имам проблем - в профила ми пише, че държавата ми е Сърбия, а не България. Не ми дава да я променя. Помолих няколко пъти за помощ в My tickets, но нямам конкретен отговор. Днес получих първият си Task на някакъв друг език, който не разбирам (нз дали е сръбски). Моля дайте съвет какво да правя? Вие на какъв език получавате задачите си?
Здравей и добре дошла в българската част от форума на ClixSense.
По една или друга причина системата те разпознава, като потребител от Сърбия. Ще трябва отново да се свържеш със администрацията на ClixSense и да им кажеш, че се намираш в България и си български потребител.
Офертите и задачите, които получаваме са съгласно местонахождението ни и естествено, нивото ни на развитие.

Желая ти успех!

Представете се. » Post #724

Sat Feb 28, 2015 16:34 in Bulgarian

@Danail62 Здравей Данаил и добре дошъл в българската част от форума на ClixSense.
Желая ти много успехи и постоянни доходи от тази прекрасна програма!
Що се отнася до помощта - тук ще я получиш веднага и при това ще знаеш, че може да се разчита на нея! :thumbup:

Представете се. » Post #720

Wed Feb 11, 2015 16:08 in Bulgarian

@gugito66 Здравей Женя и добре дошла в българската част от форума на цлиьсенсе. Желая ти много късмет и големи печалби тук!

Всичко за ClixGrid » Post #750

Sat Jan 31, 2015 16:59 in Bulgarian

И аз да се похваля :D

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2848

Thu Jan 29, 2015 15:07 in Bulgarian

@GoShow Ако не може да си влезне в профила, то е хубаво да пише на ClixSense администрацията. Те ще му кажат точно какво да направи.
Submit a Ticket
Между другото от колко време не е влизано в този акаунт?

ClixSense Задачи » Post #2608

Mon Jan 26, 2015 17:21 in Bulgarian

tech4o1979 wrote: не,пак е така пробвал съм.И с Хром и с стандартния браузър все тази не става.
След ъпдейтване на мобилното устройство, понякога то приема автоматични настройки.
Влез си във настройките на браузъра и провери дали "Block Pop-ups" не е активиран. "Block Cookies" - трябва да не е активиран и не на последно място JavaScript-a трябва да ти е разрешен.
Зависи от смартфона, но на някои има и VPN настройка. Тя също трябва да е разрешена, макар и да не е свързана към мрежа.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2843

Mon Jan 26, 2015 17:14 in Bulgarian

GoShow wrote: Здравейте,
Имам един въпрос, един приятел се премести в Англия да живее, ако пише на админа да го премести все едно е с националност англичанин, дали ще се съгласи, защото нали англичаните взимали повече пари? Той има акоунт в България, но не е влизал с него от Англия, дали е възможно да се регистрира наново от Англия?
Здравей GoShow и добре дошъл във дорума на ClixSense.
Нека твоя приятел да не прави нов акаунт, а да продължи да използва своя. Системата на ClixSense трябва да засече автоматично местоположението му и няма да му разрешава да прави нито задачи, нито оферти за дадената територия.
Това, което е необходимо е да пише на администрацията на ClixSense и да им каже, че се е преместил да живее в UK. Няма да има никакъв проблем да му променят "флагчето" и той ще може да изпълнява задачите и офертите, които са налични за Великобритания.
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 26, 2024 00:10:46 PST