Please wait...
HomeForumPosts by moneymakingways

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by moneymakingways

Yeni Üyelik (Signup) Komisyonları » Post #1

Wed Dec 02, 2015 01:37 in Turkish

Üye olma (sign up) komisyonları için daha önceden çıtlatılan değişikliklerin duyurusu yapıldı.

Kısaca özetleyelim;
Standart (free) üyeler; Eskiden siteye getirdikleri her üye için 0.05 dolar bonus alıyordu. Artık aşağıdaki listedeki ülkelerden getirdikleri üyeler için 0.1 dolar diğer ülkeler için 0.05 dolar bonus almaya devam edecekler.

Premium (üyelik yükseltmiş) üyeler; Eskiden siteye getirdikleri her üye için 0.10 dolar bonus alıyordu. Artık aşağıdaki listedeki (top tier) ülkelerden getirdikleri üyeler için 0.3 dolar diğer ülkeler için 0.1 dolar bonus almaya devam edecekler.

Bu değişiklikler 1 Aralık 2015'ten itibaren devreye girdi. Ayrıca bu komisyonların istismar edilmemesi için bazı önlemler alınmış. Kısaca;
-Bu komisyonların ödemesi en erken 10 gün sonra (yeni üyeyi getirdiğiniz tarihten itibaren) hesabınıza yansıyacak. (Eskiden "anında" yansıyordu.)
-Ayrıca bu komisyonu almaya hak kazanmak için getirdiğiniz üyenin aktif olması lazım. Bunun için de 3 ayrı günde 3 farklı iş yapması lazım. (reklam tıklamak, clixgrid oynamak, forumu ziyaret etmek gibi). Gene istismarı önlemek için bu işlerin ne olduğunu resmi olarak açıklamayacaklarmış.

Yani siteye getirdiğiniz refler aktifse, her türlü bu bonustan faydalanırsınız, şartlara çok kafanızı takmayın demişler :)

Duyurunun orjinal linki de burada;
New Affiliate Commissions | ClixSense Forum

Son olarak, arttırılmış bonuslardan faydalanmak için, admin tarafından top tier olarak sınıflandırılmış ülke listesi:

Almanya
Amerika
Avustralya
Avusturya
Belçika
Birleşik Arap Emirlikleri
Brezilya
Çin
Danimarka
Finlandiya
Fransa
Güney Afrika
Güney Kore
Hollanda
Honkong
İngiltere
İrlanda
İspanya
İsrail
İsveç
İsviçre
İtalya
Japonya
Kanada
Malezya
Meksika
Norveç
Polonya
Portekiz
Singapur
Suudi Arabistan
Şili
Tayland
Yeni Zelanda
Yunanistan

Not: Bu konu 1 hafta boyunca sabit kalacak ve tüm Clixsense değişikliklerini bulabileceğiniz listeye eklenecek.
Tüm önemli Clixsense değişiklik, duyuru vs. için forum linklerini tarih sırasıyla burdan görebilirsiniz;

Bütün Clixsense Değişiklikleri / Duyuruları | ClixSense Forum

ÖDEME ZAMAN VE YÖNTEMLERİ-YSENSE » Post #138

Wed Dec 02, 2015 00:03 in Turkish

canpolatilker wrote: Neyseki şu an onaylandı. Sabaha yatar umarım. :thumbup:

Her ne kadar ortada resmi bir açıklama olmasa da, ödeme isteyen arkadaşlar, ödemeleri istedikleri tarihten itibaren en geç 7-8 gün içerisinde ödemelerini alıyorlar. Yani bu kadar süreyi kendinize ve siteye tanıyın. (En azından şimdilik)

Ayrıca;
Ödeme istedikten sonra, 2-3 gün bekleyip sonra iptal eden arkadaşlar sıradan çıkmış olurlar. Yani iptal olayına girmeyin. Hatta bekleyen ödemelere ekleme yaparak alacağınız miktarı arttırabilirsiniz. (Ödeme sırasındaki yeriniz değişmez)

Aranızda ödeme alabilen varmı ? » Post #14

Tue Dec 01, 2015 23:57 in Turkish

snmkctn wrote: ödeme talep ettim hesapta 8.94 vardı bu sabah ödemeyi yapmışlar ama 0.01 dolar!!
nedir bu sitenin olayı anlamış değilim 0 dan 1. level a geçemezsin task gelmez, anketler kendiliğinden uçar gider ödeme eksik yapılır...

Elektronik ödeme işlemcileriyle (paypal vs.) ilk defa ödeme isteyen kullanıcılara kontrol amaçlı 0.01 dolar gönderilir. Hesap doğruysa paranın kalan kısmı da gelir. Size özel veya anormal bir durum yok yani.

Task level vs. şikayet etmişsiniz de bunun da Clixsense ile alakası yok? Crowdflower'a anlatacaksız derdinizi.

Anketler de kendiliğinden uçmaz ki mağdur olduğunuz durumlarda gene ödemenizi Clixsense yapar.

Bütün yaşadığınız sorunları (ki ortada sorun yok) "Clixsense" e yormayın.

ÖDEME GÖRÜNTÜLERİ » Post #860

Tue Dec 01, 2015 00:53 in Turkish

Normal şartlarda bu site için ödeme görüntüsü pek koymam. Fakat şu son değişimler dolayısıyla endişeli, heyecanlı, vs. arkadaşlar var. Ayrıca, site mevcut programı çerçevesinde ödemelerine düzenli olarak devam ediyor.

Dün gelen en son ödemem;



Ödemeler veya değişimler konusunda endişelerinizi anlıyorum. Hatta site hakkında kendilerince yorum yapan birkaç aydır site veya sistemden haberdar arkadaşların yorumlarına veya mesajlarına da müdahale etmiyorum. Ama bu tarz değişimler daha önce de oldu, bundan sonra da olacaktır. Burada bir şekilde vakit geçireceksiniz bunlara alışın. Clixsense, 2010 yılından beri ciddi evrim geçirdi. Birçok değişiklikler, düzenlemeler vs. geldi. Ama bu süre zarfında değişmeyen tek şey, sitenin büyümesi ve sürekli gelişimi oldu.

Tabi ki hiçbir sitenin "garantisi" yok. Ama her değişiklikte, uygulamada, Clixsense'i diğer sitelerle bir tutup, manasız endişelere, kızgınlıklara kapılmayın diye söylüyorum.

Her türlü yorumunuzu yapın. Eleştirilerinizi de dile getirin fakat siteyle alakalı "asılsız" iddialara bu forum ortamında izin vermem.

Herkese bol kazançlar.

PTC reklam » Post #3

Mon Nov 30, 2015 06:17 in Turkish

Clixsense sitesini kullanarak, para kazandığınız veya tanıtmak istediğiniz "diğer" sitelerin reklamını yaparsınız. Yani kimse size şu kadar kazanırsınız veya şu kadar üye gelir diyemez. Reklamınızın başarısına, aldığınız kredi sayısına, reklam türünüze, reklamı verdiğiniz zamana, bölgeye vs. vs. göre değişir.

Yeni Ödeme Zamanları ve Üyelik Komisyonları » Post #18

Mon Nov 30, 2015 01:27 in Turkish

Şimdilik bekleyeceksiniz arkadaşlar.

Ama yeni sistemle alakalı rahatsızlığınızı da belirtin. Buradan yönetime msj atabilirsiniz;
Submit a Ticket | ClixSense

Admin yardımcı olursanız sevinirim » Post #3

Sun Nov 29, 2015 02:13 in Turkish

brcozcelik wrote: Ben kırsal alanda oturuyorum ve 3 ev aynı interneti kullanıyoruz. abimin evi annemin evi ve benim evin yakın mesafe. yükseltici ile aynı interneti kullanıyoruz ama bilgisayarlarımız vs farklı. abim siteye üye olmak istiyor. o kendi evinden girse dahi bu sıkıntı yaratır mı? ilginize teşekkürler.

Evet sıkıntı olur.

Farklı veya aynı ip'lerden tek veya aynı hesaba girebilirsiniz. Ama 2. hesap demek = 1 farklı bilgisayar + 1 farklı internet bağlantısı.

Yeni Ödeme Zamanları ve Üyelik Komisyonları » Post #12

Sat Nov 28, 2015 06:34 in Turkish

mdayes wrote: promosyon derken? görev/anket başına daha yüksek para mı yoksa çekiliş gibi mi? bu konuda detaylı bilgi var mı?

Bu konuda detaylı bilgi yok. Ama bunla alakalı açıklamalar ilerleyen günlerde yapılacaktır. Genelde görev veya tekliflerle alakalı bonusları, clixgrid şansınızı vs. arttırırlar. Ya da reflerden gelen bonuslar arttırılır vs.

ADMİN ÖDEMEM GELMEDİ..... » Post #6

Sat Nov 28, 2015 06:20 in Turkish

Dacronet wrote: Sn. admin sizlen Polemik yaşayacak deilim..
ama Yazdığınız mesajı Okuyunca Oldukca itici bir uslup Kulanmışsınızz Muhattabınız ben deilim vs vs gibi kelimeler sarf etmişsiniz..
iyide ben size benim muhattabımsınız demedim. mesajın başını okursan. hergün ödeme yapılcak diye konu acmışsınız. bende aradan 4 güün gecti ödemem gelmedi TİCKET Atacahım ama ingilizcem yok yardım edermisin diye sormuşum..
Bukadarcık bir yardımdada Bulunmuyorsan. Birdaha size istinaden mesaj atmam..

Ama Şuda varki bir adminin görevi sadecene forumda acılan başlığa kilit vurmak veyada forumdan birini uzaklaştırmamak Olmaması gerek Daha Öncede Birisine hitaben yazdığın mesaja şahit olmuştum İşine gelirse calış gelmiyorsa calışma gibi kelime sarf etmiştin.. Uslup yanlış bence.. neyse dediğim gibi birdaha size istinaden yardım talebinde bulunmam.. KOLAY GELSİN....

Peki. Okuyun lütfen.

1. Hergün ödeme yapılacak diye konu "açmadım". Ödeme zamanlarıyla alakalı yönetimin yaptığı duyuruyu açıkladım. Bu yazıyı okusaydınız (evet hala okuduğunuzu düşünmüyorum), ödemem neden 4 gündür gelmedi veya ne zaman gelecek tarzında sorularınızın cevabını almış olurdunuz. Çünkü yazıda açık bir şekilde "ödemeler konusunda şu anda belirsizlik olduğunu ve bu belirsizliğin de yönetimin takdiri olduğunu, sizin gibi şikayetçi üyelerin olduğunu vs." belirttim.

2.Ben, admin felan değilim. Benim işim Türçe alt forumun moderatörlüğünü yapmaktır. Bu iş ise tamamen gönüllülük esaslıdır. Ve bir modun "görevi" tam da belirttiğiniz gibi, forum kurallarına aykırı davrananları uyarmak (gerekirse uzaklaştırmak), gereksiz (çift mesaj, aynı başlık, spam vs.) konu veya mesajları düzeltmek, sabitlemek veya kapatmak, siteyle alakalı her türlü güncel haber ve duyuruları forum kullanıcılarına "Türkçe" olarak ulaştırmak ve bilgilendirmektir.

Bunların dışında siteyle alakalı her türlü memnuniyetsizlik, tartışma vs. için muhattabınız tekrar söylüyorum ben değil, site yönetimidir.

Bunun haricinde ben de bu sitenin bir kullanıcısıyım. Şimdi bir kullanıcı olarak;
Vaktim olduğu sürece size yardım edebilirim veya etmem.
5 senedir bu işlerin içinde olan tecrübeli bir kullanıcı olarak, benimle tartışabileceğiniz konular da son derece sınırlıdır. Kolay kolay kimseyle polemiğe girmem yani.

Uslübuma gelince;
Kusura bakmayın ama senelerdir bu forumu başarıyla idare eden bir mod olarak (merak etmeyin bunu ben söylemiyorum) 2-3 aydır bu sitenin veya forumun katılımcısı olan bir üyenin benim üslubumla alakalı yorumları benim için bir ölçü değildir ama tabi ki saygı çerçevesinde herkes her türlü eleştiride bulunabilir.

Son olarak;
Yazdığım geçmişe yönelik mesaj veya mesajlar hakkında yorum yapacaksanız, öncelikle o mesajı alıntı olarak buraya koyun ki ben de size gerekli açıklamaları yapabileyim. Böylece manasız yanlış anlamalara izin vermemiş oluruz.

ÖDEMEM GELMEDİ ADMİN...... » Post #7

Fri Nov 27, 2015 12:09 in Turkish

Dacronet wrote: Sn Admin ben senden bir önceki konu başlığıyla senden yardım talep mesajı gönderiyorum siz bana Link gönderiyorsunuz .. Üşenmeden okuyun diye..

1 cisi üşenecek birşey yok. görev yaparken üşenmiyorsak. Clicsense ile ilgili şeyleri. okumaktanda araştırmaktanda üşenmem...

2 cisi zaten gönderdiğin liki Okuduğumu en başta belirtiyorum.. Bu belirtimin üzerine siz bana hala Aynı Linki göndermeniz. Hoş bir durum deil..

KONU Şuki ben salıgünü akşam 3 4 gibi ödeme talep ettim 10 dolar Bugün cuma aradan 4 gün nerdeyse gecti ödemem hala gelmedi... ödeme günü artık hergün yapılacak özel günler dışında diye blirtiliyor ilgili Gönderdiğiniz linkte.. Ayrıca Örnek: Pazar günü talep edilen ödemeler ertesi gün pazartesi günü sabaha karı 100/30 yatmakta geri kalanı sıraya girmekte Bir soraki güne Sarka Bilmekte... Diyor..

İyide beninim BU BİLGİLENDİRMEYİ VE MESAJI ATMAMIN SEBEBİ... Ve sizden Konuyla ilgili yardım istememin sebebi Ödeme talep ettiğimden Buyana aradan 4 gün gecmesi.. ANLAMADIĞIM Başka Bir Konu varsa... aydınlat bizi... Her hafta ÇARŞAMBA 9 12 ARASI Bunca Kişiye 3 saat içinde ödemesini yapan bir sistem ne olduda 4 gündür ödemede sıkıntı cıkartmaktadır site büyüdü gibi.. içi boş gerecekçe sunulması doğru deil.. zaten Clixsense Nin Milyonlarca Üyesi var. Dünya geneline...

Ya şimdi bir sürü şey yazardım ama gereksiz yere uzatmayalım.

Ödemem niye gelmedi sorusunun cevabı da tekrar söylüyorum, yazımda mevcut. Ya da kısaca kendi yazımdan alıntı yapayım;

"...........Yazımı dikkatle okursanız, "şu gün şu saatten önce tüm haftalık ödemelerimi yaparım" taahhüdünü artık (şimdilik) Clixsense vermiyor. Onun yerine her iş günü sırayla ödemeleri yapacağım ve bu oranda günlük en az %30 olacak deniyor. Yoğunluğu ve ödemelerin ne kadar sarkacağını bilemiyorum...."

Ayrıca;
Neden sistem değişti, sitenin şu kadar üyesi var, boş gerekçeler vs. tartışmalarını benimle yapmayın. Ben sizin muhattabınız değilim. Benle bu konuları tartışmayın yani.

Son olarak benim size tavsiyem;
Bu tarz şeyleri kafanıza takmayın. Adamlar birşeyler deniyorlar, yapmaya çalışıyorlar. İlla ki sıkıntılar, memnuniyetsizlikler vs. olacaktır. Clixsense 2007'den beri ödeme yapıyor. Ben 2010 yılından burdayım, siz 3-5 aylık üyesiniz. Demek istediğim bu tarz şeyler normal. Ama bunlar beni bağlamaz, bu durumdan hoşnut değilim diyorsanız da site yönetimiyle muhattab olacaksınız benle değil.

Bu arada, zaten hali hazırda bir konu açmışsınız. Aynı konuyu 2. defa açmaya gerek yok. Burdan devam edebilirsiniz;
ADMİN ÖDEMEM GELMEDİ..... | ClixSense Forum

ADMİN ÖDEMEM GELMEDİ..... » Post #3

Thu Nov 26, 2015 07:12 in Turkish

Yeni Ödeme Zamanları ve Üyelik Komisyonları » Post #1

Wed Nov 25, 2015 00:56 in Turkish

Ödeme zamanları için tekrar düzenleme geldi. Konuyla alakalı uzun bir duyuru var ama kısaca önemli noktaları özetleyelim;

Bundan sonra ödemeler hafta içi her iş günü yapılacak. Site fazla büyüdüğü ve ödeme adetleri arttığı için üyelerin ödeme ihtiyaçlarının daha hızlı bir şekilde karşılanması hedefleniyor.

Daha önce de olduğu gibi, bu ödeme günlerinden herhangi biri Amerika ulusal tatil, özel gün (26 kasım şükran günü gibi) vs.'ye denk gelirse, ertesi güne ödemeler sarkacak.

Bunlar güzel haberler fakat "nasıl"'ı noktasında soru işaretleri var. Ben şimdilik adminin açıklamasını özetleyeceğim. Kendisinin de belirttiği üzere bu bir deneme olacak. Kısa veya orta vadede üyelerden gelen tepkilere göre değişiklikler olacaktır.

Ödeme zamanlarıyla alakalı;
Ödemelere her iş günün sabahında başlanacak. (sabah saat??-bilmiyoruz) O gün içerisinde bekleyen ödemelerin en az yaklaşık %30'u yapılacak. Bildiğiniz üzere, siz ilk ödeme istediğinizde "bekleme"'ye alınır. Belli bir saate kadar bu bekleyen tüm ödemeler kontrol edilir ve gene belli bir saatten önce de ödemeler yapılmış olur. Admin artık böyle bir cut off zamanı olmayacağını ve her iş günü bu ödemelerin yapılacağını yazmış. Fakat bekleyecek ödeme adetini tahmi edemediği için bekleyen ödemelerin en az %30'unun ödeneceğini taahhüt etmiş. Siz ödeme talep ettiğiniz zaman sıraya girmiş olacaksınız.

Burada bir belirsizlik var ve üyeler de bundan şikayet etmiş. Ödemeler manuel olduğu için her sabah yetiştirebildikleri kadar ödeme yapacaklar. Ödeme isteme sırasına göre üyelerin ödemesi yapılacak. Yani örneğin, siz pazar günü ödeme istediğinizde, pazartesi sabahı yapılacak ödemelerin sırasına gireceksiniz. Ama yetişmezse ödemeniz ertesi güne de kalabilecek. 2. belirsizlik de burada ki ertesi güne kesin yetişir diyemiyoruz çünkü şimdilik ödeme bekleme sırasını göremeyeceğimizi de belirtmiş.

Yazımı dikkatle okursanız, "şu gün şu saatten önce tüm haftalık ödemelerimi yaparım" taahhüdünü artık (şimdilik) Clixsense vermiyor. Onun yerine her iş günü sırayla ödemeleri yapacağım ve bu oranda günlük en az %30 olacak deniyor. Yoğunluğu ve ödemelerin ne kadar sarkacağını bilemiyorum dolayısıyla bu %30 oranı bana pek birşey ifade etmiyor. Üyelerin çoğunluğu da bu belirsizlikten şikayetçi zaten.

Tabi şu da eklenmiş; eğer bu sistem genel bir karışıklık veya memnuniyetsizlik doğurursa, eskisi gibi haftada 2 hatta 3 defa olmak üzere eski sistem ödemelere devam edeceklerini yazmışlar.

Ayrıca, bu sistemden bağımsız olarak tüm üyeler haftada 1 defa ödeme alabilecek. Örneğin salı günü ödeme aldıysanız, 2. ödemeyi 1 hafta sonra salı günü (en erken) alabilirsiniz.

Üye olma komisyonlarıyla alakalı;

30 kasım 2015'ten itibaren üye olma komisyonlarını %300'e kadar arttıracaklarını belirtmişler. Bu konuyla alakalı detaylı bir açıklama bu hafta içerisinde yapılacakmış.

Ayrıca, aralık ayında çeşitli promosyonların olacağı bilgisi de verilmiş.

Genel olarak duyurunun özeti bu kadar. Ödeme zamanları ve uygulamaları konusunda değişiklikler olacağını düşündüğüm için, şimdilik ödeme zamanları konusunu değiştirmeyeceğim. Onun yerine bu konu sabit olarak bir süre duracak. Duyurunun orjinal linki de burada;
New Cashout Policy and Higher Commissions coming | ClixSense Forum

PAYPAL HESABIMA 0.01 USD YATIRILMIŞ » Post #12

Mon Nov 23, 2015 12:36 in Turkish

vegacruz wrote: Sayin kullanicilr.
Tabii zamanla öğreneceğimiz şeyler olacak.
Halen daha uzak olduğumuz konular mevcut ve sizin değerli bilgilerinizle bu konulara yaklaşacağımızı umuyorum.

Sadede gelecek olursak ;

Paypal hesabima eksiksiz Clixsense odememi gercekleştirdi.Bende Paypal bakiyemi İşbankası hesabıma istedim.
Benden İban dışında swift kodu cart curt talep etmedi paypal.

Fekat;
Paypal hesabımda,para çekme talebimin tamamlandığı görünüyor.Banka hesabımda ise herhangi bir hareket mevcut değil.Bu para yurtdışından mı gönderiliyor? Orada gördüğüm tamamlandı yazısı normal midir?

Evet normaldir. Paranın Paypal'dan çıktığını gösterir. Banka hesabı için en fazla 2-3 iş günü daha beklersiniz.

Ahh ah; 5-6 sene önceki zamanlarım geldi aklıma :)

Günlük Bonus » Post #2

Mon Nov 23, 2015 12:25 in Turkish

pendik34 wrote: Merhaba arkadaşlar günlük bonus hakkında bilgi almak istiyorum sizlerden bonuslar nasıl oluyor cözemedm etkinlik bonus 2 gün daha diyor mesela o ne demek bu taploya göre ben bugunun bonusu nekadar alıcam

Önce burayı okuyun;
Clixsense Değişikleri-Check List (4 Ağustos 2012) | ClixSense Forum

Sonra da burayı;
Extra Bonus: ClixAddon + Activity (YENI) | ClixSense Forum

PAYPAL HESABIMA 0.01 USD YATIRILMIŞ » Post #5

Thu Nov 19, 2015 00:11 in Turkish

vegacruz wrote: Az evvel paypal'a baktim 0.01 clixsenseden odeme gelmiş.
30 küsur talep etmiştim.

site ici mesajla gecikme olacak ozür dileriz diye mesaj atmışlar.Bende paypala bakınca bu miktarı gordum.
30 küsur usd halen pending gorunuyor.


Normal midir bu durum?

İlk ödeme isteyen tüm üyelere, paypal hesap adreslerini kontrol amacıyla 0.01 dolar gönderilir. Bu işlem sadece bir kere olur. Daha sonra otomatik olarak (herşey yolundaysa) ödemenin kalan kısmı hesabınıza gelir.

Fakat, ödemelerle alakalı özel bir durum varsa yani normal zamanında da kalan kısım gelmediyse, o zaman ticket atabilirsiniz ki size de yazmışlar bu özel durumu.

Cashout yaptım iptal ödeme geri Düştü! Acil Yardım » Post #11

Thu Nov 19, 2015 00:02 in Turkish

Hayır zorunlu değil.

Cashout yaptım iptal ödeme geri Düştü! Acil Yardım » Post #9

Wed Nov 18, 2015 23:34 in Turkish

Paypal hesabınızın ekran görüntüsünü mail atın Clixsense'e. Paypal'da mail adresinizin ve hesap durumunuzun gözüktüğü kısımları gönderin. (verified olması lazım, kredi kartı ekliyse)

Mail adresinizi güvenlik sebebiyle sildim.

Anket Hata » Post #2

Tue Nov 17, 2015 04:50 in Turkish

Bu tarz şikayetlerinizi ilgili ekran görüntüsüyle birlikte;
Submit a Ticket | ClixSense sayfasından dile getirin. Haklı olduğunuzu düşünürlerse paranızı Clixsense hesabınıza eklerler.

Her ne kadar anketler, aracı şirketlerden gelse de, gerçekten mağdur iseniz paranızı Clixsense'den alırsınız

Açık task var » Post #13

Mon Nov 16, 2015 23:37 in Turkish

vegacruz wrote: Hile hurdaya girmiycezde sayin müdürüm;
Hani bi konuşsan ,ben almanyadan bi arkadasima baktirdim.Hakaten 0 level task var oralarda.Gel gelelim bak biz bekliyoruz.
Elimizdeki 1 levelden de olduk.Yuzdemiz yetmiş üstüyken hemde.

Ticket atıncada verilen görevleri yaparsanız acariz biz diyorlar ama görev vermiyorlar.

Çifte standart olmasın hani.Derdimiz o

Çifte standart zaten bulunduğunuz ülkeyle başlıyor. Yani bu konuda yapacak birşey yok. Biz 3. dünya ülkesiyiz. Reklam potansiyelimiz, alım gücümüz vs. belli. Reklamverenler, şirketler de tercihlerini buna göre yapıyor.

Bu görevlerin azlığından, tekliflerden, az reklam vs.'den şikayet eden arkadaşlara hatırlatırım; bundan 2-3 sene önce Clixsense'e bile giremiyordunuz. Çünkü Clixsense Türkiye'den üye kabul etmiyordu.

Açık task var » Post #10

Mon Nov 16, 2015 12:56 in Turkish

mehmetb2727 wrote: vpn olayı var para vermiyor yabancı tasklardan yüzde yüz yaptım 4 taskımıda orda yaptım ama para vermiyo lvl atlamak icin iyi

VPN kullanmak ban sebebidir. Hile hurdaya girmeyin. Siteden de, forumdan da banlanırsınız.
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 26, 2024 05:14:33 PST