Please wait...
HomeForumPosts by incomehomejob

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by incomehomejob

Surveys, Offers, Video, Games » Post #605

Thu Dec 13, 2018 15:34 in Ex-Yugoslavia

Evo je i kod mene malopre, ista tema kao kod Harakiki. :xsmile:

Imala sam dve, druga je bila za decu tinejdzerskog doba, uz nasu (roditeljsku) saglasnost, pa sam izasla iz iste.
Ovo je pod uslovom da sam dobro razumela x:D , da nije za nas, nego za one koji imaju decu i hoce da im dozvole da urade tu Anketu.

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #1523

Thu Dec 13, 2018 15:30 in Ex-Yugoslavia

N123M wrote:
muhameddr95 wrote:
buchevski wrote:
martin111 wrote:
notme1206 wrote:
muhameddr95 wrote: Da li neko ima iskustva s primanjem 25$ bonusa na payoneeru od refferala? Je li istina da se treba 1000$ prebaciti u roku od godinu dana?

koliko se ja sečam ,kad referal napravi 100 $ prometa,dobijete i ti i on po 25



Nažalost, ja sam referal mojoj frendici, ali niš od 25$ nakon odrađenih 100 $ :( (niti nakon 1000$!!!) .
Bilo bi fajn da je tako, ali nije . . . (barem otkad ja pikam zadatke).

Pozz

pocetno je bilo da referal primi na payoneer 100 dolara ( ukupno ) pa obojica dobijete po 25 dolara.
sad je da referal dobije na payoneer ukupno 1000 dolara pa obojica cete dobiti po 25 dolara.
i nema veze "godinu dana", kad legnu 1000+ dolara na smetku tvog referala, tad cete dobiti po 25 dolara.

Ja sam dobio 25$ kad sam prebacio 100$, u medjuvremenu se to povecalo na 1000$. Prije nekoliko dana moj referal prebaci 1000$, medjutim nismo dobili bonus. Poslije, u pravilima procitam ovo:

The Referred Customer’s Payoneer Balance was loaded with a minimum of $1,000 (or such other amount specified in the landing page from which the Referred Customer accessed these Terms and Conditions) during the first year (or such other timeframe specified in the landing page from which the Referred Customer accessed these Terms and Conditions) commencing as of registration with Payoneer;

Najbolje je da se kontaktira njihov (Payoneer) support pa pitati, da ne nagadjamo. Ono sto znam sigurno jeste da negde pise da treba da im date 3 meseca fore da vam daju tih 25$, ne znam koliko vam je vremena proslo.
Ono sto ne znam sigurno, ali sam cula na dva mesta, jeste da otkad su uveli tih 1000, umesto 100, (a to su uveli jer se jako puno ljudi prijavljivalo na taj fazon, a posle nisu zaradjivali, pa da rasciste malo te neaktivne :roll: ) tih 1000 treba da bude sa sajtova, platformi koji nisu "kliktajuci" kao ovo, vec bilo kojih drugih, tipa freelancer, upwork, dizajnerski, i ostale vidove zarade kroz konkretne poslove (mada je po meni i ovo i te kako krvav rad :) )
zato kazem, pravila se menjaju, pa nista ne kosta da se kontaktira support. Nadam se da nisam pravu i da cete biti nagradjeni :thumbup:

Stavila sam nam ovde da bude u ovoj temi, da se lakse nadje ako nekom treba. :xsmile:

Nove informacije » Post #99

Thu Dec 13, 2018 15:27 in Ex-Yugoslavia

Quote:Members, we have an exciting new affiliate program update for you. For each referral you get from Finland, Sweden, Denmark and Norway we are increasing the signup commission from $2.00 to $5.00 on first $5.00 earned from your new affiliate from these countries.

We've also re-enabled the affiliate program for China and Vietnam. This means members from these countries can begin promoting again to earn commissions from their downlines.


Thank you


Prevod (skracena verzija):

Uveden je novi dodatak na referalski program. Za svakog novog referala kog dovedete iz ovih zemalja: Finska, Svedska, Danska i Norveska je povecana provizija sa $2 na $5.
(Drugi deo poruke se ne odnosi na nas region.)

P.S.
Iskreno izvinjenje sto tek sada postujem ovo, uspela sam nekako da omasim, bila sam ubedjena da sam vam postovala ovo cim je objavljeno. :(

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #4945

Thu Dec 13, 2018 15:16 in Ex-Yugoslavia

Drugari, ovo je glavna tema za zaradu, molim vas nemojte je spamovati, cak ni iz najbolje namere da pomognete. :xsmile:

muhameddr95, ovo nije prvi put da biras najaktivniju temu, a ne onu koja je odgovarajuca. Odbila sam ti post na pocetku zbog toga, tako da jesi u toku kako nam forum funkcionise, jer se trudim da dajem precizna uputstva kod odbijanja postova kako bi clanovi brze naucili. Ovo je tvoja poruka: "Please, pick the right topic, this is the main topic for the most active tasks, not for explanations for tasks. For ex. Pitanja i savjeti topic."

Ovo postovanje sada o Payoneer je izuzetno neprimereno, s obzirom na ovo gore ispisano kao i postojanje teme koja eksplicitno sluzi tvom pitanju:

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti | ClixSense Forum

(Takodje ti je i drugi post odbijen, zbog dupliranja, jer pise u Pravilima da se ceka odobravanje: "No need for double posting, posts are on 'the waiting list' to be approved, it's in the Forum Rules.")

ClixSense Forum
Pravila Foruma | ClixSense Forum

Shodno ovom ispisanom, a i tome da si nastavljao spamovanje ove teme dodatnim off topic pitanjima, ocigledno mi je da nije omaska u pitanju.
Molim te, postuj Pravila foruma.

Klinika za tehničke probleme (samo ySense) » Post #927

Thu Dec 13, 2018 14:59 in Ex-Yugoslavia

salatica wrote: Pozdrav svima.Poslao sam poruku(Create a Ticket ) za minor flag koji i dalje postoji kod mene .Nema jos odgovora.Da li treba ponovo da saljem poruku (Create a Ticket ) ili da cekam da odgovore.Nece valjda da me spuste na level 1,posto su mi ukinuli level 3....????Hvala svima na pomoci......

Zao mi je. :(

Nece da te spuste na lvl 1, Minor flag nema takav 'efekat', ne brini. :xsmile:
Kada si pisao poslednji put? Pitam zbog ovoga sto su imali probleme nekoliko nedelja i tek se skoro resilo, pa je pretpostavljam to razlog sto jos uvek cekas na odgovor, u smislu da cenim da su pretrpani. Ne znaci da sam u pravu, molba za kolege da dopisu misljenje da li i kada (posle koliko vremena) da se ponovo pise. :xsmile:

Kafana » Post #3132

Thu Dec 13, 2018 14:53 in Ex-Yugoslavia

Pa gde si ti tetkino. x:D

Tebi samo motiv treba, sad udri u taskovanje da potrosis zaradu na super docek Nove godine. :xwink: x:D

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #1374

Mon Dec 10, 2018 11:13 in Ex-Yugoslavia

bassbass12 wrote: 1329413 Help Us Moderate Images zakačio major flag posle 10 zadatka, da znate...inače na ovom tipu zadatka idu uvek flagovi, ali su me zaobilazili .Ovih prvih deset zadataka radio na 3 min submit i otvarao sve gifove...

Zao mi je. :(

Nadam se da ce brzo da skinu, pogotovo sada kada im sve radi. :)

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #1370

Thu Dec 06, 2018 21:48 in Ex-Yugoslavia

Joj, pupijevi, zao mi je. :(

Ali si ipak sreckovic (iako je flag), tek ovih dana se odmrzlo sve. :D
Nadam se da ce brzinski da ode sada kada im je sve proradilo. :)

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #4884

Wed Dec 05, 2018 08:52 in Ex-Yugoslavia

Molim te, edituj (ili meni kazi sta da ubacim), na koji post se odnosi odgovor.
Nije po redu post vremenski, na pocetku se ceka na odobravanje posta. Nisam znala na sta si mislio/la. :)

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #1366

Wed Dec 05, 2018 08:47 in Ex-Yugoslavia

Cestitke obijici. :D :clap: :thumbup:

Krenulo je polako, sad ce sve da se raspetljava redom. :)

Kafana » Post #3120

Mon Dec 03, 2018 01:08 in Ex-Yugoslavia

Cestitke bassbass12!!! :D :clap: :thumbup:

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #4784

Mon Nov 26, 2018 12:56 in Ex-Yugoslavia

Harakiki wrote: ...
Nije mi ni dao da submit posle kviza,ovaj je geo-targeted

Uh oh! You've been flagged by our quality control mechanisms. We won't let you continue on this task, but you are welcome to start a different task. If we're mistaken, please visit our support forum and make sure to reference Error 301 in the title of your post.

muhameddr95 wrote:
I meni je isto izbacilo na trecem ID-u, ali ne vidim flag ??

Za slucaj da neko nije nailazio na ovo, da vas ne brine, ako vidite ovaj tekst iznad. :)
Znaci tacno to sto je Harakiki napisao, da je geo-targeted. Do sada nikada niko nije imao nikakve posledice od te i takve poruke.
Desava se i da bude (retko) prebacen neki ID na geo-targeted u toku dok ga radite, pa da vas i to ne brine ako odjednom iskoci ova poruka. :)

edom2606 wrote: @koki1983 - Meni ne da ni da otvorim anketu, izbaci mi "Your connection is not private". A u browseru stoji https://....

Ovo se desava u poslednje vreme i mislim da u ovom tvom slucaju nije vezano za ovaj task specificno, ne znaci da sam u pravu.
Na to, da se pojavljuje cesce nego ranije ta poruka na novom tabu, se zale po celom forumu, nevezano od takova. Zale se i sa Anketama na to. Bilo je i diskusija da se pojavljuje znatno cesce nego ranije prilikom obicnog pregledaanja ma cega po netu.

Kafana » Post #3107

Mon Nov 26, 2018 12:43 in Ex-Yugoslavia

I od mene. :)

Cestitke ruma45!!! :D :clap: :thumbup:

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #1353

Fri Nov 23, 2018 20:49 in Ex-Yugoslavia

Ruler123, zao mi je sto si dobila flag. :(
Nadam se da ce brzo da se ustali sve ovo i da ce da rese uskoro. :)

Trenutno su u reorganizaciji, tako da nemoj da brines ako malo duze traje skidanje flag-a nego ranije, da znas da nije do tebe ili da je problem kod tvog naloga, samo je trenutno stanje takvo. :)

Obzirom na trenutno okolnosti, ukoliko pisete standardni tiket, a ne Dispute tiket za flag, predlog svima je da pisete precizne 'naslove'/subject kada pisete tiket da mogu odmah da vide o cemu se radi. Pominjao je to Harakiki pre par dana, ali ne smeta da ponovim, obzirom da smo svi 'zahvaceni' ovim naovaj ili onaj nacin. :)
(Takodje je predlog, ne znaci da sam u pravu za ovo, ja bih tako na mom nalogu uradila, da dopisete da se izvinjavate sto niste isli redovnim putem preko Dispute vec kroz obican tiket, jer vam Dispute ne radi.
Ovo je prevencije radi, poklapa se sa predlogom za 'naslov'/subject, ali i njima je bitno da znaju sta se desava jer smo im mi 'izvor informacija' da li je negde problem u sistemu i gde.


P.S.
Ne brini za jezik sve je razumljivo. :)
Da li je tebi razumljivo ovo sto mi pisemo?
Izvinjavam se, ja razumem Makedonski, ali slabo govorim, i zato mislim da bi ti bilo nerazumljivije ako bih probala da pisem na Makedonskom, nego ovako, zato pisem direktno kako ja govorim.


edit;
Dok ja ispisem esej neko od nasih vec odgovori. :D

Klinika za tehničke probleme (samo ySense) » Post #919

Fri Nov 23, 2018 17:18 in Ex-Yugoslavia

Nemo' da se nerviras kolega. :D

Sve smo predvideli da ce biti ovako. ;) Seti se prognoze kada sam napisala da 'lici' da ce da bude problema oko implementacije i da se to desava svim firmama.
Ovo sto su ti odgovorili je tacno, milioni 'redova' podataka, se odnosi i na perspektivu iz nase vizure, ali i iz njihove. Za nas je to po pitanju gomile tiketa, flag-ova, bug-ova, Dashboard update na nalozima, ... Iz njhove perspektive su to milioni redova podataka u kodovima, programima, sistemskim programskim update-ima, ...

Sumama Summarum, sve ide onako kako mora, ne moze drugacije, to mi je poenta. :) Da ne brinite, sve izgleda da ide ok i ovi odgovori tebi samo to potvrdjuju. Razumem da deluje kao nikakav ili prazan odgovor, ali je tacno tako kako su ti napisali, svaka implementacija ili cak i prepravka vec postojeceg (update) zahteva redove i redove kodova koji moraju da se preprave, deo manuelno, deo automatski uradi 'pick up' (kada se ispravi nesto, neki redovi se sami update-uju).

Kafana » Post #3101

Thu Nov 22, 2018 13:30 in Ex-Yugoslavia

Idjosko wrote: Jos se ja pitam zbog cega je danas toliko suzen izbor poslova... Thanksgiving day je!!! Srecno curkama! :P

Hvala Idjosko za podsetnik. :)

Da dodam, obzirom da je cetvrtak, pominje se kod njih vezivanje sa vikendom, u smislu da pominju Thanksgiving vikend.
(Nemojte da vas brine slabije odgovaranje na tikete u narednih par dana i/ili manje taskova, sve ovo do pocetka sledece nedelje.)

Surveys, Offers, Video, Games » Post #599

Thu Nov 22, 2018 13:27 in Ex-Yugoslavia

Anketa kod mene, ne znam da li je samo za Srbiju.
Cak mi je iskocio pop up na sred ekrana da imam poziv za Anketu, proverite i kod vas. :)
(Bezalkoholna pica.)

Klinika za tehničke probleme (samo ySense) » Post #916

Wed Nov 21, 2018 14:16 in Ex-Yugoslavia

koki1983, s jedne strane, ja bih re-open (po ranijoj proceduri), ali sa druge strane ovo sto kaze Haralampije je mozda bolje za ovaj novi sistem, gde mi nije bas jasno koliko i oni imaju dobar pregled starih tiketa.

Da nisu nista menjali, podrazumevala bih ono - nikako dva razlicita tiketa za istu stvar.
U ovoj postavci, gde jos uvek nije sve uigrano da ide glatko i bez bug-ova, nisam sigurna. :(

P.S.
Slazem se sa Haralampije, (a i ruma45 ti je postovao na tu temu u ranijim postovima :D ), ocekujemo da postujes koliki bonus ti je stigao na account uz odgovor na tiket. :D

Klinika za tehničke probleme (samo ySense) » Post #911

Tue Nov 20, 2018 10:35 in Ex-Yugoslavia

Drugari, treba mi pomoc. :)

U pitanju je par deaktivacija nasih clanova i vec je bila prepiska. Da li da se (kroz mejl) radi 'reply' za ponovno pisanje ili da se pise ispocetka, obzirom na ovu promenu stari.novi tiketi, stari/novi url?
Sta mislite i sta predlazete? :D

Svaka ideja dobrodosla. :)

Kafana » Post #3098

Mon Nov 19, 2018 12:35 in Ex-Yugoslavia

Izvinjenje, kasnim danas sa logovanjem.

Cestitke bassbass12!!! :D :clap: :thumbup:


P.S.
Slazem se bassbass12 sa tobom, ove nedlje sto vise nasih kandidata na listi da se svi radujemo. ;) :D
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 25, 2024 18:03:27 PST